Canon MG3150 problem

poruka: 5
|
čitano: 501
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Canon MG3150 problem

naime imam ovaj pisač na koji se laptop spaja preko wifi. naime problem je sljedeći, kad mu zadam nešto isprintat, treba mu full dugo dok krene printat i u print statusu piše kao da je printer not responding i onda tek nakon full dugo čekanja krene printat. prije to nikada nije radio, tek zadnjih možda mjesec i pol mu se događa taj problem. jednako tako kad mu zadam više dokumenata za printat isprinta jedan i onda opet full dugo melje dok ne krene drugi printat ili čak zna isprintat dokument do pola i onda stane par sekundi i do pola minute i onda nastavi sa ispisom istog. je li printeru došao kraj ili je neku drugi problem u pitanju. drivere si je sam windows 10 instalirao, nisam ja tu ništa dirao i radilo je jedno vrijeme super do zadnjih mjesec i pol. router je ono zadnje smeće od speedporta kojeg HT daje i masu puta u danu se ili sam restarta ili full zna štekat slika na MAXtv recimo, ali kad dajem na print router se ne restarta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Canon MG3150 problem

A koje tinte kupuješ ?

9 godina
neaktivan

A koje tinte kupuješ ?

15 godina
neaktivan
Canon MG3150 problem

oriđiđi, ma i kad je bila neoriginal nije taj problem radio čak i kad su bile prazne, imam ga već ako ne preko 4 godine i nikad problema s njim do sada, u biti crna je original, boju još nisam niti potrošio pa je u biti original kutija samo je druga tinta unutra

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2016 19:39 (kale_fotograf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Onda napravi ovako:

Skini neku program sa štopericom. Imaš ih jako zgodnih free.

Pokreni štopericu

Uzmi neki standardni predložak i pokreni print

Zaustavi štopericu kad printer povuće papir

Ponovi isti postupak ali sada ne štampaš na printer već u fail

Usporedi dobivene rezultate.

Ukoliko je rezultat sličan onda očito printer nema nikakve veze sa navedenim problemom. Već je to stvar operativnog sisteam i draivera

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice