naime imam ovaj pisač na koji se laptop spaja preko wifi. naime problem je sljedeći, kad mu zadam nešto isprintat, treba mu full dugo dok krene printat i u print statusu piše kao da je printer not responding i onda tek nakon full dugo čekanja krene printat. prije to nikada nije radio, tek zadnjih možda mjesec i pol mu se događa taj problem. jednako tako kad mu zadam više dokumenata za printat isprinta jedan i onda opet full dugo melje dok ne krene drugi printat ili čak zna isprintat dokument do pola i onda stane par sekundi i do pola minute i onda nastavi sa ispisom istog. je li printeru došao kraj ili je neku drugi problem u pitanju. drivere si je sam windows 10 instalirao, nisam ja tu ništa dirao i radilo je jedno vrijeme super do zadnjih mjesec i pol. router je ono zadnje smeće od speedporta kojeg HT daje i masu puta u danu se ili sam restarta ili full zna štekat slika na MAXtv recimo, ali kad dajem na print router se ne restarta.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A koje tinte kupuješ ?
A koje tinte kupuješ ?
oriđiđi, ma i kad je bila neoriginal nije taj problem radio čak i kad su bile prazne, imam ga već ako ne preko 4 godine i nikad problema s njim do sada, u biti crna je original, boju još nisam niti potrošio pa je u biti original kutija samo je druga tinta unutra
Onda napravi ovako:
Skini neku program sa štopericom. Imaš ih jako zgodnih free.
Pokreni štopericu
Uzmi neki standardni predložak i pokreni print
Zaustavi štopericu kad printer povuće papir
Ponovi isti postupak ali sada ne štampaš na printer već u fail
Usporedi dobivene rezultate.
Ukoliko je rezultat sličan onda očito printer nema nikakve veze sa navedenim problemom. Već je to stvar operativnog sisteam i draivera