Zapeo u cod4, snajperska misija

poruka: 12
|
čitano: 2.844
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

zapeo sam pri kraju snajperske misije kada dolazi masa neprijatelja a ja cekam onaj heli za izvlacenja, uspio sam izvuci zivu glavu iz prvog dijela ali kada dodu oni sa helikopterima nemam sanse da ih sve skinem, bude par strojnica i mrtav sam u 2sec...

ima netko neki savjet gdje da stanem? ili nesto posebno da napravim? primjetio sam da sa desna ima jedan rpg ali neskine helikoptera i ako ga izravno pogodim..

(i nisam totalni noob, igram na najace..)

uglavnom toliko sam se isfrustrirao da sam poceo traziti neki aimbot i skinuo virus te si sebao cijeli komp i morao formatirat.. (imam aviru)

Battlefield 2 Master Sergeant
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel to kad trebaš ubit onoga snajperom ili kad ti strada suborac

ako je na početku onda samo onoga pilota u helikopteru ubij i dalje ćeš valjda znati

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A neznam sad tocno,ne sjecam se tocno kak su neprijatelji dolazili,Znam da sam ih prvo skidao kolko sam god stigao sa snajperom.a kad su dosli blize onda sa onom njihovim automatom.

hehe,i pistolj je posluzio,samo ciljas u glavuNamigiva

Only God will judge me tko je brži ili zec

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zapeo u cod4, snajperska misija
maniak kaže...

Jel to kad trebaš ubit onoga snajperom ili kad ti strada suborac

ako je na početku onda samo onoga pilota u helikopteru ubij i dalje ćeš valjda znati

skinuo sam vozaca helica, to je ono na kraju kada pozovem heli za izvlacenje i sa ozlijedenim suborcem cekam da stigne a stotine neprijatelja ide na mene.

podijeljeno je u 2 faze, prvo dolaze neki pjeske i te sam uspio sve skinuti ali onda dodu 4 helica i 3 puta vise neprijatelja.. i tu sam zapeo.
16 godina
neaktivan

eh, tu sam i ja prije zapeo...

ja sam se onda stao iza onog drveta s desna i čučnuo, kad me netko ranio legnuo sam, pa se opet vratio...samo pazi tamo u travi će ti bit jedna do dvije strojnice...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam na kojoj težini igraš, ja sam na najjačoj težini bio isfrustriran pa sam na kraju smanjio težinu (moraš misiju krenuti ispočetka).

Što se tiče taktike, prvo sam suborca postavio tamo gdje je tražio, pa sam počeo postavljati mine na mjestima na kojima znam da neprijatelji prolaze. Onda sam se sklonio iza jedne kabine od panoramskog kotača tako da su mi s desne strane bile neke čelične grede koje su me djelomično štitile. Pozicija je blizu tvog suborca, samo malo naprijed desno. Moraš paziti da te neprijatelji ne iznenade s leđa, naročito desni bok, a istovremeno paziti lijevu stranu gdje je ona poljana i gdje helikopteri spuštaju trupe. Neprijatelje gađaj dok se spuštaju konopcem, lakše ćeš ih srediti, ili baci bombu na mjesto spuštanja pa ćeš ih srediti par odjednom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jastreb kaže...

Ne znam na kojoj težini igraš, ja sam na najjačoj težini bio isfrustriran pa sam na kraju smanjio težinu (moraš misiju krenuti ispočetka).

Što se tiče taktike, prvo sam suborca postavio tamo gdje je tražio, pa sam počeo postavljati mine na mjestima na kojima znam da neprijatelji prolaze. Onda sam se sklonio iza jedne kabine od panoramskog kotača tako da su mi s desne strane bile neke čelične grede koje su me djelomično štitile. Pozicija je blizu tvog suborca, samo malo naprijed desno. Moraš paziti da te neprijatelji ne iznenade s leđa, naročito desni bok, a istovremeno paziti lijevu stranu gdje je ona poljana i gdje helikopteri spuštaju trupe. Neprijatelje gađaj dok se spuštaju konopcem, lakše ćeš ih srediti, ili baci bombu na mjesto spuštanja pa ćeš ih srediti par odjednom.

To ili, stani iz zgrade, gdje ti helić ne može ništa, a naprijatelji ce ti dolaziti jedan po jedan. Ali, svakako prije nego sto staneš iza zgrade postavi mine na tom području odakle dolaze neprijatelji, poslužit će ako zapneš malo.
Sretno!
Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
16 godina
neaktivan

Jel je to mozda ono kad lezis i imas sliku pored sebe koga trebas ubit ?

Ako je to ubis toga na sliki i trebas ubit onoga kaj vozi helic.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
wital kaže...

Jel je to mozda ono kad lezis i imas sliku pored sebe koga trebas ubit ?

Ako je to ubis toga na sliki i trebas ubit onoga kaj vozi helic.

ne, to je ja mislim ista misija samo nastavak...kad njega ubiješ itd. onda se moraš braniti dok te okružuju neprijatelji...
Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
16 godina
neaktivan

Aaaaa znam tam di su auti i di cekas helic.

pobacaj C4 tam na aute i kad ti se pribliziju aktivirajtak napravi s claymorama ali ne tam gdje su auti

nego negdje dalje od autih je li ti budu one isto eksplodirale s C4 i autima

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jastreb kaže...

igram na najace i cini mi se da cu morati defintivno morati smanjiti tezinu..
jer ovakvo skidanje 50ljudi u par sec mi je neizvedivo..
ili jeli moguce da tipa ostavim tamo i ja se popnem negdje u zgradu preko puta??
17 godina

Ma samo lijepo postaviš svog suborca na onaj brežuljak kod wheela postaviš claymore kod kuće na desnoj strani. Naravno, na izlazu i eventualno tamo iza na ulazu, makar sam ja drugog stavljao u prolazu između kuće i wheela. Lijepo se krećeš iza wheela i lijeve strane, te kad ćuješ prvi claymore imaš nekih 10tak sek dok ti ne dođu iz kuće. A za to vrijeme i suborac dere po njima. Naravno, kad se približe do auta ili C4 makar ga ja nisam koristio ili običnu bombu i odu auti i odu frajeri.

Svi elektronički uređaji rade na bijeli dim! Kad dim izađe uređaj više ne radi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice