Oce igrat neko danas oko 23:00?
Oce igrat neko danas oko 23:00?
ja!!
...i ja! i Ad4pt3r i nitko više!
pa tako ja i igram udem u igru i idem na multiplayer i neukljucujem uopce taj toungle kako li se vec pise ni nista kad nista tamo ni nerazumijem...udem u tu sobu ko worms reuloded 2 i pisu mi samo imena igraca i nista vise...
Kad se igra, da opet izvedem koji slide sa bušilicom :P
Kad se igra, da opet izvedem koji slide sa bušilicom :P
Hahaha - good old times Rodney! :P
ajmio sad jednu nabacit..tko oce?
jel netko za partiju.?
ajmo igrat ;D
ja idem na tungle...druga soba
Ajde ;)
ocu ja opet hostat?
ajde..:D
Trebamo jos jednog ili dva igraca. Server je napravljen, host: cuspajz_cro
daj objasni--mi sve sam kopirao i onda upalim smartsteam i ullogiram se..i trazi mi i nikako da nađe a ja bi igraooo..
daj objasni--mi sve sam kopirao i onda upalim smartsteam i ullogiram se..i trazi mi i nikako da nađe a ja bi igraooo..
SmartSteam napravi novi acc, onda upali tungle regaj se i u worms reloaded 2 sobu...imas 5 minuta :P
SmartSteam napravi novi acc, onda upali tungle regaj se i u worms reloaded 2 sobu...imas 5 minuta :P
jesam-.iman novi acc.. i imam acc na tunngle-u i evo me..
Ajde onda...
Jesi sretan sad kad si to napiso?
Jesi sretan sad kad si to napiso?
ocito
Mi može netko reći kako da napravim da imam sva oružja ali baš sve kvadratiče popunjene.
addajte me svi koji igrate cesto W R , user: has_mesar HVALA
jel zna netko kad ce ovi wormsi na mac?

ahah da zagrižena jabuka...
Bila bi fora da recimo mac verzija sve granate budu u apple-tonu, znači bacaš jabuke, iphonove i slično Tako bi odmah znao da li je protivnik win ili mac korisnik
Inače da, jučer je bio kao dogovor da ćemo navečer baciti partiju ali baš mi je bilo uletilo nešto drugo(i bolje) pa sam bio spriječen, ali danas slobodan pa može večeras neku tekmu baciti, baš mi se malo pwna
Jel se mogu igrati wormsi u mreži na netu sa crackiranom igrom? Skinio sam sa torrenata i SP ide dobro al neznam da li se može MP ili se mora kupiti orginal?
Jel se mogu igrati wormsi u mreži na netu sa crackiranom igrom? Skinio sam sa torrenata i SP ide dobro al neznam da li se može MP ili se mora kupiti orginal?
netreba orginal
moze i mi netko obajsniti kako se igra online...ja i prijatelj smo se povezali preko hamachija ali nikako nemozemo namjestiti igru
kad se ekipa skupi da igra i kako se zove soba na tungleu?
idemo igrati?
worms reloaded soba...
moze li mi netko pomoci kada uđem u multiplayer pise mi ovo worms reloaded has stopped working