World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 623.898
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Warships

Ako se spoji twitch prime, dobije se premijum texas (tVI BB) https://twitch.amazon.com/prime?ref_=sm_w_tup_ntp_t_c

Meni iz nekog razloga ne radi, ne mogu spojit sa amazon prime-a... Nešto o krivoj regiji mi javi i ne mogu to nikako srediti.

Možda vama uspije.

Ako imate već Texas, dobijete 7m silvera.

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warships

Kažu Republiqe ne valja i da je smješan - ja kažem krivo ga igrate ;)  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Warships

Predpostavljam speccao si ga za manual secondary? Kako se armor ponasa u bliskoj borbi? Dal se moze ic s njim kao i sa high tier njemcima ili?

Origin ID: ReaLazio
13 godina
TheDarkSide kaže...

Predpostavljam speccao si ga za manual secondary? Kako se armor ponasa u bliskoj borbi? Dal se moze ic s njim kao i sa high tier njemcima ili?

Naravno manual 2nd bez IF-HE, ma njega igraš mainly kao kruzera jer ima taj brzi reload ali naravno ima 1D12 disperziju znaći ili će te posrat da radi normalno ili će svaki shell imati svoj poštanski broj i to i na blizu i na daleko i tu se razlikuju od Njemaca,, s Njemcem si barem ziher kad blizu uletiš ( znaći ispod 10km ) da će topovi opdraditi svoje kaj trebaju dok sa Republique-om ti se uredno desi da npr gađaš full brodaside Hindija ili Zao-a koji te krene toprat i di bi svaki normalan brod napravio dev.strike kod Republique-a će ti 3 shell otić u vodu 4 će ga komplet prebacit i preko i po svuda i 1 će ga pogoditi za 1250 dam i tak..

E sad ono di Republique dođe do izražaja je kaj mu na tipa 24-25km treba oko ili ispod 15 sec da shell dođe i tu ak pogodi onda je dar-mar, onda i kurfi cit pokupi uredno, Hidnija/Moskvu/DM-a rokneš za 40k ali opet ponavaljam ak te disperzija posluša i ono di je u prednosti kaj ga kod kruzera ne hebe pod kojim je kutem - znaći dm ima nos na tebe i najpametniji je i onda popuši 18k dam i samo ima koji k.  ( to s Montanom možeš uredno zaboraviti npr )., to i druga stvar je kaj je ovo vrhunski BB killer, znaći KM t8/9/10 uredno ak po deku lupiš je salva od 10-18k dam, NC/Iowa/Montana ak se ne paze popucaju sa citadelama kojih 20-30k a naročito Yamato nahebe ako ti pokaže onaj slasni bočni trbuh ( 2 partije prije ove za 8 killova sa imao Kraken i to sam roknuo 4 broda kad se lomila partija od čega je prvi dobio Yamato koji se bahato okrenuo i popio 53k u jednom salvu :)  )

Znace Republique po meni prvo si daleko i rokaš plunging fire i onda kad se malo razvije situacija kad misliš da si miran od DD-a onda full gas naprijed i rush-aš sa 2nd-ima i brzim relodaom skupine brodova - samo moraš paziti da se ne zaletavaš na Yamato jer njega ne hebe i zveknut će ti kroz nos 14-18k dam svaku salvu uredno ( znaci njega pametno rushat ) i najveci neprijatelji su ti ovi paljivci tipa hindi, zao, Henry i DD-i pogotovo ruski prokleti koji pale više od CQ-a i naravno koristiš angle-anje uredno kao da kruzer igraš jer tak može istrpit sranja milion ..

Teško ga je igrat ali ak voliš kruzere i kad uloviš grif i kad ti se disperzija malo smiluje jer ima dana kad je podnošljiva  aima dana kad je udar na mozak onda je super, meni osobno je najbolji BB, bolji i od Montane i od Kurfija jedino je Conqueror valjda bolji ali njega toliko mrzim da ga ni ne igram - gadi me se u biti taj njegov gameplay papčarski ..

13 godina
neaktivan

Meni treba jos 110k za Alsace i onda republique isto planiram otvorit pa vidit kako ce to ic sa njim. ovaj Richeliu, cak ni nije los, samo totalno drugaciji still igre od amera i njemca pogotovo, range mu je velik al naravno preciznost isto nije vrlina.Citam da ekipa hvali Alsace taj, pa cekam da vidim i ja dal ima nesto u tome :)

13 godina
TheDarkSide kaže...

Meni treba jos 110k za Alsace i onda republique isto planiram otvorit pa vidit kako ce to ic sa njim. ovaj Richeliu, cak ni nije los, samo totalno drugaciji still igre od amera i njemca pogotovo, range mu je velik al naravno preciznost isto nije vrlina.Citam da ekipa hvali Alsace taj, pa cekam da vidim i ja dal ima nesto u tome :)

Alsace je zlo - možda i najljepši grind koji sam imao u igri od svih tier-ova i brodova - on i Gajah Mada, 2 vrhunski zabavna broda ..  definitivno 2 broda koja ću zadržat zauvijek 

13 godina
neaktivan

Uzeo sam Prinz Eugena, znam znam nije nista posebno itd itd, al pokusavam izvuc iz njega maksimum, uzeo sam ga vise da imam "kolekciju" posto imam bismarcka, tirpitza pa uz njih. Netko igra sa njim ili igrao pa da moze dat par savjeta? range mu je dobar, shellovi su brzi, malo je ponekad trom, armor je ok ako si anglan, i po meni dobri arcovi torpova.

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Uzeo sam Prinz Eugena, znam znam nije nista posebno itd itd, al pokusavam izvuc iz njega maksimum, uzeo sam ga vise da imam "kolekciju" posto imam bismarcka, tirpitza pa uz njih. Netko igra sa njim ili igrao pa da moze dat par savjeta? range mu je dobar, shellovi su brzi, malo je ponekad trom, armor je ok ako si anglan, i po meni dobri arcovi torpova.

Odigrao 5-6 partija s Admiral Hipperom, sto je manje-vise ista stvar, pa evo:

- rekose mi da umjesto concealment moda idem na drugi rudder shift - dosta dobro mogu izbjegavat i skretat

- u T8 MM tesko mi koji brod predstavlja problem - long range HE na BBe, AP ako daju bok, krstarice cekati da okrenu bok pa AP radi 10-20k salvo na 15 km uredno, odlican hydro za obranu od DDa

- AA ne mogu komentirati, mislim da jos nisam igrao protiv CVa

- uglavnom nakon Yorcka ovaj AP je pravo otkrice, treba ga koristiti. Nikad nisam vise mijenjao HE/AP nego na Admiralu

- imam 19-point kapetana, standardno PT, EM, AR, SI, DE, CE, AFT - mozda umjesto AFT mozes ici na BFT+EL

Torp rush je mocno oruzje, pogotovo ako imas rudder shift 2, stignes se angleati protiv BBa. 6 torpeda sa svake strane, ispalis jednu stranu, ako nastavi ravno mrtav je, ako skrene vec si spreman za novo ispaljivanje

Cuvaj broadside, boli ako te pogode

Novac ne kupuje srecu. Ali ljepse je plakati u Porscheu nego u Yugu.
13 godina
neaktivan

Vidim da eugen sutra dobiva i repair pa cemo vidit nakon sutra dal ce to napravit neku vecu razliku. Jos se premisljam dal da idem i ja na ruder shift 2 ili ostanem na concelment modu, sa 4 skillom spusi se negdje na 10-11 km ako se ne varam, trenutno mi je 13 km. Arcovi na torpovima mi se jako svidjaju, mozda da su mrvicu duzi, reicmo 7-8 km al ajd. Sa HE nemam bas neke srece zapalit jer ima jako mali chance of fire koliko mi se cini, al AP zato busi bolje od ocekivanog...broadside atago pokupio je 5 citadela u jednom salvu :D amagiu napravio 2 cita isto, richeliu skinuo 12k i tako...samo da boli ako netko pogodi di netreba.

Hvala na info :) Jos cu kemijat mozda nesto bolje ispadne

10 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Vidim da eugen sutra dobiva i repair pa cemo vidit nakon sutra dal ce to napravit neku vecu razliku. Jos se premisljam dal da idem i ja na ruder shift 2 ili ostanem na concelment modu, sa 4 skillom spusi se negdje na 10-11 km ako se ne varam, trenutno mi je 13 km. Arcovi na torpovima mi se jako svidjaju, mozda da su mrvicu duzi, reicmo 7-8 km al ajd. Sa HE nemam bas neke srece zapalit jer ima jako mali chance of fire koliko mi se cini, al AP zato busi bolje od ocekivanog...broadside atago pokupio je 5 citadela u jednom salvu :D amagiu napravio 2 cita isto, richeliu skinuo 12k i tako...samo da boli ako netko pogodi di netreba.

Javi kakav je sa repairom sve me svrbi da ga uzmem ali do sada ga nije nešto razdvajalo od Hippera, bar po pričama...

14 godina

Ima u store-u dobrih stvari i lijepih popusta. Ako uzmete brod koji već posjedujete dobijete njegovu vrijednost u doubloonima. Ja uzeo ishizuchija za 30kn, a dobio 2500 doubloona, par kontenjera, zastave, camo... svašta nešto. 

Također, ovaj vikend za svakih potrošenih 10€ dobijete 250 doubloonsa. 

16 godina
quickr kaže...

Ima u store-u dobrih stvari i lijepih popusta. Ako uzmete brod koji već posjedujete dobijete njegovu vrijednost u doubloonima. Ja uzeo ishizuchija za 30kn, a dobio 2500 doubloona, par kontenjera, zastave, camo... svašta nešto. 

Ako npr nemam ishizuchija, mogu ga kupit 2x? Pa prvi put dobijem njega, 2x zlato. Ili nejde 2x?

Imam samo Alabamu, a nju mi se ne isplati uzimat sada...

14 godina
Dala kaže...
quickr kaže...

Ako npr nemam ishizuchija, mogu ga kupit 2x? Pa prvi put dobijem njega, 2x zlato. Ili nejde 2x?

Imam samo Alabamu, a nju mi se ne isplati uzimat sada...

Ne vrijedi za x2 kupnju

13 godina
neaktivan
PanzerGod kaže...
TheDarkSide kaže...

Javi kakav je sa repairom sve me svrbi da ga uzmem ali do sada ga nije nešto razdvajalo od Hippera, bar po pričama...

Igrao sam cak eugena i u rankedu, 2 pobjede zaredom, doduse jednu nisam napravio bas nis posebno, drugu je bilo ok.

Sa repairom je to malo bolje jer si mozes dozvolit vise rizika, a sad brod ko brod, ako se igra kako spada, kao support, ili nekakav solo flanker je dobar, ima dobar range, brzi shelovi, e sad kao i kod svih kruzera vecinom boljka je kad je on primarni cilj. Gledao sam nedavno videje, cak su ga poceli neki i racomendat za ranked, njega i ataga, iako eugenmoze primit puno vise stete od ataga koji ako pokaze broadside je gotov prakticki, dok eugen moze i tankat.

Ja sam ga prvenstveno uzeo jer volim njemacke brodove pogotovo WW2 era, bezobzira sta je tad bio nacizam i sve sta ide s tim, njemci su napravili tad jedne od po meni najljepse brodove pogotovo BB-ove. 

Ako imas ajmo rec visak para uzmi ga, igraj al ne ocekuj nikakva cuda, niti nemoj ulazit sa tim mentalitetom da bi sa brodom mogoa dominrat, rijetko, ako se bas takva situacija potrefi, al da se igrat s njim, mislim da su mozda mu malo cak i buffali chance of fire, dosta palim druge sa HE, ili mi se samo jednostavno cini :D

Brod ko brod je prelijep, jos ako mu stavis Adler camo, kao ja sta sam stavio, jedan od najljepsih kruzera po meni, i plus je defaultni camo daje dodatnih 50% na comandera, tako da prakticki na njemu mozes levelat sve buduce komandere za njemce.

14 godina
neaktivan
World of Warships

Kupio Graf Spee DLC -> 8,50 Euro platio a dobio 5.200 dubloona s cim se moze kupit vise od 2 mjeseca premiuma (10 Euro jedan mjesec).

Nemam ostale brodove na akciji, da imam bio bi to dobar posao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igram Ranked, dosao sa 22 na 17, al ti timovi..to je takva komedija. Bolje mi ide sa Bismarckom nego Alabamom, nekako kad agresivnije se igra u vecini slucajeva se pobjedi. Al ekipa kakv aigra ranked, to je bas ono...alabama koja puca HE na sve sta stigne. NC koja uljece u brawling sa dva tirpitza i tako dalje..nigdje logike...

9 godina
neaktivan
World of Warships

igrati ranked pogotovo vikendom znači imati viška živaca...ja odustajem

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

vec 8 borba zaredom na rank 17. nemoze se zaredat 2 pobjede pa da ga hebes. Tolika kolicina faila je postala zabrinjavajuca, da sam poceo koristit koji god T8 brod se sjetim, jer ni nije vrijedno truda, pa sad igramo na srecu da se zalome 2 pobjede.

14 godina

Ranked je igra živaca. Svaki put mu se veselim i strahujem u isto vrijeme  

Ali moram priznati, više uživam u tier 8 nego tier 10. Još je tier 6 bio najbolji. 

13 godina
neaktivan

Rank 15 steknut prije par sati, i to je to za danas :D Ovaj ranked ispada gori od randoma, naci mi smo uspjeli izgubit borbu 4 protiv 2 i jos bodovi debelo u nasu korist.  WG bi trebao pocet davat apaurine za igrat ikakav ozbiljniji mod u njihovim igrama.

9 godina
neaktivan
World of Warships

Asashio za 24o kuna super prilika...s jebenim Tirpitzom koji je skuplji 100 kuna tribas ispustit muda od igranja i lupanja po tipkovnici za uzet 200-300 k novaca

dok sa Asashiom je dovoljno pogodit par torpeda i imas cca isto...sa 100 k damaga uzme se 4-5 stoja bez greske a sve u zajebanciji...pratis di su bb-ovi

i spotas teamu,tako lako

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zato je nas asashio u rankedu potopio 2 neprijateljska BB-a i jedan nas haha, bas radi tog velikog rangea

9 godina
neaktivan

ja sa Tirpitzom i lik me izbuši čitavog a da ne znam ko,kako ni odakle...vidim novi dd premium,ja na forum a tamo sve gori od rasprave

nećak ga jucer uzeo,igrao jutros njegov account i oduševljen sam...sad cu ga i ja uzet :-)

14 godina
neaktivan

Cime vas Asashio veseli? 

Ja ne zelim ni PA DDove igrati jer ne mozes torpedirati druge DDe.

Jos se sjecam kad sam s Akizukijem rushao Chung Mua (ili kako se vec zove T9) u dimu.

Sirotanovic me htio ramati kad me skuzio da sam blizu, naravno da je popio torpedo.

Nema veceg gusta nego dev strike u dimu ili jos bolje, knife fight, izbjegnes njegova torpeda i rijesis ga sa 500 metara.

Meni su ta "fire & forget" torpeda s 20 km range (ili Gearingova od 16,5 km range) bezveze.

Shimakaze sam poceo opet igrati nakon detection buffa, odmah su isli F3 u akciju a Yugumo u penziju.

13 godina
neaktivan

Mislim da nije problem sta je to DD prakticki za ganjat i direktno protiv BB-a, nego je veci problem sta prakticki nista drugo ni nemoze radit, protiv DD-a nemoze, pa ni kruzera a torpeda su mu samo za BB i kruzere, tako da nemoze kontesta capove, nemoze ic ganjat DD znaci prakticki glavna uloga koju vecina DD-a ima ovaj DD nemoze ispunit. On je za otic na flank ili iza neprijatelja i spamat torpeda

Gledam u rankedu Loyang protiv Asashia, ulete obadva u cap, sljedece sta gledam je asashia koji bjezi, i naravno cap izgubimo, jer mu se asashio nemoze priblizit. To je doslovno BB hunter, i to mu je jedina rola, ili ako uspje nespotan proc sve do neprijateljskog CV-a u randomu pa ga potopit, za ostalo je prakticki neupotrebljiv. Kao bufali su mu topove i malo nerfali torp detection sa 700 metara na 900, ko da je razlika 200 metara kad ti dolete od prakticki niodkud i najgore od svega ti da si cak u drugoj liniji pa i trecoj torpeda mogu nonsalantno radi svog detection renga proc pored dosta brodova i bas ti naletis na njih.. Do sad se strahovalo kad vidis DD-a blizu, sad prakticki pocne random battle ti vec moras pazit sa manevrima da ti ne dolete torpeda sa druge strane mape. Prakticki asashio moze sa svog spawn pointa cak i direktno uputit torpeda na spawn point od drugog tima i to na samom pocetku igre jer neke mape su manje i to je izvedivo, al ajde spasava to sta se torpeda moraju armat, da ne, komedije bi bilo jos vece.

9 godina
neaktivan
World of Warships

ja san govorija o lakoći zarađivanja,prije svega,a to je jako vazno ako igras samo tier 10...isto tako si načisto sta mozes i sta ne mozes, toga se ako si pametan drzis pa tesko mozes zajebati stvar

to nije stvar sa "normalnim" dd-ovima,svi bi sve pa zna zavrsit svakako...po meni simpatična promjena

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislim da MM bi trebao uvrstit asashio kao nesto drugacije ne kao DD, jer ocigledno je da vecinu funkcija DD-a nemoze ispunjavat, i moze se desit primjer u randomu da jedan tim ima dva jedina DD-a asashia, a drugi recimo 2 loyanga, i to ti onda ispada prakticki kao da jedan tim nema uopce DD, ima na papiru al kao da nema. U startu je onda tim u velikom gubitku jer tko ce kontestat capove kad asashio nemoze. Isto tako da se mene pita, neke od brodova bi limitirao na jedan po randomu, jer kad mi se potrefi recimo 3 minotaura u diviziji, mozete zamislit na sta to lici, campaju u smoku jedan za drugim i to je samo clickfest do besvjesti. Ili recimo 3 asashia.

9 godina
neaktivan
World of Warships

moze onda i khaba dobit neku svoju kategoriju :-)

0 0 hvala 0
15 godina
World of Warships

nemoj dirat u ruse, znamo svi da su oni balansirani i "historically accurate" ™

joj da Brko ™ cuje da tak pisemo po forumu, podigo bi nam sve ingame cijene svima sa IP-em sa "ovih prostora"

P.S. ko nije cest gost na W o Tanks forumu ce se pitat ko je brko, e to je kolega forumas nadjenuo velikom gazdi, sheffu svih sheffova, "balans masteru" SerB-u

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Warships

Koji premium brod kupit posto sam dobio kupon 30 posto popusta???

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice