World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 627.589
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
World of Warships

Prodao sam Fubuki da opremim Ranked Battles flotu (Farragut, Cleveland, Myoko, Kiev). Visoki tieri mi jednostavno nisu zabavni, po 5 destroyera u ekipi bude (Kurakaze, Pichugero i ostali), mogu misliti kako je cruiserima i battleshipima kad je meni u destroyeru previše.

Ako ću spamati torpedima onda ću kupiti najboljeg torpedo trolla, Minekaze i raditi to kao gospodin čovjek.

Ali dogurao sam na rank 12 u ranked, to ide, puno bolji teamwork

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warships

ED63 puno HVALA na brodici .

PS. Drago mi je sto nisam suspendiran :)

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Warships
Imam sve IJN 7-ce i jos neznam koju 8-cu da kupim. Imat cu para i vremena samo za jednu.
Svi su mi fora, mozda malo zanimljiviji CA i BB-i...

CV t7 vs jacih brodova je smijurija, mozda su kasnije CAG-ovi bolji pa je zanimljivije.
DD-i kako kada...

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warships

.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Warships

Grindam lovu sa Arkansas Beta (jedini prem koji imam), ovo je pravi noob basher/stat padder.

Krenuo sam na američke battleshipe, ako su bolji od Bete, biće to lijepo putovanje.

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warships

Nisam dugo ovo igrao pa imam pitanje, je li igra izasla iz bete ??

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Mislim da oni kažu da jeste, ali i dalje je valuta odvojena pa isti qrac :)

17 godina
DrNasty kaže...

A je li sad moram opet sve grindati ispocetka. Radim nocne pa ne stignem ni pokrenuti igru da se sam uvjerim sta je i kako je 

17 godina
moderator

Mislim da nije brisan napredak iz otvorene bete, samo iz zatvorene.

15 godina
World of Warships

Evo da se i ja pohvalim sto se moze sa jadnjikavim Kirov-om :D

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warships

A ..... jbg ... nije loše ... onako ... :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
stručnjak kaže...

ED63 puno HVALA na brodici .

PS. Drago mi je sto nisam suspendiran :)

nisam stigo ni odgovorit ti kolega:

cestitam, jedini si i prvi zadovoljio uvjete natjecaja, stronk response

DrNasty kaže...

Grindam lovu sa Arkansas Beta (jedini prem koji imam), ovo je pravi noob basher/stat padder.

Krenuo sam na američke battleshipe, ako su bolji od Bete, biće to lijepo putovanje.

tir 3 je blagi ocaj meni bio, a i nisam bas znal igrat s njima, jos sam se ucil

t4 je bolji od bete po svemu i ima i AA

t5 jos opremam tak da neznam ga jos u dubinu

DrNasty kaže...

ma to je politika grabeza love: vidli su da ljudi svejedno trose na tu "privremenu" valutu i neko se dosjetio : e ajmo NIKAD spojit accounte wows-a sa wotom, posebno ne free exp i golde, nek budu ovdje ovak odvojeni, "u beti"™ pa nek ljudi trose da dodju do tir X

moje skromno misljenje je da im je to tolika krava muzara da jednostavno nece nikad unificirat free expe i golde, najvazniji dio unificiranog accounta

vidite da nece dodat ni accelerated crew training da se nakupljaju expi "za konverziju"

ajd barem mogu pratit koje brodove najvise igram po kolicini expa

Dr. Vicko kaže...
 A je li sad moram opet sve grindati ispocetka. Radim nocnepa ne stignem ni pokrenuti igruda se sam uvjerim sta je i kako je 

daj otkaz. ODMAH. kakav je to poso i kakva je to nocna ak ne igras cijelu noc. na firminom kompu.

i jos MORAS RADIT .

daj otkaz sefu i firmi velim ti ja, svi znamo sta se u biti u nocnoj "r.a.d.i."™ a sigurno se ne radi

ja neznam kam ide ova drzava, pa dosta je da si tamo cjele noci, stabi jos oni htjeli

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
17 godina
moderator
ED63 kaže...

tir 3 je blagi ocaj meni bio, a i nisam bas znal igrat s njima, jos sam se ucil

t4 je bolji od bete po svemu i ima i AA

t5 jos opremam tak da neznam ga jos u dubinu

T3 sam preskočio, t4 sam razvaljivao, t5 opremam i ne mazi me MM, ali dovući ću se nekako do drugog hulla pa će biti zabavnije.

16 godina
Jučer instalirao ovo čudo, pogledao malo neke tutorijale i bacio dvije random runde. Vuče na zarazu :)
Jel ima kakve ekipice da se skuplja negdje ili to nema smisla ako smo različiti rankovi?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warships

zagrijao sam se za ovo, kroz par filmica, i mislio sam isprobat igru pa me zanima ima kakvih kodova za nove igrace? ko sto je nekad bilo u wotu?

btw imam stari account iz wota, koji je trenutno na stand by preko godinu dana, oce oni bit povezani?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
Jučer instalirao ovo čudo, pogledao malo neke tutorijale i bacio dvije random runde. Vuče na zarazu :)
Jel ima kakve ekipice da se skuplja negdje ili to nema smisla ako smo različiti rankovi?

Ja sam poceo igrat prije jedno cca 2 tjedna. Nisam bas nesto puno online ali se po malo dizem u tier-ovima.

Nemoras bit isti rank s nekim da bi igrao, mozes npr kao tier 3 igrat s nekim na tier-u 5....( tako je i u borbama uvijek varira barem za 2 tier-a.)

Ja sam trenutno tier 5 i igram s njemackim kruzerima. Sto se ekipe tice dodao sam neke s ove teme na f listu ali kad god dodem online nikad nikog u game-u :)

Ocito ovdje nema bas neke velike ajmo rec Balkan populacije, jer sam probao trazit na netu neke kanale di se okuplja ekipa ali vidim da se vise svodi na ono kad dodes online stisnes battle i odigras par partija sam :)

Ispravite me ako grijesim :)

In game nick: VeshMasina

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2016 14:09 (Vesh).
10 godina
neaktivan

Dodam te ja na listu... dobro je imati ljude za diviziju.

Moj nick je SirSpamalot76

Naravno, i ostali su slobodni dodati me ako im treba netko za grupnu igru :).

17 godina
ED63 kaže...
Dr. Vicko kaže...
 A je li sad moram opet sve grindati ispocetka. Radim nocnepa ne stignem ni pokrenuti igruda se sam uvjerim sta je i kako je 

daj otkaz. ODMAH. kakav je to poso i kakva je to nocna ak ne igras cijelu noc. na firminom kompu.

i jos MORAS RADIT .

daj otkaz sefu i firmi velim ti ja, svi znamo sta se u biti u nocnoj "r.a.d.i."™ a sigurno se ne radi

ja neznam kam ide ova drzava, pa dosta je da si tamo cjele noci, stabi jos oni htjeli

Na terenu stalno pa jedino imam pristup mobitelu i sto je najgore mora se radit, jedva stignem koju pivu popit 

17 godina
moderator
World of Warships

Ima li neko New Mexico?

Meni djeluje dobar, treba mi neki mid-tier bb kao keeper, za grindati lovu/pwnati njubare u randomima, a i za ranked battle.

Manja disperzija od NY na t5, bolji raspored topova (nema mid-ship mounted), tako da mogu pucati sa 50% snage i kad sam okrenut naprijed i nazad.

Uglavnom, djeluje mi kao najbolji paket koji dolazi sa 356mm demokratskim topovima.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Imam ga ja, odličan brod. Prodao sam ga svojevremeno i uzeo Colorado, koji me nije pretjerano oduševio.

Colorada sam se riješio nakon grinda NC, a Novi Meksiko kupio ponovo :)

Ovo imam od BB-ova:

III - Kawachi

IV - Wyoming

V - Kongo

VI - New Mexico

VII - Nagato

VIII - North Carolina

IX - (Iowa) - u planu

X - (Yamato) - u planu

13 godina
World of Warships

Kad već spominjete brodove, hajde ako vam se da napišite šta ko trenutno ima od brodova i kako su im se pokazali.

1. NICHOLAS DD u planu Faragut (Nicholas mi je nedorečen brod tako da mi se i neda igrati sa njim i skupljati XP. Full upgredan već.

2. CLEVELAND jedan od boljih allround crusera tiera VI. Nisam išao dalje niti imam u planu dalje ići sa američkim kruzerima

3. HOSHO tier IV CV.... kupio, probao i sada skuplja hrđu u luci. Nije za moj stil igre

4. AOBA tier VI jpn cruser. Dobar brod sa jakim topovima. Draže mi je sa njim igrati nego sa klivlendom zbog jačih ganova i niže putanje granata. Dobar za grindanje

5. MYOKO jpn cruser VII. Moj miljenik . Dobri topovi, AA, pokretljivost i vidljivost. Odličan za skupljanje love. Po meni najbolji cruiser VII tiera koji se nosi dobro i sa VIII

6. MOGAMI jpn tier VIII. Skuplja i ne toliko bolja varijanta Myoka. Ništa posebno, nisam siguran da ću ići dalje sa jpn kruzerima

7. NAGATO. BB VII tier. NIsam neki ljubitelj BB zbog njihove tromosti, ne pašu mi po stilu igre. Nisam siguran da li ću ići na AMAGI.

8. HATSUHARU, DD jpn VII. Sladak mali brodić za stealth način igranja.

9. FUBUKI jpn tier VIII DD. Odličan DD sa kojim je zabavno igrati. Dosta skup ali se može sa njim super zaraditi u većini partija. Omiljeni DD, vjerojatno ću ići i na KAGERA

10. NURNBERG švapski cruise tier VI. Nije loš sa dalekometnim  topovima li kao od papira. Sada trenutno grindam sa njim jer mi je plan ići na ADMIRAL HIPERA tier VIII. Izglda mi dobro na papiru.

Da napomenem svi brodovi koje do sad imam su fullapgrejdani

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
moderator
World of Warships

Pišem samo za najviši tier svake klase i nacije koje sam igrao, uz spominjanje nižih iz iste grane.

DD:

Fubuki je ok, ali MM ga kažnjava tako što bude po 5-6 dd-a po partiji, što ne ide u korist torpedo boatovima jer se ne može kroz zavjesu neprijateljskih dd-a. Ne znam ni jesam li ga upgrejdao do kraja, jednostavno mi nije legao, odnosno brod je ok ali okoliš mu ne ide na ruku.

Za visoke tiere ću radije gun boats, odnosno amere ili ruse.

Farragut je dobar upgrade u odnosu na Nicholasa, veći domet torpeda dobro dođe u nuždi. Mana je loša balistika 127mm topova koji dijeli cijela dd linija, treba vječnost da slete na metu.

Kiev je hibrid dd-a i cruisera, dosta dobar AP dmg sa 130mm topovima, a HE je čak slabiji od 127mm na japancima i amerima, uz sporiji reload od amera tako da je lošiji za anti-dd fajt, pogotovo jer je veći i sporije rotira topove. Nekako mu više leži prcanje cruisera sa AP, ali na višim tierima gdje i 152mm teško probija ukošene brodove, sve postaje upitno. Pogotovo ako je partija sa puno dd-a a malo cruisera. Ubitačno brz, 48,1 kts sa boostom i zastavom za speed. U zadnje vrijeme skuplja alge, nekako mi je ni vamo ni tamo.

Cruiseri:

Cleveland je ok za HE spam i anti dd fajt u randomu, dok se može fino nositi sa cruiserima u rankedu. Nerfan balistikom, sporo granate lete.

Myoko je dosta dobar, ali nisam uzeo drugi hull (odnosno neću da ga kupim jer malo xpa mi treba za treći pa da ne plaćam 2 puta). 203mm je najveći kalibar na cruiserima tako da je ubitačan za druge cruisere, dok je za bb i dd HE, klasika. Mana je rotacija turreta koja ne prati agilnost broda.

BB:

Samo amere pičim, japance nisam dirnuo od CB (osim ARP Kirishime par puta).

NY mi je solidan t5, fali mu scout plane. 356mm su upgrade u odnosu na 305mm sa Arkansasa/Wyominga ali su sporije granate, malo je nezgodno prebacivati se između njih (što sad radim) jer je drugačiji lead kod nišanjenja.

0 0 hvala 1
15 godina
World of Warships

nove misije za arp iste ko i prosli mjesec

dobije se arp ashigara za kraj

al vidim da za prvu misiju daju kapetana sa 3 skill pointa, onda za trecu misiju daju sigurno vise

znam da su ono jednom davali sa 16 pointsa

naravno da na stronk portalu  nema ni rijeci obavijesti

p.s. na wowp portalu najavljuju 18 godisnjicu wg-a i daju neki t2 premium pa bi mogli i ovdje kad se neko to udostoji kopi pejstat u vijesti

ocekujte besplatni t2 premium slot

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warships

Nakon skoro godinu dana se vratio u igru, blago rečeno čisti sam užas. Nestao onaj osjećaj za ciljanje koji sam imao, sada sam sretan ako nešto pogodim a da plovi blizu mene, hehe. Trebat će neko vrijeme da se uštimaju nišanske sprave.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warships

Ima li netko da ovo igra sa xbox controllerom? Igra mi nije toliko brza pa mislim da bi se fino dalo sa controllerom igrat. Koliko vidim kako nema službene podrške trebalo bi to s xpadderom napraviti. Mene zamina dal itko ima neki profil s kojim to radi?

Ja nikako da skužim taj xpadder i kako napraviti profil na njemu

Noob na koob ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rhox kaže...

Nakon skoro godinu dana se vratio u igru, blago rečeno čisti sam užas. Nestao onaj osjećaj za ciljanje koji sam imao, sada sam sretan ako nešto pogodim a da plovi blizu mene, hehe. Trebat će neko vrijeme da se uštimaju nišanske sprave.

jucer putujem i u busu prek moba koji inace ne koristim za net naletio na ovo

definitivno cu morat pogledat jos par puta na velkom ekranu

inace je notser sad zadnje vrijeme meni aktualan zbog dobrih rewieva

14 godina
World of Warships

pozdrav

Zna li tko kolika je cijena popravka Tier X brodova ?!

Vidim da par vas imate Des Moines i Zao

Trenutno sam na Iowi i premisljam da li da idem na Montanu ili ne

Iowa je oko 170-185K (skoro pa izdrzljivo)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Yamato - 225k .. bilo dok sam ga imal u alphi ... shimakaze isto tu negdje ... tak da racunaj oko 220k .. cca.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
World of Warships

imam pitanje za iskusne:

uzo sam klivlenda (cleveland) kad ono defensive AA je na broj , nije neogranicena ko na atlanti

u cem je kvaka, jel se to dobije na hull upgrade-u ili su nesto mijenjali

kolko sam vidio po videima nekad je imal neograniceno i samo cooldown ko i repair party

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

To je bilo davno, beta.

Uveli su ograničen broj consumablesa. Meni je tvoj post prvi info da je na Atlanti još uvijek neograničeno, nemam Atlantu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice