World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.859
|
čitano: 1.445.055
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
World of Warcraft

Pa naravno da laze pa budimo realni cak i sa hackom nemozes u 2 sata 1-100lvl,obicni scammer :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: World of Warcraft

došao klinac tražiti druge naivne klince da mu daju free gold. mora da ih je već sve prevario na raznim facebook grupama pa je odlučio okušati sreću i ovdje

likovi koji se zaista i bave takvim levelanjem trebaju cca 14-17 sati da podignu nekoga na 100. ne 2 sata

13 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Pa naravno da laze pa budimo realni cak i sa hackom nemozes u 2 sata 1-100lvl,obicni scammer :D

Prvo blizzard naplacuje 50€ boost od 1-90 . Drugo budimo realni ali sve je moguce u ovoj igrici koja je postala kao privatni server . I kakav hack? o cemu pricas? to je jednostavno propust od blizzarda kao sta je bio ruby , ali ovo malo ljudi zna i zasto nebi to iskoristio . Skini si onda bota i on ce ti dic u par dana do lvl-a. Cekaj samo kad izade sad kada ces moc uzeti game card s tokenima ili goldima . Ekonomija u wowu ce doslovno naglo pasti , a uz to ce biti jos vise hackova , propusta bagova itd. Uostalom imam visoki rank u domacim guildovima na frostmaneu i korgallu . I garantiram za sve . Sta se tice propusta ovo je nista kakavih ima pocevsi od igranja s black marketom i prodajom mauntova po 500-1000eura , dupliranje tcg mountova itd . Vjeruj mi ovo je nista i nema nikakve veze s hackom prvo da ima nebi se igrao s svojim main accom i svojon ip adresom. Neces valjda postati ogorcen kao ovaj zodiak sta me preplavio privatnim porukama da dobije nekako free i sada je postao veliki troll kojeg jako volim. Savjet ti je informiraj se prvo pa onda komentiraj .

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2015 14:20 (razbijac).
10 godina
protjeran
razbijac kaže...
Uostalom imam visoki rank u domacim guildovima na frostmaneu i korgallu . I garantiram za sve .

svaka budala može dobiti veliki rank u domaćem guildu, pogotovo ako taj guild ima neki njegov prijatelj ili se ti dobro ulizuješ haha.

da je za 2 sata moguće nabiti level 100, internet bi bio preplavljen postovima o tome i blizzard bi već sve pokrpao. ne postoji savršena tajna i ne možeš tvrditi da jako malo ljudi zna za to bla bla. čak i da je istina, netko od njih bi odavno propričao. 

vidim da znaš sve što će se događati u wow-u, jel ti vidoviti milan neki rođak? 

13 godina
neaktivan
Robocraft22 kaže...
razbijac kaže...
Uostalom imam visoki rank u domacim guildovima na frostmaneu i korgallu . I garantiram za sve .

svaka budala može dobiti veliki rank u domaćem guildu, pogotovo ako taj guild ima neki njegov prijatelj ili se ti dobro ulizuješ haha.

da je za 2 sata moguće nabiti level 100, internet bi bio preplavljen postovima o tome i blizzard bi već sve pokrpao. ne postoji savršena tajna i ne možeš tvrditi da jako malo ljudi zna za to bla bla. čak i da je istina, netko od njih bi odavno propričao. 

vidim da znaš sve što će se događati u wow-u, jel ti vidoviti milan neki rođak? 

Svaka budala moze dobiti veliki rank u domacem guildu? hahaha neznam jel mislis kao ili ja ja ode govorim o ozbiljnim guildovima . Sta se tice ovo sta govoris mislis da bi blizzard prekrpao te bugove , primjer dupliranje itema  . spectrali tigeri itd. drago taj propust je jos od wotlka , a vidim jos danas funkcionira , toliko o tvojin zakrpama .  Ima tajna u pravom zivotu mnogo koje ja i ti neznamo , a ovo je ipak igrica internet i virtual svijet i ti mislis da ne postoji savrsena tajna?nemoj me zezat .  Sta se tice ljudi ce prepricati ono od cega nemaju koristi . Uglavnom da se vise ne prepirem s tebon i ovih par ljudi koji misle da je sve divno i bajno u igrici i da radi bez greske ok . Inace za ove koji su zainteresirani neka mi posalju pm . Sve je provjereno i radi bez ikakvih hackova ili cega vec. Pozdrav

12 godina
neaktivan

Moš mislit. Postoji način da se dinga lvl 100 za 2 sata još od wotlka...GG

A primjeri su ti genijalni. Dupliciranje mounta je stari exploit koji blizzard konstanto kažnjava. Pročitaj samo jadikovke idiota koji su se odlučili kupit takve mountove pa spušili i gold i mount. Da uistinu postoji način da se diga lvl 100 za 2h znalo bi se u roko odmah. Preko owned-cora do mmo-c za čas se sve sazna. Pogotovo ako je star 7 godina. Što ti misliš da se takva "tajna" može "sakrtivat" 7 godina?

13 godina
neaktivan
udarnik60 kaže...

Moš mislit. Postoji način da se dinga lvl 100 za 2 sata još od wotlka...GG

A primjeri su ti genijalni. Dupliciranje mounta je stari exploit koji blizzard konstanto kažnjava. Pročitaj samo jadikovke idiota koji su se odlučili kupit takve mountove pa spušili i gold i mount. Da uistinu postoji način da se diga lvl 100 za 2h znalo bi se u roko odmah. Preko owned-cora do mmo-c za čas se sve sazna. Pogotovo ako je star 7 godina. Što ti misliš da se takva "tajna" može "sakrtivat" 7 godina?

Pogledaj sta sam napisao gore jos jedan put . govorin za dupliranje itema . je jos od wotlka i jos dan danas radi . Nisan mislio da si dingla lvl 100 od wotlka jer koliko me sjecanje sluzi wotlk je lvl 80 maximum a ne 100. Drugo Sta se tice ovih stranica nadodat cu ti jos elitepvpers . to su smjesni forumi za koje vec svatko zna na tim foumima neces naci ove informacije btw kad vec spominjes mmo-c. jesu mozda naglasili kako je method boosta ljude za prave pare? i kako su boostali realm firstove? i kako su iskoristili jako dobro ovaj zadnji propust . Po tome bi trebali biti svi banani ali koliko vidim nitko nije vidio b od bana . Da postoji nacin kako kazes da se digne lvl 100 u 2 sata znalo bi se u roku odmah isto kao dupliranje itema jedan od primjera. Vec kad spominjes to procackaj malo sta rusi sve rade pocevsi od feats-a , golda mauntova iz instanci realm fistova pa nadalje. Ja nekazem da ljudi neznaju za dupliranje i to zna ali malo ljudi zna to isto kao i ovo a ovo je fresh propust odmah sta su fixali s rubyem. Vec kad gledas to pogledaj sta sve rade rusi i kinezi u igri i sve ce ti biti jasno.  Ukratko da ne trosim svoje i vase vrijeme . Tko je zainteresiran neka mi posalje pm a tko nije sta mu ja mogu. Ne prepirem se vise jer nemam nikakve koristi od toga.

Btw primjer u wotlku sta je prijatelj radio 100% glaive drop iskopa san neke slike od foruma . Hoces mi reci kako je ovo moguce? Jesi znao za to da postoji uopce?

http://i.imgur.com/IUcgynZ.jpg?1 

http://i.imgur.com/V7ZjrSG.jpg?1 

Kako je to moguce bilo ??? jel to ima gdje na ownedcore  ili neku stranicu ja se dam kladiti da nema.  ja mislin da nema ups ovo je sigurno neka greska . Blizzardov propust jednostavno morao si tagat illidana i svi iz partija /love . 

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2015 18:25 (razbijac).
10 godina
protjeran

razbijac, jel ti trolaš ili si jednostavno glup?

14 godina
World of Warcraft

Reci prijateljima ili ljudima koje si levelao da upišu "/say Za Bug Forum" i  "/played" naprave ss i stavi sliku. Dobiš dokaz da nisi varalica i dobiš potencijalne kupce. Evo ja da imam aktivan acc dao bi ti tih 30k i svima rekao na koji način si digao lvl-e...

Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
protjeran

slika nema... jel to trollić možda dobio ban na par dana ovdje na forumu pa ih ne može pokazati?

12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Meni je najbolje kako vi plačete ovdje i optužujete čovjeka, a muda bi si odrezali da znate za ovo o čemu lik govori. Smiješni ste.

2 3 hvala 0
13 godina

Nitko ne place radi njega,end of f story,vecina ljudi koji razumiju wow i trzite oko njega,znaju da je scammer i to mu govore upravo u zadnjih par objava u vezi njegove usluge,lijepo ga kontaktiraj,daj mu golde,novce i nek te boosta ak mislis da nije scam.Zila mu je lijepo objasnio>>Proof or Gtfo<<<

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2015 0:27 (Chosenone1).
14 godina
World of Warcraft

U wowu su i dalje moguća svakava sranja, ne kužim zašto ste tako napali čovjeka. Zadnje što je bilo popularno je dupliciranje savage bloodova koji su jedno vrijeme išli po 700/800g komad. EKipa je znala stvoriti po 1000 komada bez problema. Većini se neda riskirati acc zbog alta, golda etc. SUmnjam da se može dobiti ban, ali nikam se neda riskirati.

I'm very large!

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nos kaže...

U wowu su i dalje moguća svakava sranja, ne kužim zašto ste tako napali čovjeka. Zadnje što je bilo popularno je dupliciranje savage bloodova koji su jedno vrijeme išli po 700/800g komad. EKipa je znala stvoriti po 1000 komada bez problema. Većini se neda riskirati acc zbog alta, golda etc. SUmnjam da se može dobiti ban, ali nikam se neda riskirati.

Nitko ne kaže da sranja nisu moguća. Daleko od toga. Ali da postoji način da se dinga lvl 100 za 2 sata? Gle ti to znaš. Prodaš za 30k golda. Automatski si naučio još jednog kako se to radi. Taj ti je sad konkurent na tržištu i on snizi cijenu na 29K golda. Netko kupi od njega i kužiš? U roku dva dana znaju svi, blizzard fixa i to je to. Druga stvar je što sam blizzard prodaje boost do lvl 90 i sigurno ne bi dozvolili da im netko to s*ebe za mizernih 30k golda. Ako je on otkrio novi RS onda super za njega. Ali nema šanse da to zna mali broj ljudi i da čuvaju za sebe.

Ono imaš milijun primjera. Od toga kako dupati crimson deathcargera do drugih stvari. I blizzard sve to zna. Samo što to ne rješavaju asap nego kad se nakupi roknu ban wave i game over. I ako mislite da blizzard to ne prati grdno se varate. Možda ne dobijete ban, ali npr flagaju vam acc i ne možete sudjelovati u nekim promocijama i slične stvari.

Uglavnom kao što je netko već rekao, kad bih imao aktivan acc odmah bih ovo kupio od lika. I za dva sata došao tu reći kako to ide. Evo čim uvedu ovo da se može kupit game time za gold kupujem i ovaj njegov boost.

16 godina
razbijac kaže...

...Uostalom imam visoki rank u domacim guildovima na frostmaneu i korgallu...

U kojem to domaćem guildu na korgall-u imaš visoki rank? Suzi? Jahačima? BzB?

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
13 godina
neaktivan
weco75 kaže...

Meni je najbolje kako vi plačete ovdje i optužujete čovjeka, a muda bi si odrezali da znate za ovo o čemu lik govori. Smiješni ste.

weco to ti je balkanski mentalitet . svi se prave pametni pogotovo ode na forumu . Drugo zar bi se sramotio radi 30k scama? 30k sta je danas u wowu inace naplacujem 50k za to . Ja garantiram za to sta radim i kad bi scamao po vama nebi to radio sigurno za 30k i jos nasim ljudima . Drugo slike necu stavljati ovdje ima par ljudi koji sam vec napravio to i ako zele reci neka recu to je njihova slobodna volja . Privatnost ljudi koji boostamo  opcenito u pvp i pve ne govorimo ostalim bez njihove dozvole . Sta se hackova ove klince ljubomorne kad mi uletu s ownedcore forumom i mmo-c. mogu samo zavariti u facu . Ukratko da kazem imamo informacije o kojem malo tko zna , to su informacije od covika koji je radio za blizzard i presao u torchlight kao ostatak ljudi koji su radili za blizzard. ukratko ako mislis da sam troll ok tvoja stvar , a ja cu ti reci s moje strane koja mi korist od toga?  A ovi ljudi sta misle da je google svemoguce i da na sve ima odgovor e pa varaju se . Sta se tjese da je blizzard rjesava sve brzo , a to mogu slobodno objestiti macku o rep. Jer igra je puna bagova a o hackovima necu niti komentirati . Ukratko ovo radim sve s main accom nikakvim altovima ili cime vec !

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2015 16:49 (razbijac).
10 godina
protjeran

koga boli k... za tvoju garanciju itd itd? pokaži slike kao što je kolega gore rekao. da vidimo level 100 sa samo par sati igre na sebi. manje blebetanja, više dokaza

11 godina
World of Warcraft

Ja sam ti poslao poruku 11.3 u vezi tog boosta i nema odgovora, ne kuzim ti nudis uslugu boostanja, a ne odgovaraš na poruke.. svašta..

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Razbijac,postaj link od  svog threada sa OC sa positivnim reply od ljudi kojima si cinio usluge ili prekini lagati ove ljude.Nebitno je sta pricas kad nemas dokaze.Izvoli moj thread http://www.ownedcore.com/forums/mmo-trading-market/world-of-warcraft-buy-sell-trade/511899-cheap-manual-pvp-gear-honor-conquest-powerleveling-professions.html
Boostam ljude u lvlanju i takav bug nepostoji da u 2 sata 1-100,nemos ni 90-100.Dokazi ili prekini lagati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2015 19:04 (Chosenone1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...
razbijac kaže...

...Uostalom imam visoki rank u domacim guildovima na frostmaneu i korgallu...

U kojem to domaćem guildu na korgall-u imaš visoki rank? Suzi? Jahačima? BzB?

Suza u oku , glavni admin za forum i stranicu u tbcu , rogue medu prvima na korgallu u tbcu s glaivsima  i top u hrvatskoj   . Znas li sad o kome je rijec?

@Chosenone1 molin te ostavi me se tog ownedcore-a , jer cu te reportat KuRIoS-u malom balavcu sta misli da zna puno toga , Sta se tice tvog posta vidin da jos ima djecice koja placaju to ? razlika izmedu tebe i mene je sta ja ne koristim nikakve program poput botova dok ti garant jesi za levelavanje i profesije ! ,a takvih imas profila koliko god hoces sta se tice toga.  Na tom forumu kojem si mi linkao neces 100% naci levelavanje u 2 sata , dupliranje itema , bagove za world first itd , novi wintrade sistem za pvp itd govorim o levelima ispod 100. Viruj mi ljudi ako nemaju koristi od toga objavit ce ali ako imaju nece garant. Ukratko nije me briga sta ces ti misliti ali stvarno .

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2015 19:34 (razbijac).
10 godina
protjeran

razbijac ne seri nego pokaži dokaze da vidimo koga si to sve boostao, daj slike ili već jednom odjebi sa ovog foruma. prodaješ muda pod bubrege, praviš se neki frajer koji je upoznat sa apsolutno svakim bugom ili exploitom u igri, faca si u nekim svojim izmišljenim guildovima i što sve ne. daj dokaze ili prestani lagati.

tebe da nije briga što ljudi misle, ne bi ni pisao bedastoće o tome koji si "pro". klinac koliko je tebi godina?

11 godina
Robocraft22 kaže...

razbijac ne seri nego pokaži dokaze da vidimo koga si to sve boostao, daj slike ili već jednom odjebi sa ovog foruma. prodaješ muda pod bubrege, praviš se neki frajer koji je upoznat sa apsolutno svakim bugom ili exploitom u igri, faca si u nekim svojim izmišljenim guildovima i što sve ne. daj dokaze ili prestani lagati.

tebe da nije briga što ljudi misle, ne bi ni pisao bedastoće o tome koji si "pro". klinac koliko je tebi godina?

Robocraft22 pazi sta pises da te "razbijac" nebi razbio haha :P

10 godina
protjeran
Bergo kaže...

Robocraft22 pazi sta pises da te "razbijac" nebi razbio haha :P

znam, opasan je on haha

edit: a izgleda da moramo pričekati nekih tjedan dana da mu istekne crveni karton. baš me zanima hoće li nastaviti sa istom pričom bez dokaza...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2015 1:20 (Robocraft22).
13 godina
World of Warcraft

Pa pogledaj moje cijene,prevelike su sa razlogom,upravo zato sto nekoristim botove za tudje accountove.Skandinavci i Ameri su voljni platiti i vise samo da nema rizika za ban,primjer su cijene drugih koji ti boostaju 90-100 za 5-6eura pa kad se dogodi ban,nisu oni krivi.Hrpa ljudi nezeli da njihov account ima veze za botanjem,da negovorim koliko njih nezeli ostaviti meni positivan reply na threadovima,razlog tome su ljudi kao ti koji ih preko PM kontaktiraju,spamaju sa super ponudama sve dok neuzmu jednu od takozvanih super ponuda,slicnim tvojima,onda paf,got scammed.Prenosim preko twitcha cijeli boost.Btw i dalje nemas nikakve dokaze,sta je,neko te scammo pa si se odlucio osvetiti na drugima haha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Kad ste se već raspisali o tim plaćanjima može info gdje mogu pouzdano kupiti game time za golde. Izgleda da blizz neće krenuti sa prodajom game time-a uskoro a pretplata mi istječe za 10 dana.

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Dodaj me na skype,imas na linku gore moj thread i skype

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Suza u oku , glavni admin za forum i stranicu u tbcu , rogue medu prvima na korgallu u tbcu s glaivsima  i top u hrvatskoj   . Znas li sad o kome je rijec?

cujem da me se fejka iz nekog razloga, csb

http://i.imgur.com/6z1AUAK.jpg

bye

10 godina
protjeran
klpt kaže...
razbijac kaže...

cujem da me se fejka iz nekog razloga, csb

http://i.imgur.com/6z1AUAK.jpg

bye

ček malo, razbijač je tvrdio da je ti? haha, koji klinac. kako taj trolla, baš mi je drago da je pokupio malo duži ban

9 godina
neaktivan
World of Warcraft

Klpt mene kopira katastrofa

1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Wotiki kaže...

Klpt mene kopira katastrofa

razbijac jesi se to ti nama vratio? 

E-mail: