World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.636.471
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
Vakaka kaže...

Nemojte mi samo spominjat "znanje" što se tiče igre na warrioru, kad sve žive mogućnosti iskoristiš od minjanja oružja tjekom fighta, do pravovremenog spell reflekta i polomiš sve prste a on se okreće na tipkovnici i opet te ubije, tu klasu onda moš bacit u smeće.

Sad neznam kakav je warrior, vidim da su dosta tog izminjali što se tiče talenata (od kad sam ja odustao od igre) nadam se da je sad ok kao stand alone i u BGima... arena me ne zanima.

Moram priznat da je u PvE bio odličan, sa prosječnom opremom sam bio 1 sa dmg u raidima.

Igram s fury warriorom i nema boga da u guild raidovima budem 1...  tu i tamo drugi ili treći i to je to. S početkom WotLK-a war je bio ok, ni OP ni nerfan (govorim o furyju), ali sada... Pogledaj Titan's grip talent, zadnji i neizbježan u PvE-u    Skinuli su nam 10% svog dilanog dmga...

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
17 godina
momak kaže...

Igram s fury warriorom i nema boga da u guild raidovima budem 1...  tu i tamo drugi ili treći i to je to. S početkom WotLK-a war je bio ok, ni OP ni nerfan (govorim o furyju), ali sada... Pogledaj Titan's grip talent, zadnji i neizbježan u PvE-u    Skinuli su nam 10% svog dilanog dmga...

Znači od početka WotLK dobio je na pvp ali izgubio u pve... nije loše :)

17 godina
neaktivan

Za sve druide i one koji se tako osjećaju

drud

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

jel zna tko sto ce biti sa wowom u hrvatskoj? hocu li ikada moci kupiti original i igrati original?? lol

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...

jel zna tko sto ce biti sa wowom u hrvatskoj? hocu li ikada moci kupiti original i igrati original?? lol

Čovjek ima pravo...  

Jel došao u zagreb wow prepaid ili je dostava još u komi?

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 13:41 (momak).
16 godina
neaktivan

Ja sam igrao na nekadašnjem najboljem serveru Toxic-wow ali ga blizz zatvorio. Sada igram na spermiku, isto tako odličan blizz-like server.

Što se tiče klasa postoji jedna nezaustavljiva: Shadow priest! Ja sam srukao sa pola mane (oni mene napali)2 wariora i 1 shamija. A kad igram arenu (2v2) kažem svom partneru da izađe i ja ponovo razbijem. A neću ni da pričam koliko su dobri u radiovima.

16 godina
neaktivan

Na privatnim serverima svaka klasa je op kad ti znas igrati, jer 95% su teski noobovi.

i will never be the same again i will keep on fighting til the end i can walk on water, i can fly i will keep on flying til i die
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Paladini isto ownaju. Majke mi moje! Kunem se u sve! Ja paladin lvl 20 ubio rogu lvl 29. Ali bio je na punom hpu. LOL

Number 1 Zombie!!! Braiiiiinssss!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

pošto nema wowa za kupiti, zanima me što ako ja kupim acc nečiji? trebam li original igru da bi igrao na tom accu?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Ja sam igrao na nekadašnjem najboljem serveru Toxic-wow ali ga blizz zatvorio. Sada igram na spermiku, isto tako odličan blizz-like server.

Što se tiče klasa postoji jedna nezaustavljiva: Shadow priest! Ja sam srukao sa pola mane (oni mene napali)2 wariora i 1 shamija. A kad igram arenu (2v2) kažem svom partneru da izađe i ja ponovo razbijem. A neću ni da pričam koliko su dobri u radiovima.

lol! ja sam tamo igrao nekih godinu dana (lvl 70 be hunter, lvl 31 undead rogue, lvl 36 (ili 26?) be paladin) al sad sam eto preso na oriđiđi, igram nekih tjedan i pol na kor'gallu, zakon je bome, nakon mučenja sa zabagiranim questovima, a ovdje sve radi, čudesno! lvl 45 be paladin

http://bux.to/?r=InfernoCroPro Xfire: inferno2912
17 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Paladini isto ownaju. Majke mi moje! Kunem se u sve! Ja paladin lvl 20 ubio rogu lvl 29. Ali bio je na punom hpu. LOL

Taj siroček nije znal igrat rogue-a.  Inače 9 lvl-a viši rogue te samelje sa 4-5 udaraca (dok se ti ne stigneš ni pomaknut jer si stalno stun-lock-an).

Lijep pozdrav ;)
17 godina
Dado_ZG78 kaže...
Living.Dead kaže...

Taj siroček nije znal igrat rogue-a.  Inače 9 lvl-a viši rogue te samelje sa 4-5 udaraca (dok se ti ne stigneš ni pomaknut jer si stalno stun-lock-an).

Ja ga sa rogue lvl 19 twink saterem tako da ce mislit da sam lvl 40 :D

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
16 godina

Evo ljui ja bi poceoigrat wow i zanima me koju klasudaizaberem, koja najvise owna...neznam bas puo pa bih moliobezkratica...(hvala)

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
17 godina
Viziman kaže...

Evo ljui ja bi poceoigrat wow i zanima me koju klasudaizaberem, koja najvise owna...neznam bas puo pa bih moliobezkratica...(hvala)

Blizzard ima praksu rotiranja klasa tak da kaj god si uzmeš pušiš ili danas sutra ownaš.

17 godina
neaktivan

Jesu li dućani u Zagrebu trenutno opskrbljeni s wow prepaidovima?

16 godina
neaktivan

Za wow igrace iz osijeka, u Digital Design Reinsenorova 36 mozete kupiti wow prepaidove.

i will never be the same again i will keep on fighting til the end i can walk on water, i can fly i will keep on flying til i die
16 godina
World of Warcraft
heh ja zivim u Osijeku... uglavnom aj zanima me koja je sada trenutacno (jedna od) najbolja(ih) klasa, kao sto sam vec reko htio bih poceti igrat wow... i sta vam je DK i prepaid, nemojte se smijat ja sam samo wow noob (newbye) ...
Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2009 22:38 (Viziman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Viziman kaže...
heh ja zivim u Osijeku... uglavnom aj zanima me koja je sada trenutacno (jedna od) najbolja(ih) klasa, kao sto sam vec reko htio bih poceti igrat wow... i sta vam je DK i prepaid, nemojte se smijat ja sam samo wow noob (newbye) ...

procitaj si ovu temu, tu su ti osnove za pocet igrat, jedino nepise sta je DK, to ti je Death Knight, jedna klasa koju neces moc odmah igrati jer prvo moras s enkom drugom doc do lvl55.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2009 22:49 (Escudo).
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ala u sisku kak je i ovak zakinut, bas kad krenem na blizz nestade bonovaMršti se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ljudi ako nema bonova,uzmite od staraca(ili svoju vlastitu) kreditnu karticu i tamo si nadoplatite i problem riješen...igrajte wow

knowledge is power hide it well
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Drakon kaže...

ljudi ako nema bonova,uzmite od staraca(ili svoju vlastitu) kreditnu karticu i tamo si nadoplatite i problem riješen...igrajte wow

I jos prodjes jeftinije! :D

Ivo. Govori ti Big Brother. To nije dovoljno dobar razlog.
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

eo bio sam danas u zgu i kupio wow. vanilla + tbc. i samo da obavijestim zagrepćane da je u tisak mediu kod trga bana jelačića došao pre-paid. :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ej ljudi trebam vasu pomoc. Radi se o questu The Princess Trapped pa tko ga je napravio znat ce. Uglavnom, ja sam skupio one kristale i znam da moram doc do te "princeze" kroz spilju, ali tu spilju cuvaju lvl ?? orkovi. Također je portal crven sto znaci da nekako ne mogu uci jer sam probao kamikazom uc. xD Pa ako netko zna kako da tu uđem...

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
16 godina
Living.Dead kaže...

Ej ljudi trebam vasu pomoc. Radi se o questu The Princess Trapped pa tko ga je napravio znat ce. Uglavnom, ja sam skupio one kristale i znam da moram doc do te "princeze" kroz spilju, ali tu spilju cuvaju lvl ?? orkovi. Također je portal crven sto znaci da nekako ne mogu uci jer sam probao kamikazom uc. xD Pa ako netko zna kako da tu uđem...

Pogledaj ovu stranicu tu ces naci sto te zanima

http://thottbot.com/?qu=642

http://www.wowhead.com/?quest=642

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ma nasao sam ja tu spilju i to, ali problem je kako uci u nju!

0 0 hvala 0
17 godina
Living.Dead kaže...

kladim se da pise pod komentarima, pitaj nekog frenda taj q je sigurno napravio, ja sam se sjetio sad dok si mi dal link dok sam vidio mote of myzrael ili tak nekaj, a prestao sam igrati prije vise od 6 mjeseci, a taj q sam zadnji put prije 2godine :D

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
Living.Dead kaže...

Ti orci su Hordini Guardovi. Ta spilja ti je desno u planini i cuvaju je likovi mislim 35 -36 lvl nisam siguran.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 23:15 (Point-X).
16 godina
neaktivan

pokušavaš uć u arati basin od horde

16 godina
neaktivan
Point-X kaže...
Living.Dead kaže...

Ti orci su Hordini Guardovi. Ta spilja ti je desno u planini i cuvaju je likovi mislim 35 -36 lvl nisam siguran.

Je je nasao sam je. :) Hvala svima.

Human-Paladin-41

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice