World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.633.025
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Warcraft
KaMiKaZa kaže...

I napokon smo okončali ovaj tier sa padom Lei Shena i Ra-dena odmah iza njega :) Sve u svemu po meni stvarno zabavan raid sa zanimljivim boss fightovima, pogotovo Lei Shen HC koji me oduševio. Ra-dena smo srušili u sat vremena, on je doslovno free loot boss, ništa posebno. Garrosh, here we come!

Isto tako, recruitamo DK-a i Spriesta ako je netko zainteresiran, dodajte me na bnet : Sythus#2908 :)

LAWL, igraš sa mojim bivšim GMom. Gledam vaš LS kill i odjednom čujem poznati glas xD

(Blabarjuice, ili ti nadaleko poznat kao Blueberry :D)

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Battle.net desktop client je u open beti, evo link za download http://www.reddit.com/r/wow/comments/1k9tj6/beta_battlenet_desktop_client/cbms1lz

dobro je što kad pokreneš igru iz njega nemoraš se ulogiravat :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Blizzard trademarko "The Dark Below"

SpyGi je mato.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nadam se jednoj ogromnoj zoni kao što je bio Vashj'ir, samo da je razrade u potpunosti. Vashj'ir je bio pun potencijala; ogroma bića, podvodne špilje, lutajuće elite. 

I'm very large!

1 1 hvala 0
14 godina
World of Warcraft
hmm mozda spale cijeli azeroth pa svi moraju ici ispod zemlje,jer u mopu je prikazano da cijeli planet gori od napada legiona :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ovo vjerojatno ima neke veze sa Old Gods, referenca na ono nešto što spava ispod Trisfal Glades.

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Or..... Nage i N'zoth, old god koji je samo na kratko spomenut u Cati.

Napokon bitka protiv Queen Azhare i Naga, mislim da prvo moraju zakljuciti Old Gods storyline prije pocetka posljednje Burning Legion expanzije

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

One may be trapped in western Tirisfal Glades -- Confirmed not be a location To pise na wowwiki,zasto?premjesten?

16 godina
Ashelor kaže...

mislim da prvo moraju zakljuciti Old Gods storyline prije pocetka posljednje Burning Legion expanzije

Old Gods i Burning Legions su poprilično isprepleteni, jedno bez drugog i nejde baš...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Hm prestao sam da igram wow od prvog tier patcha Cataclysme, jednostavno nije mi legao content, nedostatak balansa i blizardova losa volja iliti spora da to popravi kako treba nego se ceka pola godine od izlaska da se nesto uradi kako treba.

Zadnjih godinu dana provjerim s vremena na vrijeme na mmo champ da non stop izlaze patchevi balansiranja klasa, kako sam shvatio vec je zadnji tier izasao ili treba da izadje a klase su poprilicno nebalansirane(sudeci po kolicini promjena u patchu) pa me interesuje sledece:
Kakva je igra sto se tice PVP i PVE? Lako/tesko, na nivou cega iz npr tbc/wotlka ili sta vec?
Isplati li se vratiti u igru, ili je taj voz otisao?

Ne interesuje me sto cu dobiti jedno 15 td sto sam rekao da mi se igra nije svidjela jer sam quitao, dosta ljudi je to isto uradila (: interesuje me kakva je situacija sada, jel se sta promjenilo dramaticno itd? 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

U pvp,jedva ubijes healing klasu,ostalo je odlicno,mozda hunt malo op/nije kao prije,pve,dungeoni su lagani ali raidovi su vec zahtjevi sto je super.Uglavnom prezadovoljan sam mopom,iskreno blizz je napravio dobru exp,dosta sadrzaja za ljubitelje bilo cega,pve,pvp,lore,farming,questing.

13 godina
chaselol kaže...

Hm prestao sam da igram wow od prvog tier patcha Cataclysme, jednostavno nije mi legao content, nedostatak balansa i blizardova losa volja iliti spora da to popravi kako treba nego se ceka pola godine od izlaska da se nesto uradi kako treba.

Zadnjih godinu dana provjerim s vremena na vrijeme na mmo champ da non stop izlaze patchevi balansiranja klasa, kako sam shvatio vec je zadnji tier izasao ili treba da izadje a klase su poprilicno nebalansirane(sudeci po kolicini promjena u patchu) pa me interesuje sledece:
Kakva je igra sto se tice PVP i PVE? Lako/tesko, na nivou cega iz npr tbc/wotlka ili sta vec?
Isplati li se vratiti u igru, ili je taj voz otisao?

Ne interesuje me sto cu dobiti jedno 15 td sto sam rekao da mi se igra nije svidjela jer sam quitao, dosta ljudi je to isto uradila (: interesuje me kakva je situacija sada, jel se sta promjenilo dramaticno itd? 

Ja sam igrao godinama na privatnim serverima, tek sam se nedavno prebacio na retail čisto jel mi je več dosadio wotlk a cataclysm mi također nije bio nešto.

Sviđa mi se MoP kao expanzija i ima mnogo dobrih promjena kao što je ovaj novi talent system, cross realm zone, raidovi, etc..

Također neke klase koje su prije ljudi izbjegavali danas se dosta igraju, recimo warlock koji je danas fantastičan.

Mislim da se isplati vratiti u igru, naravno ukoliko imaš vremena i novaca. 

Majke mi
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Da ne radim double quote zbog spama, znas kako igrao sam dugo na privatnim serverima skoro dvije godine, svi su uzasni - jednostavno je tako! To je nevidjen gubitak vremena i zivaca, nista nije blizzlike, ni loot, ni klase, ni abilitiji. Nista ne radi kako treba, svako gleda kako ce koga za*ebati preko nekog buga bilo to u PVP ili PVE i naravno svi su tamo gladijajatori i igraci iz ensidije.

Warlock je uvijek bio odlican, blizzardova omiljena klasa, uvijek odlicna klasa za sve samo je trebalo poznavati malo klasu i talente, ostalo dodje ;)

Kontam da se vratim kao casual cisto radi sebe malo za*ebancije, jer mi nova expanzija zvuci kao TBC 2.0, twisted nether itd (licno meni omiljena expanzija TBC <3) a cujem ima fazon da ti pretplata bude jeftinija ako ides preko RAF opcije?

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Ima taj gametime preko RaF mnogo jeftinije ali neznam kako ide, bilo bi lijepo kada bi to netko malo objasnio :)
Ja sam uzeo WoW Starter edition i Upgradao ga na Wotlk za 2.5 funti (20kn) pa sada pomalo igram. 

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cromaki kaže...

Ima taj gametime preko RaF mnogo jeftinije ali neznam kako ide, bilo bi lijepo kada bi to netko malo objasnio :)
Ja sam uzeo WoW Starter edition i Upgradao ga na Wotlk za 2.5 funti (20kn) pa sada pomalo igram. 

Nadjes sebi kineza preko skypa. Kazes mu zelis gametime on ti linka:

RAF gametime with guaranteed safety (99%):

30 Days Safe €4.00 EUR / $5.00 USD / 12000 WoW Gold per 30 Days
30 Days Extra safe €5.00 EUR / $6.00 USD / 15000 WOW Gold per 30 Days

Frozen Account: You need unfreeze code, extra cost: 0.75€ / 1$ / 3k gold.
Nighwting €2.00 EUR / $3.00 USD / 5000 GOLD EXTRA

-----------------------------------------------------------------------------------------------

** Recruit a Friend (RAF) Gametime/Obsidian Nightwing **
1. Send recruit a friend to your own email.
Name: Anything
Email: Your own email (any email you want, as long as you can log it and copy me code)
Log into your battle.net, go to your account (example: WoW1), click on Referals & Rewards at the bottom right corner, then Recruit a Friend!

2. Go to your email and copy me the Recruit a friend link, or the code at the end of the link, example:
https://eu.battle.net/account/activation/lxyxtzdfg

3. Copy the code(s) to me via Skype/MSN.

Ti odes u Ratchet s lvl 1 likom das mu golde napravis sta gore pise i to je to.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
World of Warcraft

nemojte RAFat,

account ce vam biti flaggan i popusit cete sve promocije tipa annual pass

0 1 hvala 0
17 godina
marac84 kaže...

nemojte RAFat,

account ce vam biti flaggan i popusit cete sve promocije tipa annual pass

Pa ovo sto ti kazes nije tacno. Ja sam cjeli Annual Pass platio goldima. Znaci vise od godinu dana igranja. Istina, moze se desiti da ti Blizzard povremeno makne gametime al onda platis za "etra safe" odma ti reaktiviraju sljedeci raf, il samo platis za onaj mali code uzmes novi mjesec i dalje po svome. . . Al NIKOM ne bih savjetovao da uzmu vise od 2 mjeseca odjednom, to i ako maknu nikom nista. Jednom mom drugu su makli 8 mjeseci to se vec osjeti {#}

14 godina
World of Warcraft

Istina bez problema sam uzeo cijeli wow i game time sa goldima,sve proslo uredu,raf nisam jos probao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Kolega gamer11 i ja prije odlaska u Eastern Kingdoms:

Pozdrav iz sunčanih Barrensa! Pozdrav iz sunčanih Barrensa!
Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Kao prvo, oprostite na duplom postu, no ovaj post nema veze sa slikom tako da mi nije imalo smisla editirati. Kako smo se vratili u Eastern Kingdoms, otišli smo u Stormwind. Došli smo tamo i ja sam kupio Expert Riding (za hebenih 200 golda, pa mislim koji racku), te sam kupio Gryphona. E sad, da bi letio po Aazerothu, trebam onaj Flight license, no da bi letio po Outlandu, jel mi potreban samo Expert Riding ili mi isto treba Flight license? I da kako da letim u Outlandu? Držim Space i neradi.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Trebas samo expert za outland za azeroth fligth license.Pogledaj u spellbook i znati ces,nemoras pitati :)

13 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Kao prvo, oprostite na duplom postu, no ovaj post nema veze sa slikom tako da mi nije imalo smisla editirati. Kako smo se vratili u Eastern Kingdoms, otišli smo u Stormwind. Došli smo tamo i ja sam kupio Expert Riding (za hebenih 200 golda, pa mislim koji racku), te sam kupio Gryphona. E sad, da bi letio po Aazerothu, trebam onaj Flight license, no da bi letio po Outlandu, jel mi potreban samo Expert Riding ili mi isto treba Flight license? I da kako da letim u Outlandu? Držim Space i neradi.

možda glupo pitanje ali ybg :D jesi se mounta na gryphona?

15 godina
udarnik60 kaže...
luxxxfromhell kaže...

možda glupo pitanje ali ybg :D jesi se mounta na gryphona?

da hehe

17 godina
World of Warcraft

Sto je jedan napisao u komentarima "Da ubijem tog skota vratit cu se" {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Warcraft

Imam problem jedan skojim se suocavam hah amo to tako nazvat vidio sam patch 5.4 i sad kontam idem se vratit u igru (prestao sam otkad je dosao mop) e sad problem je kako da se vratim sa najmanjim troskom odakle kupit prepaid i mop jeli valja ova stranica

go2arena jeli itko narucivao preko toga ? http://www.go2arena.com/

0 0 hvala 0
14 godina

Narucivao od njih par puta sve proslo u redu dok nisam narucio wow cijeli nakraju mi dali krivi battlechest key,vec mjesec dana ga cekam da mi daju drugi,ali vidim da odbijaju.Ako trebas mop ili prepaid ja ti mogu rijesiti istu cijenu ili ispod,samo bi morao pricekati par dana,javi se u pm :)

13 godina
neaktivan
tinzy kaže...

Imam problem jedan skojim se suocavam hah amo to tako nazvat vidio sam patch 5.4 i sad kontam idem se vratit u igru (prestao sam otkad je dosao mop) e sad problem je kako da se vratim sa najmanjim troskom odakle kupit prepaid i mop jeli valja ova stranica

go2arena jeli itko narucivao preko toga ? http://www.go2arena.com/

Ja sam uzeo prije 2 dana od njih Cataclysm i MoP i sve je prošlo uredu.Frend je također naručivao od njih.

14 godina
World of Warcraft

Gdje je najpovoljnije kupiti gametime, naravno ne mislim na RAF?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Koliko ti gametime-a ostalo?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice