World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.625.978
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Warcraft
janna kaže...
amanar kaže...
janna kaže...

ljudi, SoR vise ne daje mjesec dana besplatnog igranja, jel? znam da dobijes mounta, al onaj mjesec free su izbacili?

Ako dobro piše u linku ne dobiješ mjesec već nažalost samo 7 dana ali si dobio zadnju ekspanziju - Cataclysmu i boost jednog lika do lvl 80. To dobiva onaj koji prima scroll a onaj koji šalje dobije mounta ako ovaj produži pretplatu nakon tih 7 dana.

Kad smo kod toga ako ima nekoga tko ima koji scroll na raspolaganju tj. mogućnost slanja scrolla i volje neka baci koju pp u inbox, frend i ja smo malo pričali kako bi mogli malo odigrat' preko ljeta a oboje smo prestali baš nekako prije izlaska Cate pa taman provjerim ako ovo sve još uvijek vrijedi za besplatnu Catu i boost novog lika. Anyhow, ako netko ima i želi možda mounta mogli bi nešto iskemijati.

ma onaj kome se posalje scroll dobije lika boostanog na 80, itd.. a ovaj koji je poslao dobije mounta.. al ne znam da li dobije i mjesec dana free igranja kao prije, kad posaljes nekome scroll taj netko dobije 7 dana free igranja, a ti dobijem mjesec dana free kada on uplati bon.. kuzis sta pitam?

Po onome što piše, nitko ne dobije mjesec dana free, niti je dobivao, dobiješ mounta NAKON što onaj tko je dobio scroll nakon tih gratis 7 dana UPLATI BAREM 30 dana bon/pretplatu. To je ovaj dio - You will be able to claim an exclusive mount when your invited friend first renews their subscription and pays for 30 days of game time. Dalje u FAQu ne piše o nikakvih 30 dana free ni za jednog niti za drugog. Možda ja to krivo čitam ali sumnjam {#}

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 15:53 (amanar).
16 godina
neaktivan
amanar kaže...
janna kaže...
amanar kaže...
janna kaže...

ljudi, SoR vise ne daje mjesec dana besplatnog igranja, jel? znam da dobijes mounta, al onaj mjesec free su izbacili?

Ako dobro piše u linku ne dobiješ mjesec već nažalost samo 7 dana ali si dobio zadnju ekspanziju - Cataclysmu i boost jednog lika do lvl 80. To dobiva onaj koji prima scroll a onaj koji šalje dobije mounta ako ovaj produži pretplatu nakon tih 7 dana.

Kad smo kod toga ako ima nekoga tko ima koji scroll na raspolaganju tj. mogućnost slanja scrolla i volje neka baci koju pp u inbox, frend i ja smo malo pričali kako bi mogli malo odigrat' preko ljeta a oboje smo prestali baš nekako prije izlaska Cate pa taman provjerim ako ovo sve još uvijek vrijedi za besplatnu Catu i boost novog lika. Anyhow, ako netko ima i želi možda mounta mogli bi nešto iskemijati.

ma onaj kome se posalje scroll dobije lika boostanog na 80, itd.. a ovaj koji je poslao dobije mounta.. al ne znam da li dobije i mjesec dana free igranja kao prije, kad posaljes nekome scroll taj netko dobije 7 dana free igranja, a ti dobijem mjesec dana free kada on uplati bon.. kuzis sta pitam?

Po onome što piše, nitko ne dobije mjesec dana free, niti je dobivao, dobiješ mounta NAKON što onaj tko je dobio scroll nakon tih gratis 7 dana UPLATI BAREM 30 dana bon/pretplatu. To je ovaj dio - You will be able to claim an exclusive mount when your invited friend first renews their subscription and pays for 30 days of game time. Dalje u FAQu ne piše o nikakvih 30 dana free ni za jednog niti za drugog. Možda ja to krivo čitam ali sumnjam {#}

o je, dobivao je, dok je bio stari scroll, ne ovaj novi sad..  znam jer su mene vratili sa starim scrollom prije, i ta cura koja mi je posala scroll je dobila 30 dana free.. al kazem, to je bilo prije. ne moras stampat, znam ja da se mount dobije kad ovaj kome si poslao scroll uplati bon,... i mislim da ne citas krivo, samo sam se nadala da ce moj braco uz mounta dobit i 30 dana free kad ja uplatim bon..

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

za vjerne igrače WOWa (ne novopridošle) još samo jedan dan prilike da dobijete Diablo III badava

caka je da morate obećate blizzardu da ćete igrati wow još 12 mjeseci (i plaćati pretplatu), a nagrada je besplatni Diablo III

akcija završava 30.5 stoga svi oni koji su propustili to napraviti eto vam zadnje prilike, resurec-tajte stare acc i dobijete za istu paru dvije igre, ne samo jednu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 8:32 (Darky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

evo dobija sam i ja poruku ali nazalost vridi jos par dana...

You're not late you still have until the 1/5/2012 9an CEST to sign up for the Annual Pass. You basically sign up for 1 month payment for 12 months, or 3 months for 12 (so 4 payments) or 6 months (2 payments).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Najbolje da je badava Diablo III, cista navlakusa da im ne izgine WoW... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Pa i nije bas, za nekog kao sto sam ja koji ce ionako igrat WoW Annual Pass je odlicna stvar jer dobijem gratis Diablo, ingame mount i MoP betu. Ako te ne interesira WoW ili ga ne planiras igrat to je druga prica i naravno da bi bio "budala" da potpises.

Inace sam Annual Pass je prilicno star, mogao se aktivirat jos prosle godine ovo su zadnje ponude pred gasenje akcije, i otprilike ga je potpisalo nesto vise od 1 miliona ljudi od nekih 10tak miliona koliko jos uvjek igra WoW. Naravno ne placa se sve u komadu a dosta ljudi exploita RAF system tako da ustvari igraju besplatno i sam WoW a naravno gratis i D3 {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
D3ViL kaže...
SimeKZ kaže...

Pa i nije bas, za nekog kao sto sam ja koji ce ionako igrat WoW Annual Pass je odlicna stvar jer dobijem gratis Diablo, ingame mount i MoP betu. Ako te ne interesira WoW ili ga ne planiras igrat to je druga prica i naravno da bi bio "budala" da potpises.

Inace sam Annual Pass je prilicno star, mogao se aktivirat jos prosle godine ovo su zadnje ponude pred gasenje akcije, i otprilike ga je potpisalo nesto vise od 1 miliona ljudi od nekih 10tak miliona koliko jos uvjek igra WoW. Naravno ne placa se sve u komadu a dosta ljudi exploita RAF system tako da ustvari igraju besplatno i sam WoW a naravno gratis i D3 {#}

hahahahaha 

samo citajuci tvoj post dobija sam jos veci uvid kakva je to navlakusa...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Obi Wan kaže...

hahahahaha 

hahahahahaHA eto dobro pa ti ga nisu "navukli"

Ugovor je neformalan, moze se prestat placat u bilo kojem trenutku neko vrjeme ce biti pod FROZEN dajuci mogucnost produzavanja, ako neces maknu ti D3 mount i gotovo. Kao sto sam vec napisao za tebe koji neigra WoW, kojeg WoW vise uopce ne zanima naravno da je glupo prihvatiti. Ja ga igram i meni je to super, vec mi je isteklo 6 mjeseci samog Annual Pass-a ostalo je jos 6 i na kraju ce mi jos ostat i D3 na Bnet-u.

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

hahahahaha 

aj mi pojasni koja je to navlakuša?????

ja igram wow i plaćam pretplatu

i sad mi nude i besplatni diablo III ako im obećam da ću igrati wow još barem 12 mjeseci (sa time da sam ja to napravio na samom početku i već je prošlo skoro 6 mjeseci), kako ću igrati i pandariju, ne kužim zakaj da ne uzmem free diablo???

znači po tebi je bolje platiti 50 eura za diablo 3, a ne uzeti ga besplatno??? (sigurno te EA dobro izdresirala)

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Zdravo svima,

interesujeme da li na nekom serveru ( original ) se skupila ekipa odavde i ima svoj guild?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Darky kaže...
Obi Wan kaže...

hahahahaha 

aj mi pojasni koja je to navlakuša?????

ja igram wow i plaćam pretplatu

i sad mi nude i besplatni diablo III ako im obećam da ću igrati wow još barem 12 mjeseci (sa time da sam ja to napravio na samom početku i već je prošlo skoro 6 mjeseci), kako ću igrati i pandariju, ne kužim zakaj da ne uzmem free diablo???

znači po tebi je bolje platiti 50 eura za diablo 3, a ne uzeti ga besplatno??? (sigurno te EA dobro izdresirala)

gle, nije me nitko izdresirao samo gledam ovako:

ako vec potrosis 1200 kn, od toga 6 mjeseci igras wow, kad izađe diablo neces uopce igrat wow (s pretpostavkom da spavas normalno ko i svi ljudi i da nisi no-lifer) . buduci da diablo kosta 50€ ostala lova je bacena u vitar s obzirom da ne mozes iskoristiti ono vrijeme koji se platio za wow. napisao je netko da se to moze prekinuti, ali ako prekines prije nego sto istekne 12 mjeseci dobijas li diablo 3 ''mukte''?

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Meni kao hardcore igracu je tak ionako svejedno uzet annual pass ili ne, u mojoj guildi su ga svi uzeli jer je ovo super ponuda za nas. Nista ne izgubis ako ces tak ionako igrat wow normalno u sljedecih god dana. Da istina da ce ljudi igrati manje wow kad dode diablo 3, ali meni to nista ne znaci kad tak ionak raidam 1 dan na tjedan kad je sve mrtvo. MoP bi ja mislim trebo doc negdje oko 10 mjesec a to znaci da cu morat igrat wow svaki dan opet tek taman predkraj ovog annual pass-a jer sam ga uzeo u 11 mjesecu. Tako da neznam kako je za druge ali za mene bi ispo kreten ako nebi iskoristio ovu ponudu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Obi Wan kaže...
Darky kaže...
Obi Wan kaže...

ako vec potrosis 1200 kn, od toga 6 mjeseci igras wow, kad izađe diablo neces uopce igrat wow (s pretpostavkom da spavas normalno ko i svi ljudi i da nisi no-lifer) . buduci da diablo kosta 50€ ostala lova je bacena u vitar s obzirom da ne mozes iskoristiti ono vrijeme koji se platio za wow. napisao je netko da se to moze prekinuti, ali ako prekines prije nego sto istekne 12 mjeseci dobijas li diablo 3 ''mukte''?

Alo platiš godinu dana odjednom zbog popusta izađe te 490 kn. Takva je "tarifa" već 2-3 godine. 

I'm very large!
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ja igram wow cca 10 sati tjedno kao antistres terapiju - dakle igram cijele godine pomalo

kad dođe diablo igrati ću ga vjerojatno tjedan dva možda ili ako bude dobar do MOP-a i onda se vratiti wowu

dakle ako budem igrao wow imam besplatni diablo

ako igram diablo imam besplatni wow

a ako igram oboje - onda sam debelo na dobitku

i sad ne kužim di je navlakuša?

ja samo vidim profit

17 godina
Darky kaže...

ja igram wow cca 10 sati tjedno kao antistres terapiju - dakle igram cijele godine pomalo

kad dođe diablo igrati ću ga vjerojatno tjedan dva možda ili ako bude dobar do MOP-a i onda se vratiti wowu

dakle ako budem igrao wow imam besplatni diablo

ako igram diablo imam besplatni wow

a ako igram oboje - onda sam debelo na dobitku

i sad ne kužim di je navlakuša?

ja samo vidim profit

Ignoriraj ga od dodje u temu samo da pljuje, troll-a i pametuje. WoW ga ne zanima, smatra ga smecem i samo pise bezvezne subjektivne postove bez ikakvog pokrica. {#}

On Topic nema sanse da ce Cataclysm bit aktivan do 10tog mjeseca, MoP nam sigurno dolazi na ljeto. Blizz je rekao da nece biti nikakvog dodatnog sadrzaja poslje DS-a osim MoP pre-release event-a. DS je od danas nerfan cak 20%, micu RAF mounta u pripremi za MoP verziju, beta je vec u "finish" fazi, meni se cini da bi MoP mogao pokucat na vrata vec u Junu.

17 godina
Darky kaže...

ja samo vidim profit

Profit i računalne igre ne ide skupa, ali možda si "uštedio" :)

15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Darky kaže...

ja samo vidim profit

Profit i računalne igre ne ide skupa, ali možda si "uštedio" :)

Pitaj blizzard da li ne idu skupa :)

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jedno pitanje, ukoliko uzmem neku ekspanziju tj upgradam svoj account ( digitalno ) da li dobijem jedan mjesec igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Garamel kaže...

Jedno pitanje, ukoliko uzmem neku ekspanziju tj upgradam svoj account ( digitalno ) da li dobijem jedan mjesec igre?

Ne

17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

On Topic nema sanse da ce Cataclysm bit aktivan do 10tog mjeseca, MoP nam sigurno dolazi na ljeto. Blizz je rekao da nece biti nikakvog dodatnog sadrzaja poslje DS-a osim MoP pre-release event-a. DS je od danas nerfan cak 20%, micu RAF mounta u pripremi za MoP verziju, beta je vec u "finish" fazi, meni se cini da bi MoP mogao pokucat na vrata vec u Junu.

MOP je još debela beta - imam je na desktopu i još je previše nestabilna za izlaz

nadalje, Diablo III izlazi 15.5 i nije blizzard glup da prije ljeta izda dvije igre koje ciljaju na istu populaciju

svi frendovi sa wow-a su otvoreno rekli da ih sljedeća 3 mjeseca neće biti na na wow-u nakon početka Diabla

znači prije rujna MOP neće, a zdrava logika kaže da je idealno vrijeme za novu expanziju listopad / studeni - kada vani zahladni i kad se svi vrate za kompjutere

17 godina
Darky kaže...

MOP je još debela beta - imam je na desktopu i još je previše nestabilna za izlaz

nadalje, Diablo III izlazi 15.5 i nije blizzard glup da prije ljeta izda dvije igre koje ciljaju na istu populaciju

svi frendovi sa wow-a su otvoreno rekli da ih sljedeća 3 mjeseca neće biti na na wow-u nakon početka Diabla

znači prije rujna MOP neće, a zdrava logika kaže da je idealno vrijeme za novu expanziju listopad / studeni - kada vani zahladni i kad se svi vrate za kompjutere.

Imam je i ja, i znam da je nestabilna, da se svakih par dana trpa novi sadrzaj unutra. Nisam ni napisao da ce MoP izbacivati sutra {#} nego vjerovatno krajem Jula/Juna.

istina Diablo izlazi 15tog i nije Blizzard glup da ih izbacuje u isto vrjeme, ali isto tako nije Blizzard glup ni da gubi ogroman broj subscriptiona tokom sljedecih 5-6 mjeseci zbog nikakvog dodatnog sadrzaja izmedju DS-a i MoP-a. Moj guild kao i mnogi drugi "farmaju" DS HC, koliko se moze otegnut Arena sezona bez reset-a i dodjele nagrada. . ., nije svako kupio D3 da se njime zabavlja ili uzeo Annual Pass da placa subscription mnogi ce odustat ako se uskoro ne osvjezi sadrzaj.

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nema sanse da MoP dode vec u 6 mjesecu. Pogotovo sad kada Diablo izlazi u 5 mjesecu. A i beta nije niti blizu finish fazi, upravo povecavaju na 88 lvl i otvaraju neke nove instance. To ti je 2 mjeseca bete za samo 3 lvl increase. A di je tek twinkanje max 90 lvl koji ce potrajat isto. Realno ja bi reko 8-9 mjesec ali to je blizzard oni vole odugovlacit stvari sto je duze moguce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kinsie kaže...

Nema sanse da MoP dode vec u 6 mjesecu. Pogotovo sad kada Diablo izlazi u 5 mjesecu. A i beta nije niti blizu finish fazi, upravo povecavaju na 88 lvl i otvaraju neke nove instance. To ti je 2 mjeseca bete za samo 3 lvl increase. A di je tek twinkanje max 90 lvl koji ce potrajat isto. Realno ja bi reko 8-9 mjesec ali to je blizzard oni vole odugovlacit stvari sto je duze moguce.

Ma vjerovatno ste vas dvojica upravu, a boli me briga imam D3 osiguran a i uvjek se moze bacit na farmanje reputacije za Warsong {#}

17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

koliko se moze otegnut Arena sezona bez reset-a i dodjele nagrada. . ., nije svako kupio D3 da se njime zabavlja ili uzeo Annual Pass da placa subscription mnogi ce odustat ako se uskoro ne osvjezi sadrzaj.

pvp sezona završava 1.7 i onda je ljetna pauza do 1.9 znači dva ljetna mjeseca i to je uvijek tako bilo prošlih sezona, preko ljeta se ne ratuje u wowu {#}

15 godina
Darky kaže...
D3ViL kaže...

koliko se moze otegnut Arena sezona bez reset-a i dodjele nagrada. . ., nije svako kupio D3 da se njime zabavlja ili uzeo Annual Pass da placa subscription mnogi ce odustat ako se uskoro ne osvjezi sadrzaj.

pvp sezona završava 1.7 i onda je ljetna pauza do 1.9 znači dva ljetna mjeseca i to je uvijek tako bilo prošlih sezona, preko ljeta se ne ratuje u wowu {#}

Kraj definitvno najtužnije i najadnije pvp sezone do sada.

I'm very large!
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

{#}{#}

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
D3ViL kaže...

Ignoriraj ga od dodje u temu samo da pljuje, troll-a i pametuje. WoW ga ne zanima, smatra ga smecem i samo pise bezvezne subjektivne postove bez ikakvog pokrica. {#}

ne vidim uopce kako trollanje moze biti iskazivanja svoga misljenja. valjda je to smisao foruma. wow me zanima jos uvijek, svako malo skocim do mmo-championa da vidim sta se desava. samo ga vise ne igram jer smatram da je u ovakvom formatu kakvom je trenutno bacanje love. 

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
D3ViL kaže...

ne vidim uopce kako trollanje moze biti iskazivanja svoga misljenja. valjda je to smisao foruma. wow me zanima jos uvijek, svako malo skocim do mmo-championa da vidim sta se desava. samo ga vise ne igram jer smatram da je u ovakvom formatu kakvom je trenutno bacanje love. 

samo za hardcore PVE je bacanje love, ali sad upravo počinje Annual pass za pro arenu, tako da i hardcore PVP igrači mogu doći na svoje i čak osvojiti nešto love

osim toga samo njubare igraju PVE, pravi wow je jedino u PVP

WSG i Arathi Basin je godinama isti i tamo se uvijek lije tone elektronske krvi {#}

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pa zbog PVP-a sam se i vratio na wow :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Darky kaže...

osim toga samo njubare igraju PVE

Zvati ozbiljne PVE igrace nubarama ti stvarno nije trebalo. Trebo bi malo razmislit prije nego pocnes pisat gluposti. Igro sam s tolko a i boosto za pare jede od najpopularnijih trenutacno PVP igraca u PVE-u i mogu ti sa 100% sigurnoscu rec da ljudi su katastrofa u PVE. Stalno umiru od sranja a i dps im je ubi boze. I zasto je to bacanje love ako igras PVE, pa ja isto zaradujem lovu na tome sta ti mislis da mi nemamo sponzora. Jako me vrijeda to sto me zoves nubarom i sve moje a dam se kladit da nisi niko nit nista u WOW-u

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice