ljudi, SoR vise ne daje mjesec dana besplatnog igranja, jel? znam da dobijes mounta, al onaj mjesec free su izbacili?
Ako dobro piše u linku ne dobiješ mjesec već nažalost samo 7 dana ali si dobio zadnju ekspanziju - Cataclysmu i boost jednog lika do lvl 80. To dobiva onaj koji prima scroll a onaj koji šalje dobije mounta ako ovaj produži pretplatu nakon tih 7 dana.
Kad smo kod toga ako ima nekoga tko ima koji scroll na raspolaganju tj. mogućnost slanja scrolla i volje neka baci koju pp u inbox, frend i ja smo malo pričali kako bi mogli malo odigrat' preko ljeta a oboje smo prestali baš nekako prije izlaska Cate pa taman provjerim ako ovo sve još uvijek vrijedi za besplatnu Catu i boost novog lika. Anyhow, ako netko ima i želi možda mounta mogli bi nešto iskemijati.
ma onaj kome se posalje scroll dobije lika boostanog na 80, itd.. a ovaj koji je poslao dobije mounta.. al ne znam da li dobije i mjesec dana free igranja kao prije, kad posaljes nekome scroll taj netko dobije 7 dana free igranja, a ti dobijem mjesec dana free kada on uplati bon.. kuzis sta pitam?
Po onome što piše, nitko ne dobije mjesec dana free, niti je dobivao, dobiješ mounta NAKON što onaj tko je dobio scroll nakon tih gratis 7 dana UPLATI BAREM 30 dana bon/pretplatu. To je ovaj dio - You will be able to claim an exclusive mount when your invited friend first renews their subscription and pays for 30 days of game time. Dalje u FAQu ne piše o nikakvih 30 dana free ni za jednog niti za drugog. Možda ja to krivo čitam ali sumnjam