World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.630.067
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Warcraft

Ma kakav DK paladin rules pogotovo sad RET paladin

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
World of Warcraft

RET pala je totalni OP - sljedeća klasa s velikim nerfom će biti Retri pala.

S osrednjim pvp gearom mogu vrlo lako top-at recount bez obzira na top pve gear ostalih klasa,jednostavno OP i malo šta više.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
World of Warcraft

jel' zna netko kako mogu napravit da ga besplatno igram - crack ili nešto...?

Kondomi su zakon, koristite ih i vi!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
World of Warcraft

Imaš private server-e ali ne očekuj puno zabave na njima,zapravo igranje WoWa na njima ima malo toga zajedničkog s igranjem na Blizz serverima (ukratko:bugovito do jaja,krajnji sadržaj igre imaš na raspolaganju nakon 2 dana igre bez ikakvog truda ni užitka pri igranju).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

koja pitanje covece :P pogledaj si raciale koje oces ako neznas kaj je kaj niti ak ti nist ne znaci si zemi onoga koji je bolje izgleda, kak jednostavno ne? :)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

lol nisam nisam ni znao da se može migrirati Smijeh

jel znaš kolko se plaća evo cist me zanima

20 eura za jednog lika
nema popusta na količinu Belji se

EDIT: Tu i tamo ima besplatnih transfera, sa određenih servera na određeni, znaci sa onih koji su prepuni na one koje blizz zeli malo napunit jer su postali, zbog određenih razloga, manje naseljenji
ne mozes birat na koji ti hoces, vec oni odrede na koje se smije prec
pa ti, ako zelis, mozes migrirat ukoliko si naravno na nekom di je populacija prevelika
"Prediction? Pain."
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2008 16:48 (detonator).
16 godina
protjeran
Aki kaže...

koja pitanje covece :P pogledaj si raciale koje oces ako neznas kaj je kaj niti ak ti nist ne znaci si zemi onoga koji je bolje izgleda, kak jednostavno ne? :)

šta ti pokušavaš reć?
Kondomi su zakon, koristite ih i vi!
17 godina
I like chineese kaže...
Aki kaže...

šta ti pokušavaš reć?
 ma ne, to je bilo za "

Čiji se Death Knight više isplati i zašto: Blood Elf ili Draenei, tj, kojeg biste vi izabrali?", ali kad sam napisao post su u to vrijeme vec par postova dosla, tak da :)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ima koga odavde na tarren millu?? javite ako ima ;))) imamo hrvatski guild, svi su dobrodosli! ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Večeras baš počela igrati još 2 frenda i jedna cura iz kvarta pa smo složili party undeadova na Earthen Ringu. Kakva zabava - zezancija i questanje skupa Belji se  

Dobar stari WoW!  Smijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima li kakav dobar hrvatski guild na Quel'Thalasu?

Nedavno sam bio izbačen iz Dragonsa zbog nepoznatog razloga... kako kažu nisam prošao trial, ali zašto nitko nezna. Pretpostavljam da su puni na warriorima pa zato.

Inače ima dobar gear, odličan DPS (neki dan sam bio prvi na DPS-u u 25man raidu Belji se).

Onog koga zanima može me pogledati na armoryu.

Ako postoji navedeni guild /w te me :)

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
17 godina
World of Warcraft

dwarf, yay :) http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Nordrassil&n=Killinglegen

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
QFlash kaže...

S osrednjim pvp gearom mogu vrlo lako top-at recount bez obzira na top pve gear ostalih klasa,jednostavno OP i malo šta više.

hhahaha nerazumijem ni riječ ovog šta si napiso LOL xD
17 godina
QFlash kaže...

hhahaha nerazumijem ni riječ ovog šta si napiso LOL xD
 rekel je da je retribution paladin(znaci paladin koji ima vecinu talenata pod retribution, te radi dmg, ne tanka ili heala) da je overpowered, znaci prejako te da ce u slijedecem patchu to malo smanjiti
a ovo top at recount je njegov izraz za koji sam se ja skoro popisal dok sam procital, (recount je addon koji pokazuje kolko je ko napravio dmga u party/raidu, ko najvise heala, ko najvise decursa, ko je najvise umro i ostale stvari)
17 godina
neaktivan

ahaaaa e sad kužim sve tnx  znaci isplati se biti retribution paladin jel?

17 godina
neaktivan

Do sljedećeg patcha hehehe   - a onda NERF!  Namigiva
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Do sljedećeg patcha hehehe   - a onda NERF!  Namigiva
 pa koliko sam ja vidio sa sljedećim patchom neće nerfati retri paladine, već holy

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ola WoW-asi...zanima me kakva je igra sad ?..presta sam igrat vec 2 puta...i to radi TBC-a (totalno unistila onaj pravi WoW)...pa me zanima kako je sad stanje jeli ima balanca izmedu klasa...kakav je PvP ( pretpostavljam...da je opet samo farmanje honora )....i jeli PvE jos uvjek okrenut prema casual playerima ?...mislim pocet sa DK-om to je u biti jedini razlog zasto se mislim vratit da vidim tu novu klasu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

WoW je sada ono što je trebao biti prije puno vremena:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kakve taktike imate na Lokenu (Halls of Lightning, hc)?

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

da li iko zna popravit #132 error eno imate dole topic hvala vam!

0 0 hvala 0
17 godina
momak kaže...

lol, nemoj me.. uglavnom tank bi vam se trebal micati od stolca dole, znaci, svi bunch kod tanka dok tanka i dok pocne aoe castati svi bjezite dole tam di je ona velka kugla, i dok prestane castati onda bude tank pocel tankati tamo di ste stali kad ste prestali bjezati, i samo ponavljajte taj postupak
17 godina
iKAR kaže...

da li iko zna popravit #132 error eno imate dole topic hvala vam!

132 error ti je zbog corruptani filova, obicno kod tebe ili servera, cesto se javlja kod privatnih servera, jer su tamo corruptani filovi kod srevera, posto je ovo blizzard onda znaci da je problem kod tebe, takodjer se moze javljati i zbog tvojeg isp-a, radi slanja i primanja paketa
17 godina
neaktivan
Aki kaže...
momak kaže...

lol, nemoj me.. uglavnom tank bi vam se trebal micati od stolca dole, znaci, svi bunch kod tanka dok tanka i dok pocne aoe castati svi bjezite dole tam di je ona velka kugla, i dok prestane castati onda bude tank pocel tankati tamo di ste stali kad ste prestali bjezati, i samo ponavljajte taj postupak

Da samo što je velik problem to što on prebrzo casta, moraš u sekundu točno početi bježati da te na pogodi aoe. U posljednja dva dana sam dvaput išao tamo i nijednom ga nismo uspjeli srušiti.... svi znamo taktiku ali je jako sjeb*** za izvesti u praksu kako treba.

17 godina
momak kaže...
Aki kaže...
momak kaže...

Da samo što je velik problem to što on prebrzo casta, moraš u sekundu točno početi bježati da te na pogodi aoe. U posljednja dva dana sam dvaput išao tamo i nijednom ga nismo uspjeli srušiti.... svi znamo taktiku ali je jako sjeb*** za izvesti u praksu kako treba.

pa da :) ; dobro kaj niste onda na thaddiusu bili, cim vidis da pocne aoe castati pocni dolje trcati, nemoj ni spell pokusati scastati do kraja
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Što je tako teško u gledanju u ekran i micanju lika gore-dolje na vrijeme? Šutim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Što je tako teško u gledanju u ekran i micanju lika gore-dolje na vrijeme? Šutim

LOL! Jel igraš ti opće wow?
 Probaj prijeći HoL hc pa ćeš shvatiti šta si sad provalio.
17 godina
neaktivan
Morgoth kaže...
naxeem kaže...

S obzirom da već tjednima farmamo cijeli PvE content, ne kužim i dalje gdje je problem? - Ako vam je težak HoL i Loken s doslovno glupavim pomicanjem gore-dolje, onda nemate nikakve šanse u niti jednoj raid instanci.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Morgoth kaže...
naxeem kaže...

S obzirom da već tjednima farmamo cijeli PvE content, ne kužim i dalje gdje je problem? - Ako vam je težak HoL i Loken s doslovno glupavim pomicanjem gore-dolje, onda nemate nikakve šanse u niti jednoj raid instanci.

Nebi se složio, raidam svaki drugi dan i uspješno sve rušimo dok sam Lokena na HC srušio samo 2 puta...

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

To je glupost. Nemoguće jer je Loken bezveze. Isto kao i Murmur u TBC-u. Kad casta AoE izlaziš, kad završi nazad i to je to. Ako je nekome to težak koncept onda taj ima malo veći problem od bossa u igri...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice