Ma kakav DK paladin rules pogotovo sad RET paladin
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
RET pala je totalni OP - sljedeća klasa s velikim nerfom će biti Retri pala.
S osrednjim pvp gearom mogu vrlo lako top-at recount bez obzira na top pve gear ostalih klasa,jednostavno OP i malo šta više.
jel' zna netko kako mogu napravit da ga besplatno igram - crack ili nešto...?
Imaš private server-e ali ne očekuj puno zabave na njima,zapravo igranje WoWa na njima ima malo toga zajedničkog s igranjem na Blizz serverima (ukratko:bugovito do jaja,krajnji sadržaj igre imaš na raspolaganju nakon 2 dana igre bez ikakvog truda ni užitka pri igranju).
koja pitanje covece :P pogledaj si raciale koje oces ako neznas kaj je kaj niti ak ti nist ne znaci si zemi onoga koji je bolje izgleda, kak jednostavno ne? :)
lol nisam nisam ni znao da se može migrirati
jel znaš kolko se plaća evo cist me zanima

koja pitanje covece :P pogledaj si raciale koje oces ako neznas kaj je kaj niti ak ti nist ne znaci si zemi onoga koji je bolje izgleda, kak jednostavno ne? :)
Čiji se Death Knight više isplati i zašto: Blood Elf ili Draenei, tj, kojeg biste vi izabrali?", ali kad sam napisao post su u to vrijeme vec par postova dosla, tak da :)
ima koga odavde na tarren millu?? javite ako ima ;))) imamo hrvatski guild, svi su dobrodosli! ;)
Večeras baš počela igrati još 2 frenda i jedna cura iz kvarta pa smo složili party undeadova na Earthen Ringu. Kakva zabava - zezancija i questanje skupa
Dobar stari WoW!
Ima li kakav dobar hrvatski guild na Quel'Thalasu?
Nedavno sam bio izbačen iz Dragonsa zbog nepoznatog razloga... kako kažu nisam prošao trial, ali zašto nitko nezna. Pretpostavljam da su puni na warriorima pa zato.
Inače ima dobar gear, odličan DPS (neki dan sam bio prvi na DPS-u u 25man raidu ).
Onog koga zanima može me pogledati na armoryu.
Ako postoji navedeni guild /w te me :)
dwarf, yay :) http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Nordrassil&n=Killinglegen
S osrednjim pvp gearom mogu vrlo lako top-at recount bez obzira na top pve gear ostalih klasa,jednostavno OP i malo šta više.
ahaaaa e sad kužim sve tnx znaci isplati se biti retribution paladin jel?

ola WoW-asi...zanima me kakva je igra sad ?..presta sam igrat vec 2 puta...i to radi TBC-a (totalno unistila onaj pravi WoW)...pa me zanima kako je sad stanje jeli ima balanca izmedu klasa...kakav je PvP ( pretpostavljam...da je opet samo farmanje honora )....i jeli PvE jos uvjek okrenut prema casual playerima ?...mislim pocet sa DK-om to je u biti jedini razlog zasto se mislim vratit da vidim tu novu klasu...
WoW je sada ono što je trebao biti prije puno vremena:)
Kakve taktike imate na Lokenu (Halls of Lightning, hc)?
da li iko zna popravit #132 error eno imate dole topic hvala vam!
da li iko zna popravit #132 error eno imate dole topic hvala vam!
Što je tako teško u gledanju u ekran i micanju lika gore-dolje na vrijeme?
To je glupost. Nemoguće jer je Loken bezveze. Isto kao i Murmur u TBC-u. Kad casta AoE izlaziš, kad završi nazad i to je to. Ako je nekome to težak koncept onda taj ima malo veći problem od bossa u igri...