World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.638.489
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
WItcher kaže...

Zaigrao i ja malo Trial od 10 dana da vidim kak je to wow :) .

Zapeo odmah na početku .

Pa zbilja ne znam šta krivo radim u ovo questu.

Mala pomoć.

Pa koljem sa svih strana pa nšta .

Ono jugositočno koljem ko lud a ništa .

slabo se vidi no pogledaj na mapi gdje ti je broj jedan i plavi krug

Tamo ti je zona za rješenje

Koliko vidim trebaš pogoditi sa acrana missle 12 puta, možda trebaš neku lutku pogoditi ili metu?

Inače kad pređeš mišem preko moba ili lutke ili predmeta ako je dio qesta u desnom donjem kutu ti se ispiše za koji je to quest

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

To moraš na nekakvim lutkama ili tim čudesima ispraksirati,tako svaka nova klasa neke rase ima,npr:trol druid ili tauren pala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam kud sam gledao, ispred nosa mi bile .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

čitaj kvest logove, bar one skracene, nikada ali ama bas nikada nije tesko shvatiti o cem se radi.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Zaigrao i ja malo Trial od 10 dana da vidim kak je to wow :) .

Zapeo odmah na početku .

Pa zbilja ne znam šta krivo radim u ovo questu.

Mala pomoć.

Pa koljem sa svih strana pa nšta .

Ono jugositočno koljem ko lud a ništa .

Dobro ti je rekao master samo cu ja nadopuniti. Tu magiju treniras pri treneru i onda izbacis nezz koja ti je ono prva Fireball i dobit ces neke crte oko likca i onda Arcane to ispucaj po tim cunjevima za treniranje :D.

Pwned?
14 godina
neaktivan
World of Warcraft
Jel' itko zna kako u Hrvatskoj plaćati pretplatu za World of Warcraft Remote?
I jel' itko igra Humana na Mazrigos Realmu?
<real master 4 games>
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
master4games kaže...

pa karticom na battle netu kao što plaćaš i pretplatu za igru

14 godina
neaktivan
Darky kaže...
master4games kaže...

Ja pretplatu plaćam Pre-paid game cardom,ali jel mi u Hrvatskoj možemo plaćati katicom?

E,i jel mi neko može detaljnije objasnit što je to????Ja znam da je to nešto kao auction house ili tak' to,ali na koju foru to ide?

<real master 4 games>
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Hoce li neko novu godinu docekati u Stormwindu ili Ogrimmaru?

Cuo sam da je organizovana proslava u Trade districtu a svecana povorka ce se kretati preko Katedrale prema Harboru.

It's so deep how can you be so shallow
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 11:50 (dejson).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
master4games kaže...
Darky kaže...
master4games kaže...

Ja pretplatu plaćam Pre-paid game cardom,ali jel mi u Hrvatskoj možemo plaćati katicom?

E,i jel mi neko može detaljnije objasnit što je to????Ja znam da je to nešto kao auction house ili tak' to,ali na koju foru to ide?

Ja ti to koristim. Jednostavno je upravljas svojim torbama i itemimam koje imas u njima te pravis aukcije i takodjer mozes preuzeti lovu kada nesto prodas. Ne moras uopste biti logiran u igru. Vrlo simpaticna stvar, za mene recimo kada sam na poslu, pa sve preko browsera radim, jer se cijene mijenjaju stalno pa nekada nesto moras i povuci. Znam na taj fazon preko mininga da dignem i do 1000 G.

Opremio se sa dobrim torbama i samo lupas. Nekada malo izgubis na tim povlacenijma jer postoji depozit ali niti jedan bar koji prodajem nije ispod 50G a izgubim po 1 G na svakom pa mi nije zao.

It's so deep how can you be so shallow
14 godina
World of Warcraft

Pozdrav svima

Imam jedno pitanje, igrao sam wow jedno 3 godine, i kad mi je dosadio dao sam frendu da igra malo. Za jedno 2 mjeseca sam ga pitao što je sa acc, on mi je rekao da ga je prodao za 400 kn (u tom trenutku jednog od bolje gearanih rogueova na serveru -.-). Long story short, ja bi htio opet igrat, al kreten je promjenio i username i pass...
Jel postoji neki način da vratim svoj acc ili moram sve novo kupovat i lvl-at?

LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

off topic:jel ima neko parazan wow account,bez likova,ili cd keyeve koji mu ne trebaju?

0 0 hvala 0
17 godina
Skyburn kaže...

Pozdrav svima

Imam jedno pitanje, igrao sam wow jedno 3 godine, i kad mi je dosadio dao sam frendu da igra malo. Za jedno 2 mjeseca sam ga pitao što je sa acc, on mi je rekao da ga je prodao za 400 kn (u tom trenutku jednog od bolje gearanih rogueova na serveru -.-). Long story short, ja bi htio opet igrat, al kreten je promjenio i username i pass...
Jel postoji neki način da vratim svoj acc ili moram sve novo kupovat i lvl-at?

LP

pa uvjek mozes prijavit Blizzu kradju accaunta i poslat im kopije svojih diskova/licne karte da ti ga vrate, a onda s prijateljem raspravljat kome je sta prodao i zasto.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
14 godina
World of Warcraft

ma boli me ona stvar za njega, al to se sve dogodilo prošlog ljeta tako da neznam jel postoji neka zastara, tj. da ti brišu acc iz evidencije ako nitko nije godinu dana plaćao pretplatu. i jesi siguran da vrijedi osobna iskaznica? mislim da se svuda spominjao neki dokument koji je prihvaćen u cijelom svijetu tipa putovnica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skyburn kaže...

ma boli me ona stvar za njega, al to se sve dogodilo prošlog ljeta tako da neznam jel postoji neka zastara, tj. da ti brišu acc iz evidencije ako nitko nije godinu dana plaćao pretplatu. i jesi siguran da vrijedi osobna iskaznica? mislim da se svuda spominjao neki dokument koji je prihvaćen u cijelom svijetu tipa putovnica...

Napisao sam osobna kao primjer isprave bezveze, ti se raspitaj proggogle it kontaktiraj ih pa posalji, oni ce ti rec sta sve treba.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
14 godina
World of Warcraft

Budem,
Hvala na savjetu ;)

LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kak' se plaća Battle.Net Mobile Authenticator?Jel ti to oduzmu s telefonskog računa ili karticom plaćaš?

<real master 4 games>
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 12:52 (master4games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

fuck yeah!

Sic semper tyrannis.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jedno pitanje jel vi igrate na org ili na "pukotinskoj" (citaj:cr4ck) verziji

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Haha dobro ti je ovo pitanje...

Pa igra svatko tko oce, ja sam na originalu i dosta ljudi igra na originalu, ali uvijek se nade neko tko voli private ^^ :D. Uspredba Originala i Privatnog mislim da mozes i sam zakljuciti odgovor ;)...

Pwned?
15 godina
neaktivan
Bergmann kaže...

Pa igra svatko tko oce, ja sam na originalu i dosta ljudi igra na originalu, ali uvijek se nade neko tko voli private ^^ :D. Uspredba Originala i Privatnog mislim da mozes i sam zakljuciti odgovor ;)...

igro bi ja na orgu ali djeluje mi glupo placat 100kn mjesecno da igram

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Da bi igrao wow trebaju ti ekspanzije, classic wow+ burning crusade + wrath of the lich king + cataclysm moras izdvojit najmanje 700 kn, + prepaid: cijene se krecu od 160-210kn, bez 800-900 kn nemozes igrati wow, a ima i drugo rjesenje... kupi od nekog acc i manje ce te kostat nego da kupujes sve ekspanzije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...
Bergmann kaže...

Kupi si Vaillu i TBC, tj. mozes kupiti Battlechest za 200kn ti u Algoritmu dobis ova dva djela i dobis 1 mjesec besplatno igranje, a kasnije si mozes kupiti bon za 2 mjeseca 209kn ti u Algoritmu, a nades i za nize na Netu :), ali gledaj na privatnom ce ti biti zabavno, doci ces mozda do max lvla i igrati ces zbog ekipe i to ce brzo proc, na originalu to puno vece iskustvo, ali na tebi je da odlucis, ako mozes placati igraj, ako ne uvjek mozes na privatni otici :D.

Pwned?
15 godina
neaktivan
Bergmann kaže...
Luxy2501 kaže...
Bergmann kaže...

Kupi si Vaillu i TBC, tj. mozes kupiti Battlechest za 200kn ti u Algoritmu dobis ova dva djela i dobis 1 mjesec besplatno igranje, a kasnije si mozes kupiti bon za 2 mjeseca 209kn ti u Algoritmu, a nades i za nize na Netu :), ali gledaj na privatnom ce ti biti zabavno, doci ces mozda do max lvla i igrati ces zbog ekipe i to ce brzo proc, na originalu to puno vece iskustvo, ali na tebi je da odlucis, ako mozes placati igraj, ako ne uvjek mozes na privatni otici :D.

kad budem stariji i budem imo' posao i zaradivao onda :D nevidim smisla da placam ako si nemogu priustit

15 godina
neaktivan

Hehe pa sta ja imam 14 god i natjerao staru i kupila mi :D, prisparaj si malo pa ces imati :), hehe jos uvjek ti ostaje privatni ^^

Pwned?
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja sam na Moltenu,plaćao bi i original,ali nemam vremena da stalno igram pa da propadne prepaid :).Ako nemate novaca da plaćate original odite na Molten,a druga opcija da igrate na original al jos s jednim frendom(podjelite troškove pola pola,za prepaid svaki mora dat oko 60 što i nije puno).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

koje profesije da uzmem za roguea? mislio sam leatherworking i ?

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

evo i ja se premisljam ali uzet cu letherworking/skinning

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovisi sta zelis, ja si uvijek uzmem Mining/Herbalisam i na tome zaradim golde, a onda dalje razvijam :D.

Pwned?
16 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

Jedno pitanje jel vi igrate na org ili na "pukotinskoj" (citaj:cr4ck) verziji

Vidiš, dobro pitanje, obzirm da thread ima dobrih 85 stranica, što nije malo, da vidimo tko je gdje:

Moj glas je orignal Cata, da vidimo kako vi stojite:

0 Full verzija - Classic
0 Full verzija - Burning Crusade
2 Full verzija - WotLK
27 Full verzija - Cataclysm
8 Privatni server
War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice