Ja bih ti preporucio neki Low tipa Ragnaros. Nema laga, a ima ekipe :D, ali na tebi je da odlucis i da sta zelis PvP, PvE, Normal?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ragnaros nije Low nego Full, ako bolje pogledas cak nude free migracije sa njega :)
Nego ekipa tko od vas igra na Korgallu?
HITNO
trebam scroll of resurrection ako neko moze sto prije, ko god igra na originalu i da mu traje prepaid bon !!!
HITNO
trebam scroll of resurrection ako neko moze sto prije, ko god igra na originalu i da mu traje prepaid bon !!!
Jacu salji ime i email na pm
di si, nisi poslao?
HITNO
Ako se dobro sijećam mi to nemožemo koristit samo neke ćlanice EU
pa samo treba promijenit zemlju na UK i to je to
pa samo treba promijenit zemlju na UK i to je to
Moras mi dat i ime.
nista probavo sam ne vrijedi... moras imat classic wow, ne vrijedi za ove novije
nista probavo sam ne vrijedi... moras imat classic wow, ne vrijedi za ove novije
haxzor
neka mi neko napiše
komandu za password i account
Gdje ima neki naš domaći guild koji raida, po mogućnosti u kasnije sate?
Da li ima netko ovdje da igra na Stormrageu?
Ragnaros. Vecinom PvP, ali svako malo se raida :D. Evo ovaj tjedan idemo obaviti sve calssic i TBC istance za Ach :D
Ragnaros. Vecinom PvP, ali svako malo se raida :D. Evo ovaj tjedan idemo obaviti sve calssic i TBC istance za Ach :D
koji guild?
evo jedno offtopic pitanje.
Mogu li maloljetnici uplatit (u PBZ banci) novce nekome na tekuci racun?
Balkan United - potrazi me Quelos u igri :D.
Sry na 2x post. Naravno on ti je vec sve skinuo i updateo sada ti samo key upisi battle.net i igraj :D.
Sry na 2x post. Naravno on ti je vec sve skinuo i updateo sada ti samo key upisi battle.net i igraj :D.
OK,ali on je meni to radio i prije updatea....ali on kaže da wow nije instaliran......pa šta nije,ako je instaliran,da kad ubaciš cd,umjesto install piše Play??????barem je tako mome frendu bilo.....
zasto si uopce updateo ?
mogo si odma intsalitart TBC, na njemu se nalaze taj novi content + patchevi ( kinda )
zasto si uopce updateo ?
mogo si odma intsalitart TBC, na njemu se nalaze taj novi content + patchevi ( kinda )
Pa kaže mi da WoW nije instaliran......
zasto si uopce updateo ?
čuj nemoj se gnjaviti sa time
Odi na battlenet acc
skini klijenta i nek ti povuče sa neta sve sam.
kad počne download, a kad ti skine nekih 100 MB, več možeš početi igrati dok se u pozadini skida igra.
zasto si uopce updateo ?
Odi na battlenet acc
kad počne download, a kad ti skine nekih 100 MB, več možeš početi igrati dok se u pozadini skida igra.
Sada ste samo strku napravili jebo vas, upisi Key od Classic WoWa i TBC i pokreni samo Launcher on ce ti sve skinuti i igraj
zasto si uopce updateo ?
Odi na battlenet acc
Sada ste samo strku napravili jebo vas, upisi Key od Classic WoWa i TBC i pokreni samo Launcher on ce ti sve skinuti i igraj
Ali zašto bi mi skidao i trošio mi internet promet ako to već imam na CD-u?
Zaigrao i ja malo Trial od 10 dana da vidim kak je to wow :) .
Zapeo odmah na početku .
Pa zbilja ne znam šta krivo radim u ovo questu.
Mala pomoć.
Pa koljem sa svih strana pa nšta .
Ono jugositočno koljem ko lud a ništa .
Zaigrao i ja malo Trial od 10 dana da vidim kak je to wow :) .
Zapeo odmah na početku .
Pa zbilja ne znam šta krivo radim u ovo questu.
Mala pomoć.
Pa koljem sa svih strana pa nšta .
Ono jugositočno koljem ko lud a ništa .
Ovako:Trebaš otići tamo di je broj 1 i isprakticirati čaroliju po imenu Arcane Missiles....