World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.637.746
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
1domagoj1 kaže...

Joj, kad god vidim ovu temu hoće mi se igrati opet WoW, al ne, bolje ne. Pozdrav svim wowerima :D.

A kad si zadnji puta igral? Si odigrao BC i WOTLK?

Budeš kupio Cataclysm?

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Zna neko kolko ce otprilike kostati CE?

Necu igrat do Cate da mogu pocet sa worgenom:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

http://www.worldofwarcraft.com/cataclysm/features/collector.html

kazu da bi cijena trebala biti oko 80$ a kolko ce to biti u € cemo da vidimo :)

The World of Warcraft: Cataclysm Collector's Edition will be available on DVD-ROM for Windows(R) XP/Windows Vista(R)/Windows(R) 7 and Macintosh(R) at a suggested retail price of $79.99. The release date and other details for the game will be announced in the months ahead. For more information on World of Warcraft: Cataclysm, please visit the official website at http://www.worldofwarcraft.com/cataclysm.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Gauta kaže...

A ti Worgeni su zlo, cak se omisljam da se prebacim na Ally zbog njih, DK Worgen FTW :)

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
Gauta kaže...

ak bude kao s wotlkom i tbc-om znaci kod nas 700kn CE a 300kn obicna verzija...

FOR THE HORDE!!!
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
1domagoj1 kaže...

Joj, kad god vidim ovu temu hoće mi se igrati opet WoW, al ne, bolje ne. Pozdrav svim wowerima :D.

A kad si zadnji puta igral? Si odigrao BC i WOTLK?

Budeš kupio Cataclysm?

Vanilla i BC. Prije WOTLK-a sam odustal. Tj. WOTLK je izašao i još sam igral neko vrijeme, znam da su ljudi u Eastern Plaguelands masovno radili DK-ove, ali WOTLK nisam kupio. U to sam vrijeme odmarao magea, a do 64. lvla (ja mislim, možda i 65.) digo roguea. Iskreno, 50-50 je dal da kupim ili ne. Jer onda moram i WOTLK, ako bude kakav chest samo sa WOTLK-om i Cataclysmom, mogo bi, ili da negdi nabavim WOTLK serial. Ali mi se strašno ne sviđa recimo to što će flying mountovi po Azerothu letit. A i faks bi mogo patit radi toga, to je najjači razlog zašto se dvoumim.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Hvala na pomoc oko cijene mislim da je 700kn ipak previse al ajde mozda kupim.

Kupi Cataclysm [x]

Instaliraj[x]

Napravi Worgena[x]

Uzivaj[x]

Moj plan :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Vakaka kaže...

Vidio sam web site i de molim te ispravi to di piše Hrvati, Srbi, Bosanci... nisu Bosanci nego Bošnjaci ili ako si već stavio Bosanci onda stavi i Hercegovci.

Bošnjaci su muslimanski narod u BiH.

Bosanci i Hercegovci ne postoje, isto kao sto ne postoje Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Sjeverne Irske-oci.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
17 godina
Gauta kaže...

Hvala na pomoc oko cijene mislim da je 700kn ipak previse al ajde mozda kupim.

Kupi Cataclysm [x]

Instaliraj[x]

Napravi Worgena[x]

Uzivaj[x]

Moj plan :D

hehe

ja cu svog locka dovuc do 85 i onda peglat po raidovima - bit ce legendary staff za castere! to moram imati!!! tek onda cu malo zarolat i worgena i goblina, tek toliko da ih upoznam ;)

FOR THE HORDE!!!
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

L-l-l-l-eeeegendaryyy za castere??! OMG. Uh, možda fakat zaigram onda ponovo :).

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pfff.....pa vec je bio jedan legendary za castere, i sad opet ? Mogli bi nes i za ostale *cough*enhance*cough* Smijeh

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

Pfff.....pa vec je bio jedan legendary za castere, i sad opet ? Mogli bi nes i za ostale *cough*enhance*cough* Smijeh

Kaj je bio već?! LOL, valjda u WOTLK-u, kojeg nisam igral. Zadnji legendary za koji ja znam su oni od Illidana swordovi.

16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
toTheCore kaže...

Kaj je bio već?! LOL, valjda u WOTLK-u, kojeg nisam igral. Zadnji legendary za koji ja znam su oni od Illidana swordovi.

Bio je bio,....ali u "vanilli" :

Atiesh, Greatstaff of the Guardian

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
17 godina
neaktivan
toTheCore kaže...
1domagoj1 kaže...
toTheCore kaže...

Bio je bio,....ali u "vanilli" :

Atiesh, Greatstaff of the Guardian

A taaaj? A znam njega, u Naxxramasu (prije nego se preselio u Northrend) se trebalo skupljat one neke djelove sitne, 30 njih ili 40. Onda se to spojilo, pa se išlo nekom zmaju. I onda se trebalo Kelthuzada ubit, on je dao ja mislim gornji dio staffa, pa se onda išlo onom Ctunu dolje u Silithus ili kak se zove već ona zona u Kalimdoru skroz dolje južno. Ctun je bacal donji dio staffa, onda se to skombiniralo i onda trk u Stratholme ubit onog nekog lika na A se zvao i kao pročistit taj staff. Sjećam se da je radio drito portal u Karazhan. Eh to su bili dani. Kolko se trebalo pomučiti radi jednog pišljivog staffa (dobro, legendary je bio, al opet)...

17 godina
World of Warcraft

Evo ljudi da podjelim s vama svoj happyness SmijehSmijehSmijeh mozda je vecini to jadno i beznacajno ali upravo je pao Deathbringer's Will 277 fucking Heroic!!!!

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Evo ljudi da podjelim s vama svoj happyness SmijehSmijehSmijeh mozda je vecini to jadno i beznacajno ali upravo je pao Deathbringer's Will 277 fucking Heroic!!!!

Hehe, GZ!!! Ja ga ganjam vec dugo, nikako da mi se posreci =)

17 godina
Dr.Malenica kaže...

Ma zlo jos izgubim DKP roll za njega za 10, srecom ROgue je vec imao 264 DBW pa je odluceno da se da meni. . . Smijeh

16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Dr.Malenica kaže...

Ma zlo jos izgubim DKP roll za njega za 10, srecom ROgue je vec imao 264 DBW pa je odluceno da se da meni. . . Smijeh

ovak imam mutavo pitanje - vidim da imas dobar gir, ali te nigdje nevidim na listi po dmgu.

kao drugo, raja ima oko 7k dpsa - wtf?!?! kak tak malo? trece najbolji mi je onaj hunter zicer - uff sta nevolim takve zdepi -.-

cetvrto gz za item :D

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
Matatata krele od zanata kaže...

ovak imam mutavo pitanje - vidim da imas dobar gir, ali te nigdje nevidim na listi po dmgu.

kao drugo, raja ima oko 7k dpsa - wtf?!?! kak tak malo? trece najbolji mi je onaj hunter zicer - uff sta nevolim takve zdepi -.-

Ajmo lagano redom:

1. Ja sam ti ona 10ta linija vidis da se nazire slovo D na crvenoj podlozi (ak se bolje pogleda vidi se da pise 4k DPS, hahaha LAME Smijeh a standard mi je oko 12-13k)

2. oko 7k DPS-a je zbog trasha i trapa prije boss-a na kojem se slacka ko mutavo, kao sto vidis na meteru nam fale 2 Rogue koji popaju recount Smijeh

3. Hunter je plako za item od samog Sarufanga pa preko svog trasha do Fastergut-a i zacepio je tek na Rott kad sam mu kulturno napisao NO velikim slovima. . .

4.Hvala na cestitci.

Zakljucak, nismo ti mi neki IMBA guild, tek smo poceli clearati Icc25HC, recimo dosad nismo uspjeli skinut Lady D, dok opet OneShotamo Sarufanga, Rott/Fastera. . ., to je bio 10man HC guild koji je prije par tjedana zagrizao u 25, tak da onak dobro nam ide, mozda si do expanzije izvucem i Legenday a ako Bog da i mount Smijeh

Trebamo jos malo girat druge ljude (ukljucujuc mene) i rokat cemo mi to, bitno je da je dobra i slozna ekipa. ., mada usrani Worgeni ce me naterat da odem na Ally pa zlo zivo. ., hahaha

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 0:53 (D3ViL).
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Imam pitanje, mozda za vas glupo, ali za mene pocetnika i nije bas.... Da li recimo moj frend, koji je veci lvl, moze biti samnom u partyu, i tako levelovati? joj ne znam se izjasniti, ok raditi questove i sve to ali recimo po pitanju grinda, jer smo probali i dobijem oko 4-5 XP-a :S jer je njemu jedan udarac ono sto cu ja ubijati minutu i slicno. Probali smo bit u partyu i da on ubija ali ja dobijem samo 4-5 XP Neodlučan ima li neki nacin da brze levelam uz pomoc frenda koji je veci level od mene, a da samo ne radimo questove?

Ma kakav smak svijeta 2012, pa meni pasteta traje do 2014..... :D

0 0 hvala 0
17 godina
Hambrle kaže...

Imam pitanje, mozda za vas glupo, ali za mene pocetnika i nije bas.... Da li recimo moj frend, koji je veci lvl, moze biti samnom u partyu, i tako levelovati? joj ne znam se izjasniti, ok raditi questove i sve to ali recimo po pitanju grinda, jer smo probali i dobijem oko 4-5 XP-a :S jer je njemu jedan udarac ono sto cu ja ubijati minutu i slicno. Probali smo bit u partyu i da on ubija ali ja dobijem samo 4-5 XP Neodlučan ima li neki nacin da brze levelam uz pomoc frenda koji je veci level od mene, a da samo ne radimo questove?

Nek te boosta kroz dungeone. . ., cudno da ti prijatelj koji igra to nezna, udjete zajedno u neki dungeon koji je za par lvl iznat tvog cap, em sto ce te girat odlicnim itemima jos ces dobit craplod xp-a

15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Hambrle kaže...

Nek te boosta kroz dungeone. . ., cudno da ti prijatelj koji igra to nezna, udjete zajedno u neki dungeon koji je za par lvl iznat tvog cap, em sto ce te girat odlicnim itemima jos ces dobit craplod xp-a

a nije ni on neki Bog zna koji lvl, ali je veci, ja sam tek poceo pa sam 10 a on je 30... pitat cu ga za te dungeone il sta vec ako bude znao pa cu da levelam...

17 godina
Hambrle kaže...

a nije ni on neki Bog zna koji lvl, ali je veci, ja sam tek poceo pa sam 10 a on je 30... pitat cu ga za te dungeone il sta vec ako bude znao pa cu da levelam...

Ma nadjite nekog prijatelja/poznanika lvl 80, nece ti on s lvl 30 bit od neke velike koristi, i sta je jos gore usporavas njega u napretku, dans je bar prelako lvl u WoW, drzi queu za dungeon upaljen nonstop, questaj, iznad 26-36-46 etc prijavljuj se za BG-ove i bit ces 80 dok trepnes

15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Hambrle kaže...

Ma nadjite nekog prijatelja/poznanika lvl 80, nece ti on s lvl 30 bit od neke velike koristi, i sta je jos gore usporavas njega u napretku, dans je bar prelako lvl u WoW, drzi queu za dungeon upaljen nonstop, questaj, iznad 26-36-46 etc prijavljuj se za BG-ove i bit ces 80 dok trepnes

izvini, ja sam ovdje pocetnik u wowu, pa ako bi bio dobar da mi objansnes sta znaci "queu" sta su dungeoni i gdje ih ima, sta su BG-ovi? sry al tek sam lvl 10

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pa nemojte bit u partyu. Ti aggraj moba, malo ga udri, a on nek ga ubije do kraja. Ne znam kak je u ovo vrijeme, ali dok sam ja igral se vrlo lako moglo tak lvlat.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

ovo rokate sa buffom ili bez?

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Koja je to sjekira koju držiš?

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
16 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
D3ViL kaže...
Hambrle kaže...

izvini, ja sam ovdje pocetnik u wowu, pa ako bi bio dobar da mi objansnes sta znaci "queu" sta su dungeoni i gdje ih ima, sta su BG-ovi? sry al tek sam lvl 10

PVE (PlayerVersusEnvironment):

Dungeon ili Instanca, to je mjesto u koje udjes, u kojem obicno ima mnogo elite mobova koje treba ubiti te bossevi koji su relativno lagani za ubiti, a prepozntljivi su po posebnom imenu, izgledu i vecoj kolicini hpa. Obicno su 5man - tank, hiler i 3 dpsa.

Raid ili Raid Instanca, to je mjesto tipa Instance, u kojem ima mnogo elite mobova koje treba ubiti, te imaju bosseve koji su mnogo tezi za ubiti od Instance Bosseva. Ovdje imas vise bosseva, pripreme i samo ubijanje traje mnogo dulje nego kod Instanci, ali su i nagrade, tj. Loot bolje. Mogu biti 10man i 25man, ali tu nema određenog setupa jer su potrebe za razlicite Raidove razlicite. Težine mogu biti Normal ili Heroic (HC), i po samom nazivu mozes zakljuciti da je HC teži.

PVP (PlayerVersusPlayer):

BG ili Battleground, to su mjesta u koja udjes i tamo PVP-aš, tj. boriš se sa svojim protivnicima, tj. drugom frakcijom. Ako si Horde onda se boriš protiv Alliance (Allya, Alijanse), inaće obrnuto. Ovdje Loot ne pada od igraća nego za svakog ubijenog protivnika ovisno o tome jesi li ti osobno sudjelovao u tome ili ne, i da li si ti dobio Killing Blow na njemu ili ne dobiješ više ili manje Honora.

Queue ili Que (neispravno ali mnogi ovako pisu) je red cekanja na ulazak u Instancu/BG. Da bi ušao u Queue za Instancu stisni I i otvorit će ti se izbornik. Imas opcije da odabereš neku određenu Instancu, ili da ideš u Random Instancu (slučajno odabrano instancu). Ja ti preporučam da ideš u Random Instancu i da gore u mogučnostima s obzirom da si početnik odabereš DPS. Tu je cilj raditi što veći damage onim istim elite mobovima s početka priče, da što prije umru, da šro prije možete krenuti na sljedeću grupicu tih elite mobova, ilitiga na sljedeći pack. Da bi ušao u Queue za BG stisni H i odaberi Battleground tab na donjem rubu menija. U BG-ove nemoj ići prije X6-og lvla, tj. ovako: od 16-19, od 26-29, od 36-39, od 46-49, od 56-59, od 66-69, od 76-80. U tom rasponu lvl-a idi u BG-e. Razlog tomu je što drugi igrači višeg lvl-a će te ubijati ko komarca ako si više od 2-3 lvl-a ispod njihovog. BG-ovi su napravljeni tako da u isti BG mogu uci samo igraci u istom rasponu lvl-a. Tj. u jedan BG može ući svaki igrač od lvl-a 10 do lvl-a 19. U sljedeći mogu ući igrači od lvl-a 20 do lvl-a 29, itd...

Još nešto: Instanca/Raid/BG može biti ista ali u njima može biti više skupina igrača koje se nevide. To je tako napravljeno da kad završiš s čekanjem u Queue-u iskočit će ti prozor na kojem ćeš imati dvije opcije: Enter Dungeon/Battleground i Leave Queue. Stisneš Enter Dungeon/Battleground i ako je Dungeon u pitanju iskočit će ti novi prozor Na kojem će biti 5 sličica. Kad su kod svih sličica kvačice bit ćeš teleportiran u dungeon, i tamo ćeš u /p kanalu razgovarati s preostala 4 člana grupe za tu Instancu. Ako si nov radije reci I'm new here and i don't know what to do, nego da zezneš cijelu grupu. Ako je grupa loša, tj. puno puta se dogodi da svi umrete ili ako se vrijeđate možete izbaciti krivce za to ili možeš napustiti Instancu - desni klik na svoju sliku Leave group, a ako je grupa bila dobra možeš kad ste završili s tom Instancom pitat Wanna do more? pa možete ako drugi žele opet skupa u Queue i zajedno ćete otići u istu ili neku drugu Instancu, a pozitivno je to što nećeš čekati u Queue ako svi članovi te grupe odluče ići dalje s tom gupom u Instance. Ako si bio u Queue za BG kad završiš s čekanjem u Queue-u ikočit će ti uži prozor od onog za Instancu, na kojem će biti dvije opcije: Enter Battleground i Leave Queue. Kad stisneš Enter Battleground automatski ćeš biti teleportiran u BG. Ako si tamo prvi put slijedi druge igrače i gledaj što oni rade te radi što i oni. Nikada nemoj sam ići po BG-u jer ćeš tako vrlo brzo umrijeti, bez da si ubio ikoga. Ljudi će vjerojatno cijelo vrijeme Leavat BG-e i novi će dolazit, pa se nemoj brinuti ako vas je manje nego protivnika.

Jedan savjet: ako ne znaš što bi ti trebao činiti reci da si novi i pitaj druge igrače za pomoć. Uvjek će se naći neko ko će ti reči learn2play noob ili nešto slično, ali ignoriraj takve, nisi jedini kojeg nerivraju.

Nadam se da sam ti pomogao i da ti nisam zakomplicirao život, ako trebaš još pomoći samo pitaj.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
Matatata krele od zanata kaže...

I ja takve "obozavam". Neki dan sam sa svjezim druid altom isao rjesiti weekly. Bio je Flame Leviathan. I dropao je ilvl226 necklace za healera. Kaze raid leader rollajte ako netko treba. Rollam ja (od lvl40 sam healer sa druidom sto se PvE-a tice) i jos jedan. I ja dobijem, sav sretan, stara ogrlica bila ilvl200. I evo odmah whine whisp, pa daj mi to, treba mi za herald achivment, pa ovo, pa ono... Lik ima GS 6000 i meni kenja da mu bas taj necklace treba... Necklace koji je meni upgrade jer imam GS oko 4300, a njemu treba za usrani achievment... Da, evo, sve letim da ti ugodim, cek da se jos bolje naguzim da me lakse mozes... Stvarno neke ljude treba samarati...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 13:38 (Solo761).
16 godina
neaktivan
Nobles kaže...
D3ViL kaže...

ovo rokate sa buffom ili bez?

U gornjem lijevom kutu imaš onaj znakič za buff Hellscream nešto. Mislim da je drugi po redu ili tako nešto.

Blizek kaže...
D3ViL kaže...

Koja je to sjekira koju držiš?

Rekao bih da je Shadows Edge, s obzirom da je reko da možda do kraja expanzije i legendary dobiju.

Kaj se tiče progressa to kaj ste 5/12 HC je prilično dobro za gildu koja je tek krenula u 25m. Ja sam u gildi koja je prvi tjedan rejdanja ocistila 11/12 HC 10m, i onda nam je glavni gild tank odlučio prestat igrat 1 god, pola ljudi se ne pojavi na rejdove i tak... pa smo sad malo u krizi ali drago mi je zbog vas. Lady da ti iskreno kažem više manje ovisi od hilinga, jer ako failate puno na spiritsima to je jako lagano izhilat kroz sav taj dmg. 6 hilera koji ne slackaju i mirni ste. Što se tilče profesora nezz šta ljudi pričaju da je težak, po meni je jako lagan ali dobro. Diziz bacis na sljedecu osobu nakon 5-6 sec i nakraju ako vam se dogodi da svi range/hileri imaju onaj drugi debuff jednostavno bacite diziz u melee. tamo ce stalno skakat s jednog na drugog i niko nebu krepal jer nikog nece stic dovoljno jako udarit. end of story. addovi imaju prioritet, tenkat započet kod stola i kako se približavate prvom addu pomaknut se pod zelenu pipu, nek se svi nastackaju osim onog s dizizom i idemo dalje. na fazama dobite nove debuffove, koje je boje debuff taj add napadas drugom nemres nista i nakon adda nastavis po bossu. 50 milja hpa nije nikakav problem znistit, pogotovo ako kazes da ti je normalni dps 12-13k stalno, to znaći da češ imat 10k na putricidu kad se uigrate, ako su svi takvi dps nije problem. eto nadam se da sam pomogo, ako imas kakvih pitanja tu sam. iskreno da vam kazem, kak se svi hvale evo i ja cu. osobno sam ubil 11/12 hc 25m, i jako sam ponosan na to. :DD

sry na duplom postu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice