World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.072.418
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
ED63 kaže...
Stric_Jura kaže...
još se ovaj tjedan radi, pa da se iskoristi od petka nadalje, ima li boljeg načina slaviti Jezušekovo rođenje, nego ispaliti 122 mm granatu iz D-25T na mrskog neprijatelja ?!?

naravno da ima, ispalit 4 granate od 100mm za cijenu jedne od 122 sa istim penom, iz idiota na mrskog pripadnika neprijateljske skupine kolorativno, kolokvijalno i statisticki zvane "gazpatcho soup" ™ koje ce sad biti u izobilju za praznike

Ma sve krasno za D10T ali na ISu mu je reload dosta loš pa D-25T radi više štete...

Ju je je? Je ju je!
15 godina
Stric_Jura kaže...
ED63 kaže...
Stric_Jura kaže...

Ma sve krasno za D10T ali na ISu mu je reload dosta loš pa D-25T radi više štete...

davno sam to igral, i sjecam se kak je 122 znal letit posvuda osim u naciljani dio, a kak sam tad jos bil kNuuß, te granate po soma su me cesto vodile u minus pa sam radje fulal sa ovima po 250 credsa

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
15 godina
Stric_Jura kaže...

Na IS-u definitivno puno bolji 122mm nego 100mm, jedino se na KV-85 ne isplati 122mm jer je 100mm puno bolji

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da se pohvalim, uspio sam nakon mukotrpne igre svakog dana od 19 do 23 (nekad i do 24) sata završit tu kampanju i osvojit sve šta se osvojit dalo, osim tenka, za tenka nemam dovoljno bondova, sa svime skupa sam na pola cijene tenka, al neću se opće sekirat, glupo je u samom početku da moram plaćat/kupovat osvojenu nagradu...

Navodno je brko produljio datum za mjesec dana do kada se mogu skupit bondovi, al sumnjam da mogu skupit 2000 bondova u mjesec dana igrajući samo tier X od kojih imam samo dva tenka obj.140 i is7...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

uzeo ovih 11 kutija  dobio 4k golda i 1 dan premiuma skoro zaplako

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.12.2017 13:19 (Ceranac3).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Stigla kamuflaža i bondovi, ne stane mi u stupac

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.12.2017 20:15 (1BIT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ceranac3 kaže...

uzeo ovih 11 kutija  dobio 4k golda i 1 dan premiuma skoro zaplako

Story of my life

17 godina
World of Tanks

Evo ne znam dal je netko već stavio, ali WG je izbacio WoT enCore, svojevrsni demo s novom grafikom, benchmark (iako kažu da nije) pa se može isprobati kako bi vam konfiguracije tjerala WoT s novom grafikom.

http://wotencore.net/3142_en1

EDIT: evo mojih rezultata (1080p), mogli bi i ostali odvrtit ako žele da dobijemo širu sliku oko toga što možemo očekivati na različitom hardveru. Također sam dodao graf sa rezultatima FPS-a mjerenog Frapsom čist nek se vidi razlika u detaljima i FPS-u.

• i5 4690k (stock - 3.9 GHz)
  • GTX 770 2 GB
  • 16 GB DDR3

1080p+-+Ultra 1080p+-+Ultra
1080p+-+Medium 1080p+-+Medium
1080p+-+Minimum 1080p+-+Minimum
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.12.2017 19:52 (Unimatrix 007).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
World of Tanks

Evo i od mene bench:

Fx 8120 3.1-4.0 ghz

8gb ram

Msi RX480 8gb

ultra ultra
medium medium
low low
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
World of Tanks

G4560/GTX 1060 6gb 

ultra

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

CPU: Intel i5 6600 3.3 GHz
GPU: XFX AMD Radeon RX 480, 8GB GDDR5
RAM: 8GB DDR4, 2133 MHz

FPS: kretao se od 80 do 110, avrg je oko 90.. Trenutno u wotu isto sve na ultra je oko 110 avg, tako da jedno 20 manje
CPU usage: Bio je negdje izmedu 40-50%, ali nikad preko 50%

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

ak je fps 20-30 u prosijeku manje za pol ljudi bu ovo neigrivo bilo ,skup samnom,napravim ja kasnije test,nek jos neko sa starom grafom napravi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

i5 4460 3.2GHz

16 GB DDR3

GTX960 2GB

Kaze da bi Ultra trebalo vrtiti. Ajde budemo vidjeli...

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

avg fps je od 35 do 45 na max,ne pada ispod 30 a ide do 55

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.12.2017 17:19 (Žiga82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Žiga82 kaže...

ak je fps 20-30 u prosijeku manje za pol ljudi bu ovo neigrivo bilo ,skup samnom,napravim ja kasnije test,nek jos neko sa starom grafom napravi

Nisam stavio ss, isprobao sam i za low i medium grafiku, na low grafici gotovo nema razlike, igra izgleda na low otprilike kao na low/prema mediumu trenutno, s tim da su si dali ocito truda s optimiziranjem... svjesni su i sami da im je vecina igraca iz rusije i da nemaju dobra racunala, tako da je grafika na low ostala otprilike identicna, tako da nema brige 

17 godina
World of Tanks

S obzirom na stariji procesor nije lose..

-BiH-slackspace

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo ako koga zanima na laptopu sa sličnim specs da ne mora skidat.

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

Laptop

i7

16gb

1070 Max-Q

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeli ovo dobro ili? Mislim da cu procesor morat nabacit malo jaci :)

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." *
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Sretan Bozic svim tenkistima :)

Zanima me jel tko danas probao poslat gift preko WOT-a,jer meni kod giftanja nudi samo paysafe,a ne Paypal,ak kupujem sebi mi nudi paypal.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.12.2017 14:15 (izvone).
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
World of Tanks

EDIT:

@mejt, slično je i kod mene, samo šta bi ja trebao cijeli komp obnovit

Mada solidno mi se trenutno vrti wot, od 50 do 70fps-a, sve full osim flore(stabla su full, trava je off) i motion blur-a, to je off, aa je na fxaa i vsinc off...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.12.2017 15:51 (1BIT).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

538115745259T34108   Wot code

10 kutija sa ukrasima bi trebao biti kod ali meni nisu jos dosle.

Edit: Izgleda se mora bar jedna partija odigrati ili jedna pobjeda pa kutije onda dođu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.12.2017 16:16 (Dragone).
Moj PC  
8 0 hvala 8
14 godina
World of Tanks

Mislim da sam našao najgoreg igrača wot-a ikada. Najgoreg kažem zbog statistike i zbog ponašanja u igri i vrijeđanja cijele ekipe. 28000 borbi i 40,56% pobjeda. Ne vjerujem niti da je fizicki/mentalno bolestan pa da se zajebava u igrici jer piše jako dobar engleski i prca namjerno te zagrijava atmosferu. 

Vjerovatno nikog nije briga ali moram negdje ovo podjeliti. Doslovno cijelu partiju namjerno otežava timu da ne pobjedi. Vozika se po rubu mape, pa gura dok pucas, pa se baci na himelsdorfu sa brda....

https://worldoftanks.eu/en/community/accounts/505606566-rougecogne/

http://www.wotstats.org/stats/eu/rougecogne/

Nije mi jasno zašto se ne zabrani takvim igračima da igraju t8-t10 ako ih već neće  maknuti. Kladim se da ga svaku bitku reporta bar 5 igrača i lik još uvijek ima važeći acc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ono kad te brko tjera da skupljaš proklete bondove za tenka

REPLAY

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Eto konačno riješio mark na IS-3, T-10 riješio već, pa sam krenuo odmah na IS-7, pa ćemo vidjeti kako će biti... Već sam skoro zaboravio koliko su ovi ruski heviji dobri 

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.12.2017 0:30 (ficosime).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ganjam kineze da uzmem 113 i 5A i linija je teze smece do sada.

Manje vise kopije ruskih tenkova i dok su ruski originali jako dobri tenkovi ove kineske kopije su teski komad smeca.

Jos 2000XP i IS-2 je gotov i onda na 110. Na papiru skoro isti kao IS i dok je IS odlican tenk ovo je smece samo takvo.

Nadam se da ce 110 biti bolji, a za WZ111-14 ionako svi kazu da je odlican.

Mada i ovo govno zna zalomiti dobru partiju, ali uglavnom je frustracija za igrati. Top izuzetno pouzdano fula na 100 metara.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.12.2017 7:55 (Mauro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pa WG voli takve ... pogotovo ak ima xxx premiuma na acc ... prije bus ti dobil ban za TK nego on ak pobije cijeli tim ...
15 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Ganjam kineze da uzmem 113 i 5A i linija je teze smece do sada.

Manje vise kopije ruskih tenkova i dok su ruski originali jako dobri tenkovi ove kineske kopije su teski komad smeca.

Jos 2000XP i IS-2 je gotov i onda na 110. Na papiru skoro isti kao IS i dok je IS odlican tenk ovo je smece samo takvo.

Nadam se da ce 110 biti bolji, a za WZ111-14 ionako svi kazu da je odlican.

Mada i ovo govno zna zalomiti dobru partiju, ali uglavnom je frustracija za igrati. Top izuzetno pouzdano fula na 100 metara.

113 i wz 111-5A su odlični tenkovi, ovi u mom klanu su ih više koristili u kampanji nego is7/is4, tj is4 nismo opće koristili, a oba heavy kineza su bolja od is7 jer imaju bolju mobilnost i brži reload time, navodno je wz 111-5A bolji od 113, tako da bi ti savjetovao da prvo otključaš i kupiš wz-a, zatim 113, al općenito su oba odlični

Ja sam si ove popuste sa jelke iskoristio na cijelu tu kinesku heavy liniju i kad se završim zahebavat sa ovim bondovima ću krenut grindat tu liniju

13 godina
neaktivan
World of Tanks

neznam ja koji vi to 113 tenk vozite i gdje. tenk je toliko dobar da ga nitko ne igra... 

top na njemu je teski krumpir .donja ploca sir.kupolice laki weakspotovi..  isuzetno nespretan za igrati u close quarters borbi radi sredisnje smjestenog tureta..itd itd.. 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

ma 113 je pipmek od tenka,kaj bu taj protiv is4 1 on 1, a kad kod naletim na 5a  uvijek  likovi u njima deru samo gold

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice