WG će konstantno buffat i nerfat tenkove kako bi naveo što više igrača da igraju, jer tko i grinda tenk ako zna da je loš.
Hebiga sad su stavili dva nova tenka prije mausa, ak je maus loš tko bi ga grindao, hebiga sad imaš poticaj grindat do mausa
WG će konstantno buffat i nerfat tenkove kako bi naveo što više igrača da igraju, jer tko i grinda tenk ako zna da je loš.
Hebiga sad su stavili dva nova tenka prije mausa, ak je maus loš tko bi ga grindao, hebiga sad imaš poticaj grindat do mausa
Ekipa ako može malo pomoći.
Od ovog novog patcha imam problema s igrom. Nemam nikakvih modova, vanila sve i igra mi zablokira prilikom učitavanja mape.
Znači, vidim popis igrača s obe strane i kad neko zagine posivi mu nickname, ali u bitku ne ulazi.Ako probam restartati, onda isto ne mogu ući dok ne završi bitka.
To se dešava na bilo kojoj mapi. Jučer sam igrao Kareliju normalno, a nakon 2-3 bitke kad je ponovo došla Karelija sve se zablokiralo prilikom učitavanja.
Na mapi Sacred valley mi se obavezno nakon koji minut bitke slika i WOT se ugasi.
Eto, ako tko može dati kakav savjet
Hmm, prvo sto mi pada na pamet je da se nesto zeznulo pri updejtu, tako da preporucio bih ti cisti install... deinstaliraj wot, i nanovo ga skini i instaliraj, u 99% slucajeva to rijesi ovakve probleme
A jesam, jučer (zaboravio sam napisati), ništa nije pomoglo.
u launcheru ima opcija provjere, odvrtio i to, pokazuje da je sve u redu.
Ekipa ako može malo pomoći.
Od ovog novog patcha imam problema s igrom. Nemam nikakvih modova, vanila sve i igra mi zablokira prilikom učitavanja mape.
Znači, vidim popis igrača s obe strane i kad neko zagine posivi mu nickname, ali u bitku ne ulazi.Ako probam restartati, onda isto ne mogu ući dok ne završi bitka.
To se dešava na bilo kojoj mapi. Jučer sam igrao Kareliju normalno, a nakon 2-3 bitke kad je ponovo došla Karelija sve se zablokiralo prilikom učitavanja.
Na mapi Sacred valley mi se obavezno nakon koji minut bitke slika i WOT se ugasi.
Eto, ako tko može dati kakav savjet
Probaj još ovaj korak pa vidi dal će radit. https://eu.wargaming.net/support/kb/articles/396
Probaj još ovaj korak pa vidi dal će radit. https://eu.wargaming.net/support/kb/articles/396
Evo probat ću večeras pa da vidim hoće li pomoći
edit
Evo izgleda da je pomoglo, bez ikakvih problema s učitavanjem, ulazi na sve mape.
Jedino nisam dobio Sacred valley da znam djeluje li na njoj.
daj mozes objasnit kako to fixat jer me izluđuje to sranje vise..
Pa dao je čovjek link gore. Kod mene je ovdje na pc-u:
c:/users/moj pc/appdata (omogući da vidiš skrivene datoteke)/roaming/wargaming.net/world of tanks/
Obriši preferences.xml i custom_data mapu.
edit
Sacred valley - i dalje se smrzne slika pa me izbaci, ali bolje samo ta jedna nego da mi svakih par partija zablokira sve.
Ok hvala
Edit
Ipak ne pomaže :\
Odem prvu bitku s T-10 i sve se zamrzne, kad potom odem 3 bitke sa Strv 74 kad ono sve radi super...probam druge tenkove i gle vraga, uzmem t-34/100 i isto sranje se desi...sto sad ?
Preko 18ipo tisuća stabala posječeno. Ti nikako ne spadaš u "zelene".
lemon is dead
long live apple
nisam fanboy, mislim na colors
Meanwhile u sredistu WG-a: "Imam super ideju, ajmo pretvoriti sve mape u rusevine antike"
Salu na stranu, mape izgledaju odlicno, konacno da se grafa malo naradi u wotu, sada neka jos uz preradu starih mapa dodaju i koju novu i
Takoder nije pokazano u ovom videu, al stavili su jos dva di objašnjavaju o MM, tj. kako ce ga promjeniti, pa eto kome se da pogledati, poduzi su al lijepo je vidjeti da konacno slusaju igrace:
Developers Panel Part 1: https://www.facebook.com/WorldOfTanks.NA/videos/1128305413942512/
Developers Panel Part 2: https://www.facebook.com/WorldOfTanks.NA/videos/1128472257259161/
Stavili su i vijest o tom MM-u i ostalom.
http://worldoftanks.eu/en/news/general-news/wot-at-gdc-2017/
meni se desava da se zacrni ekran skroz,,, kao da se monitor ugasi na 3-4 sek i onda se vrati slika natrag. ja sam mislio da je do novog dp kabela ali ocito je do wg novog patcha?
meni se desava da se zacrni ekran skroz,,, kao da se monitor ugasi na 3-4 sek i onda se vrati slika natrag. ja sam mislio da je do novog dp kabela ali ocito je do wg novog patcha?
isti problem sam imao u prosincu,pa je nestao,i prosli tjedan opet isto tako dobim crni ekran na par sec. Neznam sto je,ako saznas ili ako netko sazna neka javi.
Baš sam htio stavit link, al si me preduhitrio
Sad su se prvi put službeno javili iz wargaminga u vezi light tenkova.
Ako sam dobro skužio light tiera VIII ide za jedan tier više, tj u tier IX osim lighta kineske linije, on ostaje 8ca i dolazi nova 9ka, te neke nacije dobivaju lighta 10-ku (amerika, njemačka, francuska, rusija, kina)
Ovaj mm ne zvuči loše, ako se ne varam, neće više biti +3 mm, tj neće te moć npr sa 6-com baciti u 9-ke, 7com u 10ke itd, već samo +2 tier-a i ravnomjernije bi trebali biti raspoređeni tenkovi po tier-evima...
I ova nova grafika izgleda odlično, samo mi malo pretjerano izgledaju te ruševine na svakoj mapi, nadam se da neće biti antićke ruševine na Himmelsdorf/Stalingradu/Malinovki, jer nebi baš imalo smisla...
Baš sam htio stavit link, al si me preduhitrio
Sad su se prvi put službeno javili iz wargaminga u vezi light tenkova.
Ako sam dobro skužio light tiera VIII ide za jedan tier više, tj u tier IX osim lighta kineske linije, on ostaje 8ca i dolazi nova 9ka, te neke nacije dobivaju lighta 10-ku (amerika, njemačka, francuska, rusija, kina)
Ovaj mm ne zvuči loše, ako se ne varam, neće više biti +3 mm, tj neće te moć npr sa 6-com baciti u 9-ke, 7com u 10ke itd, već samo +2 tier-a i ravnomjernije bi trebali biti raspoređeni tenkovi po tier-evima...
I ova nova grafika izgleda odlično, samo mi malo pretjerano izgledaju te ruševine na svakoj mapi, nadam se da neće biti antićke ruševine na Himmelsdorf/Stalingradu/Malinovki, jer nebi baš imalo smisla...
Mislim da su ove antiče ruševine s razlogom da se mape malo geografki rašire i da se mogu povezat s nekim dijelom stvarne karte zbog obiljezija koje imaju, npr. Mines ima anticke rusevine i vinograde pa bi trebalo biti kao dio mediterana dok ce Stalingrad ostat sto je mozda malo vise smeca i ruševina. Što ce vjerojanto vodit i do po koje nove mape
Top of the tree light ce izgledat baš tako kao što si rekao, evo slika za lakšu vizualizaciju
Jel ima još iko problem s minimiziranjem igre kad alt taba, meni se sama prebaci u window mode?
Jel ima još iko problem s minimiziranjem igre kad alt taba, meni se sama prebaci u window mode?
Ja sam prije igrao u windows borderless ali iz nekog razloga sada mi se vidi taskbar, onda sam stavio da mi se on autohide i sad mi radi ok. Nisam igrao par mjeseci, to je valjda sada doslo s nekim novim patchem. Usput pokousao sam da zavrsim scout misiju za objecta i mrvicu je falilo, steta, ide mi na jetra ova misija. A ovo drugo je valjda najjadniji tenk u igri, prosjecna partija i Ace, ono, s drugim desetkama trebas krv pisat, s ovim krsem odigras ok partiju i ace, jad, treba wg malo sredit ovaj td.
U potpunosti se slažem.
Imam Object-a 268. u garaži i mogu reći, taj tenk je postao žešće smeće u zadnje dvije godine sa raznim novim nacijama i slično, usudio bih se reći i najgori t10 TD.
U potpunosti se slažem.
Imam Object-a 268. u garaži i mogu reći, taj tenk je postao žešće smeće u zadnje dvije godine sa raznim novim nacijama i slično, usudio bih se reći i najgori t10 TD.
Najgore T10 vozilo sigurno, vidis koliko malo treba za ace. Nije samo to, neki tenkovi su losi kao recimo Emil, ali ima onaj gun od 500dmg pa kad u tier 7 nekom prokne 600 dobar je osjecaj, onda bar na tren zaboravis kako je los, svaki tenk ima bar neku dobru stranu. 268 nema nista, bas nista, tenk vozi 400m od tebe i ti svako malo moras okretati hull jer ti gun ima 2 stupnja tamo-vamo. Tenk je los, ali jos gori ga je osjecaj igrati, kao normalan tenk s ludjackom kosuljom. Igrao sam samo da vidim HD model i usput pokupio ace, eto kakav je to tenk...
P.S.
Sjetio sam se jedne dobre stvari koju je tenk imao, a to je da si mogao gadjati tenkove bez oklopa sa heat i trolat ih pa bi ti onda spamali da si noob i retardiran na chatu, sada kada nema vise enemy chat u igri, ne mozes niti to.
Nećemo vidit grafiku na PC-u kako spada zbog toga što se WoT u isto vrijeme radi za brutalne, osrednje i smeće kompjutere...
Misliš da će WG razočarat? Ajde iskreno kad je WG zadnji put razočarao? (hint: pogledaj quote ispod)
Je meni se isto događa. Ja ne radim alt+tab nego win tipku. Stisni alt+enter za vratit u fullscreen. Izgleda da su zaje*ali nešto.
PS.