World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.072.730
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo nešto aktualno...

EDIT:

@Voltron ja se ponekad zapitam jel bot, klinac ili neka treća vrsta majmuna koji su jednostavno izgubljeni u igri i ne vide dalje od svog tenka...

Ima ih toliko da mi ih je sve teže razlikovati...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2016 14:59 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Voltron kaže...

Sirke, ako smatraš da ne treba transparentno dokazati nečiju krivicu prije donošenja kazne, nema mi smisla dalje raspravljati.

Zašto bi oni tebi išta dokazivali? Igraš njihovu igru po njihovim uvjetima, drži se vanilla igre i neće ti ništa biti niti se moraš zamarati sa ovom politikom.

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan

U pravu si. WG mi ne može dokazati ništa osim da su hrpa nesposobnih jazavaca s nedefiniranom politikom. Zasto bi se držao vanille sve dok postoji res_mods folder?

Uostalom, da nije bilo moddera, većina noviteta se ne bi ni nasla u samoj igri. Prema njihovoj novoj izjavi izgleda da bilo koji mod može postati ilegalan u bilo kojem trenutku i igrač može biti kažnjen zbog toga kad god njih zasvrbi. Jednostavno, previše nejasnoća i nesigurnosti...

17 godina
Voltron kaže...

Prema njihovoj novoj izjavi izgleda da bilo koji mod može postati ilegalan u bilo kojem trenutku i igrač može biti kažnjen zbog toga kad god njih zasvrbi. Jednostavno, previše nejasnoća i nesigurnosti...

Po tvojoj priči, reko bi čovjek da ćeš dignut kredit kod njih, a ne da ćeš igrat F2P igru...

Rvat katolik!
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Po tvojoj priči, reko bi čovjek da ćeš dignut kredit kod njih, a ne da ćeš igrat F2P igru...

Znam da to nije baš odlika mentaliteta ljudi na ovim prostorima, ali razuman čovjek očekuje određenu dozu profesionalizma od kompanija s tolikim prihodima i širokom bazom igrača.

11 godina
Voltron kaže...

Znam da to nije baš odlika mentaliteta ljudi na ovim prostorima, ali razuman čovjek očekuje određenu dozu profesionalizma od kompanija s tolikim prihodima i širokom bazom igrača.

Razuman čovjek bi zakljucio da, nitko nije lud da si puca u nogu na kojoj stoji, njih više manje boli brige za to dok god oni uzimaju novce za premium tenkove i premium time, jako je jednostavno, ako ti se ne svida igra nemoj uzimat premium time i tenkove, ne kao vecina kupuju premium time i tenkove onda kukaju kako je game crap.

Jednostavan kapitalizam i biznis ONI U WG su d.o.o, i njima biznis ide odlično uzimaju profit, i nemaju porebe da mjenjaju kad im dobro ide. To sto je igra u nekim stvarima očaj je manje bitno dok god se $$$ slijevaju u Minsk i Cipar.

Osobno što se tiče botova sam naviko kao u životu na idiote bilo bi ljepo da ih nema al jbg ima ih pa se ne nerviram toliko, samo da ne pucaju po meni ili me blokiraju, ja uradim svoj dmg ili spotam, i nadam se da je tim također štogod predonit, ako ne odigram par jos bitaka ili se smorim da izmem winowe od tenkova koje grindam i tjt.

Osobno mi najviše atm ide na živce MM kad 1 timu da 5 ht drugom 5mt kao top tenkove, i onda stavi koridor mapu di Ht jednostavno pregaze, pa kad ljudi vidu da vode 5 razlike yolo i zavrsi bitka 15:3 ili tako nešto.

Uglavnom poanta svega je đaba nama kukat i plakat oko nečega. ako nešto želimo promijenit jedina opcija je da im ne dajemo pare kupujući usluge, ili kao što je s svakom mogućom konkurenciom nadat se da će opet neko probat nešto, kad je War thunder izaso , wg je nešto mijenjo. sad opet su popravili zvukove kad je doso AW.

if you want balance, do not increase WG balance!

Evo prvi put u cca 40 k  gejmova 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam pitanje?

Primjetio sam na type-64 da kad mi se uključi bino, kružnica na mapi mi se ne poveća, tj predpostavljam da nemože dalje od toga spottat, pa premišljam dal da skinem bino i stavim camo net?

Dal bi šta izgubio bez binoa s obzirom da mi se kružnica na mini-mapi ne mijenja bez obzira bio bino uključen ili ne...

EDIT:

nešto isprobavam taj camo i slučajno riješim dodatni uvjet za zadnju misiju za lighta...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2016 22:29 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

9.17 promjene na supertestu.

Nova mehanika za "overmatch", promjene za par premium tenkova, najviše M4A1 Revalorise, gun depression povećan sa 7 na 10 stupnjeva, jači motor, bolji top).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa šta je moguće nasukati tenk???

REPLAY

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...

Imam pitanje?

Primjetio sam na type-64 da kad mi se uključi bino, kružnica na mapi mi se ne poveća, tj predpostavljam da nemože dalje od toga spottat, pa premišljam dal da skinem bino i stavim camo net?

Dal bi šta izgubio bez binoa s obzirom da mi se kružnica na mini-mapi ne mijenja bez obzira bio bino uključen ili ne...

Naravno, maksimalni view range je 445m, ALI to ne znaci da ces ti spotati sve tenkove cim se pojave u tvom view rangu jer tenkovi imaju odredeni cammo raiting... tako da, naprimjer na t-54 ltwt. imas 445 metara view range (znam da nema toliko bez icega, ali samo za primjer) i ti ces spotati npr. pattona tek na oko 420 metara jer on ima odredeni cammo, ali ako ti imas skillove na posadi, bracu i binose/optiku koja ce povecati tvoj view range na 480m odspotat ces ga vec na 440m... 

sad kako to radi, naravno defult je 445 metara i igra ne dopusta da spotas preko toga, ali ako imas veci view range od 445 metara onda se to uzima u racun pobijanja neprijateljskog cammo raitinga.. dakle iako ti je kruznica na maximum to ne znaci da ti je spotting potencijal maksimum, konkretno znam za type jer ga i ja vozim, kada stavim samo optiku i igram strong view range mi oko 445m, odspotat cu neprijateljskog lighta tek na oko 400m iako imam dobru posadu, jer on ima dobar cammo.. kad stavim binose i stojim view range mi znacajno skoci i pobije njegov cammo raiting, pa neke lightove s losijom posadom odspotam cim udu unutar 445m

Ukratko, maksimaliziraj view range koliko god mozes ako volis pasivan spot s lightovima

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2016 14:10 (ficosime).
15 godina
ficosime kaže...
1BIT kaže...

Imam pitanje?

Naravno, maksimalni view range je 445m, ALI to ne znaci da ces ti spotati sve tenkove cim se pojave u tvom view rangu jer tenkovi imaju odredeni cammo raiting... tako da, naprimjer na t-54 ltwt. imas 445 metara view range (znam da nema toliko bez icega, ali samo za primjer) i ti ces spotati npr. pattona tek na oko 420 metara jer on ima odredeni cammo, ali ako ti imas skillove na posadi, bracu i binose/optiku koja ce povecati tvoj view range na 480m odspotat ces ga vec na 440m... 

sad kako to radi, naravno defult je 445 metara i igra ne dopusta da spotas preko toga, ali ako imas veci view range od 445 metara onda se to uzima u racun pobijanja neprijateljskog cammo raitinga.. dakle iako ti je kruznica na maximum to ne znaci da ti je spotting potencijal maksimum, konkretno znam za type jer ga i ja vozim, kada stavim samo optiku i igram strong view range mi oko 445m, odspotat cu neprijateljskog lighta tek na oko 400m iako imam dobru posadu, jer on ima dobar cammo.. kad stavim binose i stojim view range mi znacajno skoci i pobije njegov cammo raiting, pa neke lightove s losijom posadom odspotam cim udu unutar 445m

Ukratko, maksimaliziraj view range koliko god mozes ako volis pasivan spot s lightovima

cek kako sam te ja razumio znaci max spot range je 445 metara nema veze sto recimo ja na m41 buldogu tire 8 prem imam 503 metra.Nego ono stalo sto je ostalo ide na spotanje kamufliranih vozila

15 godina
dreadmoore kaže...

cek kako sam te ja razumio znaci max spot range je 445 metara nema veze sto recimo ja na m41 buldogu tire 8 prem imam 503 metra.Nego ono stalo sto je ostalo ide na spotanje kamufliranih vozila

Da.

Nemoguće je spotati bilo što preko 445m. Ispod toga tvoj view range negira njihov cammo (cammo tenka, cammo skill, cammo net itd...), npr ako imaš "viška" 5m (spotting 450m) tih 5m će umanjiti protivnički cammo za 5%.

Računica nije ni približno ovakva i brojke su različite ali ovakav je princip.

15 godina
sirka666 kaže...
Zašto bi oni tebi išta dokazivali? Igrašnjihovu igru po njihovim uvjetima, drži se vanilla igre....

tako je,  guglaj EULA

to je ono kaj si kliknul bez citanja na "I ACCEPT" kad si radil account i instaliral igru

Voltron kaže...

U pravu si. WG mi ne može dokazati ništa osim da su hrpa nesposobnih jazavaca s nedefiniranom politikom. Zasto bi se držao vanille sve dok postoji res_mods folder?

Jednostavno, previše nejasnoća i nesigurnosti...

ma sve je jednostavno i sigurno... guglaj pjesmu "mi smo ovdje samo zbog para"™

Voltron kaže...

cek o cem ti pricas, pa sve je odradjeno profesionalno od samog pocetka i stalno se poboljsava

svi nacini placanja funkcioniraju i stalno uvode nove specificne po pojedinim zemljama

PREMIUM STORE radi ko vurica

wot mu je samo reklama

LordNIbbler kaže...

if you want balance, do not increase WG balance!™

Evo prvi put u cca 40 k  gejmova 

bravo, cestitam, ja je jos nisam dobio u prek 30k

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
15 godina
1BIT kaže...

Primjetio sam na type-64 da kad mi se uključi bino, kružnica na mapi mi se ne poveća, pa premišljam dal da skinem bino i stavim camo net?

nešto isprobavam taj camo 

premisljaj se ti zasto si uopce stavio GLD

skidaj ga odma, bezveze ti je gore

stavi vent covjece, dobices bolje hendlanje tenka, jer djeluje na camo, repair, view range, ponasanje topa, na sve

sami gld ti uopce nema smisla na tenku koji puca iz pokreta, ak nejde vertikal, nemoj stavljat GLD. Nikako. Nikada.

GLD vs. VSTAB, let's end the misinformation. - Gameplay Discussion - World of Tanks official forum

sad vidim na wotdb da nemre se stavit vertikal, onda vent, optika i binos

btw upravo sam pogledal jedan vrlo informativan video, sa ritinog sajta

https://ritastatusreport.live/2016/11/09/how-it-works-vehicle-spotting/

cak sam i ja nesto naucio, do sad sam u biti krivo imal kupolu dok sam spotal

stvarno informativno stivo

a to je u biti video prezentacija OVOGA

http://www.wotinfo.net/en/noobcorner?article=camo_explanation

evo jos http://worldoftanks.eu/en/media/4/1313/

i ovo http://www.wotinfo.net/en/camo-calculator

i jako mi je drago da je tema krenula u smjeru rasprave o necem korisnom, a i da je nesto edukativno

p.s. ak me vidite ingame, ili na nekom od alt accountova, slobodno me odspotajte i upucajte

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Što ste zapeli za tu WG politiku. Toliko ste teksta utrošili, a sve stane u jedan gif.

http://1.bp.blogspot.com/-9s8MnkaZpZI/Vh5lNOpb3HI/AAAAAAAAB6c/M6O1IPRs8b0/s320/CharmingGiddyGrackle.gif

4 0 hvala 2
10 godina
neaktivan
ED63 kaže...

sad vidim na wotdb da nemre se stavit vertikal, onda vent, optika i binos

Ajde pogledaj još jednom.  Ne može ni ventilacija. Da se mene pita ja bi to pokrio ceradom pa smontirao neku ventilaciju, ali me se ne pita.

15 godina
World of Tanks

Neznam jeste gledali ali T26E5, novi premium Tier VIII američki HT je krenuo u prodaju na američkom serveru, prodaje se u dvije varijante, Patriot (USA domoljubni cammo) i obični bez kamuflaže.

Najbolja stvar je što možete kupiti oba ako ste "crazy enough" jer se vode kao dva različita tenka, (tehnički i jesu, jer obična verzija ima gusjenice na kupoli za dodatnih 13mm oklopa koju Patriot nema) zasad izgleda kao da je dosta dobar, iako ružan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

koji sam ja nub, nisam gledal da nejde vent u ty64 jer je kabrio

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
World of Tanks

Pozz ekipa.

Nećaku sam otključao M4. Kako prebaciti posadu sa M3 Lee-a a da ne gube postotke? Na 79% je comander...

Fala, živili...

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

neznam tko se u WG igrao sa VK30.02 (D) ali je od njega napravio opaku mrcinu, bio sa ga prodao ima preko 1god. jer je bio zešče smeće.

odlučih mu dati novu priliku i nisam požalio, tenk je napokon brz i okretan kao što bi medium trebao i biti.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...

koji sam ja nub, nisam gledal da nejde vent u ty64 jer je kabrio

hah, baš sam htio napisati da neide vent, ma ubiti nemam šta stavit, mali je izbor, mogu izbacit taj gld pa stavit bino, camo i optiku, tj zamjenit gld za camo, al i ovak ima dost dobru kamuflažu, prvi skill je camo na cijeloj posadi i ofarbal sam ga za golde kad je bila akcija

Spiridon kaže...

Pozz ekipa.

Nećaku sam otključao M4. Kako prebaciti posadu sa M3 Lee-a a da ne gube postotke? Na 79% je comander...

Fala, živili...

Nikako, prebacivanjem posade se uvijek(osim ako nije posada iz premium tenka) gubi mali postotak, trenutno je slaba posada na tom M3-leeu i ne isplati se prebacivati, jer se treba pretrenirati, ako se prebaci bila bi ispod 70%, tako da se više isplati unovačit novu posadu i platit im trening za srebrnjake kako bi imali 75%

EDIT:

Zaboravio sam napisati, naletio sam na jednog premiuma opet

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 8:24 (1BIT).
10 godina
neaktivan

Stavi onda radije rammer umjesto gld, ako ti je već dobra kamuflaža. Rammer uvijek dobro dođe. 

Ovo za posadu ako prebaciš za srebro, opet dobiješ (barem) 75% posadu. Jedino ako čovjek hoće ostavit m3lee u garaži za se zati sa njim. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 8:53 (AirLive).
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo baš pogledao video kojeg je ED stavio vezano za spotting mehaniku. Ima odličnih stvari (1BIT tu baš objašnjava ovo što tebe zanima vezano za view range), a pošto ED ima masu linkova po postu, a smileya duplo više, nekako mi se čini da svi ne pogledaju sve.

Pa evo da stavim odvojeno video.

Evo i još 1 vezano za autoloadere.

I za kraj 1 za ED-a pošto kaže da je stari artiljerac.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 16:13 (AirLive).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Eh, falilo mi je 400dmg da riješim 15 misiju za td-ce, za stug IV...

EDIT:

Još jedan Ace

REPLAY

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 23:49 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Imam sve više i više ovakvih partija. Na kraju ja i SU-152 koji drka kurac u bazi protiv tri njihova tenka. Moron. Naravno, ništa korisno od njega.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2016 15:56 (tnakir).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Znam, znam, nije ace, al je Najdin, ne dobiva se svaki dan

EDIT:

Šta ti je ace, hahah obožavam ovog chaffe-a

REPLAY

--------------------------------------------------------------------------------------

EDIT:

Prva bitka danas i riješim 15 misiju za td-a, i to sa dickerom...

Konačno mogu upotpunit sve ženske članove posade na is-3ci, vućem ovu misiju valjda zadnjih 8 mjeseci... planirao sam ju riješit sa su-100, ali ajde, slučajno sa dickerom riješio

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 10:57 (1BIT).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

5800 dmg, 7 killova, 1v3 pobjeda na kraju u Njemačkom bulldogu, replay

WoT IG: RavenHR_
Moj PC  
8 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

Jel ima koji dobar premium med tank za clan warse?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Na koju liniju sa su-100 krenuti?

9 SU-152
9 SU-100M1
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

5800 dmg, 7 killova, 1v3 pobjeda na kraju u Njemačkom bulldogu, replay

Lijepo odigrano, osobno mi je to jedan od dražih, pogotovo za trening posade za RU koji služi za klanske.

Da ne bude post bez igre, evo As na tenku koji mi se baš i ne sviđa... Al služi za polagano grindanje do desetke... replay

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice