World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.072.734
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
1BIT kaže...

Prva bitka danas

Ace, veliki kalibar, najbolji tenkist, 6 killova 2k dmg

REPLAY

dicker zna iznenaditi, imao sam sa njim partija sa preko 100k kesha dobijenih za poraz doduše ako se nevaram poprilično su ga demolirali od tada.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma banana je teng ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ja111 kaže...

Jel zna itko kad kampanja počinje, iako sam veliki kolekcionar tih tenkova mislim da neću igrat kampanju, također žestoko razmišljam o prodaji acc

15.11.

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/cw/cw-fifth-campaign-announcement/

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina
World of Tanks

S onim stock topom tenk bio uzas, psovao sve zivo, mrzio ga.. stavio pravi top, nije trebalo dugo da postane najdrazi 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Izgleda da je stronk cz/pl party na EU1 serveru...

EDIT:

Došao sam pokvarit žurku

REPLAY

EDIT:

Majstor

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2016 21:07 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Nabavio nedavno M4A1 Revalorise, moram reci jedan od boljih t8 premiuma, definitivno se isplati uzeti sad pogotovo kad je bio oko 6k golda na popustu.

Evo ace tanker replay za 3. mark of excellence, trebalo mi 81 borba.

Ukupni statsi: Solo igra, 80% win rate, 2550+ avg dmg, 700avg assistance, 1354 avg xp sa premiumom.

Trenutno sam i 1. na serveru u ovom top tankers eventu za avg xp u 5 borbi zaredom.

WoT IG: RavenHR_
Moj PC  
12 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Leđa me već bole od nošenja bitke...

Morat ću si kosmodisk nabavit...

IS-3 4.6K dmg

REPLAY

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Ma i ja sa njim fulam, nadam se kad posada dođe na 100% i kad ugradim vstab, da će bit još bolji

Aha, to je bug xD još gledam kako brzo pucaš, a vidim da je streljivo oštećeno

OT:

Nego naletio sam sad na ovog francuza, to neka rijetka vrsta???

BTW:

Izgleda da ga je netko imao čast isprobati

Novi T8 francuski premium HT. QB je napravio review pa pogleaj...dosta tvrd za francuze, a na RU serveru je vec dobio buff...

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO Rust: Teo_CRO
15 godina
Intel&ATI kaže...

Nabavio nedavno M4A1 Revalorise...

Solo igra, 80% win rate, 2550+ avg dmg, 700avg assistance, 1354 avg xp sa premiumom. Trenutno sam i 1. na serveru u ovom top tankers eventu za avg xp u 5 borbi zaredom.

nabavi i meni jedan ak te ne uhvate

P.S. uvijek se sjetim kaj si postal onu sliku kaj ti je tip pisal u chat:

why you play like this its only a game

opet ti treba novi laptop??!?

P.S. infogamer je tu odma iza ugla, ovih dana

1BIT kaže...

Leđa me već bole od nošenja bitke...Morat ću si kosmodisk nabavit...

jao jao nadaj se da ovo nece dedaa vidit, nije mastery a znas da je zabranil postat bilo kaj ispod toga

uglavnom nebi ti htio bit u kozi kad on vidi ovo

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
15 godina

Jel' WoT na infogameru u ZG ove godine? ED63 

Di2 & EPS FTW!
15 godina
World of Tanks

Bit ce WG na Infogameru, ali nece biti competitiona, navodno samo giveaway

WoT IG: RavenHR_
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Intel&ATI kaže...

Bit ce WG na Infogameru, ali nece biti competitiona, navodno samo giveaway

Jesu to oni kodovi za pocetnike i te fore? Isplati li se uopce ici do tamo radi njih samo?

Di2 & EPS FTW!
10 godina
neaktivan
Svaka cast impresivno :)

Svi ga pljuju ajde da sam naisao i na nekoga tko ga hvali...
Budi ponosan!
15 godina
World of Tanks

Ostao 1vs4, uspjesno riješio dvojicu i fulam arty i ne znam ni sam zasto ko najveca nubara zaletim se na njega umjesto da stanem, ali me rng spasio... Rush of shit to the brain 
Na kraju izvozao Obj.704 na full hpu 

REPLAY

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...
1BIT kaže...

Leđa me već bole od nošenja bitke...Morat ću si kosmodisk nabavit...

jao jao nadaj se da ovo nece dedaa vidit, nije mastery a znas da je zabranil postat bilo kaj ispod toga

uglavnom nebi ti htio bit u kozi kad on vidi ovo

Morat ću krenut na tečaj photoshopa, sredit to malo i se bu vredu, ni to niš, sitnica mala

BTW: žao mi je ne podijelit tu muku sa forumašima

EDIT:

Aj da se deda ne ljuti, evo jedan zgodna sličica za njega

(to je inaće sa unutarnje strane kupole od škorpiona g)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 16:57 (1BIT).
10 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Aj da se deda ne ljuti, evo jedan zgodna sličica za njega

Jučer igram na minesu na gornjoj strani sa kv2 u tier 8 partiji. Cijelo vrijeme nas skorpion podržava sa brda dok mi držimo onaj srednji dio gdje se HT-ovi tuku. Ugl. ostanem ja sam na malo hp i uleću mi IS i kv4 koji su mi na shot. Čekam da skorpion završi jednog da ja mogu drugog. Lik cijelu partiju puca svako 10-12 sec. koliki mu je reload i onda ga nema jedno pola minute. 100% je skužio sliku perverznjak jedan.

15 godina
neaktivan
AirLive kaže...
 koliki mu je reload i onda ga nema jedno pola minute. 100% je skužio sliku perverznjak jedan.

hahaha moguće

Evo friški ace, nije photoshop

REPLAY (kao dokaz)

EDIT:

Evo ga još jedan

REPLAY

BTW:

Ova bitka sa arl-om skroz bezveze i ace dobim, a tamo sa is-3 dušu ispustim, sve shellove potrošim, ostanem na šutu, capam iz očaja i samo prva klasa...nema logike

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 0:28 (1BIT).
10 godina
neaktivan
World of Tanks
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 16:04 (AirLive).

1 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
World of Tanks

odlicno!!!! kada stupa na snagu 9.17 ili?

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Bio danas na ovom reboot sajmu, nije loše, al realno pola njih još nije spremno, trgovine adm/links/h18... ne znaju cijene periferije šta god da ih pitaš, većina izlagača još uvijek sklapaju stolove i računala pa se naravno nemogu isprobati novi/nadolazeći naslovi...

Isprobao sam project cars na logitech g29, pitam dal radi ručni mijenjač, veli mi da su ga isključili zbog klinaca, da im je prekomplicirano, a sa automatikom možeš doslovno jednom rukom vozit, drugom kopat nos...

Uglavnom raspored su kasno jučer objavili oko 23 sata...

Raspored

Piše za wg neki giveaway u 10:30, ja sam malo zakasnio, tj u došao sam u 10:30, ali se nisam snašao u paviljonima, lutao sam tražeći wg naslov kojeg nigdje nema (prije tri godine sam zadnji put bio na infogameru...), uglavnom frend koji svake godine ide mi je bio tamo prije mene, veli da je bio wg, da nisu još spremni, nemaju svoj štand u što sam se i kasnije obilaskom uvjerio, veli u wg giveaway-u se dobije kemiska+majca+bonus code, bons code mi je poklonio, kako on ne igra tenkiće...

Probao sam upisati bonus code, nije za bacit mjesto u garaži i dan premiuma, ali code izgleda ne valja, tj code je namjenjen za konzole (playstation, xbox)...

Zar nije to povezano, znam da ako se u brodovima dobi dan premuima, on vrijedi i u avionima i u tenkićima?

BTW: piše na kartici da je cod iz 2015, a vrijedi do 2017...znači stara roba ostala od nekog sajma prije...

Uglavnom došao zbog wot-a, njih nigdje...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ivanoile kaže...
Jesu to oni kodovi za pocetnike i te fore? Isplati li se uopce ici do tamo radi njih samo?

ak neko uspije uzicat extra kod, ja bih molio ga jer bi volio ga imat

m3 light sam dobio na alt accountu jer se nekad davno dijelio za zavrseni trening tj. kad se oprodje xy misija i kupi se tir 3-4 tak nekaj

tada su za prvi kupljeni tir 3 dali 100% comandera, sad daju 100% crew koja se npr. sa type 91 moze fino razvuc bez pretreniranja prek type 95 i ubacit u O-I exp uz pretreniranje i unovacenog samo jos loadera

ili u uk mediuma 3 koja posle pase u cromwella

pliz pliz komjuniti ja bi kooood

nema sanse da me puste, jos nije vreme za godisnji, nemrem mrdnut iz selendre™

FrankMartin kaže...
Svaka cast impresivno :)
Svi ga pljuju ajde da sam naisao i na nekoga tko ga hvali...

ma jel ti to pises za M4 reverse? rejven je ipak pro, on bi i sa SAu 40 i amx-40 rokal i lako uzo monastery bedž ma kaj, moze i sa M3 leejem bez beda

1BIT kaže...
Evo friški ace, nije photoshop  

BTW:

Ova bitka sa arl-om skroz bezveze i ace dobim, a tamo sa is-3 dušu ispustim, sve shellove potrošim, ostanem na šutu, capam iz očaja i samo prva klasa...nema logike

bas bum malo chekiral bankovni racun od SlavkecaDC, ak nije bilo uplata, onda OK prizna ti se ejss

BTW arl-a neznaju ljudi igrat a is-3 igra svaka susa i prvi je t8 na koji krenu krumpirici i paradajzici

evo nesto kvalitetno kaj je meni pomoglo sa arl-om

EDIT fukc ftw nema ga vise zbrisali ga

1BIT kaže...
Probao sam upisati bonus code, nije za bacit mjesto u garaži i dan premiuma, ali code izgleda ne valja, tj code je namjenjen za konzole (playstation, xbox)...

Zar nije to povezano, znam da ako se u brodovima dobi dan premuima, on vrijedi i u avionima i u tenkićima?

BTW: piše na kartici da je cod iz 2015, a vrijedi do 2017...znači stara roba ostala od nekog sajma prije...

Uglavnom došao zbog wot-a, njih nigdje...  

e sad ti ja preporucam da krenes kukat sluzbi za korisnike, poslikaj gift kod i objasni kak si ga dobil i da ne radi

i nek ti ga ili rucno aktiviraju ili daju zamjenski

ak ne kukas nes nist imat

16 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Hrpa gluposti. Glavno da im accountovi s 40k borbi i pripadajućim 44wn8 nisu problem

15 godina
Voltron kaže...
AirLive kaže...

Hrpa gluposti. Glavno da im accountovi s 40k borbi i pripadajućim 44wn8 nisu problem

Zašto bi bili problem?

Swedish latin super funk.
10 godina
neaktivan
ED63 kaže...

tada su za prvi kupljeni tir 3 dali 100% comandera, sad daju 100% crew  

Di to piše? Još jedna posada koju sam sje*ao izgleda.

15 godina
AirLive kaže...
ED63 kaže...

tada su za prvi kupljeni tir 3 dali 100% comandera, sad daju 100% crew  

Di to piše? Još jedna posada koju sam sje*ao izgleda.

jedna od misija recruit treninga, neznam tocno koja

al kad se ima prek 100 borbi nema vise tih misija

treba citat kaj ti iskace kad igras i kopas po garazi

10 godina
neaktivan

Ma nema veze onda, tad sam tek počeo igrat bio vjerojatno, čitao nisam sigurno.

16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Voltron kaže...

Zašto bi bili problem?

Ako ti logika nije jača strana.... prije svega jer su beep boop beep. Ipak, radi se o ultra crvenim profilima s T34, T26E4 i ostalim premium tenkovima pa se to ne sankcionira.

Najbolja stvar je što uopće nisu dužni objasniti niti pružiti dokaz o razlogu kažnjavanja igrača. Kao da su prigrilili način rada učinkovitog hrvatskog pravosuđa.

15 godina
Voltron kaže...

Ako ti logika nije jača strana.... prije svega jer su beep boop beep. Ipak, radi se o ultra crvenim profilima s T34, T26E4 i ostalim premium tenkovima pa se to ne sankcionira.

Najbolja stvar je što uopće nisu dužni objasniti niti pružiti dokaz o razlogu kažnjavanja igrača. Kao da su prigrilili način rada učinkovitog hrvatskog pravosuđa.

Botovi jesu problem, ali accoutnovi sa malim wn8 nisu, zašto bi bilo bitno tko koliko igra dobro igru?

Uostalom zašto bi i pružili dokaz? Ako ne koristiš ilegalne modove neće ništa biti, pogotovo ako ne koristiš nikakve modove.

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta nije bot onaj kome skriptirani program upravlja tenkom?

Tj upališ wot, ubaciš tu bot skriptu i tenk se sam vozi, puca, nišani bez da ga kontroliraš, no to obićno očajno ispadne, wn8 pada, nit ima dmg-a nit killova... može ih se prepoznati po nepravilnim pokretima i random mijestima di se inaće sa određenim tenkom ne ide...

Predpostavljam da se ljudima ne da igrat, pa koriste bot skripte kako bi natukli bitaka i grindali tenkove, ja sam ih vidio par uglavnom u noćnim satima iza ponoći...

Ne kužim da ih wg još nije banao, barem je takve lako uočiti i poslati ticket sa replay-em...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1BIT kaže...
 Predpostavljam da se ljudima ne da igrat, pa koriste bot skripte kako bi natukli bitaka i grindali tenkove, ja sam ih vidio par uglavnom u noćnim satima iza ponoći...

Ne kužim da ih wg još nije banao, barem je takve lako uočiti i poslati ticket sa replay-em...

Neki puta su botovi i učinkovitiji od ljudi, ali meni osobno puno veći problem od upotrebe zoomouta i autoaim modova.

Sirke, ako smatraš da ne treba transparentno dokazati nečiju krivicu prije donošenja kazne, nema mi smisla dalje raspravljati.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice