World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.106.573
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

To je do igre. Pogotovo u vecernjim satima i u pocetku partije. Svi pocnu skakat po mapi i onda tek se malo popravi situacija. 

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Re: World of Tanks
Kill Frenzy kaže...

To je do igre. Pogotovo u vecernjim satima i u pocetku partije. Svi pocnu skakat po mapi i onda tek se malo popravi situacija. 

O nabijem ih, umjesto da fixaju bugove, oni naseru nove.

Rvat katolik!
10 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Jel vi imate problema sa lagom u zadnje vrijeme? Ne znam jel mi do igre ili do mog ISP-a.

Inače mi je ping cca 35ms, ali svako toliko skače do 200ms a nekad zna zabit i do 999, ponekad i pukne veza. Neigrivo, i to najčešće usred dobre partije.

Lag ubija zadnjih tjedan-dva.

Jučer je sve bilo ok prvih 4-5 partija, a onda je počelo... jednu bitku se s T-10 nisam pomaknuo 10m jer se uz 1 frame u 5 sekundi nije moglo...

Ali da bude stvar zanimljiva u toj bitci se puno ekipe i u mom i u protivničkom timu žalilo na lag, dok je drugi dio očito igrao bez problema jer se normalno rokalo.

Rezultat bitke je bio zanimljiv, pola ljudi s 0 dmg, drugih pol farmanje do jaja...

10 godina
neaktivan

Samo da reknem da mi je u godinu i pol što igram WoT to prvi put da imam lagove. Dešavalo mi se povremeno da me izbaci sa servera usred bitke, ali lagove nisam imao.

15 godina
World of Tanks

Gamescom + vikend + x5 + raspust = ovaj protivnicki team

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
tnakir kaže...

svako toliko skače do 200ms a nekad zna zabit i do 999, ponekad i pukne veza

Prvi put čujem. Na 3G nikad nikakvih problema, ma kakvi. 

Šala, iako mi u zadnje vrijeme ne može ići ping toliko gore koliko fps može ići dolje. 

Nego, kad smo već kod bugova, sinoć igram kareliju, mi se branimo, oni napadaju. Naravno na početku onaj bug kad ne prikazuje odbrojavanje 30sec. Počne bitka, mi gubimo, ostanem sam sa archerom protim OI, stuga i 2 arty. Svi smo na malo hp. Sakrijem se iza brda poviše baze i pričekam dok istekne vrijeme. Naravno čuju se normalni zvukovi odbrojavanja i sat došao do 0, ali partija još traje. Ništa mi nije jasno. Neko krenuo da capa, pa izašo, pa opet ušao :D. Vidim stuga i računam ajde da se napucavam sa njim na rubu brda dok se ne sredi partija i prizna mi pobjedu, ali ovaj me ubije i bude poraz. Pola minute nakon isteka vremena. 

Savjet svima: čim vidite ovaj bug resetirajte igru da se ne zeznete ko ja.

PS. Ako je suđeno da pukne veza, naravno da će puknuti kad je napeto, po mogučnosti dok sa scoutom pokušavaš izvrtiti arty.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 13:12 (AirLive).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam dugo ništa stavio, pa evo jedna:

REPLAY

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

invite code

RZND6-CG327-3W7BA-PF8HS

RZNF2-7E7SH-SSCXK-BBHUF

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 19:42 (sokre).
Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Neke stvari ne mozes kupiti novcem, od chickena do cheatera u 30 sekundi . Kako sam ovo lose odigrao i dobio Ace, ali, oni uvjek mogu biti gori ahhahaha.

http://wotreplays.com/site/2888911#overlord-evil_tank_commando-centurion_action_x

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

X5 vikend nije ni tolko loš 

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako se računa kad ja na taj x5 za prvu pobjedu uključim dupli xp preko rezervi? Jeli to dodaje još koliko je base xp ili bude x10?

0 0 hvala 0
15 godina
AirLive kaže...

Kako se računa kad ja na taj x5 za prvu pobjedu uključim dupli xp preko rezervi? Jeli to dodaje još koliko je base xp ili bude x10?

mislim da se racuna na tvoju stetu

base XP ide x5, a samo ti jos doda jedan base tako da je u biti x6, ili cak manje jer ti za prem acc doda base exp bez prem

barem mislim

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Bez veze

REPLAY

EDIT:

Sjela mi prva oznaka na vk-cu, tenk mi nikako ne leži, baš mi je patnja, jedva čekam do beme mausa doć, bar front armoura ima...

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2016 23:10 (1BIT).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Grindanje e50 i malo ramovanja :P od 8 killova, 4 ramovanjem.

https://replays.quickybaby.com/result.php?id=257147#personal

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Woooohoooo, igral sam cijelu noć, riješil sam i misiju, a kupil sam i tenk, moju prvu 10-ku, uhvatio sam ga na popustu dok još traje, popizdil sam, sve sam tenkove poduplao koji su imali x5, ostali mi oni premiumi mali tier 2 i tier 3 i nikako me neće mm ubacit u bitku, a imao sam samo par sati da sakupim po treći put 75 000 iskustva...

mission accomplished

EDIT:

Možde prijedlozi koji skill stavit posadi kao prvi, ja sam mislio smooth ride, snap shot i sve drugo popravke?

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2016 5:26 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
1BIT kaže...

Nisam dugo ništa stavio, pa evo jedna:

REPLAY

Kako meni taj T-10 nije legao, pa to nije istina. Igram ga kao zadnji bot, fakat se ne sjecam kada mi je zadnji puta neki tenk tako lose isao.

Kupio ga sada za 15% popusta, a to se poklopilo sa 5X i fakat me tenk nece, pa nece.

Odigrao s njime 13 partija, 31% WR i 890WN8. Strava i uzas kako me lose krenuo. Kada sam ga kupio rekoh ajmo odraditi 5x i imam 8 poraza zaredom i tek 9. partija pobjeda.

Doduse, jucer odigrao samo jednu s njim, Ace Tanker i nekih cca. 4600-4700 damage i s time da mi mutavi HT resetirao vezu taman na najnapetijem dijelu partije. Da tog nije bilo islo bi i preko 5000, ali ajde...

Nadam se da je ta jucerasnja partije nagovjestaj nekih boljih vremena u mojem druzenju sa T-10 jer za sada nam ozbiljno prijeti razvod 

Doduse, jos nemam zadnji top i vjerujem da ce s njim biti puno bolje mada je i BL-9 sasvim fini top cak i u Tier9.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina
Acex kaže...

Grindanje e50 i malo ramovanja :P od 8 killova, 4 ramovanjem.

https://replays.quickybaby.com/result.php?id=257147#personal

da te pitam,jel i tebi ne zeli uploadat replay na wotreplays?

16 godina
neaktivan
luka94 kaže...

Kakav je taj Wz kad je full, ja ga imam sa stock topom pa mi je patnja igrati tačno nemam zelje da igram sa onim topom. Da znam isplati li se skupljati xp do onog zadnjeg topa.

15 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Kako meni taj T-10 nije legao, pa to nije istina. Igram ga kao zadnji bot, fakat se ne sjecam kada mi je zadnji puta neki tenk tako lose isao.

Kupio ga sada za 15% popusta, a to se poklopilo sa 5X i fakat me tenk nece, pa nece.

Odigrao s njime 13 partija, 31% WR i 890WN8. Strava i uzas kako me lose krenuo. Kada sam ga kupio rekoh ajmo odraditi 5x i imam 8 poraza zaredom i tek 9. partija pobjeda.

Doduse, jucer odigrao samo jednu s njim, Ace Tanker i nekih cca. 4600-4700 damage i s time da mi mutavi HT resetirao vezu taman na najnapetijem dijelu partije. Da tog nije bilo islo bi i preko 5000, ali ajde...

Nadam se da je ta jucerasnja partije nagovjestaj nekih boljih vremena u mojem druzenju sa T-10 jer za sada nam ozbiljno prijeti razvod 

Doduse, jos nemam zadnji top i vjerujem da ce s njim biti puno bolje mada je i BL-9 sasvim fini top cak i u Tier9.

Meni je tenk ok, ja ga svakak igram, al nastojim što više na kupolu, prednja strana kupole mu je izrazito tvrda, mada ga se može probiti u kapicu (commander hatch), ali na malo većim udaljenostima, teško da će itko tu kapicu pogodit, ja sam znao tako stati u neku grabu i pucat u neprijatelja, on bi me bar tri puta dingao, ja sam posadu od churchilla III prebacio na T-10, tako da mi posada trenutno ima tri skilla, jedan cijeli bia, od opreme sam mu stavio rammer, vstab i ventilaciju, zadnji top si obavezno kupi, sa njim je zvjer, brutalno je precizan (znao sam u vožnji pogađat bez problema), 258 pen i 440dmg buši većinu tenkova bez nekog razmišljanja, meni puni 10.15sec, brže neide kako imam i biu i ventilaciju i rammer, al za heavya je to ok, puni brže od is-3ke.

15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

EDIT:

Možde prijedlozi koji skill stavit posadi kao prvi, ja sam mislio smooth ride, snap shot i sve drugo popravke?

Bump, pitanje još stoji?

A imam još jedno pitanje:

Jučer sam taman dovršio drugi skill na cromwellu, prvi skill sam svašta stavljao, drugi sam stavio kamuflažu na cijeloj posadi, sad treći stavljam bilo šta šta djeluje odma, ali ću kasnije poništit i stavit bia, uglavnom zanima me šta znači vezistu ovo izumitelj i prijenosnik, piše povećava radijski doseg, to znači kad spotam, da neprijateljski položaj mogu dalje slati, na većoj udaljenosti, ako se ne varam? Kolko je to isplativo, s obzirom da tutleke na drugom kraju mape boli briga za mene i apsolutno nitko ne obrača pažnju na tenkove koje imam spotane pred sobom, stronk pl/cz players...?

Di si Eđ kad te trebam?

16 godina
1BIT kaže...
1BIT kaže...

EDIT:

Bump, pitanje još stoji?

A imam još jedno pitanje:

Jučer sam taman dovršio drugi skill na cromwellu, prvi skill sam svašta stavljao, drugi sam stavio kamuflažu na cijeloj posadi, sad treći stavljam bilo šta šta djeluje odma, ali ću kasnije poništit i stavit bia, uglavnom zanima me šta znači vezistu ovo izumitelj i prijenosnik, piše povećava radijski doseg, to znači kad spotam, da neprijateljski položaj mogu dalje slati, na većoj udaljenosti, ako se ne varam? Kolko je to isplativo, s obzirom da tutleke na drugom kraju mape boli briga za mene i apsolutno nitko ne obrača pažnju na tenkove koje imam spotane pred sobom, stronk pl/cz players...?

Di si Eđ kad te trebam?

Za radio operatera stavi repair (vidim da imas Situational Awareness i cammo). Situational Awareness je jedini dobar skill na radio operateru, ostali su bezveze i bezvezno trosenje skill slota.

Znaci za radio operatera Situational Awareness, a za sve ostale slotove na njemu stavljas common skillove.

Ovo sto povecava radijski opseg je bezveze jer se radio opseg preklapa izmedju 2 tenka. Recimo tvoj radio ima 500m doseg, a drugi tenk u timu 550m. To znaci da vas dva mozete komunicirati (tj. pokazivati spotane neprijatelje) na udaljenosti 1050.

Kako su mape 1000x1000m, a tenkovi od T5 navise imaju ogromne dosege radija to povesanje radio dometa je beskorisno jer cete ionako pokriti cijelu mapu s obzriom na domete radia u tim tierovima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2016 13:34 (Mauro).
15 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Za radio operatera stavi repair (vidim da imas Situational Awareness i cammo). Situational Awareness je jedini dobar skill na radio operateru, ostali su bezveze i bezvezno trosenje skill slota.

Znaci za radio operatera Situational Awareness, a za sve ostale slotove na njemu stavljas common skillove.

Ovo sto povecava radijski opseg je bezveze jer se radio opseg preklapa izmedju 2 tenka. Recimo tvoj radio ima 500m doseg, a drugi tenk u timu 550m. To znaci da vas dva mozete komunicirati (tj. pokazivati spotane neprijatelje) na udaljenosti 1050.

Kako su mape 1000x1000m, a tenkovi od T5 navise imaju ogromne dosege radija to povesanje radio dometa je beskorisno jer cete ionako pokriti cijelu mapu s obzriom na domete radia u tim tierovima.

A da, evo kako to izgleda:

Zahvaljujem na objašnjenju.

I mislio sam da nije neš pažnje vrijedno, al nisam znao da se radio doseg zbraja između tenkova.

Znam da sam već naporan, al oko još nećeg se premišljam, dal umjesto rammer-a stavit ventilaciju, optiku i egld nebi skidao, jer mi je bitan spot i preciznost topa, a top i nije neš precizan na cromwellu, sa ventom bi mi top nešto sitno sporije punio nego sa rammerom, ali bi imao više prednosti na ostalu posadu (brža vožnja, veće otkrivanje, precizniji top...), a u konačnici si mislim jednom kad stavim i biu na posadu bi možda top punio ko sad sa rammerom...?

17 godina
World of Tanks

BIA ništa?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Bia mi neće bit aktivna valjda sljedećih 200 bitaka, pa sam stavio bilo šta šta je od početka aktivno, kad treći skill dođe na oko 90% ću poništit i stavit bia.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Repairs bokte. Što ćeš stajati na mjestu pola minute nakon što te netko track-a?

6th sense, i sve repairs za prvi skill. Drugi BIA. Tek od trećeg ostale gluposti.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
malina22 kaže...
luka94 kaže...

Kakav je taj Wz kad je full, ja ga imam sa stock topom pa mi je patnja igrati tačno nemam zelje da igram sa onim topom. Da znam isplati li se skupljati xp do onog zadnjeg topa.

Zadnji top nije precizan,dugo nišani i ima rld od 11.5 sec bez combat rationa,tenk nije po ničemu pretjerano loš,ali nije ni približno dobar kao T10 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Mene ne track-aju, ja trackam njih, bitno je bit brži na okidaću, ko stari western

REPLAY

Ono kad ti čovjek zahvali jer mu uljepšaš dan

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2016 23:29 (1BIT).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
1BIT kaže...

A da, evo kako to izgleda:

Pretreniraj si Loadera i stavi Safe Stowage na njega IMHO.

Nemam obicnog Cromwella, ali imam Cromwell B i pretpostavljam da su isti po ammo rack pitanju.

A na Cromwell B ammo rack dobije po nosu izuzetno cesto.

17 godina
World of Tanks

Vjerovali ili ne ja sam tek prije dva dana krenuo igrati ovu igru.

I reko bih da sam si shebo put :(

od svih fucking tenkova ja odem na ussr haubice tj dalekometne srot tenkove :( jos onaj prvi SU tier 2 i tier 3 su ok no s tier 4 SU5 ja ne mogu dobiti više od 500 exp po matchu i što sad? ništa nego grindat i proci na tier 5.. 

ima li netko iskustva s navedenim tenkovima i jesam li zaista pogriješio s izborom?

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2016 9:57 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

Vjerovali ili ne ja sam tek prije dva dana krenuo igrati ovu igru.

I reko bih da sam si shebo put :(

od svih fucking tenkova ja odem na ussr haubice tj dalekometne srot tenkove :( jos onaj prvi SU tier 2 i tier 3 su ok no s tier 4 SU5 ja ne mogu dobiti više od 500 exp po matchu i što sad? ništa nego grindat i proci na tier 5.. 

ima li netko iskustva s navedenim tenkovima i jesam li zaista pogriješio s izborom?

Po meni za pocetak je najbolje ici USSR heavy, USA heavy ili USSR medium linije (linija koja ide prema T-62A/Obj140). Mislim da su to najbolje linije za nove igrace.

Nemam previse iskustva sa artiljerijama, ali koliko sam skuzio one dosta sporo grindaju XP. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice