World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.109.779
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Pa u biti tražim samo nešto na čemu bih mogao zaraditi vrlo brzo. jer budem li zarađivao 5k zlatnika po bitci s Pz. neću nikada ništa zaraditi. XD
Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
World of Tanks

Zakaj mora bit njemac,kaj ne uzmes FCM-a?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
luka94 kaže...

Zakaj mora bit njemac,kaj ne uzmes FCM-a?

mozda zbog posade

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
World of Tanks

To razumijem,ali ako bas bas bas mora biti njemac,cekaj da se mutz opet pojavi,jer panther88 je uzasan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

!!

Ugl, igram samo s njemcima, pa bih volio i nastaviti taj niz. Iako znam da postoji i boljih tenkova za ono što ja tražim.

Čudno mi je kako ovdje kažu da 8.8 ništa ne valja, a na redditu su ga pohvalili. 
Za sada sam na Pz. IV, i uspijem ponekad zaraditi 10k, jedino da osvajam misije i prodajem one aparate, to mislim da bi se moglo isplatiti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
turbojc kaže...

!!

Ugl, igram samo s njemcima, pa bih volio i nastaviti taj niz. Iako znam da postoji i boljih tenkova za ono što ja tražim.

Čudno mi je kako ovdje kažu da 8.8 ništa ne valja, a na redditu su ga pohvalili. 
Za sada sam na Pz. IV, i uspijem ponekad zaraditi 10k, jedino da osvajam misije i prodajem one aparate, to mislim da bi se moglo isplatiti. 

To što ga neki likovi na redditu hvale ti nikaj ne znaci,pogledaj recenzije boljih igraca (orzanel,sirfoch itd.) pa si po tome presude,P88 je jedan od najgorih tier 8 prem tenkova,nema oklopa,nije mobila i top mu nije adekvatan,i uz to mu je lako odvalit kupolu,nebi preporucio kupovinu doticnog 

13 godina
protjeran
luka94 kaže...

A ja nebi gledao preporuku nekih "pro" igraca jer dosta ekipe ovdje ne igraju tako dobro kao oni...Osim toga takvi "pro" igraci zele sve najbolje za premium tank, i mobilnost, i rate of fire i oklop i tko zna sto jos uz sto manje mana, a dobro znamo da neki premium tenkovi nisu za  nabijanje statistike...

Ako su izbor samo njemacki premium tenkovi onda je svakako bolji od loweta kojeg su skroz upropastili, bolji od "pantere smeca" na tieru 7, te zavisno o stilu igranja tu negdje u usporedbi sa mutzom koji nazalost nije stalno u prodaji...

Ja imam i imam nesto sitnoi odigranih bitki s njim i ono sto trazi je oprezna igra, dobro pracenje minimape, kretanje u grupi sa hevy tenkovima pa "dilanje" dmg-a ili biti konstantno na distanci za dobar snipe, a da imas dovoljno vremena da pobjegnes ako nastane frka ili da promjenis mjesto snipe pozicije ako proslo nije bilo efikasno...Oklopa i neku odlicnu mobilnost nema pa na to ne racunas previse...Ima ok samu brzinu, ultra precizan top i dobar dmg s obzirom na brzinu pucanja i bas je tipican tenk za kljucane negdje sa strane...

Uz odlicnu posadu i "camo" (sto ja bas nemam) tenk imao jako dobrog potencijala...

U tieru 8 moze napraviti cuda, u tieru 9 opreznija igra i silver je tu, a u tieru 10 zavisi iskljucivo od tima i 10tki jer ti sam sa nekim 9tkama ne mozes nista napraviti ako pregaze tvoje 10tke...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2016 19:11 (Tomo53nja).
15 godina
World of Tanks

Ne znam za prvi argument,jer po mojoj logici bi losijim igracima trebao bolji tenk da se donekle izjednaci manjak vjestine,al ako on bas zeli tog pantera nek ga kupi pa vidi sam za sebe,ja bi mu vise preporucil da uzme FCM-a za grindanje para jer ga MM nece ubijat kao u panteru,al kao sto sam rekao,njegova odluka 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

uzeo sam neki dan T54 mod 1(ili  first prototype) premium tenka jer mi se oduvijek cinio dobar.

nije tenk los ali necu nikad vise kupit premium tenka koji nema premium mm.

od prem tenkova imam is2,is6,type59,t34,fv4202,m46kr i svi su dobri ali najlakse se dodje do love sa ovima koji imaju premium mm naravno

Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

uzeo sam neki dan T54 mod 1(ili  first prototype) premium tenka jer mi se oduvijek cinio dobar.

nije tenk los ali necu nikad vise kupit premium tenka koji nema premium mm.

od prem tenkova imam is2,is6,type59,t34,fv4202,m46kr i svi su dobri ali najlakse se dodje do love sa ovima koji imaju premium mm naravno

Mod1 je totalno OP kada si top tier, a kada igras sa tier10 fali mu brzine i to ga balansira, jer da je brzi bio bi smjesno OP tenk. 

15 godina
World of Tanks

pogodi me t44 i uzme mi preko 400 a nije ammorack.kako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
turbojc kaže...

cek cek ti si na tiru 5 a htio bi igrat t8?

pa pojest ce te takav gejmplej ak nisi prije toga igral t8

al nije to pitanje nego dal da kupis tenk

kupi, ali kad bude NA POPUSTU.

uveden je kao los tenk, sjecam se da ga nisu dali na test server da ga ekipa nemoze probat prije kupnje nego direktno u web shop

pa su svi kukali i naknadno mu je smanjena cijena i vracen ostatak golda ljudima

za pocetak mozes ubost za POLA CIJENE jer je na POPUSTU pzr t-25, dodje nekih 3€

nije los za trening posada i ostane nekih 25-40k po winu sa premiumom, ali ti treba dobra posada za njega

JER:

strasno sporo se okrece a jako dobro ubrzava pa se lako i brzo nadjes tamo di svi pocnu pucat po tebi

turet traverse je dosta los u odnosu na normalne tenkove

aim time je isto los, pa je preporuceni combo vent i GLD uz binocse

a za premium panteru nemam sta rec jer ga nisam probal

obicni panter 2 je tak tak cak i kad je elitan, nije bajna akceleracija i malo ga muci depra (losa depresija ko i svim svabama)

a zarada sa obicnim tenkom- probaj neki od t6 mediuma, meni je odlican 3001D, posada 6th i full camo, i uz optiku ili binos tenk je super support sniper i dosta je agilan

ali da bi tenk tuko pare, treba imat dobru posadu i opremu, da ne spominjem da mora bit full istrazen- to valjda se nemora ni napominjat

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
neaktivan
Trenutno sam na T9. Nigdje nisam napisao na kojem sam tieru, niti na kojem bih igrao.
Zanimalo me s čime je najbolje skupljati zlatnike.
Informacije sam dobio koje su me zanimale. Tenkiće premium mi se ne isplati sada kupovat, dobar je i Pz.
A kad budem skupio srebrenjaka, možda si uzmem 3001D, jer ga već imam otključanog s istraženim glupostima.
U svakom slučaju, hvala na savjetu.
15 godina
World of Tanks

Cromwell forever 

REPLAY

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

pogodi me t44 i uzme mi preko 400 a nije ammorack.kako?

T44 ima 122 top od IS-a

13 godina
neaktivan
turbojc kaže...
Trenutno sam na T9. Nigdje nisam napisao na kojem sam tieru, niti na kojem bih igrao.
Zanimalo me s čime je najbolje skupljati zlatnike.
Informacije sam dobio koje su me zanimale. Tenkiće premium mi se ne isplati sada kupovat, dobar je i Pz.
A kad budem skupio srebrenjaka, možda si uzmem 3001D, jer ga već imam otključanog s istraženim glupostima.
U svakom slučaju, hvala na savjetu.

zlatnike ces farmat najlakse visa - mastercard ili american express karticama.to iz pouzdanih izvora znam. mozda tu i tamo budesimaosrece pa uberes neki kod za golde i to sicu.50-100 golda.al ne veseli se previse..

xfact
16 godina
World of Tanks

Evo jedna fina borba sa T-34/100.

Moram priznati da sam se malo bojao ovog tenka nakon odlicne Skode T-25 i komentara po forumima kako je T-34/100 koma i prelos tenk.

Za sada je meni tenk sasvim dobar. Budem vidio kako ce se osjecaji prema njemu razvijati do kraja grinda, ali za sada je to meni sasvim fini tenkic.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Greska, moderator pliz obrisi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 8:01 (Mauro).
9 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Evo jedna fina borba sa T-34/100.

Moram priznati da sam se malo bojao ovog tenka nakon odlicne Skode T-25 i komentara po forumima kako je T-34/100 koma i prelos tenk.

Za sada je meni tenk sasvim dobar. Budem vidio kako ce se osjecaji prema njemu razvijati do kraja grinda, ali za sada je to meni sasvim fini tenkic.

Kad igras protiv botova svaki tenk je dobar kralju.

15 godina
World of Tanks

Protivnicki tim valjda mislio da treba osvojiti onu stranu pruge Pobijedili bez frke, 15-8 ili tako nesto...

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 11:35 (nani_cropes).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Zna li netko koliko mb-a troše tenkovi na sat vremena igre?

wot: maxonuniversal

0 0 hvala 0
15 godina
MaxonUniversal kaže...

Zna li netko koliko mb-a troše tenkovi na sat vremena igre?

meni potroše pola  flat-a

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Na razerovoj stranici možete opet dobit bonus code za aktivirati, morate se registrirati, tj prijaviti ako imate već profil, dobije se dan premiuma i large repair kit, te dva invite koda...

LINK

Kako meni ne trebaju, evo napisat ću dva invite kod-a, pa neka si netko uzme kome treba

Dobije se:

INVITE CODE (FOR NEW WARGAMING ACCOUNT) INCLUDES:

- T15 - German Premium Light Tank
- Garage Slot
- 500 Gold
- 3 Days of Premium

1. Invite cod:

RZNUG-YR7MM-7UCH3-MX7X5

2.Invite cod:

RZN83-GU5ZK-XFN28-SEV6D

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ako se ne varam pred nekih malo više od pola godine WoT mi je potrošio 42Mb za sat vremena igranja ( SD verzija u pitanju ).

kako ja sporo igram to je bilo nekih 8-9 partija...

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Jučer su na Gamescomu prvi put pokazani novi švedski tenkovi, pa evo malo sam istražio kakvi će biti tier 5 na više, niži tierovi me bas i nisu zanimali

TD LINIJA- koliko sam shvatio fora s novom linijom je da tier 8 (?) pa na više imaju stacionarnu cijev, ne može se pomicati ni gore ni dolje, ni lijevo ni desno, pa se tenk ubiti prilagođuje meti pomocu hidraulike koja ga podiže i spušta, i naravno pomicanjem lijevo desno (sto se najbolje vidi na tieru 9 i 10)

ikv 103 tier 5 TD
 ikv 65 alt 2 tier 6 TD
 ikv 90 typ b tier 7 TD
 udes 03 tier 8 TD
 strv 103 tier 9 i 10 TD

Razlika izmedu 9 i 10 je valjda u topu, vjerojatno je riječ samo o nekom modelu B ili kako već, više oklopa bolji gun.

MEDIUM I HEAVY LINIJA- tier 1,2,3 su lightovi, tier 4,5,6,7 su mediumi, tier 8,9,10 su heavyiji, izgledom uzasno podsjećaju na francuske tenkovi, ali koliko sam shvatio nisu auto-loaderi EDIT: izgleda da ipak jesu auto-loaderi, trebali bi se ponašati više kao američka autoloader linija, s kojim stupnjem više depresije, što se tiče mobilnosti negdje izmedu američke i francuske autoloader linije

strv_m42 tier 5 MEDIUM
 Strv74 tier 6 MEDIUM
 strv m-42-72 tier 6 PREMIUM MEDIUM- iako podsjeća na AMX light liniju, ovaj tenk nije autoloader i jučer su ga neki streameri dobili priliku igrati pa možete već naci video na youtubu o ovom tenku, dolazi prvi nešto kao i Škoda t40 prije čeških tenkova
 strv leo tier 7 MEDIUM
 emil tier 8 i 9 HEAVY, riječ je o modelu A i B koliko sam shvatio, na sljedećoj slici su prikazane razlike između modela
 Emil A vs Emil B
 Kranvagn tier 10 HEAVY 
 Preživjeli trup prototipa Kranvagn tenka

Ako netko zna nešto više neka komentira. I evo slike cijele linije ako nekog zanima više za niže tierove

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2016 15:32 (ficosime).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

baca mi The WG code is not valid. Please try again.

-.-

evo i moji kodovi ako nekome treba

INVITE CODE

RZNR7-H3SNE-C8BXF-C2MND
RZNR3-HDDUD-S4H9D-UH4KD
Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2016 15:14 (thabigjc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta nije bio Raven tu na forumu?

Ak je pozz iz bitke

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
1BIT kaže...

Šta nije bio Raven tu na forumu?

Ak je pozz iz bitke

Krivi Raven 

Samomrzeći hrvat
17 godina
World of Tanks

Jel vi imate problema sa lagom u zadnje vrijeme? Ne znam jel mi do igre ili do mog ISP-a.

Inače mi je ping cca 35ms, ali svako toliko skače do 200ms a nekad zna zabit i do 999, ponekad i pukne veza. Neigrivo, i to najčešće usred dobre partije.

Rvat katolik!

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice