World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.298.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Igranje u platoonu je deset puta zabavnije nego soliranje

Ovaj dolje je za sada rekorder   Da svaku borbu pogodi barem tri granate imao bi 500ak wn8

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Koji medium line da uzmem osim ovog engleskog kojeg imam.

Uskoro cu moc researchat onog T9 mediuma nakon T49 u US liniji. Jel to ok? Il da krenem po rusima (imao sam T-34-85, ali kako ne volim igrati mediume odustao sam od te linije)?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
tnakir kaže...

Koji medium line da uzmem osim ovog engleskog kojeg imam.

Uskoro cu moc researchat onog T9 mediuma nakon T49 u US liniji. Jel to ok? Il da krenem po rusima (imao sam T-34-85, ali kako ne volim igrati mediume odustao sam od te linije)?

Ruski mediumi definitivno, devetka t-54 je odlican tenk, nije niti obj 430 II los, a desetke su tri odlicna mediumca, sve ovisi kakav stil igre volis, al t-62a recimo je 

11 godina
1BIT kaže...

Imaš takozvane timske obuke, tu ti klanovi znaju vježbat taktike, ali se uvijek nađe par ljudi koji se zahebavaju tamo, neki istražuju mape, a neki armor tenka koji ga zanima, uglavnom nemožeš sam ući u bitku, mora bar još jedan biti sa tobom, možeš uvijek probat upast u neku od njih, pa ako te ne izbace, možeš odigrati sa njima, ili možeš sam napraviti bitku, ali moraš čekati da ti netko dođe, idealno bi ti bilo da imaš nekoga u bitki za frenda sa kim si dobar, dogovorite se, odabereš željenu mapu i istražiš jel se možeš popest na željeno mejsto, u takvim timskim obukama nema zarade, svaki ispucali shell i popravak tenka se naplaćuje, nije to neki veliki trošak...

Ma znam za to nego ako postoji neka soba da je baš poznata da ljudi samo istražuju mapu i ne napucavaju se. Ako sam dobro skužio da će u ovom 9.15 patchu stavit da mogu sam kreirat ili sam nešto krivo pohvatao?

11 godina
AirLive kaže...

Evo mene opet sa pitanjima. Danas je na dnevnom redu luchs i drugi skill na posadi. Imam sixth sense i ostalo camo. Za drugi pretpostavljam camo zapovjedniku, vidio sam da neko ima budno oko za bolji view range pa možda to, ugl. čekam savjet od vas.

I vezano za valentine sam već pitao pa da pitam opet pošto nisam dobio odgovor. Stavio sam svima repair, a posada će ići na britanske lightove dalje, oni nisu scouti koliko vidim. Skill je na samo par posto pa ako je bolje zamijeniti onda bolje da sad zamijenim.

BUMP. 

Ovo za valentine mi ne treba jer sam shvatio da nema lightova nakon tiera 5 kod britanaca pa ću posadu radije prebaciti na heavy.

Još 1 pitanje. Koliko pomaže kad ti se zapali motor koristiti popravke da ugasim požar? Probao sam jednom i uspio mi se ugasit požar prije nego sam poginuo, ali sam isto jedva preživio. Ovaj stug III G ima motor odma ispred, a gorivo odmah iza, morao sam staviti automatski aparat za požar.

PS: Jedna dobra sa t-28.

AT2 ubrzavanje AT2 ubrzavanje
12 godina
World of Tanks

sve je to beskorisno, dok tezi i brzi tenk ne gura lakseg i sporijeg

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

noobs, noobs everywhere, lololololo noobs, zakej se igra ne zove world of noobs

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
1BIT kaže...

noobs, noobs everywhere, lololololo noobs, zakej se igra ne zove world of noobs

Igraj malo low tier, pa ces vidjeti koja je to dusevna bol.

Malo sam prosli vikend i ovaj tjedan koliko mi je vrijeme dopustalo igrao low tier ruske ligh tenkove.

Odlucio sam ici po T54lw, a ne pada mi na pamet igrati T6+ lightove bez Sixth Sense ni u ludilu, pa rekoh idem si ja prvo pripremiti posadu.

To je jednostavno prestrasno, gledas igrace oko tebe kako glavinjaju po mapi bez blagog pojma kuda bi trebali ici i sta bi trebali raditi. Strasno!

Gledas lika kako ga gadjaju sa desne strane, a on okrece kupolu na lijevu stranu i trza topom lijevo-desno trazeci metu koja ga gadja. I slicne horor price.

Dobio sam Sixth Sense, trebam jos par partija da otkljucam 2. skill i na ostalim clanovima, a nakon toga me nece low tier bitke (< T5) vidjeti jos dugo, dugo vremena.

I nakon tog prestrasnog iskustva jucer citam da ce nerfat T-54lw. 

BTW, kakav je taj MT-25?

Onako po statsima mi djeluje kao malo tezi komad govanceta sa koma topovima.

LTTB barem djeluje dobro, pa cu nekako pregrmit taj MT-25. Malo personal reserve za 100% XP kojih se nakupilo poprilicno kroz misije i progurat cu ga nekako.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina
World of Tanks

Kak volim kad se ovak nekaj desi za x2 :P

full HP kornjaca nestala u 3 suta :D

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Znam, ma grozno, igrao sam sa matildom i baci me u 5 tier, ja idem u napad punom brzinom, škicam malo mapu, kad ono moj kv-1 u bazi kampa, a idemo ja sa matildom, hetzer i turian III  na KV-1s, vk30.01 i još neka dva, onaj osjećaj kada unaprijed znaš da će te svi poginut i izgubit ćemo cijelu jednu stranu, a ovaj australopitek u top tier heavy tenku kampa u bazi, pa kak ga nebi opalil, ja ne znam kak se suzdržavam...

A mt-25, ha ne znam, nekima je grozan, meni je ok, da se dobar dmg napravit snajpanjem, ja ga grindam trenutno kao spottera za strongholde i cw, imam obloženu optiku, stereoskopski teleskop i maskirnu mrežu na njemu, posada mi je na 93%, prve skillove mislim stavit sve kamuflažu, mada vidjet ću...

EDIT: evo REPLAY od prošle bitke

Evo pitanje za sve, koji je bolji spotter M-25 ili T37, za strongholde i cw, mta sad igram, čini se ok, samo da mu skillove sakupim, t37 sam otključao, ali ga trebam kupiti, ima jedan kolega u klanu t37 sa tri skilla, jedan sa kamuflažom na cijeloj posadi u fullu, kad se stane u grm, ako ne puca, na 50-ak metara ga nemogu odspotat, a on nama sve spota, pa sad ne znam koji bi bio bolji?

0 Bolji je MT-25 spotter
6 Bolji je T37 spotter
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 19:55 (1BIT).
15 godina
World of Tanks

Mislim da sam izabral pogresan dan za kupit novu desetku 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AirLive kaže...
AirLive kaže...

Evo mene opet sa pitanjima. Danas je na dnevnom redu luchs i drugi skill na posadi. Imam sixth sense i ostalo camo. Za drugi pretpostavljam camo zapovjedniku, vidio sam da neko ima budno oko za bolji view range pa možda to, ugl. čekam savjet od vas.

Ovo za valentine mi ne treba jer sam shvatio da nema lightova nakon tiera 5 kod britanaca pa ću posadu radije prebaciti na heavy.

Još 1 pitanje. Koliko pomaže kad ti se zapali motor koristiti popravke da ugasim požar? Probao sam jednom i uspio mi se ugasit požar prije nego sam poginuo, ali sam isto jedva preživio.

pozar gasi pozarni aparat, a ne popravci. popravci ne pomazu nista. steta posadu sa lighta na hevi prebacit jer ce past na 80% do sada skupljenog iskustva, znaci postotak koji imas sada pomnozi sa 0.8 i rezultat ce ti dat na kolko posto ce past kad mjenjas klasu vozila

za luchsa-comanderu camo, guneru snapshot, driveru off road ili clutch(bolje skretanje), radisti situational awareness(view range)

Mauro kaže...

BTW, kakav je taj MT-25?

Onako po statsima mi djeluje kao malo tezi komad govanceta sa koma topovima.

LTTB barem djeluje dobro, pa cu nekako pregrmit taj MT-25. Malo personal reserve za 100% XP kojih se nakupilo poprilicno kroz misije i progurat cu ga nekako.

nisu topovi ti koji rade expe nego spot dmg, i nije bas govnØ, tenk je ok, samo nemoj previse driftat

i obavezno uzmi bar 10 premium granata za nek se nadje, a ak imas para, i hranu i benzin da bude stronk

1BIT kaže...

A mt-25, ha ne znam, nekima je grozan, meni je ok, da se dobar dmg napravit snajpanjem, ja ga grindam trenutno kao spottera za strongholde i cw, imam obloženu optiku, stereoskopski teleskop i maskirnu mrežu na njemu, posada mi je na 93%, prve skillove mislim stavit sve kamuflažu, mada vidjet ću...

Evo pitanje za sve, koji je bolji spotter M-25 ili T37, za strongholde i cw, mta sad igram, čini se ok, samo da mu skillove sakupim, t37 sam otključao, ali ga trebam kupiti, ima jedan kolega u klanu t37 sa tri skilla, jedan sa kamuflažom na cijeloj posadi u fullu, kad se stane u grm, ako ne puca, na 50-ak metara ga nemogu odspotat, a on nama sve spota, pa sad ne znam koji bi bio bolji?

makni "maskirnu mrezu"™ s njega jer ti nema smisla, camo skil na posadi je dosta, i jos ga pofarbas i vozi

bolje si stavi vent, jer daje bonus i na camo, i na view range i na sve aspekte ponasanja tenka, mreza ne radi dok si u pokretu, mislim da je vent, optika i binos dobitni kombo, barem meni, a kaj se tice posade, da, svima camo, ali guneru snapshot, jer djeluje kao "poor man's Vstab"™ uz vent

na 50 metara svako odspota svakog jer je to auto detect range za proximity spotting, makar on bio iza 7 gora i 6 grmova , a pucanje cini to da u krugu od 15 metara oko tebe privremeno "nestanu" svi grmovi tj. gubi se njihov camo bonus, a i tvoj camo se smanji na nekih 15-20%

jedino sto ne utjece na camo bonus kod lighta je kretanje

Scouting: Where to Start? – WoTLabs Articles

Video Tutorial: The Camo Factor | Videos | World of Tanks

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
11 godina
ED63 kaže...

pozar gasi pozarni aparat, a ne popravci. popravci ne pomazu nista. steta posadu sa lighta na hevi prebacit jer ce past na 80% do sada skupljenog iskustva, znaci postotak koji imas sada pomnozi sa 0.8 i rezultat ce ti dat na kolko posto ce past kad mjenjas klasu vozila

za luchsa-comanderu camo, guneru snapshot, driveru off road ili clutch(bolje skretanje), radisti situational awareness(view range)

Pročitao sam negdje da to radi, uspio sam i ja preživjet sa time, ali možda je taj koji mi je razvalio motor napravio mali dmg tako da sam uspio ugasit požar navrijeme. Ipak sam stavio aparat i sad se malo lakše diše.

Znam za tih 80% kad premještam, ali ne izgleda mi crusader baš toliko dobar da ga zadržim za stalno, a nakon toga više nemam kamo sa tom posadom, jedino u niže tierove koji mi nisu napeti. Ako stavim posadu u heavy imat će 80% naprama 75% nove posade i još nešto 1. skila barem za neke članove.

Mislio sam čak za drivera smooth ride, ali pošto sam scout onda je bolji bit što bolji u izbjegavanju tuđih metaka nego davanja svojih :D. A i wiki preporučuje clutch baš za luchsa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 0:46 (AirLive).
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...

na 50 metara svako odspota svakog jer je to auto detect range za proximity spotting, makar on bio iza 7 gora i 6 grmova , a pucanje cini to da u krugu od 15 metara oko tebe privremeno "nestanu" svi grmovi tj. gubi se njihov camo bonus, a i tvoj camo se smanji na nekih 15-20%

Ma ne znam sad koliko točno su bili udaljeni (otprilike sam rekao 50-ak metara), to smo cw igrali na ruinbergu, defenzivna taktika, čekali smo njih, postava je otprilike bila ovakava, oni su imali sve cromwelle, dva u capu, tri kod kuća gore i dva iza ugla zgrade označeni crveno, a kolega sa t37com je stajao u grmu (označeno plavo), nije se micao niti pucao i nisu ga odspotali, na kraju su nam iskepali bazu, ali nisu pojma imali da ih t37 promatra cijelo vrijeme, uglavnom želja mi je izgrindati takav jedan tenk, sad sam počeo sa mt-25, vidim po glasanju da je t37 bolji, doći će mi i on jednog dana u garažu, ak bu kakav discount

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 11:07 (1BIT).
15 godina
World of Tanks

Jos jedna dobra u cromwell platoonu 

REPLAY

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako bi cool inovativno bilo da ovo implementiraju, bilo bi zabavno malo przit posade. 

btw prestronk izgleda 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 17:03 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
ED63 kaže...

guneru snapshot

Evo mene da opet malo dosađujem. 

Nisam odmah skužio, ali izgleda da mi je zapovjednik i gunner pa mi je bitnije stavit camo. Ostaje mi punitelj za kojeg imam loš izbor jer osim popravaka i gašenja požara sve ostalo trebam čekat 100% da radi. Jesu onda popravci najbolji?

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 23:13 (AirLive).
16 godina
World of Tanks

Click...

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Kako je x3 mislio sam si jos malo dodatno istrenirati rusku LT posadu u low tier premiumima prije nego krenem po T54lw.

Medjutim, gomila poljaka i francuza je takodjer odlucila da bi mogli malo zaigrati jutros.

Danas vise ne palim igru do navecer za CW...

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2016 9:26 (Mauro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

daj boze da je ovo istina.. 

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Bannnnnnnnn

Bravo WarGaming bravo svaka vam čast za 10 dana Bann zbog korištenja xvm-a  Quickybaby. I odgovor na ticket kao to je ilegalno koristit.

Sljedeći put kad u bitci vidim kazna, fame, omni i ostale hackere automacki saljem ticket wargamingu i dajem reporte, oni smiju koristi warpack i pucat kroz zgrade, brda, kamenje.. svaki hebeni pogodak mi shebe 3-4 modula na tenku.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Bannnnnnnnn
sokodcocacole kaže...

Bravo WarGaming bravo svaka vam čast za 10 dana Bann zbog korištenja xvm-a  Quickybaby. I odgovor na ticket kao to je ilegalno koristit.

Sljedeći put kad u bitci vidim kazna, fame, omni i ostale hackere automacki saljem ticket wargamingu i dajem reporte, oni smiju koristi warpack i pucat kroz zgrade, brda, kamenje.. svaki hebeni pogodak mi shebe 3-4 modula na tenku.

Tolko si neinformiran i neznalica da će ljudi pomislit da si jako glup.

9 godina
neaktivan
Re: Bannnnnnnnn

da da ja sam glup što mene čovik na fjordovima iz moje baze pogodi dok sam uzimao njegovu bazu znači 3 brda je probušio sa svojim e100 i zakuco mene u jgpz e100 a znam da je bio u mojoj bazi jer je 20 sekundi reanije bio spotan kad je ubio arty.. samo da se zna čovik je iz klana santi

15 godina
World of Tanks

WG je jedna sprdačina od studija kad dopušta bilo kakve modove,ili još gore dopušta gold i stvara nepravednosti u igri.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
sokodcocacole kaže...

Ne znam kakve to consumables-e koristiš, al izgleda da opako djeluju

EDIT: btw na fjordovima po diagonali između baza vam smeta samo jedno brdo

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2016 20:11 (1BIT).
12 godina
neaktivan
Se7en kaže...

WG je jedna sprdačina od studija kad dopušta bilo kakve modove,ili još gore dopušta gold i stvara nepravednosti u igri.

wow dopušta gold, stvarno zločesto od njih Kappa

15 godina
neaktivan
Se7en kaže...

Ajde kaj se žališ, bar ne trebaš tankirat tenkove, sad kad je gorivo ovako skupo...

16 godina
1BIT kaže...
Se7en kaže...

Ajde kaj se žališ, bar ne trebaštankirat tenkove, sad kad je gorivo ovako skupo...

Ma to moš u Bosni, jeftinije je xd

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2016 20:40 (St0ka).
14 godina
World of Tanks

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Aj da vas vidim, ko se od vas može ovako prevrnut

REPLAY

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice