World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.070.381
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
Kill Frenzy kaže...

jel igra netko igru na 1440 x 2560 rezoluciji?

ja igram na toj rezoluciji,radi odlično

12 godina
World of Tanks

povratak nakon pola godine otprilike, izgleda da mi je dobro došla ova pauza, većina gejmova je sa t10. Strasan je tenkić moram priznat, puno bolji od is8

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Uhvatila me ponovno volja za igranjem...za pocetak, nije lose 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 16:03 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Jedna dobra od jucer, stat s cromwellom uz bok OI-u i uzivati dok preko ekrana osjecas kako igrac pizdi jer ti ne moze nista

REPLAY

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ficosime kaže...

To je najveća mana O-Ia, ja sam u turniru 1vs1 sa KV-85 stao u bok O-Iu i dobio ga bez problema

Danas odigram prvu bitku...funny story...and silly MM

Cromwell party

11 godina
World of Tanks

Evo jedna dobra u ponosu kineske tenkovske gradnje, wonder typu 59-16,  tu i tamo je izrokano dosta golda pa ko je na to osjetljiv  move along, al mislim da je ovo jedan od onih tenkova sto treba gold pogotovo u t9 kad upadne....

Kako je mapa na početku izgledala dobro je i završilo,

God bless op woden pentium servers za t29, mozda bi završilo isto al bilo bi dlakavije svakako   China  ižinjering  cloak device, jadan super  pero me mogo s  cijevi od topa  zatuc  da je rotiro kupolu desno, no cloak device je radio pa me nije ni vidio uopće   

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 20:10 (LordNIbbler).
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Qucikbaby nikada nije cuo za...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Prvi as na kv2, sto puta do sada 1st class, al nikako da dode taj as, danas konacno pao. I jos jedna sa cromwellom 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo veceras malo zezancije http://wotreplays.com/site/2599499#stats

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Samo da se editiram, giveaway za 5x Type 59 ce biti 15.4 od 6 sati.. I organizirat cu Hide & seek igre gdje ce 5x15 ljudi imati priliku osvojiti typa..

I da vam kazem jednu novost, mozda su neki vec culi, ali WG uskoro implementira neku vrstu Anti cheat programa u Wot launcher, nece najaviti da dolazi, tako tko god bude koristio to dobiti ce ban.. Vec su poslali upozorenje preko igre igracima za modove, ako niste obratili paznju cisto da vas upozorim, i btw mjesec dana je bana za nedozvoljene modove. 

Cekamo taj dan iznenadjenja da se otkriju svi cheateri ove igre :)

4 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/441413-0914-autoaim-indicationsnappingaddins/

mene zanima jel ovaj zabranjen jer ga koristim, mislim da samo olaksava klik za autoaim jer ne moram klikat na siluetu tenka nego samo u njegovom smjeru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Mistercro kaže...

Samo da se editiram, giveaway za 5x Type 59 ce biti 15.4 od 6 sati.. I organizirat cu Hide & seek igre gdje ce 5x15 ljudi imati priliku osvojiti typa..

I da vam kazem jednu novost, mozda su neki vec culi, ali WG uskoro implementira neku vrstu Anti cheat programa u Wot launcher, nece najaviti da dolazi, tako tko god bude koristio to dobiti ce ban.. Vec su poslali upozorenje preko igre igracima za modove, ako niste obratili paznju cisto da vas upozorim, i btw mjesec dana je bana za nedozvoljene modove. 

Napokon da su nesto poduzeli u vezi toga,sad ce se puno opustenije i bolje igrat,treba maknut sve modove i igrat samo na svoj skill,cak i ono za wn8 treba maknut

15 godina
Del_Boy97 kaže...

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/441413-0914-autoaim-indicationsnappingaddins/

mene zanima jel ovaj zabranjen jer ga koristim, mislim da samo olaksava klik za autoaim jer ne moram klikat na siluetu tenka nego samo u njegovom smjeru.

Dozvoljen je, procitao sam na vise topica, nekako mi se i logicno cini, ne daje ti neku prednost u igri (npr. veci zoom out koji je isto dopusten cak vise pomaze u igri od ovoga, a legalan je), i sjecam se da je quicky rekao u zadnjem videu o haxovima da postoji ovaj mod i da je dozvoljen, a znamo da quicky pazi sta govori jer ga wg hrani 

Acex kaže...
Mistercro kaže...

Napokon da su nesto poduzeli u vezi toga,sad ce se puno opustenije i bolje igrat,treba maknut sve modove i igrat samo na svoj skill,cak i ono za wn8 treba maknut

ma meni je wn8 recimo odlican, maknuo sam win % da ne mogu vidjeti jer ne vjerujem u to, ali wn8 daje otprilike dobar dojam kakav je tko igrac, ako se nadem 1vs1, svako iza neke prepreke, a vidim da je crven znam sta mogu ocekivati i da ga mogu rushat, isto na pocetku borbe, ako vidim da su moji ostali lightovi ili mediumci crveni, znam da cu morat malo agresivnije ja spotat itd., wn8 je odlicna stvar ako se zna koristiti, a one banane i tomatosi koji na pocetku borbe pisu "F*ck this, only 12%, f*ck wg" i onda rushaju i redovno potaknu jos par rajcica na rush jer misle odmah da je gotova stvar, to je problem igraca (*kgh* pl, cz/sz...), al wn8 sam po sebi je super, jer ovaj njihov rating ne vrijedi nista

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2016 17:57 (ficosime).
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Pravi muskarci igraju bez modova, to je za curice...

Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo video kako osvojiti Typa 59.. Dosta sam spamao o Typovima, moderatori ce baciti post u smece :D

1 0 hvala 0
11 godina
ficosime kaže...
Del_Boy97 kaže...

Dozvoljen je, procitao sam na vise topica, nekako mi se i logicno cini, ne daje ti neku prednost u igri (npr. veci zoom out koji je isto dopusten cak vise pomaze u igri od ovoga, a legalan je), i sjecam se da je quicky rekao u zadnjem videu o haxovima da postoji ovaj mod i da je dozvoljen, a znamo da quicky pazi sta govori jer ga wg hrani 

Acex kaže...
Mistercro kaže...

ma meni je wn8 recimo odlican, maknuo sam win % da ne mogu vidjeti jer ne vjerujem u to, ali wn8 daje otprilike dobar dojam kakav je tko igrac, ako se nadem 1vs1, svako iza neke prepreke, a vidim da je crven znam sta mogu ocekivati i da ga mogu rushat, isto na pocetku borbe, ako vidim da su moji ostali lightovi ili mediumci crveni, znam da cu morat malo agresivnije ja spotat itd., wn8 je odlicna stvar ako se zna koristiti, a one banane i tomatosi koji na pocetku borbe pisu "F*ck this, only 12%, f*ck wg" i onda rushaju i redovno potaknu jos par rajcica na rush jer misle odmah da je gotova stvar, to je problem igraca (*kgh* pl, cz/sz...), al wn8 sam po sebi je super, jer ovaj njihov rating ne vrijedi nista

Ali zato kad tomato vozi arty,i vidi u protivnickom timu dobrog igraca odma oplete po njemu i cijeli game ga fokusira zato nevalja wn8

9 godina
neaktivan
Zasto maknuti modove? I kako to, recimo, dmg panel ili CTRL zoom minimap ili pak jimbov nisan pomazu mojoj vjestini igranja?
Modove treba ostaviti, jer sigurno nekih 99% igraca ne voli original wg postavke..
E sad, oni koji bas imaju utjecaja na necije vjestine.. to je davno trebalo poceti zesce kontrolirati i banirati racune...
I ove bot- ove.. uzas.. sad nema vise bitke bez barem jednoga...

4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
mmrki kaže...
Zasto maknuti modove? I kako to, recimo, dmg panel ili CTRL zoom minimap ili pak jimbov nisan pomazu mojoj vjestini igranja?
Modove treba ostaviti, jer sigurno nekih 99% igraca ne voli original wg postavke..
E sad, oni koji bas imaju utjecaja na necije vjestine.. to je davno trebalo poceti zesce kontrolirati i banirati racune...
I ove bot- ove.. uzas.. sad nema vise bitke bez barem jednoga...

Eeeee ove mlade generacije sto nisu vidile vojske, cuj ne voli, nema tu voli ne voli, tako je kako je, ili plivaj ili potoni...

15 godina
World of Tanks

Danas je bil prilicno dobra vecer za tir 8,narod valjda zbog popusta grinda creditse ili kaj vec,cijelo vrijeme top tier sa IS3,i jos sam uspjel napravit HT12 za obj. 260 

HT12 &lt;3 HT12 <3
http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kakve ti paralele vučeš, uspoređuješ pravu vojsku sa ovom igrom i držiš se nekih nepostojećih granica koje si sebi utuvio u glavu
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma nema frke za modove

Za par godina će WG adaptirati u igru i damage-hit panele a možda stave i sat u garažu...

dr.zharre
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 9:33 (dr.zharre).

1 0 hvala 0
11 godina
dr.zharre kaže...

Ma nema frke za modove

Za par godina će WG adaptirati u igru i damage-hit panele a možda stave i sat u garažu...

Sat nikada nećeš vidjeti. Iz istog razloga zašto su kockarnice bez prozora, a to je da ne znaš koliko dugo si igrao 

Samomrzeći hrvat
16 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
dr.zharre kaže...

Ma nema frke za modove

Sat nikada nećeš vidjeti. Iz istog razloga zašto su kockarnice bez prozora, a to je da ne znaš koliko dugo si igrao 

Ko ima ženu ne treba mu sat... 

12 godina
World of Tanks

Nakon duge stanke bi se mogao vratit ako maknu te sve modove, a najvise zbog tog sto sad nece nitko znati ko je dobar ko nije.

Hoce li se to desiti ubrzo?

0 0 hvala 0
11 godina
razor1234 kaže...

Nakon duge stanke bi se mogao vratit ako maknu te sve modove, a najvise zbog tog sto sad nece nitko znati ko je dobar ko nije.

Hoce li se to desiti ubrzo?

To se neće desiti nikada. WN8 nije ilegalan, odnosno, WN8 rejting je izmišljotina igrača koja se koristi da bi se "mjerio" skill nekog igrača. WN8 modovi koriste javno dostupan WOT API da pomoću njega izračunaju tvoj WN8 te ga prikažu ingame. 

Problem su aimbotovi, drilleri, warpackovi, destroyed objects itd, koji tebi ili nekom tko ih koristi daje značajnu prednost u igri.

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 12:08 (Entry Point).
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Large Repair Kit

4 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedna dobra partija sa e5. Ima u replayu jedan RNG momenat kad sam naciljao neprijateljsku articu preko minimape na drugom kraju mape...

http://wotreplays.com/site/2602713#serene_coast-lemalina-t110e5

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

ako mi moze netko reć jel bio prije koji mjesec is7 top of the tree?

EDIT: prošli mjesec, pa ja ću se ranit

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 18:56 (Del_Boy97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

jest prosli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

a jel bi mogli bit neki popusti na 10ke tokom ovog turnira?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice