World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.067.795
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Thoroughbred kaže...

Pa nitko nije brute,bio nov ili ne i sam vidi po expu kasnije jel napravio sta ili ne :) I ja sam bio nov,al ne bas toliko blesav.

P.S. Kakva je to medalja?

Inače WOT terorizira s tim medaljama,ima ih milijun,90% je besmislenih.Ja bi mnoge uklonio,čisti SPAM

Jedna od onih medalja po klasama, ako se ne varam ova je klasa II za spotanih 2000 vozila u svim bitkama

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2016 10:08 (ficosime).
16 godina
Thoroughbred kaže...

Inače WOT terorizira s tim medaljama,ima ih milijun,90% je besmislenih.Ja bi mnoge uklonio,čisti SPAM

Ali barem se s njima mozes lijepo okititi 

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
16 godina
World of Tanks

Ovi su spasili našu galaksiju sudeći po broju medalja.

Dirty dosen
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

Pa nitko nije brute,bio nov ili ne i sam vidi po expu kasnije jel napravio sta ili ne :) I ja sam bio nov,al ne bas toliko blesav.

Sta odmah napadas momka, relativno je nov. Za njega je to uspijeh, za tebe nije, isto ko sto i nas zaboli tuki sto ti zaradis sa amx 30 pola milje u deset partija...

Ocigledno imamo novog dedu na forumu...

13 godina
neaktivan
World of Tanks

...ubijam ili radim  slične stvari za rješavanje misije MT15 za T55a...   ovo je ne izdrživo više....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Thoroughbred kaže...

Sta odmah napadas momka, relativno je nov. Za njega je to uspijeh, za tebe nije, isto ko sto i nas zaboli tuki sto ti zaradis sa amx 30 pola milje u deset partija...

A tko je napao dečka ?!

Neznam ja tko je deda.

Šta si ti nekakav predsjednik forumaša,pričaš u ime svih nakon nekakve skupštine ili ?  Ne pišem tebi osobno,čitaj šta te zanima,šta te ne zanima preskoči.

Stavio je sliku gdje je napravio apsolutno ništa,a u isto vrijeme optužuje vlastiti tim da nije "odradio posao".Čekaj malo,igra je puna orange bob-a zbog kojih većina ovdje gubi živce i partije,naravno da mu treba reć da nije do tima,nego do njega...pogotovo kada pogledaš statistiku istog.

Kod mene ne prolazi da je netko s 3454 borbe nov igrač,da ne kuži ništa,alo...neka je partija u prosjeku trajala 4 minute,taj "novi" igrač je proveo za ekranom worldoftanks-a 230h. + još sam stavio prosjek partija 4 minute

P.S. Uspijeh se piše uspjeh.

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
10 godina
neaktivan
malina22 kaže...

A ko je dosada bio deda ako se smije znati? 

Inače, uzeo sam valentine i sviđa mi se. Koliko sam skužio dosta slična matildi koju su mi mnogi tu preporučili, dobro odbija udarce i dobra za skidanje njemaca, puno bolja od sau 40 :D.

Ne znam kad sam zadnji put klepnuo 6 komada. Ja i arty smo dobro surađivali :D.

I da pitam kakvi su ovi tier 4 njemački lightovi što se tiče mm, baca li ih sa sedmicama? Vidio sam da je neko nedavno spomenuo da luchs ide i tamo...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2016 15:51 (AirLive).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Inače Malina,ili kako se vec zoves...brijem da je info o zaradi s AMX30 vrlo koristan za one koji nemaju premium account,ili ga imaju a neda im se vozat premium tenkove...AMX30 fakat fantastično zarađuje.

Evo slika od jučer...istina dosta dmg ta partija,ali nema partije ispod 30k zarade.

Jučer 9 borbi,zarada 440 000 kredita,wn8 5770.

Brijem da ću još dugo igrat samo s njim Još kad bi timovi bili inteligentniji...igram dosta agresivno,ili napravim 5,6,7000 dmg,ili izginem s 800dmg...ovisi koliki IQ support imam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2016 16:13 (Thoroughbred).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

Bravo Šerloče otkrio si gramatičku grešku.

Inače ne obraćam pažnju na likove kao što si ti ali ti si mi skrenuo pažnju skorašnji prolivom mozga prema Bivšem_Branitelju... Ono tipa ja sam zabio 30 godina u guzicu, ja sam uber ozbiljan momak, niko ne smije da mi stavi td a tu se zapjeni zato sto se neko ne slaže s njim na forumu u temi o igri, dovoljno govori o tebi.

P.S.

Kad već djeliš gramatičke lekcije, pročitaj svoj post pa onda traži moje greške.

15 godina
World of Tanks

Znalo se ovdje nać svakakvih primjeraka. Ovaj je jedan nivo iznad.

Otkad sam ovdje na forumu, prijavnicu nisam opalio nikome, do dana današnjeg.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Dado - Ma da nebi,na forumu...na šta bi to ličilo :) Toliki freak nisam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2016 17:57 (Thoroughbred).

0 0 hvala 0
12 godina
Thoroughbred kaže...
malina22 kaže...
Thoroughbred kaže...

A tko je napao dečka ?!

Neznam ja tko je deda.

Šta si ti nekakav predsjednik forumaša,pričaš u ime svih nakon nekakve skupštine ili ?  Ne pišem tebi osobno,čitaj šta te zanima,šta te ne zanima preskoči.

Stavio je sliku gdje je napravio apsolutno ništa,a u isto vrijeme optužuje vlastiti tim da nije "odradio posao".Čekaj malo,igra je puna orange bob-a zbog kojih većina ovdje gubi živce i partije,naravno da mu treba reć da nije do tima,nego do njega...pogotovo kada pogledaš statistiku istog.

Kod mene ne prolazi da je netko s 3454 borbe nov igrač,da ne kuži ništa,alo...neka je partija u prosjeku trajala 4 minute,taj "novi" igrač je proveo za ekranom worldoftanks-a 230h. + još sam stavio prosjek partija 4 minute

Da , nov sam igrac u WOT-u, a mislio sam na to da sam im spotao 7 tenkova i samo su jedan unistili, a ne na to da sam ja napravio neki damage. WOT igram cisto iz razbibrige i onoliko koliko mi dopusta vrijeme. To sto neki mislite da drzite boga za muda da ste sveznajuci, i odmah napadate ne ostavljajuci niti malo mjesta za neko objasnjenje ili nedaj boze neki savjet,govori o tome kakvi ste ljudi (cast izuzecima kao malina22, 1bit i jos nekolicini a posebno kunof00). Nadam se samo da ostali clanovi foruma koji su spremni pomagati drugima, nece morati trpjeti frustracije pojedinih. Posto imam dovoljno godina, a premalo zivaca i vremena , (ionako sam po prirodi miran) staviti cu tacku na sve ovo, tako da vise necu ni postati  o WOT-u . Uzivajte u zivotu, ali REALNOM. Pozdrav....

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2016 18:00 (marionezi82).
15 godina
World of Tanks

Ipak je gramatika važan dio WOT-a pa ima smisla raspravljati o tome ovdje 

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Spotao si ih 7,a imaš 70 spotting dmg-a...nije bitno koliko si ih spotao,bitno je koliko si skupio spotting dmg-a

Ako ćeš tako gledat,najbolje su one kamikaze koje idu drito u protivnicku bazu i spotaju 15 komada i nestanu s mape

Ne uzbuđuj se,nitko te nije napao...Malina je nešto nabrijan pa mi je dignuo kurac i nikako da sjaše.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2016 18:01 (Thoroughbred).

1 1 hvala 0
17 godina
World of Tanks

JEsam li ja jedini koji samo preskoci ove postove koji pocinju međusobnom raspravom ko je sta za koga rekao 

Nego odlucio sam da si izgrindam ST I i trenutno sam skroz unaprijedio KV4 i ok mi je tenk jer volim ja malo jace oklopljene tenkice ali je spor da popijem pivu citavu dok on dodje od pocetne lokacije do mjesta borbe pa me strah da cu postati alkoholicar 

Uglavnom ko je igrao sa ST-I je li taj tenk sta mobilniji od KV4, barem da li se okrece brze u mjestu 

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

Inače Malina,ili kako se vec zoves...brijem da je info o zaradi s AMX30 vrlo koristan za one koji nemaju premium account,ili ga imaju a neda im se vozat premium tenkove...AMX30 fakat fantastično zarađuje.

Evo slika od jučer...istina dosta dmg ta partija,ali nema partije ispod 30k zarade.

Jučer 9 borbi,zarada 440 000 kredita,wn8 5770.

Brijem da ću još dugo igrat samo s njim Još kad bi timovi bili inteligentniji...igram dosta agresivno,ili napravim 5,6,7000 dmg,ili izginem s 800dmg...ovisi koliki IQ support imam.

90% devetki i desetki u igri ce sa odlicnom partijom i omjerom stete napraviti 30k kredita s premiumom, bez premiuma tesko...tako da amx nikakav izuzetak nije.

Thoroughbred kaže...

Spotao si ih 7,a imaš 70 spotting dmg-a...nije bitno koliko si ih spotao,bitno je koliko si skupio spotting dmg-a

Ako ćeš tako gledat,najbolje su one kamikaze koje idu drito u protivnicku bazu i spotaju 15 komada i nestanu s mape

Ne uzbuđuj se,nitko te nije napao...Malina je nešto nabrijan pa mi je dignuo kurac i nikako da sjaše.

Sem tog virtuelnog kurca drugog nemas pa ovde drzis predavanja drugima na forumu a u stvari si jedan nevaspitani drkaroš koji je umislio da je sa 30 godina popio pamet svijeta...

@Dr. Vicko

ST-I il ST-1 je skoro pa isto mobilan, mozda par procenata bolji od kv-4.

12 godina
Dr. Vicko kaže...

JEsam li ja jedini koji samo preskoci ove postove koji pocinju međusobnom raspravom ko je sta za koga rekao 

Nego odlucio sam da si izgrindam ST I i trenutno sam skroz unaprijedio KV4 i ok mi je tenk jer volim ja malo jace oklopljene tenkice ali je spor da popijem pivu citavu dok on dodje od pocetne lokacije do mjesta borbe pa me strah da cu postati alkoholicar 

Uglavnom ko je igrao sa ST-I je li taj tenk sta mobilniji od KV4, barem da li se okrece brze u mjestu 

Meni je bio puno mobilniji od kv-4, a i zbog veličine će ti biti lakše manevrirat s ST I.

Inače ne preporučujem ti kupovinu IS 4 , vjerujem da ćeš se razočarat, ja jesam jer te puno više gađaju goldom(ne pitaj zašto ne znam ni ja, silne E5-ice i E50m-ovi s goldom),  a i u sidescrape-u buše prednje "obraze" dok su na ST I bili tvrđi, to govorim po iskustvu ne po onom na papiru.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Malina jako teško da sve devetke i desetke mogu zaradit 500k kredita u 10 partija...mediumi imaju nesto sto se zove view range i tu skupis dosta spotting dmg koji ti donose zaradu...ne sjecam se kako mi je bilo s T54 i type 61 (m46 ne racunam jer sam tada bio yellow bob),ali s ovim cudom skupim pun klinac kredita.

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo jedna od maloprije

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gelon kaže...
Dr. Vicko kaže...

Meni je bio puno mobilniji od kv-4, a i zbog veličine će ti biti lakše manevrirat s ST I.

Inače ne preporučujem ti kupovinu IS 4 , vjerujem da ćeš se razočarat, ja jesam jer te puno više gađaju goldom(ne pitaj zašto ne znam ni ja, silne E5-ice i E50m-ovi s goldom),  a i u sidescrape-u buše prednje "obraze" dok su na ST I bili tvrđi, to govorim po iskustvu ne po onom na papiru.

Pa planiram upiknuti i tog IS4 jer eto ono cisto da se dodje do kraja jedne linije ali opcenito primarni cilj mi je ST-I jer uvijek mi je zadavao muke kada bih naletio na njega tako da mislim da ce da bude zabavan grind do IS4. Prednost mi je sto imam vec onaj glavni top otkljucan i vec dovoljno free xpa za kupolu pa ce odmah da bude dobro igriv.
Sa IS4 sam igrao na Sandman acc-u dok sam ga imao i bio mi je onako ok mada prednji oklop mu i nije bio nesh special 

Igrao sam sam dosta hevija ali KV4 se stvarno sporo okrece 

14 godina
gelon kaže...
Dr. Vicko kaže...

Meni je ST-I jedna od najboljih devetki,jednostavno obožavam taj tenk. Kupola mu je teška frontalno za probit(čak i commander's hatch),mala boljka mu je otvor za vozača koji je dosta velik i lako se probija,uz donju ploču naravno(isti problem kao i na IS-4).KV-4 mi nije nikako sjeo - spor i glomazan uz čudljiv top.

@Thouroughbred "Moji postovi su gramatički savršeni" 

Nije lijepo to što lažeš. Postovi su ti daleko od gramatički savršenih tako da ne bi trebao dijeliti nikakve lekcije ovdje.

@marionezi82

Nemoj odmah pi*dit,u tvojoj poziciji je svaki savjet iskusnijeg tenkista dobrodošao,bila to pohvala ili u ovom slučaju kritika. Nadam se da ćeš i dalje ostati na temi jer uvijek je lakše pitati ako ti nešto nije jasno. 

p.s. ne brini se ti za privatne živote ostalih korisnika,ovdje smo da razgovaramo o WoT-u a ne osobnim životima i problemima

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Naravno da sam arogantan,to mi je i cilj

Evo jedna OK partija s amx 30,58k čiste zarade :)

http://wotreplays.com/site/2436315#cliff-smellsliketeenspirit-amx_30_1er_prototype

EDIT: 110 u timu,kojeg sam odmah počastio lijepim riječima...0 dmg naravno,wn8 70...i frajer nije bot,na engleski ne odgovara....na talijanski se javio i svasta mi napisao

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2016 21:06 (Thoroughbred).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav momci. Novi sam u WoT-u . I za sad imam samo 2 tenka i ne mislim dalje ici,jer ne zelim placati. Tj koliko sam shvatio preko Tier VIII se ne moze bez premiuma,tj moze al moras praviti abnormalne rezultate. Pa ako ko od vas ima iskustva sa Indien Panzerom jer njega za sad igram,da podijeli,sta bi se moglo nabaciti na njega i tako to. I da li se isplati ici do Tigra i Panthera jer bi zelio sa njima igrati malo 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OverLord1 kaže...

Pozdrav momci. Novi sam u WoT-u . I za sad imam samo 2 tenka i ne mislim dalje ici,jer ne zelim placati. Tj koliko sam shvatio preko Tier VIII se ne moze bez premiuma,tj moze al moras praviti abnormalne rezultate. Pa ako ko od vas ima iskustva sa Indien Panzerom jer njega za sad igram,da podijeli,sta bi se moglo nabaciti na njega i tako to. I da li se isplati ici do Tigra i Panthera jer bi zelio sa njima igrati malo 

Malo si me zbunio, veliš imaš 2 tenka a išao bi na indien O.o .

Btw. mozes igrati i sa vecim tierovima bez beda,gubitci se lako nadoknade s partijom-2 sa tier 5.

--------------------------------------------------------------------------------------------
10 godina
neaktivan
OverLord1 kaže...

obavezno si ostavi ( po meni ) kv1s ili kv1, elc amx. i sa njima grindaj lovu... šnjima nikad neš bit u minusu...

RAMPAGE
9 godina
neaktivan

Ostavio bih ja,al kazem ti,novi sam i furao sam samo jednu liniju,tu njemačku sa VK 30.01 VK 30.02 i sad na red dosao Indien. Koliko sam vidio ne isplati se ici dalje prvenstveno zbog tog premiuma,a drugo je sto je sljedeci Leopard PT A i ja ga probusim sa Indienom,bojim se i pomisliti sta bi mi radili drugi kad bi ga uzeo :)

16 godina
World of Tanks

Pozdrav svima, tražim igrače za klan koji ima 20-ak aktivnih članova i na dvije zadnje kampanje je osvojio po 7 tenkova. Statistike nisu bitne, ali ne primamo igrače s jako lošom statistikom i potreban je barem jedan dobar tier 8 (T32, IS-3, WZ-132...)

Ps. hvala svima koji su se zadnji put javili kad sam pisao i oprostite za off topic 

011000110010.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OverLord1 kaže...

1.pronađi kvalitetnog psihijatra trebat će ti

2.obavezno dopunsko zdravstveno osiguranje

3.obavezno životno osiguranje

...

To su osnovne stvari oko kojih se trebas pobrinut prije ozbiljnijeg angazmana u wot-u

Kako mislis imas samo 2 tenka i ne mislis dalje ici...ne moras nista placat,sve je free...samo grindaj...moze se i preko tier 8 bez premiuma,lose partije kompenziras manjim tierom...u smislu gubitka kredita.

Indien panzer nemam,ali vjerujem da na njega ide optika,vert stab i rammer

sretno

9 godina
neaktivan
Imam samo dva tenka. Indien Panzera i Lucha. Indienom igram,a Luchsom kompenzujem,bas kako si reko. Gledo sam malo prije vase postove i vidim da vi imate više tenkova,ja bas nemam vremena za grindanje,ovako par mečeva i super. Ne mogu se pozaliti na Indiena osim sto vecinu game-ova igram sa X i IX a vecinu X ne mogu probiti to je jedina zamjerka :) Opet hvala na odgovoru mozda se i sretnemo na bojištu
16 godina
neaktivan
OverLord1 kaže...

Ostavio bih ja,al kazem ti,novi sam i furao sam samo jednu liniju,tu njemačku sa VK 30.01 VK 30.02 i sad na red dosao Indien. Koliko sam vidio ne isplati se ici dalje prvenstveno zbog tog premiuma,a drugo je sto je sljedeci Leopard PT A i ja ga probusim sa Indienom,bojim se i pomisliti sta bi mi radili drugi kad bi ga uzeo :)

Trebao si ic onu liniju di je VK 30.01P , j*bes njemca bez 88ce. Ta linija je pre dobra kaj se njemaca tiče.

Sve je stvar toga kako se koji tenk igra, svaki ima neki gameplay u kojem taj tenk može biti dobar, pogotovo ti mediumi koje nabrajaš,oni nisu npr za brawl,sa njima moraš nježno,na flak ili negdje iz drugih redova snajpati i pružati potporu svojim suigračima.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2016 22:59 (zerocool12).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice