World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.125.304
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
ficosime kaže...

Gdje se mogu u zgu kupiti makete tenkova?? I jel zna netko gdje imaju one makete koje sa sobom nose premium tenk ili bonus code za wot?? 

Ajd da ti skratim muke traženja, kako znam da igraš većinom ruske teške tenkove, ono što ti treba je maketa ruskog T34/85 tenka, jer sa njim dobiš kod za churchill III i možeš grindat posadu u njemu za ostale ruske teške tenkove

Evo ti cijeli popis maketa , tu možeš vidjeti šta dobiš sa kojim tenkom.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Baš gledam circonflexesa voza pattona KR...taj tenk je živi promašaj po meni,kupola mekana (nisam gledao statse,ali vidim da ga i T43 buši drito u kupolu),tier 10 MM i 192 (?) pen AP granate...

Po meni je FCM i dalje bog i batina premiuma...igra se ionako svodi na okretnost i brzinu,view range i penetraciju AP granate ako se želi zarađivat...uz MM kakav FCM ima,nema boljeg premiuma.

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDIT:

Koja kurwa od tenka gle koliko dawaj kredita s Rudy

95k čista zarada,borba je bila totalno easy,no stress

Rudy je OP premium,preporuke!!

http://wotreplays.com/site/2361417#cliff-smellsliketeenspirit-t-34-85_rudy

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2015 22:40 (Thoroughbred).

1 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...
ficosime kaže...

Gdje se mogu u zgu kupiti makete tenkova?? I jel zna netko gdje imaju one makete koje sa sobom nose premium tenk ili bonus code za wot?? 

Ajd da ti skratim muke traženja, kako znam da igraš većinom ruske teške tenkove, ono što ti treba je maketa ruskog T34/85 tenka, jer sa njim dobiš kod za churchill III i možeš grindat posadu u njemu za ostale ruske teške tenkove

Evo ti cijeli popis maketa , tu možeš vidjeti šta dobiš sa kojim tenkom.

Više ti se isplati uzeti 2500 golda za 10€ i kupiti tri tier5 premium tenka (sada su na akciji, svaki po 750 golda) i za 150kn naručiti maketu sa interneta, jer ove Italeri makete su dosta skupe za ono što nude.

1:35 maketa na aliexpressu/ebayu ima za po 20€ + 10€ za gold dođe i manje nego 250kn koliko košta taj Italeriev T-34/85.

Također mislim da sovjetske tenkove najbolje radi Zvezda, odnosno da su najisplativiji te da se uz malo truda može dobiti sasvim solidna maketa, naravno tu je i Dragon ali oni su često duplo ako ne i više skuplji nego Zvezda, Trumpeter, Italeri i slični...

Ovisi također i koje mjerilo želiš, 1/72 makete su oko 10€ i mislim da bi trebalo biti u Mullera dosta dobar izbor od Revella (u Splitu ima) koja je sasvim solidna firma.

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo je opak platoon, cak i u t8 borbama niste bezopasni. 

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam dugo  igra ovo govno, al cim sam ga opet instalira sjetio sam se zato mi tipkovnica s vremena na vrijeme prekine..

0 0 hvala 0
16 godina
1BIT kaže...

Ne znam šta su napravili, ali fakat se da igrat jućer i danas, mm odlično baca, skoro uvijek top tier, od 10 bitaka 8 pobjeda (odprilike), skaće mi statisika, tu i tamo se malo moraš potrudit pa izvuć tim da bi pobjedili, ali sve u svemu, nekako je gušt igrat, pogotovo sa premium accountom, fali mi još 500 000 kredita do prve 9-ke T-10, sad dok je snižen, jedva čekam, grindam posadu u churchill III pa ću prebacit u T-10 (posada je na 100% sa 50% drugog skilla) i još usput sakupljam kredite, di ćeš bolje... game on

Koji top koristis na tom KV-1S?

Ja ga otkljucao, ali mi se neda kupiti i igrati ga. Morat cu izgrindat tu liniju da imam IS-3 za T8 bitke, ali neda mi se nikako 

Onaj 85m top mi se cini govnast zbog 119 pen, a druga opcija je derp, pa ne znam koji odabrati...

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
16 godina
Mquany kaže...

Ovo je opak platoon, cak i u t8 borbama niste bezopasni. 

Ja sam se za advent kalendar pocastio sa Cromwellom B i tenk je prezabavan za igrat. Kako nemam high tier britanaca njega sam pocastio onom campaign kamuflazom, dobro izgleda.

Malo me hebe sto jos nema Sixth Sense, ali kada jos to dobijem tenk ce biti jos veca zabava nego sto trenutno je.

15 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Koji top koristis na tom KV-1S?

Ja ga otkljucao, ali mi se neda kupiti i igrati ga. Morat cu izgrindat tu liniju da imam IS-3 za T8 bitke, ali neda mi se nikako 

Onaj 85m top mi se cini govnast zbog 119 pen, a druga opcija je derp, pa ne znam koji odabrati...

Koristim 85mm, nije tako loš, kako piše na papiru, evo sa 85mm topom i ap granatama sam dobio dvije zvijezdice na topu, derp gun je dobar ako te mm baci kao top tier sa V-cama i niže, mada meni nije baš nešto, ovaj 85mm gun ti je kao 57mm top na t34 tenku, moj sa posadom u fullu i nabijaćem puni oko 4 sekunde, a radi 160dmg, 119 pen probija bez problema KV-1 koji je među tvrđima u tieru V, ali treba gađat određene djelove tenka.

Baš sam jućer gledao, sa IS-3 imam najveći postotak pobjeda, a tenkić mi je odličan, treba dosta igrat dok se dođe do njega, ali isplati se

12 godina
World of Tanks

Dobar početak dana :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2015 11:13 (Darijo98).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Thoroughbred kaže...

Baš gledam circonflexesa voza pattona KR...taj tenk je živi promašaj po meni,kupola mekana (nisam gledao statse,ali vidim da ga i T43 buši drito u kupolu),tier 10 MM i 192 (?) pen AP granate...

Po meni je FCM i dalje bog i batina premiuma...igra se ionako svodi na okretnost i brzinu,view range i penetraciju AP granate ako se želi zarađivat...uz MM kakav FCM ima,nema boljeg premiuma.

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDIT:

Koja kurwa od tenka gle koliko dawaj kredita s Rudy

95k čista zarada,borba je bila totalno easy,no stress

Rudy je OP premium,preporuke!!

http://wotreplays.com/site/2361417#cliff-smellsliketeenspirit-t-34-85_rudy

Patton 46 KR ili kako ga ja zovem Patton kurton je solidan tenk pravo. Problem sa njim se javlja kao i kod ostalih non pref MM premiuma kad te ubaci u tier 10. U tieru 8 razbija a dobar je i u 9-kama. 

Kupola mu je dobra, bounco sam Conquerora i M 103 s njom u ovih 10 partija s njim, a u ovoj partiji  također 640 block dmg, bounco sam T 29 svojom kupolom. Propisno sam se nafulao, zarada bi bila puno veća da sam pogodio još koju. 

Mana mu je što nije baš brz, pogotovo na zemljanoj podlozi koja čini većinu mapa u wotu, tj terrain resistance mu je loš, ali na pješčanim mapama se bolje ponaša.

Oklop je solidan, iako turret bi mogao biti još bolji.

Najveća mu je prednost pucanje u pokretu i snapšoti koji mu zbog odličnog tj. vrlo malog turret i traverse blooma dozvoljavaju da puca bez nišanjenja na mete 50- do 100m , 99 % pogađa svaka.

http://i.imgur.com/c9zxLrT.jpg

http://i.imgur.com/Kw2AFkA.jpg

http://i.imgur.com/lqxn5al.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2015 13:41 (Emirthestroj).
17 godina
World of Tanks

Posto nisam neki aktivni igrac pa vise ne pratim vijesti i statistike, sad po vama koji bi bio bolji izbor ovaj Pershing Kurton,  AMX CDC ili T54 neki first prototype 
Znaci tenk mi ne treba za farmanja srebra niti za treniranje posade vec cisto onako koji od njih tri je najbolji za zajebancije, tj koji pruza najveci gust.

4 Pershing KR
13 AMX CDC
5 T54 First Prototype

0 0 hvala 0
12 godina
Dr. Vicko kaže...

Posto nisam neki aktivni igrac pa vise ne pratim vijesti i statistike, sad po vama koji bi bio bolji izbor ovaj Pershing Kurton,  AMX CDC ili T54 neki first prototype 
Znaci tenk mi ne treba za farmanja srebra niti za treniranje posade vec cisto onako koji od njih tri je najbolji za zajebancije, tj koji pruza najveci gust.

Nezahvalno za preporuku, T 54 proto je najsporiji od tih ali ima najbolji armor i najslabiju penetraciju od pomenutih. CDC je brz i ime gun depresiju 10 stepeni ali svaka HE granata od T 49 i borsig TDeova je opasna za njega a arti da i ne govorim. Patton KR (Kurton ) ima dobru depresiju kao i CDC i solidnu kupolu i bolju penetraciju od T 54 proto. 

Imam sva tri tenka + STA 2 (sa kojim imam najbolje statse) i ja bih lično išao na "depresivca" da moram birati između ova tri koja si naveo.

Najbolje ti je skini testni klijent ili posudi account i probaj. 

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Netko je ljut na uranak.

8 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Svaki put kažem i reći ću i ovaj put. Igrati kad je x5 je samoubojstvo. Toliko u glavi mrtvih robota rijetko kad vidiš + WG idiotizmi. 6 partija, 4 put ista mapa, 4 puta 90% tima mrtvaci. 

Do kad to sranje od x5 traje?

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Zanimljivo, jučer i jutros 1 pobjeda na 10 poraza. I to svaki put se gubi praktički dobivena bitka. Mene zanima odkad to traje? 

Inače, ima li iko problema sa prikazom slike, često mi se to događa zadnjih dan-dva kad sam u arty i to kad uključim ptičju perspektivu. Npr. onaj bijeli krug oko baze mi blinka crno ili plavo, cijeli ekran mi bude plav (ne mislim BSoD nego sve je u plavoj nijansi i treperi), pa je cijeli teren crn, samo se vide kuće i stabla/grmovi normalno... Kad isljučim i ponovno uključim pogled sa shift to nestane. Moja pretpostavka je da je to do drivera, ali eto samo da pitam ako još neko ima te simptome.

11 godina
Kakve ja timove dobivam danas pa to nije normalno. Pokusao jos 2 odigrati, ali nema sanse. Roboti dođu i ako treba on će po tenku odigrati i 100 partija samo da mu se dogodi x5. Uglavnom skor mi je 2/9. U zadnjoj bot partiji uđem i u prvoj minuti me robot pogodi sa AP-om u arriljeriji i ostavi me na 100 HP-a. Možda treba napraviti pauzu do poslije nove godine ili samo retardirani rampage igrati.
Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Entry Point kaže...

Svaki put kažem i reći ću i ovaj put. Igrati kad je x5 je samoubojstvo. Toliko u glavi mrtvih robota rijetko kad vidiš + WG idiotizmi. 6 partija, 4 put ista mapa, 4 puta 90% tima mrtvaci. 

Do kad to sranje od x5 traje?

Ovako nesto kao na slici?

Nema jaceg nego kada vidis majmuna kako nemocno okrece kupolu sad lijevo, sad desno, sad lijevo itd.

Ono malo ga pogodi s lijeve strane, pa malo s desne i gotovo - lik se stilta, oblije ga znoj i sav se pogubi, pa nezna siroti sta da napravi i onda onako nemocno vrti kupolu na sve strane...

15 godina
World of Tanks

Zanimljiv je MM zadnjih par dana, gotovo da i nisam susreo 40-50%, ili samo u 70% (i više) ili ispod 20.

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Ovako nesto kao na slici?

Te šanse za dobitak, to je pretpostavljam neki mod?

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kaj je ovo danas, t7 igra,igramo napad-obranu i cijeli moj tim ode u njihovu bazu ( a mi smo obrana,wtf?)... Naravno da su nas pokosili.

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

Kaj je ovo danas, t7 igra,igramo napad-obranu i cijeli moj tim ode u njihovu bazu ( a mi smo obrana,wtf?)... Naravno da su nas pokosili.

Počeli zimski praznici ;) 

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa ovi rusi fakat nisu normalni, šta se mi žalimo, još je igra i dobro ispala kolko su oni pijani...ja pijan nemrem vrata otključat, a kamoli igru napravit

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...

Pa ovi rusi fakat nisu normalni, šta se mi žalimo, još je igra i dobro ispala kolko su oni pijani...ja pijan nemrem vrata otključat, a kamoli igru napravit

Računaju ti se i strongholds, clan wars i slično, samo te ne pišu pod statistikom.

16 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Uzmi u obzir da je cdc ima specifican gameplay pa se moze desiti da ti ne legne...i da ima takav oklop da krenes gubiti hp dok traje odbrojavanje za pocetak partije a tenk ispred tebe ispusta dim u tebe...

15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Računaju ti se i strongholds, clan wars i slično, samo te ne pišu pod statistikom.

A moguće, vidiš tog se opće nisam sjetio.

11 godina
World of Tanks

Evo jedne jutarnje bitke sa ruskim celikom,napocetku partije sam vec mislio da cu izgubit jer su botovi ostali kampat u bazi ali nakraju sam carryo partiju.

http://replays.quickybaby.com/result.php?id=183130

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Sve najbolje wotaši

Dobar je FCM50T sve dok ne sretne IS-6

A nakon fajta cmizdrenje, naravno

Koliko sam ispaliooooooo zlatnih

Zašto ti je takoooooooo tvrd oklop

Daleko od toga da FCM ne valja, dobar je

I vrhunski igrači mogu čuda raditi u njemu

No da je ta francuska karampana bolja od šestice?

Uahahahahahahaha

dr.zharre

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

replays.quickybaby to je ono,nada umire posljednja...mozda mi kviki nabaci replay na youtube pa svi uploadaju na njegov sajt... Dobar je kviki,al nije mi drazi od Justina Biebera.

EDIT: Što se tiče IS6 vs FCM,to je kao da pitaš dal da si kupiš CD Biebera ili Metallice

IS6 nema nikakve šanse protiv FCM-a na "otvorenoj" mapi,kao ni FCM protiv IS6 u gradu.Iako se mozemo vratit na skill,rajčica se može 3x respawnat u IS6 i 3x će izgubit od unicuma u FCM.

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2015 12:57 (Thoroughbred).

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice