World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.775
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Gdje se sakrio Denis? 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

jesam li ja gluh ili nema novih zvukova u 9.13?t34-3 najzabavniji t8 prem meni barem

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Entry Point kaže...
Thoroughbred kaže...

Tko je taj izrod "bivsi branitelj" i kakvih on problema ima? frajer mi lupi dislike na post replaya s rudyem. A koliko vidim i misteru.

Samo me zanima njegova dijagnoza jer je očito da se radi o psihički bolesnoj osobi.

EDIT: pogledao mu acc na wotu,pa taj frajer se stalno pravi pametan u ovoj temi a statsi su mu na razini prosječnog bota.

"rubinhowhr" mu je acc

Bože dragi

Čovjek je invalid i sam je rekao da su mu statsi loši zbog toga.

Drugo, ako misli da zaslužuješ TD, čemu sad plakanje oko toga. Pa zato su i tu na forumu, da ljudi izraze svoje mišljenje.

I sad tvoj post sa riječima poput izrod i "očito psihički bolesna osoba" je daleko ružniji i gori nego jedan TD. Strašno.

Zašto se uopće zamaraš virtualnim palcima?

Zato šta imam 3 banke u guzici i prestar sam za te forumske izbljuvke koji su tu tamo da šire negativnu energiju i svoj svađalački odnos prema drugim članovima bez ikakvih argumenata ;)

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
15 godina
Mistercro kaže...

Cuvajte pare za 24.12, zadnjeg dana advent kalendara stize odlican premium tenk tier 8, i samo cete moci kupiti taj tenk tad :) .. Vise bi rekao al ne smijem, al wargaming napokon izbacuje 2 premium tenka koja su kompetativna kao normalne tier osmice , is3a primjer i sada ovaj :) 

da sam baba vracara onda bi se zagledo u kristalnu kuglu kupolu i rekooo: o sinkooo dolazi nestooo jako dobroooo...

ali nisam pa cu samo nagadjat koristeci svoju nacitanost

ili je onaj panzer 58 made in swiss assembled in vietnam belarus

ili jos bolje onaj krizanac chieftana i T95?

AirLive kaže...

Zašto mi ne želi priznati da sam kupio i istražio vozilo tiera 4? I jeli svaki vikend budu neki vikend zadatci?

nekaj ti se vjerojatno zbugovalo, mozda ak si ju kupil prije patcha pa je sad njihovo programinkanje shebalo score pa ti ne prizna i ne pusta te dalje

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
World of Tanks

Koji ruski premium med je najbolje uzeti za treniranje posade?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ficosime kaže...

Koji ruski premium med je najbolje uzeti za treniranje posade?? 

T-54 first prototype, ali ipak sačekaj još kroz ove praznike da vidiš hoće li biti što posebno u adventskom kalendaru ili kroz popuste.

Swedish latin super funk.
10 godina
neaktivan
ED63 kaže...

nekaj ti se vjerojatno zbugovalo, mozda ak si ju kupil prije patcha pa je sad njihovo programinkanje shebalo score pa ti ne prizna i ne pusta te dalje

I šta onda nema tu pomoći? Čekati drugi patch i/ili ponovo kupiti vozilo neko?

11 godina
Thoroughbred kaže...

Zato šta imam 3 banke u guzici i prestar sam za te forumske izbljuvke koji su tu tamo da šire negativnu energiju i svoj svađalački odnos prema drugim članovima bez ikakvih argumenata ;)

Pa ti si jedini koji širi negativnu energiju. Čovjeku se nije svidio post i stavio ti TD. Zamisli, zločin protiv čovječanstva.

Sa svojim godinama si malo preosjetljiv, ili ti ego previše radi. Uznemiravaš se zbog nacrtanih palčeva na ekranu, sve zbog nacrtanih tenkova na ekranu. Treba vam malo žešći really check 

Samomrzeći hrvat
11 godina
=xfact= kaže...

jesam li ja gluh ili nema novih zvukova u 9.13?t34-3 najzabavniji t8 prem meni barem

Naravno da nema. Odgođeno kao i svaki novi feature. Samo HD i recikliranje ruskih tenkova u premiume 

Samomrzeći hrvat
15 godina
Entry Point kaže...
=xfact= kaže...

Naravno da nema. Odgođeno kao i svaki novi feature. Samo HD i recikliranje ruskih tenkova u premiume 

Najavljivana brda i doline, od nove fizike, pa do zvukova motora i topova... i upravo to, ništa novo osim, kako bi oni rekli VELIKIH promjena u oklopu nekih tenkova (+/- 5 mm 
A ovi ceški tenkovi mi se ne čine nešto, nisu mi nikako sjeli, ovaj tier 10 se čini odličan, batchat na steroidima, al ovi svi prije 

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ak sam dobro skužio to je sve bilo najavljivano još i za prošli update, zato se trebala promjeniti brojka iz 9 u 10 ali su onda najavili da do tak velikih promjena neće doć pa su nastavili sa 9.x , najveća promjena na prošlom updateu je bilo mijenjanje render distance-a sa kvadrata u krug.

--------------------------------------------------------------------------------------------

1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Evo jedne partije sa bc 25t di smo na kraju na srecu pobjedili,njihov bc ramovo wza 

http://replays.quickybaby.com/result.php?id=180366#personal

Moj PC  
1 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo nakon dugo vremena ace tanker i to u arty-u. Bilo je napeto na kraju. 

http://replays.quickybaby.com/result.php?id=180586

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 15:47 (AirLive).

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo stroga tajna je napokon razotkrivena EU Advent Calendar: Patton KR !!!!!!

3 0 hvala 1
12 godina
World of Tanks

Gledao sam dosta klipova na yt, kako pravilno igrati, ali tek nakon sto sam odgledao od mistercroo-a klipove i poslusao njegove savjete (oni ka delti su bili najbolji ) dosli su rezulati. Znaci, mistercro, hvala. 

Evo kako su zavrsile dvije partije jedna iza druge:

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

IS-3 still better than IS-3A

Ma ovo je prestrašno, danas oko podneva odigram 5 bitaka, 5 poraza za redom, sad navećer odigram 4 bitke, 2 poraza, ma mogu ja bit Rambo, kad se klinci vozaju pored mene, vozalo ih natrag u školu, jaaaaaoo, tko im dade praznike....da Bog da ništa ne dobili za Božić.......bili su zločesti.....

Pao mi win rate sa 52% na 51.42%... šta da ja sad radim...?

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 20:08 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
spider100hr kaže...

kaj to nije samo M46 sa tim paint jobom?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
17 godina
luka94 kaže...
spider100hr kaže...

kaj to nije samo M46 sa tim paint jobom?

Da, ali ovo će bit tier 8 premium, a ne devetka, još će ispast bolji nego Pershing :D

Statistics:
Tier: 8 MT
Hitpoints: 1450
Engine: 810 hp
Weight: 44 tons
Power-to-weight: 18.41 hp/t
Maximum speed: 48.3/20 km/h
Hull traverse: 38 deg/s
Turret traverse: 39.6 deg/s
Terrain resistance: 1,247/1,438/2,397
Viewrange: 390
Radio range: 776.9
Hull armor: 101,6 /76,2 /? mm
Turret armor: 101,6 /76,2/? mm

Gun: 90 mm Gun M3A1
Damage: 240/240/230
Penetration: 192/243/45
DPM: 1,975,9
ROF: 8,233
Reload: 7,288s
Accuracy: 0,364
Aimtime: 2,4s

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
11 godina
neaktivan
spider100hr kaže...

Sami su se razotkrili, da to je taj, bolji pershing, jako dobro zaradjuje, i meni osobno jako dobar :) Eto

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas sam se počastio sa leopardom, i to smo zato kaj je sniženje pa sam išao pogledati koje tenkove mogu istražiti,dobrih 10k xp sam premašio na luchsu od onoga što sam trebao, jednostavno je luchs pre zabavan tenk.  Ali nije me ni leopard razočarao, predobar autoloader ima i mnogi se iznenade kad im naneseš štetu, također mi se čini da ga mm više mazi nego luchsa. Malo jest sporiji od luchsa ali zato top to nadopunjuje.

Preporučujem svima koji se žele zabaviti da nabave luchsa i leoparda.

Nego,što mislite o ovim česima, došao sam do tier 3 (priznajem,sve preko free xp-a,preskočio sam tier 2 i veliki dio grinda za tier 3) i čini mi se ok, dosta bounca,nije baš tako spor i ima ok top...

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

dali se sto zna za zamjenu wt e100? nadam se da nece stavit ovo govance ruzno .. to ce biti fail samo takav

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Mistercro kaže...
spider100hr kaže...

Sami su se razotkrili, da to je taj, bolji pershing, jako dobro zaradjuje, i meni osobno jako dobar :) Eto

I sigurno bude bundle za 400 kuna 

Samomrzeći hrvat
11 godina
=xfact= kaže...

dali se sto zna za zamjenu wt e100? nadam se da nece stavit ovo govance ruzno .. to ce biti fail samo takav

Ovo:

http://ritastatusreport.blogspot.hr/2015/10/grille-15-wt-e-100-replacement.html

Samomrzeći hrvat
16 godina
Entry Point kaže...
=xfact= kaže...

Ovo:

Poslije su ga jos malo zbuffali.

Penetracija dignuta na 279, smanjen aim time i jos neke stvari.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
16 godina
1BIT kaže...

Pao mi win rate sa 52% na 51.42%... šta da ja sad radim...?

A da kreneš igrati iz zabave a ne zbog statistike. Pomiri se sa time da je igra takva kakva je, ja odigram 10 partija a pobijedim 1...opet dobro, bar dobijem 100 exp-a....lol

Najjače mi je kada krenem naprijed, spotam, vidim 3 tenka iza sebe...mislim suport odlično, kada ono oni gađaju drugu stranu mape ili uopće ne gađaju...lol Tada znaš da je tata dao klincu da igra umjesto njega...xd

Frka85
15 godina
AirLive kaže...
 I šta onda nema tu pomoći? Čekati drugi patch i/ili ponovo kupiti vozilo neko?

pa ak imas dovoljno para probaj kupit neki drugi tir 4 da ovaj ne prodajes i ponovno kupujes

ili probaj ponovit neku misiju prije te kaj ti "baguje" ™ pa ponovo na tu koja ti nije priznata

i obavezno ak imas skrinshotove salji mejl na support i kukaj, nek malo rade

Mistercro kaže...

bravo mister sto si bar natuknuo da ce nesto bit, e to je bit komjuniti kontribjutora™

i barem nemas smisao za drzanje budala u neizvjesnosti ko sajlentstoker, on bi to jos vise zakamufliral a manje bi otkrio

P.S. pozdravi deltu coek je zakon

zerocool12 kaže...

Danas sam se počastio sa leopardom, i to smo zato kaj je sniženje pa sam išao pogledati koje tenkove mogu istražiti,dobrih 10k xp sam premašio na luchsu od onoga što sam trebao...

Nego,što mislite o ovim česima, došao sam do tier 3 (priznajem,sve preko free xp-a,preskočio sam tier 2 i veliki dio grinda za tier 3) i čini mi se ok, dosta bounca,nije baš tako spor i ima ok top...

kak si "premasio"? nisi valjda nakupljal expe nepotrebno umjesto da si posadu pimpal? jel znas kaj je accelerated crew training i di se aktivira??!?

a ceski tir 2 i 3 su u biti pzr 35t i pzr38t, samo sa malo boljim topovima, tj. obrnuto, svabi su imali ceske tenkove sa svojim oznakama

Entry Point kaže...
    spider100hr kaže...

I sigurno bude bundle za 400 kuna 

busted!!!  We faound Yuou, we knoaw yur secrets naow !!!

ma nece sigurno, garantirano nejde preko 50€

eventualno bude stronk paketka za 99€ sa "svime sto komadantu treba"©®™ hrpa golda, premium cajta, oprema i jos malo krame za pored

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
10 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

Najjače mi je kada krenem naprijed, spotam, vidim 3 tenka iza sebe...mislim suport odlično, kada ono oni gađaju drugu stranu mape ili uopće ne gađaju...lol Tada znaš da je tata dao klincu da igra umjesto njega...xd

Dobro je dok tebe ne gađaju jer im ometaš neprijatelja. Boriš se na himmelsdorfu na onoj relativno ravnoj ulici (vidim da to neki zovu linija 7/8) i svi povučeno igraju. Čim vide da je protivnik pri kraju sa hp-om, odmah kreće naguravanje ko će ga prvi skinut i zaradit kill. Naravno on ima nekih 20 hp i ubiju ga, samo je problem što oni jedan drugome međusobno skinu 10x više jer jedan drugome smetaju. Još ako se u gužvi nađe i neki sa mitraljezom i 40 metaka zabava je garantirana.

ED63 kaže...

pa ak imas dovoljno para probaj kupit neki drugi tir 4 da ovaj ne prodajes i ponovno kupujes

ili probaj ponovit neku misiju prije te kaj ti "baguje" ™ pa ponovo na tu koja ti nije priznata

i obavezno ak imas skrinshotove salji mejl na support i kukaj, nek malo rade

A evo kupio sam tier 4 njemački tank destroyer, nije pomoglo. Ta misija prije nije da mi baguje nego imam 3 dana premium besplatno pa to čuvam :D. A i ne znam jeli ima veze to jedno sa drugim.

Inače, jeli oni rade neke preinake na postojećim mapama, jer koliko se sjećam na mittengardu se ovdje moglo pucati kroz rupu, a sad su to zatrpali.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel netko provalio koji je to premium tenk koji je mister spominjao da će biti "wow" ?

EDIT:

spider100hr kaže...

thanks

Jel to dobro sta?

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2015 13:11 (Thoroughbred).

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Evo jedan odlican game

Super Pershing,6200dmg.200k zarada =)

http://wotreplays.com/site/2353396#stats

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mauro kaže...
Entry Point kaže...
=xfact= kaže...

Ovo:

Poslije su ga jos malo zbuffali.

Penetracija dignuta na 279, smanjen aim time i jos neke stvari.

uzas.. kad ga zamjene prodajem to i uzimam wt t9. sramotno ruzan tenk..  i bacam se na grind  fv183 nema druge

xfact
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice