World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.072.682
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
izvone kaže...

imam pitanje u vezi modova. Da li ih koristite? 

Ako da koji su vam najbolji tj najprakticniji da su vam pmogli u igri.

Ja volim arteljerijama igrati i heavy...trazim modove al nigdje naci neki koji zapravo radi...eto svaki savijet dobro dosao....

Osobno koristim 3 moda, čisti XVM gdje samo omogućim "draw distance" (udaljenost na kojoj je moguće vidjeti tenkove koje sam ne vidiš), Battle Assistant za artiljeriju (aktivira se sa Shift pa nakon toga G) i Smooth Scope Zoom da mogu vidjeti zjenice posade neprijateljskih tenkova ;) 

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
15 godina
xhopeon kaže...
izvone kaže...

imam pitanje u vezi modova. Da li ih koristite? 

Ako da koji su vam najbolji tj najprakticniji da su vam pmogli u igri.

Ja volim arteljerijama igrati i heavy...trazim modove al nigdje naci neki koji zapravo radi...eto svaki savijet dobro dosao....

Osobno koristim 3 moda, čisti XVM gdje samo omogućim "draw distance" (udaljenost na kojoj je moguće vidjeti tenkove koje sam ne vidiš), Battle Assistant za artiljeriju (aktivira se sa Shift pa nakon toga G) i Smooth Scope Zoom da mogu vidjeti zjenice posade neprijateljskih tenkova ;) 

Zar nije Smooth scope zoom ilegalan?? za battle assistant za arty nisam siguran, nesto sam procitao bio na forumu, al mi se čini da je i on veća prednost u odnosu na druge igrače artya?
Ispravite me ako sam u krivu 

14 godina
neaktivan
ficosime kaže...

Zar nije Smooth scope zoom ilegalan?? za battle assistant za arty nisam siguran, nesto sam procitao bio na forumu, al mi se čini da je i on veća prednost u odnosu na druge igrače artya?
Ispravite me ako sam u krivu 

Po onome što sam čitao, mislim da nije, tj. x48 i x60 jesu, ali ovaj je x30.

Za Battle Assistant znam da je legalan, zapravo ne daje neku veliku prednost u odnosu na normalan ptičji pogled, najkorisniji je na ravnom terenu, no čim nešto zasmeta (makar to bio neki uski stup ili planina) ili cilja na tenk koji je na vrhu padine, više šteti nego koristi.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
14 godina
World of Tanks

lel

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 2:29 (Stolnik).
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

8:15, a vec srecem tier10 češke tenkove. netko si je dao truda u sakupljanju i konvertiranju free xp-a. Nije ni cudo da kraj imena oba igraca stojiCZ

0 0 hvala 0
15 godina
hoss kaže...

8:15, a vec srecem tier10 češke tenkove. netko si je dao truda u sakupljanju i konvertiranju free xp-a. Nije ni cudo da kraj imena oba igraca stojiCZ

Ja još nisam naišao na ništa više od tiera7.

Swedish latin super funk.
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Nitko mi nije dao odgovor na moj post od jučer, ali pročitao sam narednu raspravu pa pretpostavljam da je to mod. Čekaj znači ima modova, koji ti daju veći zoom nego max. mogući po defaultu? Jeli taj mod samo povećava sliku na ekranu ili se proporcionalno i ciljanik smanjuje kako zumiraš, tj. bude još manji od onoga koliki je max. malen kad je top smiren neko vrijeme. Jer ako je tako onda je to po meni varanje samo takvo. Isto tako za ovaj arty mod, jeli samo drugačiji pogled ili je skroz drugačiji izračun putanje granate, tj. kad u tom modu nekom tenku gađaš neku stranu (bilo sprijeda, straga, slijeva ili zdesna) u normalnom modu ti te strane ne vidiš jer si u 2D. Da pojasnim malo pianje, npr. ja sad gađam u tom modu neki dio tenka sa strane na 0.5m, 1m i 1.5m to je ustvari u normalnom modu ista točka, a mene zanima jeli izračun odnosno putanja ista ili su različite po ovom modu. Opet mi se i ovo čini varanje jer čim imaš mogućnost promjene pogleda kad je neprijatelj na ravnom terenu, odmah je to prednost. Gledam ovaj neki XVM mod, ove statistike puste su u redu, barem koje sam ja uspio na brzinu skužiti, ali to povećavanje draw distancea, nije ništa drugo osim varanja. Nisam skužio jeli to svakome tenku poveća taj draw distance na istu vrijednost ili samo poveća max. moguću za određeni tenk za neki postotak od njegovog max.

Neko je napisao da samo uključi draw distance, pa šta se onda sve može uključiti jbm? 

EDIT: Može li mi netko reći koliki je ovaj novi update za HD klijent? I zanima me koliko je ažurna ova stranica sa stvarnim događanjem u igri?

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 15:47 (AirLive).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Statistički modovi su mi u redu. Ovi koji ti omogučavaju prednost u odnosu na vanillu, kao npr. veći zoom je čisto varanje. Ali uvijek ima frustiranih igrača koje raduje imati barem nekakvu prednost nad drugima, tako da neka im bude....

edit: imao sam xvm točno dva dana, skinuo. Vanilla mi je sasvim dovoljna.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 10:17 (MoF0).

0 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Pozdrav ekipa, novi sam u WOTu i evo nakon 4tog pokušaja mi je igra napokon sjela :) Uglavnom odigrao sam u zadnjih par dana 400+ bitki i isprobavao sve i svašta da vidim kako mi što leži, naravno wn8 mi je katastrofa. Sada otprilike znam što bi igrao pa bi krenuo s novim accom. Čuo sam da postoje neki invite kodovi za nove igrače s nekakvim bonusima pa bi zamolio ako netko ima takav kod da mi proslijedi ili barem usmjeri gdje da ih tražim. Hvala

/edit

Riješio :) Imao sam kod od humble boundle kupovina :) Hvala

live and let live
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 14:45 (smiglcro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

supci su rekli da dlazi i is6 hd a nema ga.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

supci su rekli da dlazi i is6 hd a nema ga.

Da, rekli su da je bilo problema s HD modelom i otkazali ga...

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
14 godina
neaktivan
MoF0 kaže...

Statistički modovi su mi u redu. Ovi koji ti omogučavaju prednost u odnosu na vanillu, kao npr. veći zoom je čisto varanje. Ali uvijek ima frustiranih igrača koje raduje imati barem nekakvu prednost nad drugima, tako da neka im bude....

Nema varanja ako su modovi svima dostupni.

Uostalom,veći zoom ne mjenja ništa,ne znači da će top biti precizniji.

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 14:30 (Thoroughbred).
10 godina
neaktivan

Evo ovde imaš neki bonus kod na alienware areni... Meni je radio, 1 dan premium...

https://eu.alienwarearena.com/giveaways/the-world-of-tanks-bonus-code-key-giveaway

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 14:39 (Ligec).
10 godina
neaktivan
AirLive kaže... 

Može li mi netko reći koliki je ovaj novi update za HD klijent?

Ipak nisam imao mira. Update je skoro 850 MB. Da sam znao nebi ga odmah skidao. Čekao bi ponoć jer imam noćnu opciju na vip mobilnom internetu. 

EDIT: Česi i Slovaci vidim navalili u igru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 17:00 (AirLive).
15 godina
Mistercro kaže...
 Evo vam malo smijeha, moj prijatelj Delta krenuo snimati i komentirati replaye, ja mislim da njega nitko ne moze nadmasit u ovome :D 

e svaka cast tip je pre smijesan, urlao sam od smijeha

nego mister nisi se pohvalio kak si se side-scrape-al sa Ritom? tu fotku nebi objavil na ovom forumu, a?

zerocool12 kaže...

Lol nakon osrednje partije sa STPZ dočeka me ovo od neprijatelja: 

Kak se može priajvit nakon borbe?

ulogiraj se na wot portal, ides na support i nadji opciju da prijavis igraca i obavezno prilozi ovaj skrin shot

taj ingame report sistem ti je zaquratz jer radi automatski tek nakon hrpe prijava

posto je taj debil dal sebi truda da ti napise onakvu uvredu, nebudi ljen pa daj ti sebi truda pa ga ljepo prijavi jer je to ozbiljno remecenje pravila igre i ponasanja

ak mu je prvi put sljedi mu ban na 24h, ak je drugi put na 72h, a treci put je na 7 dana, barem mislim tako

ima ih sa vecim iskustvom tu na forumu pa ti oni mogu bolje rec

ali ga prijavi obavezno i budi extra ljubazan, reci da "tek ucis arty, nisi imal neki skor, a on je bio uvredljuv bez ikakvog povoda"

ima da mu stisnu ban i uci ce u njihovu bazu (santas list - notty not nice )

pa kad opet to ponovi brze ce dobit opet ban

nema ljepseg nego kad znas da ce se sutra probat ulogirat a ljepo mu pise B A N !

neprocjenjivo

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 16:10 (ED63).
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Može mi neko reći je li pametno postaviti nabijač na T54, cijev je od obj.140 ? Hvala :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ligec kaže...

Može mi neko reći je li pametno postaviti nabijač na T54, cijev je od obj.140 ? Hvala :)

Pametno je staviti na svaki tenk, ne samo T54...

16 godina
neaktivan
Ligec kaže...

Ja jesam poodavno igrao t-54 ali se ne sjecam da je taj tenk imao ikad  cijev sa desetog tira...jesu to sta izmjenili?

13 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...
MoF0 kaže...

Opcenito, vecina modova nisu varanje, npr. najpoznatiji nišan Jimbo, ne daje ti nikakvu prednost, ali mi je je daleko bolje grafički riješen nego ingame nišan. Zoom isto ne poboljšava preciznost, nego samo bolje uvecava, a to je meni koji igram na 15" laptopu dosta bitno.

E sad, druga su priča modovi koji su isto dostupni, ali ne samo da daju prednost, nego i uništavaju samu bit igre. Po meni dva najgora su onaj aimbot koji cilja kriticne točke na tenku i mod koji pokazuje na mapi gdje se ruše kuće, ograde, stupovi-time se gubi sva taktika u igri.

16 godina
malina22 kaže...
Ligec kaže...

Ja jesam poodavno igrao t-54 ali se ne sjecam da je taj tenk imao ikad  cijev sa desetog tira...jesu to sta izmjenili?

Vjerovatno misli na top koji vodi prema Obj140, onaj sa 201 pen, ali puno boljim gun handlingom nego top koji vodi prema T-62a (sa 218 pen, ali puno losijim handlingom i sporijim reloadom).

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
14 godina
neaktivan
hoss kaže...
Thoroughbred kaže...
MoF0 kaže...

Opcenito, vecina modova nisu varanje, npr. najpoznatiji nišan Jimbo, ne daje ti nikakvu prednost, ali mi je je daleko bolje grafički riješen nego ingame nišan. Zoom isto ne poboljšava preciznost, nego samo bolje uvecava, a to je meni koji igram na 15" laptopu dosta bitno.

E sad, druga su priča modovi koji su isto dostupni, ali ne samo da daju prednost, nego i uništavaju samu bit igre. Po meni dva najgora su onaj aimbot koji cilja kriticne točke na tenku i mod koji pokazuje na mapi gdje se ruše kuće, ograde, stupovi-time se gubi sva taktika u igri.

Neznam,za aimbot nisam nikad čuo a bome ni za ovaj drugi mod...tih modova nema u aslain modpacku,ili se varam? Ne kužim koja je razlika između aimbot-a i ingame autoaim-a?

Ne vidim smisao aimbota,jer top pogodi gdje on želi a ne gdje naciljaš...uostalom,moraš biti retardiran da ti treba aimbot kako bi ciljao weakspotove...ne vidim kako bi to funkcioniralo,po meni je veći cheat i veća prednost sam ciljat nego koristit aimbot...svaka situacija,svaki nagib itd protivnickog tenka trazi ciljanje na drugačije mjesto...

Aimbot mi je jasan u call of duty itd,ali u wot-u ne...

Ima li neki link na yt kako to funkcionira?

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
11 godina
World of Tanks

Evo jedna jutarnja laganini bitka s lorr 40t,tenk je odlican bar meni,neki govore da je cisto govno ali meni je super

http://replays.quickybaby.com/result.php?id=179214#personal

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Druga kampanja, posljednji zadatak za samohodni top: imam bc 155-58 ali nikako da izvršim zadatak. Koji samohodni top bi bio najbolji za to?

PROTIV

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...
hoss kaže...
Thoroughbred kaže...
MoF0 kaže...

Neznam,za aimbot nisam nikad čuo a bome ni za ovaj drugi mod...tih modova nema u aslain modpacku,ili se varam? Ne kužim koja je razlika između aimbot-a i ingame autoaim-a?

Ne vidim smisao aimbota,jer top pogodi gdje on želi a ne gdje naciljaš...uostalom,moraš biti retardiran da ti treba aimbot kako bi ciljao weakspotove...ne vidim kako bi to funkcioniralo,po meni je veći cheat i veća prednost sam ciljat nego koristit aimbot...svaka situacija,svaki nagib itd protivnickog tenka trazi ciljanje na drugačije mjesto...

Evo jedan video. Ali imaš i stranicu http://pkwot.blogspot.hr/ sa svim tim pizdarijama. Koji dosta pomažu u nekim situacijama. Nažalost.

10 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Ligec kaže...

Još uvijek nema cijev desetog tira ali pričao sam o cijevi koja vodi od obj. 140 tj. IX tir... Jest da ta cijev ima brži reload od T62 pa sam pitao je li pametno na nju postaviti nabijač jer se baš i ne kužim u tu opremu osim nekih naravno za koje znam :)

13 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...
hoss kaže...

Koliko je meni poznato, aimbot cilja kritične točke na tenku, mislim da prvo cilja ammorack, a ako je on nedostupan onda neki drugi kriticni dio. Isto tako ako je tenk u pokretu predviđa kojom se brzinom krece i cilja ispred njega, za razliku od klasičnog auto aima koji cilja sredinu tenka.

Za drugi mod sam dobio objašnjenje da kad protivnik sruši bilo što na mapi (kuća, zid, ograda, drvo) to se pokaže u obliku strelice na minimapi koja pokazuje smjer kretanja vozila.

Postoji "Tundra" mod koji mice svu vegetaciju s mape, tako da vidiš komplet tenk, a ne samo obrise kroz grm.

Mod koji pokazuje na mapi mjesto od kud je arty pucala. Pojavi se točkica.

Mod sa laserima koji pokazuju kud cilja protivnički tenk.

Ove navedene modove su imali neki iz bivseg klana i sigurno postoje, ali bilo je nekog govora o modovima za koje nisam siguran da postoje. Mozda netko zna više na ovom forumu.

Cameleon mod- navodno da daje spot delay od nekih 7sekundi

Reload speed- ubrzava reload, nemam pojma za koliko

Damage multipler- Povecava max dmg-nažalost ovaj mod izgleda da postoji, jer mi se više puta desilo da me pogodi tenk i skine mi daleko iznad max dmg koji može napraviti. Konkretno, Obj 140 mi skine preko 600dmg u jednom šutu, a nije bio ammorack. Mozda ima neko objašnjenje za to????

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Sve sto si naveo trebalo bi zabraniti i strogo kazniti  

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 17:48 (markulj).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
hoss kaže...

Koliko je meni poznato, aimbot cilja kritične točke na tenku, mislim da prvo cilja ammorack, a ako je on nedostupan onda neki drugi kriticni dio. Isto tako ako je tenk u pokretu predviđa kojom se brzinom krece i cilja ispred njega, za razliku od klasičnog auto aima koji cilja sredinu tenka.

Za drugi mod sam dobio objašnjenje da kad protivnik sruši bilo što na mapi (kuća, zid, ograda, drvo) to se pokaže u obliku strelice na minimapi koja pokazuje smjer kretanja vozila.

Postoji "Tundra" mod koji mice svu vegetaciju s mape, tako da vidiš komplet tenk, a ne samo obrise kroz grm.

Mod koji pokazuje na mapi mjesto od kud je arty pucala. Pojavi se točkica.

Mod sa laserima koji pokazuju kud cilja protivnički tenk.

Ove navedene modove su imali neki iz bivseg klana i sigurno postoje, ali bilo je nekog govora o modovima za koje nisam siguran da postoje. Mozda netko zna više na ovom forumu.

Cameleon mod- navodno da daje spot delay od nekih 7sekundi

Reload speed- ubrzava reload, nemam pojma za koliko

Damage multipler- Povecava max dmg-nažalost ovaj mod izgleda da postoji, jer mi se više puta desilo da me pogodi tenk i skine mi daleko iznad max dmg koji može napraviti. Konkretno, Obj 140 mi skine preko 600dmg u jednom šutu, a nije bio ammorack. Mozda ima neko objašnjenje za to????

Ova zadnja 4 jednostavno ne mogu postojati, ti u nekoj mjeri mozes utjecati na to kako da ti se igra prikazuje ali je ne mozes mijenjati...

11 godina
World of Tanks

Evo jos jedne partije sa lorrain 40t,ja i e75 nakraju odnijeli partiju,6 k dmg,6 killova i m klasa.Evo slika i replay.

http://imgur.com/a/jUmUh

http://replays.quickybaby.com/result.php?id=179312#personal

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

vidim da su igrači počeli govoriti da netko u igri ima nedozvoljeni mod. jeli to neki novi mod u igri koji ti govori dali tko ima nečto nedozvoljeno ili samo trolaju, ima li tko ikakva saznanja?

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice