World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.072.684
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Zna li netko postoji li mod koji prikazuje samo statistiku igrača?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

neznam dal ste uhvatili ovo kod lady rite, al evo jopet , obratite paznju kak ga nijednom ne nazove pravilno, i sto kaze za igrace

i ako je neko slucajno ostavio onaj gift T7 combat car, ....

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Otkljucao 4. skill na batmobilu.

Trenutno imam:

- commander: sixth sense, cammo, repair

- gunner: snap shoot, cammo, repair

- driver: clutch breaking, cammo, repair

Moze savjete za 4. skill?

Razmisljem da nejvjerovatnije prilikom iduceg speciala gdje ce retraining biti 50% popusta da idem na:

- commander: BIA, sixth sense, cammo, repair ili sit. awarenes za trening

- gunner: BIA, snap shoot, cammo, repair za trening

- driver: BIA, smooth ride, cammo, repair za trening

Oprema je vertstab, vents i optika, consumables large repair, auto fire (coffe za CW) i large medkit.

Moze savjeti i ideje.

Posada takodjer igra i u AMX CDC gdje je loader iz AMX30B koji ima BIA, pa brijem respec na BIA bi osim u BC25t dobro dosao i u CDC-u kada njega igram.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 10:32 (Mauro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Evo dva moja replaya sa ELC-om:

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas od 17 sati igra se Adria 7on7 kup, tko ne igra, može pogledati stream od polufinala (oko 18:30 sati), sve piše na linku:
http://play.eslgaming.com/worldoftanks/europe/wot/open/7on7-big-guns-22-adria/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel mi može netko preporučiti prvi set skillova/perkova za posadu za Firefly.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Upravo kupio tenk i dobio s njim 100% istreniranu posadu. 100% popusta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Evo jedan replay sa jgpantherom di sam rijesavao misiju,m klasa,5 killova 4.8k dmg na himmelsdorfu,isao sam gore na brdo i igrao agresivno ko heavy tenk i isplatilo se :D

http://replays.quickybaby.com/result.php?id=177644

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Mauro kaže...
- commander: sixth sense, cammo, repair - gunner: snap shoot, cammo, repair - driver: clutch breaking, cammo, repair

Moze savjete za 4. skill?

- commander: BIA, sixth sense, cammo, repair ili sit. awarenes za trening

- gunner: BIA, snap shoot, cammo, repair za trening

- driver: BIA, smooth ride, cammo, repair za trening

Moze savjeti i ideje.... pa brijem respec na BIA bi osim u BC25t dobro dosao i u CDC-u kada njega igram.

tocno, idi na BiA, dobro dodje, i mislim da si na pravom putu kad mijenjas clutch za smooth ride jer je vaznije nisanjenje batu nego traverse

jos bi nadodao da comanderu ne stavljas situational awareness jer tih 3% ti je vec pokriveno dobitkom od BiA koja je nekih 2.5% otprilike

radje uzmi i njemu repair jer su samo 3 clana posade i sukladno tome bez njega ce ti repair biti na 67% od moguceg, daleko je isplativije i veca korist od ovakve opcije

http://wotlabs.net/articles/parisian-mugger-bat-chat-25t-review/

Bado kaže...

Jel mi može netko preporučiti prvi set skillova/perkova za posadu za Firefly.

ne kuzim jel tek kreces sa prvim setom ili ga dovrsavas...

ak tek kreces s prvim, onda klasika, guneru snapshot, ostalim repair ( ovo je moje osobno "MISLJENJE" ™ i nemora odrazavati misljenje kompanije ili ostalih korisnika foruma, kao ni posade tenka  )

marionezi82 kaže...

Upravo kupio tenk i dobio s njim 100% istreniranu posadu. 100% popusta.

ma koji tenk i koju posadu? da nisi slucajno stisnuo opciju tank accademy kad si kupoval tonk?

Skrin$ot or it didnt hepen

15 godina
World of Tanks

@ NixaFX evo odgovora na privatnu poruku posto moze koristiti jos nekome ko cita a novi je, a i nije tolko provatna tema:

"dobar dan
vidim da ste dosta aktivni u temi ...
da te pitam. ako kupim 'neki premium tenk' zanima me ovo šta piše: -elitni status-da borbeno iskustvo mogu pretvorit u slobodno iskustvo ??
jel to sve šta dobijem iskustva s tim preminum tenkom mogu pretvorit u free xp pa istražit druge tenkove ??

hvala na odg"

elitni status prem tenka znaci da netrebas nista na njemu istrazivati sa iskustvom jer je vec sve "istrazeno" posto ima module koji se nemogu dalje nadogradjivati

ovo sto ti pise gore je dakako istina ali i veliko trolanje od wg-a jer se pretvaranje borbenog iskustva u slobodno iskustvo placa goldima po cijeni 1 gold za 25 expa pretvoreno u free expe, isplati se samo kad imas viska golda i to kad je na popustu da se dobije 35 expa za 1 gold, a takav popust je najcesce za neke godisnjice - evente - nove godine ili bozic

dakle, taj aspekt prem tenka je najmanje vazan

2 NAJBITNIJA aspekta premium tenka su:

- povecana zarada kredita (uz smanjene troskove popravaka tenka i povecan dobitak expa) i treniranje posade

zarada kredita ti je jasna, u borbi se expi i credsi dobiju za DMG koji napravis (ako radis dmg vecem tiru dobijes vise svega), pazis da ne pucas previse gold granata i to je to, u plusu si

- trening posade-e tu je najveca dobit premium tenka, kao prvo, OBAVEZNO odma ukljuci accelerated crew trainig,  to ti je ona kockica iznad posade (ljevo na vrhu ekrana) i tamo klikni da bude kvacica

druga stvar je da nema penala na postotak skila posade: ako imas USA medium premium tenk, u njega mozes stavit BILO koju posadu BILO kojeg usa mediuma i postoci ce biti smedje boje a ne crvene sto znaci da nema penala, da djeluju jednako kao i na tenku za koji su trenirani, i da ce se sav exp koji zaradit u borbi prenijeti na posadu

isto tako, mozes staviti comandera iz jednog usa mediuma, gunera iz drugog, a ostale iz treceg, i oni ce raditi zajedno kao jedna posada, nemoras ih pretreniravat za taj tenk jer je UNIVERZALNI trener svih usa medium posade (dajem ti primjer)

isto tako je vazno da ti posada NIJE trenirana za premium tenk jer je to cisti gubitak, nego da je trenirana za neki drugi tenk tog tipa i te nacije jer ces ju i dalje moci koristiti i u tenku za koji je trenirana i u prem tenku

EDIT ovo ovo sam iskopal na forumu

Lert's primer to Premium Tanks. What are they? What do they do? - Game Guides and Tutorials - World of Tanks official forum

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

posto sam sad malo oglupio neznam ovo stavit u potpis al bude kad se opametim

Lert's collection of guides - Game Guides and Tutorials - World of Tanks official forum

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ED63 kaže...

posto sam sad malo oglupio neznam ovo stavit u potpis al bude kad se opametim

Lert's collection of guides - Game Guides and Tutorials - World of Tanks official forum

S desne strane ideš na uredi profil i imaš opciju "potpis" pa tamo metneš

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Na kraju mi ostale dve he granate...

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
malina22 kaže...

Na kraju mi ostale dve he granate...

Gold noob. 

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
Samo osam komada nosim na tom tenku 😈
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Dal igra netko wot na ps4 , sad planiram uzet plejku pa ako netko igra nek se javi da rasturamo i na plejki

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Poz svima, razmisljam koje alate ili vam pomagala da stavim na ISU-152 pa ako mi mozete dati neki savjet?

yogman
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako sam se mučio dobit ovu medalju Radley-Walters,nikako, nikako, uvijek ih 6 uništim ili 7 i netko mi zadnji kill skine, i evo konačno sam uspio danas, idem si pivu popit za ovo...

REPLAY

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sa čime je najlakše dobit mjesto u garaži

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Good job! :)

Baš sam jučer išao odigrati jednu s Matildom. Isto Himmelsdorf, top tier, u protivničkom timu nema Matilda, ni jakih TD-a. Trljam rukicama i odem u onu ulicu na liniji 7-8 di se heviji tuku. Nisam ni virio njuškom nego scrapao... u točno dvije sekunde sam primio 4 šusa i izgorio. U 300-tinjak bitaka s Matildom to mi se prvi put dogodilo...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Toni
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo vam malo smijeha, moj prijatelj Delta krenuo snimati i komentirati replaye, ja mislim da njega nitko ne moze nadmasit u ovome :D 

3 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako ovo svi ovi na replayevima imaju taj neki kao smooth scroll, glatko im se zumira i odzumira? Meni se to baš primijeti, taj "skok" kad zumiram/odzumiram tj. nije glatko.

1 0 hvala 0
17 godina

na vk 3002 d počinje patnja, meni je osobno taj t7 možda najgori tenk u igri.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
World of Tanks

imam pitanje u vezi modova. Da li ih koristite? 

Ako da koji su vam najbolji tj najprakticniji da su vam pmogli u igri.

Ja volim arteljerijama igrati i heavy...trazim modove al nigdje naci neki koji zapravo radi...eto svaki savijet dobro dosao....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

prva partija nakon otključavanja i mogu reći ovak na prvu da je tenk odličan :)

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sokre kaže...

na vk 3002 d počinje patnja, meni je osobno taj t7 možda najgori tenk u igri.

Otključo sam ga i vidio specifikacije, topove itd... vidim da će bit užas.

Toni
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Lol nakon osrednje partije sa STPZ dočeka me ovo od neprijatelja: 

Kak se može priajvit nakon borbe?

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
11 godina
zerocool12 kaže...

Lol nakon osrednje partije sa STPZ dočeka me ovo od neprijatelja: 

Kak se može priajvit nakon borbe?

Pogledas detalje te bitke,i odes timski rezultat i nades tog igraca,desni klik misa i primjedba i reportas ga

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice