World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.107.304
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
malina22 kaže...
Mistercro kaže...

Prije 3 mjeseca sam kao community contributor bio u Engleskoj, tocnije u Bovingtonu na Tankfestu, pa evo 3 mjeseca poslje sam finalizirao video napokon i uploadao na youtube, ako nekoga zanima moze da pogleda u crticama kako je to biti medju toliko tenkova :)

Čime si snimao film kad je ovako slika mutna i trese se. Počeo sam gledati i odustao, ne zbog toga sto je los, naprotiv vec zbog toga sto se toliko trese da zasmeta a i mutna je slika na vecini snimka u prvih 8 minuta koliko sam odgledao.

DSLR kamerom, tesko je imati mirnu sliku bez stabilizatora , koristio sam stabilizator efekt, ali svejedno, nekome smeta nekome ne , ovisno o kutu gledanja :)

10 godina
neaktivan

Ajde, ajde, lako za tenkove... glavno da se Rita vidi :).

10 godina
neaktivan
World of Tanks

....o Šermane, od čelika tenče...

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2015 20:20 (MoF0).

4 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Trazim 5-7 ljudi koji bi htijeli igrat cw i stronghold sa tier 6. Ako netko zeli ocekujem da budu na teamspeaku redovito (ne moraju pricat, dovoljno je da slusaju), također trazim da igraci imaju personal rating minimalno 3500 i minimalno 2 tier 6, a da jedan bude od ovih: O-I, Cromwell, Jackson, Hellcat, T37, KV-85, KV-2, T-150. Zainteresirani neka se jave u PP.

Ispričavam se ako ovakve poruke nije dozvoljeno pisat tu.

011000110010.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

bes mi sve u wot-u je 80% igrača sa IQ-om manjim od broja cipela.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
sokre kaže...

Poljaci 

Prije nisam shvacao zasto svi se*u po njima, ima mjesec dana kako sam instalirao xvm s prikazom wn8 i drzave i sad mi je jasno haha 

Evo bas prije nekih pola sata, u mom timu platoon, tri poljaka, sva trojica IS-3... svaki 5k bitaka, a najveci wn8 im je bio ČAK 83 

Ne znam stvarno kako je uopce moguce imati wn8 manji od 500, a kamoli 100, nakon vise od 5k borbi, al ajde  

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Opet imam jedno pitanje, kupih malo prije T49 msm tenk je na pocetku sranje dok se ne istrazi logicno...

Pucao sam dosta granata, ali kad odem u garazu naplati mi samo popravku a granate ispada da su dzabe kod njega...

Da li je to samo kod mene ili su stvarno dzaba ?

0 0 hvala 0
16 godina
Ligec kaže...

Opet imam jedno pitanje, kupih malo prije T49 msm tenk je na pocetku sranje dok se ne istrazi logicno...

Pucao sam dosta granata, ali kad odem u garazu naplati mi samo popravku a granate ispada da su dzabe kod njega...

Da li je to samo kod mene ili su stvarno dzaba ?

Vjerovatno si imao u skladistu granata, pa ti je nadopunjavao granatama sa skladista i nisi morao platiti.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
11 godina
neaktivan
ficosime kaže...
sokre kaže...

Poljaci 

Prije nisam shvacao zasto svi se*u po njima, ima mjesec dana kako sam instalirao xvm s prikazom wn8 i drzave i sad mi je jasno haha 

Evo bas prije nekih pola sata, u mom timu platoon, tri poljaka, sva trojica IS-3... svaki 5k bitaka, a najveci wn8 im je bio ČAK 83 

Ne znam stvarno kako je uopce moguce imati wn8 manji od 500, a kamoli 100, nakon vise od 5k borbi, al ajde  

Igraju klinci 6-8 god.

Muhahahahaha
10 godina
neaktivan

A gle, na mom acc igraju sinovi od 6 i 10 god... od mlađeg se ne može očekivati puno iako ponekad iznenadi s 2-3 hita. A WN8 960 :) ... vjerojatno ovi što se nerviraju pizde što T29 šara okolo bez smisla i razloga hehe...

15 godina
World of Tanks

a klinac igra tenk ko da igra gta i jos gleda okolo kakva je mapa i kolko je ljep krajolik

nemogu svi bit "vajolet stet pedderi" ™ i uzimat laptope

nego me cudi da raven nije postal streamer do sad ko mnogi

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/09/supertest-100-ex-911-patchnotes.html

- 88mm Jagdtiger speed buffed from 28 to 38 km/h

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Zna li neko hoce li i naredne sedmice biti sakupljanje cvaraka, ono 150 golda...

To bi mi bas godilo, da uplatim 3 dana prema jer sam slab sa silverom :$

0 0 hvala 0
15 godina
Hoće, od sutra do 29.
One ring to bring them all and in the darkness bind them
10 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Uzet će mi T18 za kojeg sam sentimentalno vezan.

16 godina
neaktivan
ficosime kaže...

Poljaci 

ok, poljaci su dežurni krivci, ali ima ih i dosta zelenih, plavih.

po mom osobnom iskustvu najveće botine su francuzi i nizozemci. jednostavno, užasni su

a živce mi najčešće dižu mađari. totalni idi...

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Poljaci koliko imaju noobova toliko imaju i unicuma i iznad prosjecnih igraca, samo sto su najbrojniji, ali definitivno najgori prosjek imaju franzuci i talijanceki, ali bas mi je frend rekao i kad sam obratio pozornost u randomu jaaaaako puno balkanaca koji imaju manje od 800wn8 i uvijek kad neko jebe majke na nasem odmah znas da je naranca

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

A i da je meni potrefio dobar meć sa t32, dobar tenkić, 

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pravi time-ing za prvi ace sa 13 75

1 1
2 2
3 3
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

jutro,kava,cigar, startaš wot, zbrojiš  p.rating 2-3 igrača ispod i iznad sebe sve od reda PL drugri, ukupni p.rating na 15k+ partija im je manji nego tvoj i znaš da je vrijeme za jutarnji normabel.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2015 14:55 (sokre).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Vec dugo nisam gledao na rusku liniju pa ako mi netko moze reci odkad je ovaj t-44-85 ingame ili je to neka greska? (da, vidio sam isu za 5 golda :D)

EDIT: nebitno, izgleda da je greska. vidim hrpu tenkova koji valjda tek trebaju doci (npr. francuski M4A1 Rev.) kao i one koji se vise ne prodaju kao type 59 u kineskoj grani, ali na svima je "Financial transaction unavailable"

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2015 22:12 (lordphoenix).

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

jos se smijem ovoj borbi, najsmjesnija do sada,,, dobijem prohorovku bez artyija i lagano krenem nizbrdo u spotanje, kada ono na kraju bitke: 

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Još jednom fala dečki za info, super Pero mi nije ostao dužan ovaj put

A kad vidim da me sa apcr gađa, još je veći gušt ga dobit standardnom AP granatom

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

CDC odlican tenkic, samo, nekad imam dojam da su na granatu nakeljili cijev i gusjenice.. svaki hit je ammo rack! kad mi vire samo gusjenice i onda je ammo rack! znaci, kao da je cijeli tenk ammo rack!!! ostalo sve, dosta dobro!

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

pa da, jedan veliki rack

u biti posada slaze granate okolo po tenku da ih malo zastite od proboja kroz tanki oklop

ma samo se salim....koji hebeni oklop ?

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
lordphoenix kaže...

Vec dugo nisam gledao na rusku liniju pa ako mi netko moze reci odkad je ovaj t-44-85 ingame ili je to neka greska? (da, vidio sam isu za 5 golda :D)

EDIT: nebitno, izgleda da je greska. vidim hrpu tenkova koji valjda tek trebaju doci (npr. francuski M4A1 Rev.) kao i one koji se vise ne prodaju kao type 59 u kineskoj grani, ali na svima je "Financial transaction unavailable"

Nije greska.

Vjerovatno imas mod koji ti omogucuje da u garazi vidis tenkove i koje nemas. U njemu ima i tenkova koji trebaju doci i onih koji su povuceni iz igre.

Ja ga imam kao dio Aslain mod packa i super mi je jer mogu gledati kako izgledaju tenkovi i koje nemam.

16 godina
Bacelj kaže...

CDC odlican tenkic, samo, nekad imam dojam da su na granatu nakeljili cijev i gusjenice.. svaki hit je ammo rack! kad mi vire samo gusjenice i onda je ammo rack! znaci, kao da je cijeli tenk ammo rack!!! ostalo sve, dosta dobro!

CDC je ammo rack on tracks.  Ali je meni odlican tenkic.

T-44 je isto bio kotrljajuci ammo rack, kad se samo sjetim koliko sam repair kitova potrosio na popravljanje ammo racka na njemu... Ali barem nije niti jednom napravio BOOOM kroz cijeli grind 

17 godina
World of Tanks

beš mi sve danas samo artijem kvarim zabavu papcima, pa kampajte u poljskoj!!!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Rekli rusi popravit će match making... hahahah alkići ludi

6 teških na 2 teška tenka 6 teških na 2 teška tenka
ludilo kakav spektakularni završetak ludilo kakav spektakularni završetak
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jbt sto je upgrade topa na MiniMausu usran. Cekaju me mjeseci grindanja dok ne dodjem do pristojnog topa, a ovo smece sto pena 200mm i nije od neke velike pomoci.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice