Iako je vikendom koma, uvijek se nađe neki tenk u kojem uživaš bez obzira na MM, arty ili idiote u timu, kod mene je to M103, definitivno jedan od najboljih tenkova u igri, solidan armor, dobra mobilnost i odličan top, naravno istražio sam zadnji top i uživam u grindu do E5, nadam se da će E5 bit vrijedan nasljednik.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
BEST TENK IN GEJM
Victory!
Battle: Karelia
Vehicle: M41 Walker Bulldog
Experience received: 7.545 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 36.731
Battle achievements: Confederate, Mastery Badge: "Ace Tanker"
WN8: 9 103 (100)
Iako je vikendom koma, uvijek se nađe neki tenk u kojem uživaš bez obzira na MM, arty ili idiote u timu, kod mene je to M103, definitivno jedan od najboljih tenkova u igri, solidan armor, dobra mobilnost i odličan top, naravno istražio sam zadnji top i uživam u grindu do E5, nadam se da će E5 bit vrijedan nasljednik.
I još bolje granate, vidim gold ammo si koristio, čim te je automatko obnavljanje streljiva koštalo 31 000, dobro kaj si preživil, da nisi, bil bi u minusu
Ako ih nemaš već,Conq i FV su jako topla preporuka pošto voliš M103
@ 1BIT,ispalio je 22 granate,19 AP granata po 1k creditsa i 3 HEAT po 4.8k creditsa
Niti ovih x5 za prvu pobjedu me ne mogu zadrzati u igri 3 borbe za redom. Ovo je katastrofa,jeeem i njih,i njihovu igru sa toliko debila unutra.
Palo 9 k spota na Prokhorovci, uz 37 % izgleda za pobjedu.
http://wotreplays.com/site/1869374#self
...krenuo bih lakom linijom...ako zanemarimo devetke i desetke da li ići s kinezima ili francuzima. nemam još iskustva s te dvije nacije pa bih krenuo napokon.
...krenuo bih lakom linijom...ako zanemarimo devetke i desetke da li ići s kinezima ili francuzima. nemam još iskustva s te dvije nacije pa bih krenuo napokon.
ha, sta reci koju posluku porati ....
kinezi su meni iskreno ok, kao da imas t-54 nemasni (light, 0.5% MM ... mlijecne masti ) od tira 6
T4 za pocetak je stuart jako dobar tenk sa vrhunskim topom koji moze i sestice probijat-govorim o standard ammo, sve ono kaj amer stuart nije nikad bio, mozes se branit a mozes i napadat
T5 zatim je type t-34 isti ko rus, nit smrdi nit mirisi-cesto pogine comander koji je i guner pa je top nis koristi
T6 ovaj mali 59-16 je zakon i ima standardnu posadu od 4 clana ko i ostali visi tirovi, light, med i hvy, pa ak imas viska posadu slobodno ju prebaci
za pocetak je dosta i samo comander da ima 6th, ali tek sa full camo posadom krece zabava
jos se sjecam trenutka kad sam sa zadnjim topom 76mm dingal pun clip u guzicu IS-a pa sam vratil nazad na 57mm stock top koji bar ima pen, i jos puca brzinom praznjenja klipa od 76mm kojem ipak fali pen a nema smisla pucat samo gold
inace je tenk jako mali, ko mali t-54, i dobro se drzi u odnosu na ostale
T7 je "mali tajp" jer je laksa varijanta type-a 59 sa 100mm topom, dobije opciju vertikala za stavit
T8 dobije jos bolji top 100mm i super top 85mm koji mu daje bolji dpm uz manji pen
svi imaju jako dobar camo faktor, depresija je skoro nikakva, mogu se opremit removed speed governerom svi kinezi ko i rusi
a zabari....
amx40 je patnja i zlo, ko ga prodje i prezivi t4 scout MM sa njim biva nagradjen
sa ELC-om, drift kingom, 90mm top na tiru 5 je cisto zlo, sa visinom tenka do pocetka kupole ostalih u tiru 5-low rider, jako dobar camo, dsa ima kupolu bio bi totalno OP, nesto kao ru251 top na e-25
ili kako su jednom opisali e-25 daa je kupola na gusjenicama
12t dobija autoloader, isto nema nikakvu depresiju i slabu elevaciju, kao i cijela ta linija (kad probas znaces), treba ga pazljivo igrat
opet pomaze 6th i full camo posada, 75mm top kao standardni
13 75 je u biti 12t sa vise hp-a i veci tir, isto municije, isti pen
13 90 sve isto, tir gore, i otkljucava nove mediume
na tu liniju nejde vertikal na lightove, isplati se uzet u startu linije dobru posadu, ili stavit zenske sa 2 skila i picit prema vecem tiru
od francuza sam si ostavio elc i 1390 dok izgrajndam, posle ga se mozda rijesim
a kineze da imam mjesta u grazai ostavio bi si sve, t4 i t6 uz 7 i 8 koje imam
uz napomenu da je kineska med linija polu-scout sa dobrim camom i slabijim oklopom od npr. rusa
i uvijek postoji sansa da na nekom natjecanju osvojis type 62 ja ga nemam nazalost al imam t59 za trening posade,kroz njega su prosle 3 med i 2 light posade i ak imas neki prem tenk za naciju, lako prebacujes posade medju granama
p.s. vidim da nisi krenuo sa nacijama... btw svi imaju +3 scout MM
kinezi do tira 5 imaju ruske, usa, japanske tenkove, moduli su totalno drukciji za svaki tir
mozda bi pocetak bio laksi za istrazit kod francuza ali oni imaju oklopljene spore tenkove sve do elc-a
nadam se da sam pomogo , pijem
u birtiji
p.s. vidim da nisi krenuo sa nacijama...
kinezi do tira 5 imaju ruske, usa, japanske tenkove, moduli su totalno drukciji za svaki tir
mozda bi pocetak bio laksi za istrazit kod francuza ali oni imaju oklopljene spore tenkove sve do elc-a
nadam se da sam pomogo , pijem
u birtiji
...hvala na savjetu...
...dobro si se raspisao....ili sporo piješ ili si već ''dobar'' pa se prst razvezao... Živio
ma radler pijem
ali za silu imam 2 mala jegera u torbi kao consumables
ma u fazi sam pimpanja laptopa za wot da se malo ubrza
umjesto preordera wowsa i armoured warfarea i t-54 proto cu si ubost jedan opaki SSD
ali se ne nadam da cu grafiku prebacit na advanced nema sanse na ovom procu
....uvijek je proc problem....bar imamo tu opcuju i možemo ubaciti SSD... ma nije grafika najbitnija...
Pozzz,
ako ima tko invite kod da uništim život kolegi s posla :)
Zahvaljujem, može na pp
Witam

44% preciznost..probaj serverski ciljnik ukljucit. osobno sam s tim ustedio dosta granata koje su inace zavrsavale u zidovima okolnih zgrada ili u random stijenama
Tek učim igrat proklete autoloadere i ne paše mi taj stil igre (zasad) pa mi runde idu od katastrofalno loših do abnormalno dobrih... uglavnom evo jedne u tier 10 s AMX 50 100, ovo je potpuno zasjenilo onaj Ace sa M103.
Tek učim igrat proklete autoloadere i ne paše mi taj stil igre (zasad) pa mi runde idu od katastrofalno loših do abnormalno dobrih... uglavnom evo jedne u tier 10 s AMX 50 100, ovo je potpuno zasjenilo onaj Ace sa M103.
Ja sam sa americkih presao na francuske automate...nikako se navici, dok isklipam klip na 50 100 imam osjecaj da vjecnost prodje...
44% preciznost..probaj serverski ciljnik ukljucit. osobno sam s tim ustedio dosta granata koje su inace zavrsavale u zidovima okolnih zgrada ili u random stijenama
A di se to uključi ?
Ma ja znam ako ostane artiljerija zadnja i sad nas 4 / 5 juri ju uništit (ko će prije), pucat u prazno, možda ju pogodim, zato mi valjda bilježi dosta promašaja.
A di se to uključi ?
Ma ja znam ako ostane artiljerija zadnja i sad nas 4 / 5 juri ju uništit (ko će prije), pucat u prazno, možda ju pogodim, zato mi valjda bilježi dosta promašaja.
to ti je u generalnim opcijama, piše ti server reticle

nije to stvar neke uber leet statistike niti nekog statusa na forumu nego jedna od tri najbitnije stvari za bit dobar igrac, uz poznavanje tenkova/mapa i mehanike igre
stvar je u tome da po stronk programinku 25% granata leti u 3 pm, tako da sto ti je vise top nanisanio veca je sansa da ces pogodit-radit dmg-dobit expe i credse - rejting ce ti se povecavat, a da ne spominjem da neces gubit pare na vecim tirovima kad je svaka granata prek soma ak fulas i ides u minus bez premiuma vec na t7 sa granatama po soma ili porazom,a da ne pricam na t9 i 10
jedan savjet je meni super pomogo, a to je da uvijek vrijedi cekat dodatnu sekundu da se bolje nanisani pa onda puknut (cak i kad je skroz nanisanjeno, ako je bitan pogodak cekat jos pola sec za server reticle), cak i kad je capanje pri kraju npr, jer se -iako je cap na 100%-partija produzuje za 5 sec mislim, ako je neki tenk unisten-p.s. resetiranje capa se uvijek radi sa HE jer gotovo nikad se na odbije i gotovo uvijek radi dmg koji resetira cap (gotovo uvijek TM)
tako da je ciljanje prvo i najbitnije
onda dolazi ucenje slabih tocaka-tj di gadjat, a vecina tenkova ima uobicajene tocke
nakon toga moras osjetit svaki top posebno i otprilike znat kak brzo leti granata da bolje pogadjas vozila u pokretu-preticanje vozila nisanom, predvidjanje smjera, ubacis vrijeme za let granate i click-pogodak
zvuci komplicirano ali to postane automatski, kao i angling-nakosavanje, mrdanje kad te nisane, brojanje sekundi od kad te spotaju (3 sec nakon spotanja ukljuci se 6th, jos 6s si spotan, i jos 2 si spotan ak ima spoter designated target na guneru
pa onda racunas ak si 10 sec na mjestu na otvorenom, leti ti HE pozdrav od clockera arta stronk kempera ...
isto tak ce ti doc automatski brojanje protivnika po karti da na kraju tocno znas di je ko....
tazilon je car za to-svjesnost situacije, nadji ga na jutubu
imas i vodic za pocetnike super napravljen
p.s. neki dan na poslu upisujem rezervaciju gosta
naravno da sam umjesto strong upisao stronk jace je od mene
Znam za te trikove i sidescraping, probao sam, ali buše me ko balon, igram trenutno sa KV-1S, vježbam posadu, tako da im mogu vještinu odabrat, imam osjećaj da je oklop KV-1S tenka ko karton, rijetko kad se neka granata odbije od mene , tako da uglavnom čekam da protivnik prvi pukne, pa mu ja fino vratim dok on reload-a, čitao sam ovaj guide, odlično je napravljen, gledam slabe djelove tenkova, pa ih tamo gađam, većina na tier V ima slabi donji dio između gusjenica (Churchill 1, VK 30.01 H, ARL 44, KV-1S...), može se provirit i sa nosom van, ali pod velikim kutem (ali to je idealno za neki tenk sa kupolom skroz na prednjem djelu tenka), tada granata koja pogađa prolazi diagonalno i samim time je lim deblji, pa su manje šanse za proboj, mada kažem, nekako mi je KV-1S najbolje legao, trenutno je gore 85mm S-31 top sa nabijačem (Gun Rammer), vrijeme punjenja je 4,54 sekunde i kad pogodim na pravo mjesto, znao sam uništit i churchill-a 1 i KV-1 u istoj bitki, samo moram posadu vježbat da im vještine stavim (Snap Shot,Smooth Ride, Situational Awareness, Sixth Sense,Camouflage), trenutno mi top malo kasni za nišanom i fokusiranje je malo sporo...
Zna li netko hoću li ponovno imati 3 zvjezdice na topu na IS8 ako ga sada prodam pa ponovno kupim? Trenutno ga ne igram jer nemam posadu a i trebaju mi pare za grind drugih tenkova ali bi ga u budućnosti opet volio tu i tamo provozati...
Gotovo uvijek igram solo random i trudio sam se ali sada vidim da nema smisla samo trolam i guštam...koga briga imao 15 ili 20 PORAZA
Zna li netko hoću li ponovno imati 3 zvjezdice na topu na IS8 ako ga sada prodam pa ponovno kupim? Trenutno ga ne igram jer nemam posadu a i trebaju mi pare za grind drugih tenkova ali bi ga u budućnosti opet volio tu i tamo provozati...
Da ostat će, jer to nije dio fizičkog tenka, nego statistike na istom tenku unutar tvojeg profila.
I tako se vratio igri nakon 2 godine... uspio me kolega sa posla ponovno navući.
Barem će ova sezona brže proći
Nakon mjesec dana igranja se dogodila najzanimljivija/najnapetija bitka do sad.
U mom timu smo ostali M41 MHC i ja sa SU-8, u protivničkom 3 artiljerije i jedan medium.
Kao i inače se odlučio na sve ili ništa, no ovaj put je bilo sve
A rekli su mi da je artiljerija postala smeće...
Evo i snimka: Arty FTW
artiljerija je oduvijek smeće, i to ono najgore vrste