World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.280.379
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

jadan momak kako ga silujete :D komrade nedaj se uz tebe smo! naucit ces samo pitaj, uci i citaj wikipedije! lol

play2much
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Moje posljednje javljanje u ovoj temi.

Neki su pisali da je problem zatvoriti account, a riješeno je u dvije poruke supportu. :)

Sve se može bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
ZgGost kaže...

bok, evo tek počeo igrat ovu igru, pa me zanima koji je mod neophodan, ako takav postoji..odnosno koji vi koristite da vam malo olakša...
nekad mi se čini da sam ko glineni golub, takav otpor pružam

Skini si Svatekl2 modpack, većina stvari je u videu. Download u description videa, skidaj obavezno s google drive linka, mediafire stalno izbacuje kojekakve pyzdarije >_>

Koristim isti modpack, možeš si birat sam šta ćeš stavit, ma sve prejednostavno.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
11 godina
World of Tanks

Ala sapraste coveka koda je neznam sto reko, pa do t 9 se može doć  u 2-3 tjedna casual igre  cca 1000 bitaka, ako je prosjek nekih 400 -500 exp-a  po bitci plus daily bonusi....

Je malo glupo da nezna al opet pita, bolje da pita nas tu nego ko većina  u chetu "časti i mene i moje" .... mislim da mi se materi stuca non stop otkad "ganajm" ove misije s arty  

Uglavnom svi tenkovi moraju negdije spremit granate(ammo rack) kod njemaca je to bilo u kupoli i oko nje tj iznad gusjenica bocno, iako su rusi bil bili polomili par tigrova  tako što su probili kupolu pa su dobili zabranu trpanja granata po kupoli....

Slična  stvar je s rusima pogotovo  s t54 t55  koji imaju granate oko kupole posložene što je u teoriji najteže mjesto za pogodit, al kad se pogodi  ili odleti kupola ili tenk izgleda koda je istopljen što se može vidit po slikama  iz 90-tih...

No nebitno, da ne tupimo previse evo kako to otprilike izgleda u E 75, pa pretpostavljam da ste vi previše side scrapali, te vas je on pogodio iznad gusjenica u trup i ošlo 1500 hp-a odjednom....

A izgleda da nam presjednica nije baš neki tenkist ili je to lag na Pantovčaku ili di je već ured 

Slabo se vidi slika pa ...  evo

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 19:48 (LordNIbbler).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
D0nat0r kaže...

Poznati su mi dijelovi tenka, samo me hitac iznenadio jer sam bio postavljen frontalno ispred njega, blago nakošen. 

Pomislio sam da je nekakav cheat sa boost penetracijom ili tako nešto...ova igra postaje luđa svakim danom sve više i više.

covjece daj malo guglaj i gledaj videa i slusaj ak ti se neda citat... sve se racuna na serveru bas da se izbjegnu takve stvari

modovi koji su ilegalni takodjer samo iskoristavaju rupe u klijentu ali ne uplicu se u serversko racunanje, samo malo "tempiraju radnje" u klijentu

ZgGost kaže...

bok, evo tek počeo igrat ovu igru, pa me zanima koji je mod neophodan, ako takav postoji..odnosno koji vi koristite da vam malo olakša...

ja preporucam uninstall mod

@lordnibbler

znaci predsjednica je scumbag clicker

nek se preimenuje i kliktarovic

p.s. super ti je izbor perkova na loaderima

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 20:46 (ED63).
11 godina
ED63 kaže..

@lordnibbler

A  što da stavim na arty camo ili repairs ? Jel ima nekog smisla ionako na arty uvjek guram biu, no ovo je posada bilo ono ko u filmovima uletio u baraku i zadero se kome je dosadno te ko je dosao samo ih pretreniro nisam im resetiro skilove.......

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Defeat? Daj nemoj me..

.. ..
Ne pravim se lud, pravim se da nisam.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 22:13 (plug-in).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Upravo se događa....dafuq

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZgGost kaže...

bok

, evo tek počeo igrat ovu igru, pa me zanima koji je mod neophodan, ako takav postoji..odnosno koji vi koristite da vam malo olakša...

Tek si poceo igrati i vec bi stavljao modove, wtf?!?!?! Prvo nauci mehaniku igre i osnovne stvari, pogledaj malo youtube kako s kojom vrstom tenkova igrati, onda kada to pohvatas stavljaj modove..... To ti jekao jos nisi naucio voziti auto a vec bi stavljao turbo i ostale stvari

10 godina
neaktivan
LordNIbbler kaže...

Ala sapraste coveka koda je neznam sto reko, pa do t 9 se može doć  u 2-3 tjedna casual igre  cca 1000 bitaka, ako je prosjek nekih 400 -500 exp-a  po bitci plus daily bonusi....

Je malo glupo da nezna al opet pita, bolje da pita nas tu nego ko većina  u chetu "časti i mene i moje" .... mislim da mi se materi stuca non stop otkad "ganajm" ove misije s arty  

Uglavnom svi tenkovi moraju negdije spremit granate(ammo rack) kod njemaca je to bilo u kupoli i oko nje tj iznad gusjenica bocno, iako su rusi bil bili polomili par tigrova  tako što su probili kupolu pa su dobili zabranu trpanja granata po kupoli....

Slična  stvar je s rusima pogotovo  s t54 t55  koji imaju granate oko kupole posložene što je u teoriji najteže mjesto za pogodit, al kad se pogodi  ili odleti kupola ili tenk izgleda koda je istopljen što se može vidit po slikama  iz 90-tih...

No nebitno, da ne tupimo previse evo kako to otprilike izgleda u E 75, pa pretpostavljam da ste vi previše side scrapali, te vas je on pogodio iznad gusjenica u trup i ošlo 1500 hp-a odjednom....

A izgleda da nam presjednica nije baš neki tenkist ili je to lag na Pantovčaku ili di je već ured 

Ammo rack odgovor je bio dovoljan, ostalo su se istresli beveze. Previše sam sidescrapeao. Nije mi se još dogodilo na e75 pa mi zato bilo čudno,

za sve postoji prvi puta . Hvala na odgovoru i slici.

ED63 kaže...
D0nat0r kaže...

Poznati su mi dijelovi tenka, samo me hitac iznenadio jer sam bio postavljen frontalno ispred njega, blago nakošen. 

Pomislio sam da je nekakav cheat sa boost penetracijom ili tako nešto...ova igra postaje luđa svakim danom sve više i više.

covjece daj malo guglaj i gledaj videa i slusaj ak ti se neda citat... sve se racuna na serveru bas da se izbjegnu takve stvari

modovi koji su ilegalni takodjer samo iskoristavaju rupe u klijentu ali ne uplicu se u serversko racunanje, samo malo "tempiraju radnje" u klijentu

ZgGost kaže...

ja preporucam uninstall mod

@lordnibbler

znaci predsjednica je scumbag clicker

nek se preimenuje i kliktarovic

Za manje od pola godine igre sam po statu žuti igrač. Naravno gledam da se poboljšam kao i svatko normalan. Nick možeš provjeriti, isti je kao na forumu.

Znam da braća rusi imaju svakakvih modova i čuda pa mi prvo palo to na pamet.

A pitanje sam postavio ovdje zato što smatram da je normalna ekipa na forumu i da će dati ispravan odgovor. Ja svoje svagdašnje frustracije riješim u igri

a ne  na način da omalovažavam ili rugam se jer se nisam navikao funkcionirati na dnevnoj bazi na taj način. 

16 godina
neaktivan
D0nat0r kaže...

Za manje od pola godine igre sam po statu žuti igrač. Naravno gledam da se poboljšam kao i svatko normalan. Nick možeš provjeriti, isti je kao na forumu.

Znam da braća rusi imaju svakakvih modova i čuda pa mi prvo palo to na pamet.

A pitanje sam postavio ovdje zato što smatram da je normalna ekipa na forumu i da će dati ispravan odgovor. Ja svoje svagdašnje frustracije riješim u igri

a ne  na način da omalovažavam ili rugam se jer se nisam navikao funkcionirati na dnevnoj bazi na taj način. 

nemoj se ništa sekirat, ovdje je to normalna pojava. imaš par osoba spremnih pomoći (znate koji ste), a ostatak ima doktorate iz primjenjenog sarkazma i cinizma

15 godina
World of Tanks

ne zaboravite na ski11 nacziszte

na artiju loaderima ili camo ili repair, zavisno kak igras i kak si ostalima stavio, da je tenk ili manje vidljiv ili brze popravlja

mada neznam kolko ima koristi od repaira jer kad je arti spotan stize horda bijesnih pasa da ga gangbanga

ja sam svojima stavio camo, nije da igra neku ulogu

mozda na fv304 bi repair dobro dosao

a gunerima snapshot obavezno, iako nemaju kupole (neke imaju), i artice dobiju bonus od snapshota dok okrecu top

driverima ili clutch ako su glomazne, ili smooth ride ako su brze pa znas cesto pucat u pokretu

na visim tirovima stavljaju u ruske arti benzin, hranu i speed governor da su pokretnije, jer te repair kit nemre spasit kad si spotan i budes wafel desert

p.s. majku im njihovu bjelosvetsku i wg-u naravno da su stavili pakete sa hrpom golda i mjesecom premiuma pa kostaju ko i t-54 first proto skoro 240 kuna

Premium Shop: Military Parade Trio | Premium Shop | World of Tanks

thx, but no thx wg FU

ovo je isto ko fury

cekacu da dodju u premium shop pa ih uzet kad se iscufaju malo, na nekom 30-50% popustu ko i dikera

p.s. ko nema tetrach moze ga sad za vikend osvojit

sutra sam slobodan i imam kod za dan premiuma a onih 750 golda kao odsteta za to sto vec imam tetra ce mi doc ko budali

dragi kolege neka je sila sa vama za ovaj djurdjevdan paradajzdan vikend

i obavezno prakticirajte ovo

Kolinahr - Memory Alpha, the Star Trek Wiki

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 14:35 (ED63).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
ED63 kaže...

na artiju loaderima ili camo ili repair, zavisno kak igras i kak si ostalima stavio, da je tenk ili manje vidljiv ili brze popravlja

mada neznam kolko ima koristi od repaira jer kad je arti spotan stize horda bijesnih pasa da ga gangbanga

ja sam svojima stavio camo, nije da igra neku ulogu

mozda na fv304 bi repair dobro dosao

a gunerima snapshot obavezno, iako nemaju kupole (neke imaju), i artice dobiju bonus od snapshota dok okrecu top

driverima ili clutch ako su glomazne, ili smooth ride ako su brze pa znas cesto pucat u pokretu

Sve to stoji, al ako su u pitanju tenkovi, ionako je koncepcija artya da samo stojiš u kutu mape i klikćeš, po meni arty nema dosta hp-a,  a budući da  jedino od skilova ima svrhe samo bia za arty to stavljam kao skill, no budući da mi se ne bacaju silveri ostavio sam  skileve koje su već imali te kad dođe t 7 -8, tad ce vec imat  dovoljno iskustva da imaju biu i odma budu na 100 % kad kupim m12 i m40 ili koji već ide.... 

No eto ko voli nek izvoli, ipak  ima i ljudi koji na mausa stave camo. 

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jučer je bio malo bolji dan . Ova partija sa Tigerom je bila sa par botova . Tiger l posada mi je bez skilova jer sam ih prebacio na Tiger ll .

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

pitanje za ove bolje igrace koji imaju medium Bat chat, koje skillove i perkove stavljate na posadu?

edit:

treci skill na 85%

bia, repair su mi glavni

pa me zanima misljenje nekog boljeg igraca sto i kako pretrenirati

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 23:54 (game789).

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ovisi kolko skillova imaš na posadi?

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

po kojem redu otključavati module na is-8?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

kako bih volio biti na mjestu od e50m u ovoj borbi

mm working as intended

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

0 0 hvala 0
14 godina
LordNIbbler kaže...

Hahahah netko iz mog bivšeg klana.Pretpostavljam tko,isti onaj koji je napravio video Geronimo party...luđak 

12 godina
neaktivan
del4nec kaže...

Ovisi kolko skillova imaš na posadi?

edit:

treci skill na 85%

bia, repair su mi glavni

pa me zanima misljenje nekog boljeg igraca sto i kako pretrenirati, s obzirom da sam jos na lorraine-u na 45k xp ?!?!

kao cekati cetvrti skill za kamo ili ga prije staviti itd

hvala

15 godina
World of Tanks

makar je lorena debeloguza i nema koristi camo, ja sam jos sa 13 90 zadrzao camo

moji su pred kraj drugog skila

com-6th, camo

gun-camo, snap

dri-camo,off road(mislim, idem probat sliku nac)

inace sam se bio malo pozabavio bas batman setupom prije nego sam ga uzo da vidim kaj drugi rade

vent, optika, vert je standard svima, a za posade sam si nebud ljen i zapiso pa da vidim sta kazu salabahteri

onaj tip svet sekundarnih sirovina iz world of papoj ima ovak:

bia,6th, recon

bia, designated target, snapshot

bia, controlled impact, smooth ride

ovo je mislim od wot uni klana - onaj dosadni tip kaj mase rukama, kak se vec zove... sjeti se mujo

bia, 6th, repair, recon ili situational

bia, repair, snapshot, camo

bia, repair, preventive, clutchbraking (ak tenk ima mali traverse)

ovo je opcenita preporuka za sve mediume, mislim da je kod batmana zeznuto jer ima samo 3 clana

edit- evo naso i posebno za bat:

6th, camo, recon;

camo, snap, repair

camo, smooth ride, repair

p.s. ovo je mozda od sir focha, a mozda od kvikija, ko bi ga znao vise

moje misljenje ™ je da je bat kao papirnati light lakse igrat kad ima full camo, naravno 6th je obavezan, i igrac bi moro ga imat vec na tiru 6-7-8

posto ima brzinu, najbitnije je ostati nevidljiv, zatim precizan kod pucanja, pa zatim ide kukuuc i view range pa na kraju survival skills-safe stowage, preventive i repair

moras znat da je na batu depresija ocajna, elevacija je takodjer ogranicena, i taj top...oh taj top 105....

ako nije skroz nanisanio i jos pola sekunde da se server reticle uskladi, ode granata u 3pm, oce dingati i kaugumu zaljepljenu na ruski tenk i nekad jednostavno nemres nekom doc iza ledja i sasut cjeli klip, jer ce najcesce jedna dingat ak nije skroz nanisanjena, barem je meni tak

ak imas para da stavljas hranu umjesto protupozarnog, dobro ce ti doc i opcenito ce poboljsat cjeli tenk

Parisian Mugger – Bat Chat 25T Review – WoTLabs Articles

French Tree Archives - Tank World News

Bat.-Châtillon 25 t - Global wiki. Wargaming.net

Garbad reviews all the tier 10 Mediums - Gameplay Discussion - World of Tanks official forum

Garbad reviews all the tier 10 Mediums - Gameplay Discussion - World of Tanks official forum - Page 15   bat review

p.s. bas gledam, moja posada ima iste skilove ko i njegova, ali ja nemam bia, znaci njegov 2. i 3. skil su ko meni 1. i 2. skill

nadam se da pomaze ovo kolega, da znam da nisam bezveze njuskao i kopao, jer me zanimalo how to bat in style

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Meni je na BatChatu:

Commander: sixth sense, cammo, repair

Gunner: snap shoot, cammo, repair

Driver: clutch breaking, cammo, repair

Na commanderu sam razmisljao da li da umjesto repair stavim neki view range skill, ali odlucio sam ipak na repair. Jos na Lorraine kupola se cesto zaglavljivala, pa onda repair da ju sto prije popravi. A i trackani BC je mrtav BC, pa sam isao na repair.

Bilo mi je i na driveru dilema da li da idem na smooth ride ili clutch breaking. Ali BC je tako uzasno neprecizan u pokretu da bi i sa smooth ride i dalje bio poprilicno neprecizan. I odlucio na clutch breaking da popravim los traverse jer je to takodjer jako bitno na BatChatu koji zivi od svoje pokretljivosti i cammoa.

Kada jednom dodjem na 4. skill vjerovatno cu retrenirati na BIA, pa ponovo poceti trenirati repair kao 4. skill.

Oprema mi je vents, vstab i optika.

Ali ja za sada poprilicno suxam u BatChatu (imam nekih 40-ak borbi i ne igram ga bas precesto), pa ono... 

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 6:59 (Mauro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo krenula vojna parada, dijeli se tenk+mjesto i opet MM ne dela kak treba, tri dana prije parade sam jačao posadu, nekad sam bio među jačima u timu, nekada u sredini, sad sam stalno u sredini, bez beda sam sa KV 1-S uništio njih dvoje/troje, rijetko kad i pet, sad jedva jednog uništim, a zanimljivo kako moj tim uvijek izgubi, baš se vidi kako je nešto namješteno, MM pomješa jedan iskusniji tim sa jednim manje iskusnim i ja sam uvijek u ovom manje iskusnom, prije tri dana su runde trajale i po 8 minuta, sad mi pola tima pogine u prvoj minuti, baš kao da je suđeno da ne završim one zadatke i osvojim nagradu, a nekome je olakšano, fu** y** Wargaming...

Moj PC  
5 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

tako je, wargaming namješta mm samo zbog tebe  

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

4 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

hvala svima na odg.

nekako mi je glupo da imam Bat chat bez popravaka, jer kao sto onaj gore napise, bat bez popravka je mrtav bat, tako da :/ a i na svakom tenku imam bia tako da nebi zelio skidati ni na ovome... posto kod mene sada ide svima bia, repair (i 6 culo naravno) + treci skill: majstor voznje i mirne ruke, mislim se dal da resetiram treci skill pa stavim svima kamo, a kao cetvrti da ide ovaj: majstor voznje i mirne ruke?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
never kaže...

Slazem se ja s tobom, ali bas sam nedavno ganjao spotting dmg u t71 i bilo mi je bas zanimljivo gledat kako u veliko brdo partija tek 2 prokhorovke (na drugoj sam tek bio uspjesan), a da ne velim kolika masa partija gdje sam bio u t8 borbama (gdje je manji pool HP-a i manji alpha) tako da je pogotovo bilo tesko skupit. Biti u t8 borbi s t71 je bilo gotovo nevjerojatno prije!

15 godina
neaktivan
never kaže...

Ne kužiš, nemoguće da sam prije dva tri dana od šale uništavao 3/4 tenka, a danas kad je parada i nagrade uništim jedva jedan, mm definitivno nije isti kakav je bio prije par dana...

16 godina
1BIT kaže...
never kaže...

Ne kužiš, nemoguće da sam prije dva tri dana od šale uništavao 3/4 tenka, a danas kad je parada i nagrade uništim jedva jedan, mm definitivno nije isti kakav je bio prije par dana...

MM je isti, no igrači unutar tog MMa nisu isti od pre 2 dana i danas i ostatak vikenda. Sad jbg djeca došla iz škole, vikend i logično da će upalit tenkove.

12 godina
Del_Boy97 kaže...

netko?

11 godina
Del_Boy97 kaže...
Del_Boy97 kaže...

netko?

Gusjenice, top, kupola... top je ono najbolje na njemu, mada ako vam nije bed ni bl9 ili 10 može se i prije na kupolu pa top .... Zaboravio koliko poboljšaje rof  davno je to bilo.....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice