World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.084.889
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Intel&ATI kaže...
Tenk nemoze nestati na 20m, svaki tenk u krugu od 50m je automatski spotan...

Ne postoje teorije zavjere i russian programink, sve se u ovoj igri da objasniti ako razumijete kako funkcionira

A za kolegu gore, mozda je bio 15m iza grmljeva, mozda vise njih i naravno da je nestao, daj replay pa cu ti rado objasniti zasto je nestao.

Ma znam da ne može na 20 m...to sam reko tek toliko... ali ako imaš posadu sa cammo skilom, mrežu i tenk kamufliran i još pucaš iza grma određene gustoće onda naravno da nestane i ne vidiš ni odakle te gađa...

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 10:36 (Zrinski).
11 godina
Intel&ATI kaže...

Tenk nemoze nestati na 20m, svaki tenk u krugu od 50m je automatski spotan...

Ne postoje teorije zavjere i russian programink, sve se u ovoj igri da objasniti ako razumijete kako funkcionira

A za kolegu gore, mozda je bio 15m iza grmljeva, mozda vise njih i naravno da je nestao, daj replay pa cu ti rado objasniti zasto je nestao.

Kako ne može, nije mi se jednom dogodilo, bez grmlja ili ičeg. Jednostavno je sinhronizacija loša.

Samomrzeći hrvat
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam snimo ali bila je pustinja nije bilo grmlja ide on prema meni ja prema njemu i ono frajer vanish

0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

to je zbog toga sto server sporo refreša pozicije tenkova pa zato nestanu na sekundu koja zna biti krucijalna

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakvih sve idiota danas nema na igri!! OMG!! Poraz za porazom...čak izgubimo i dobivenu partiju...nebreš verovat!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Batmobile mi je totalno dobar. Nisam mislio da će mi se sviđati s obzirom da je autoloader, ali je prezabavan.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks
SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Mene je ovaj vikend zbilja dobro islo, imam preko 75% dobivenih, nekako mi se cini da je ekipa u drugim timovima bila malo ebete, nije im bilo tesko trpat...

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
16 godina
Entry Point kaže...

Batmobile mi je totalno dobar. Nisam mislio da će mi se sviđati s obzirom da je autoloader, ali je prezabavan.

Pa s obzirom da si se morao naigrati autoloadera da bi dosao do batchata, vec se naviknes na njih.

Kao sto sam vec napisao, meni je lorena sasvim dobra. Malo mi postaje naporan taj kempersko-kurvanjski nacin igre, ali tenk kao takav je dobar.

Nakon sasvim dobrog iskustva sa lorenom brijem da bi mi batmobil trebao biti mrak. Jedva cekam :)

If you're not paranoid, you're not paying attention
11 godina
Mauro kaže...
Entry Point kaže...

Pa s obzirom da si se morao naigrati autoloadera da bi dosao do batchata, vec se naviknes na njih.

Kao sto sam vec napisao, meni je lorena sasvim dobra. Malo mi postaje naporan taj kempersko-kurvanjski nacin igre, ali tenk kao takav je dobar.

Nakon sasvim dobrog iskustva sa lorenom brijem da bi mi batmobil trebao biti mrak. Jedva cekam :)

Ma da, neke sam preskočio sa free expom, a ostale nisam toliko baš volio :D Batmobile je predobar   Napokon dobar pen i dmg 

Samomrzeći hrvat
15 godina
World of Tanks

Jel to dobijamo neki gold kad se logiramo?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Jel to dobijamo neki gold kad se logiramo?

http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/22/daily-login-bonus-missions/

Nije za nas nažalost!

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 23:17 (milanji).
16 godina
neaktivan
Jos da je to za eu server...al mi dobijemo kitu kad se logujemo.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Možemo očekivati nešto za nas sad 11. i 12. 04., navodno se nešto šuška među contributorima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Nisam jako dugo igrao wot.dvije godine.I ono sto sad vidim je da svi rokaju gold.

imam neki mod koji pokazuje čime si roknut.

Jel nisu on malo poskupili gold?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ne neg možeš prem ammo kupovat i za creditse
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
World of Tanks

Da znam.bilo je to još onda kad sam igrao ali jel nisu to poskupili i u kreditsima da rulja mnje kupuje.Jednu te dinga drugi odma ide premium iliti gold ammo

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
milanji kaže...

Možemo očekivati nešto za nas sad 11. i 12. 04., navodno se nešto šuška među contributorima.

:D Kad bi vam smio reci, ali biti ce i za balkan pripremljeno puno toga ako ne zahebu( neke nagrade samo za EU igrace ) u nedjelju od 16:00h vam krecem sa streamom vezan za 4 godisnjicu wargaminga, vama mogu samo dati na mastu sta bi moglo biti :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 2:13 (Mistercro).
15 godina
Mistercro kaže...
milanji kaže...

:D Kad bi vam smio reci, ali biti ce i za balkan pripremljeno puno toga ako ne zahebu( neke nagrade samo za EU igrace ) u nedjelju od 16:00h vam krecem sa streamom vezan za 4 godisnjicu wargaminga, vama mogu samo dati na mastu sta bi moglo biti :D

Znači novi nerfovi dolaze.

16 godina
neaktivan
Mistercro kaže...
milanji kaže...

Pa reci šta si se stisno...niko ovde pa čak ni deda nije toliko poznat da bi mogao raširiti vijesti 

17 godina
moderator
Mistercro kaže...

Daj nabavi jedan WoWS beta ključ, šta si se stisnuo. Ja samo maštam o tome.

16 godina
malina22 kaže...
Mistercro kaže...
milanji kaže...

Pa reci šta si se stisno...niko ovde pa čak ni deda nije toliko poznat da bi mogao raširiti vijesti 

Ono sto je vec vidljivo u igri dolje na slikama.

3 misije, svaka nosi dan premiuma i otkljucava slijedecu, a 4. daje Chi Nu Kai.

Chi Nu Kai vec imam i nisam ga igrao 100 godina jer nije bas najzabavniji, ali 3 dana premiuma dobro dodju. A i za tenk bi valjda trebao dobiti gold jer ga vec imam ako uopce izgrindam misiju.

2. misija je 75k XP ako se ne vidi na slici.

part 1 part 1
part 2 part 2
part 3 part 3
part 4 part 4
If you're not paranoid, you're not paying attention
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 8:17 (Mauro).
13 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...
LordNIbbler kaže...
A wg je najači što se tiče modova, sve je dozvoljeno što vam ne daje nepravednu prednost. A sad dali je ovo gore što sam nabrojao nepravedna prednost, ja bi rekao da je, ali neko se ne mora složit i vjerovatno će reć pa svako to može instalirat, što je točno ali bi onda to trebalo bit kao prikaz trave u snajper modu (u opcijama moš odabrat  želim ili  ne želim). 

Koliko sam dosada vidio ima raznih modova, ali najjaci mi je trenutno Asalain MOD, i ima unutar opcija auto AIM MOD, samo treba pregledati sve opcije koje nudi, i odlicno radi, vase je da samo tenk vozite, sam nisani i sam puca, pa tko voli neka izvoli, postanite i vi UNICUM igrac. Jedini uvjet je da se micete sto vise i zaklon trazite, pazite na vrijeme reloada, te kad top puni zadnju sekundu, izvirite, mod sam opali, vi se povlacite. i cekate iducih 5-6-7 sekundi pa sve nanovo. Pomaze i to sto ima opcija da vidite koliko treba protivniku da reloada ili je vec napunio top te u kojem pravcu protivnicka arty gleda, kao i vasa. Samo sto je jako puno informacija na ekranu, pa nekima ce mozda biti previse u startu.

A navedeni mod ima opciju za arty, sama proracunava mozebitan polozaj protivnickih tenkova te sugerira di treba pucati. To mi bas i nije radilo dobro, ali bas i nisam s arty puno igrao pa mozda nisam dobro podesio postavke.

Nakon testiranja navedenog moda zadnjih par tjedana sve mi je jasno kako pojedinci imaju tako bolesne statistike.

...ako je to sve tako kao sto kažeš vezano za navedeni mod onda je to mod za debile..bilo bi bolje da i vozi sam......gdje je onda tu zabava i sl. 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Hura za WOT, ovaj zadatak di dobiš još jedno slobodno mjesto mi se posebno sviđa, jer otključat ovog stug-a je muka Isusova, a i koliko sam vidio u igri, nije nešto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Chi Nu Kai vec imam i nisam ga igrao 100 godina jer nije bas najzabavniji, ali 3 dana premiuma dobro dodju. A i za tenk bi valjda trebao dobiti gold jer ga vec imam ako uopce izgrindam misiju.

Mogu se slikat i oni i njihovih 75k expa grinda. Ameri za mjesec dana logiranja dobiju t6 prem+pare+opremu, a mi t5 od kojeg i onako nemam koristi....

16 godina
neaktivan
Bullfrog kaže...
Mauro kaže...

Mogu se slikat i oni i njihovih 75k expa grinda. Ameri za mjesec dana logiranja dobiju t6 prem+pare+opremu, a mi t5 od kojeg i onako nemam koristi....

Ne vjerujem ja da je ovo zamjena za login bonus...ovo je event za WG proslavu.

11 godina
neaktivan

Sam protiv 7 :D Najbolji replay tjedna br.11 je vani :)

17 godina

Neznam na koji mod u Aslainu misli tocno, auto aim extended ili autoaim indication, no ocito nema pojma sto je bilo koji auto aim mod, mozda ni nezna da oba moda samo se nadovezuju na autoaim ugraden u wotu.

Ukratko, jedni od modova koji znaju biti korisni, pogotovo zbog postojecih gluposti u igri.

Auto aim extended donekle popravlja ocajano glup ljepljiv nisan koji skace na tenk koji npr. proviruje na vrhu brda, npr. produzivanjem vremena 'ljepljivog' nisana.

Auto aim indication je koristan i zgodno logicno prosirenje postojeceg auto aim sustava; osim jasnijeg indikatora kad je auto aim upaljen, ovako ne treba vise hvatati desnim gumbom mutavog skauta, vec s ovim modom moguce je odrediti kut hvatanja auto aim klika, znaci npr. 20 stupnjeva oko skauta desnim klikom on je u auto aimu.

○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 15:22 (kunof00).
11 godina
World of Tanks

Odigrao malo u dva navrata. 5/15 pobjeda, botova ko u priči. 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz Ekipa

Kako sma vam jucer najavio da ne smjem nista reci, danas dobio odobrenje da vam otkrijem sta ce to biti kao giveaway na mom streamu u nedjelju

Pa evo:

• 2x Wot loader bag
  • 3x mis WoT Razer Deathadder
  • 3x Slusalice WoT The Kraken 7.1 Chroma
  • 1x Gigabyte Nvidia Geforce GTX 960
  • 10x Invite kod za World of Warship
  • 10x Bonus kod za World of tanks

Sada reklama, mislim nije reklama nego ako vas zanimaju nagrade i sve vezano za giveaway pratite moju stranicu na facebooku :)

https://www.facebook.com/MisterCroo?fref=ts

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 20:17 (Mistercro).

9 0 hvala 8
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice