*stronk russian accent*
BEST TENK IN GEJM!
*stronk russian accent*
BEST TENK IN GEJM!
sva tri su ti odlična, osobno preferiram kv2 jer mi ništa nije draže nego doći nekoj t8 sa strane i skinuti joj pola hp-a
Tier III vs tier V, bez premium-a i ikakvih dodataka
probaj cruisera mk. II iliti mini KV-2
Kako ova igrica kdo vas fercera na max grafickim postavkama? Kod mene sa 2500k + r9 290 fps spada do 45... Meni izgleda neoptimizovano...
Da, neoptimizirana je, koristi samo jednu jezgru CPU-a tako da je najbolji način za dić performanse, ako već imaš dobru grafu, da overclockaš proc, što tebi neće bit problem jer 2500k može do 5Ghz, ali svejedno ti se može fps spuštat nisko u ponekim situacijama... jbg, igra im je u banani što se toga tiče...
Šta da stavim od ovoga equipmenta na FV4202 ? Pored medium gun calibera mislio sam staviti još optiku i vert stabilazer.. ne znam baš vala.
5600 dmg je dosta tek za značku 2?! Svejedno, predobra partija, zakempao sam i rokanje... skoro sam potrošio sve granate, 46 hitaca, 36 ih je našlo metu, 20 penetracija.
Obožavam ovaj tenk
Rijesenje misterije je upravo ovdje podebljano, nisi spotao svoje mete koje si pucao = manje xp
Mozes imati ace tanker sa 3000-4000dmg, a mozes imati i first class sa 8000dmg...
sa obj. 140 sam jedom napravim 8.2k dmg i dobil 2. klasu :P
Imao sam 1300 spotting dmga
Što se tiče opreme za FV4202. Ja imam medium rammer, vent i coated optics. Sa tim imam max view range i 7 sec reload uz posadu koja je na 120% sa 4 skilla.
Ja sinoć vozim Leoparda 1, napravim 10k dmga i uništim 10 tenkova u partiji. Reko gle odlične partije, idem postati i qrčiti se na temi a ono zvoni sat, moram ustati na posao. Fuj, jbm ti snove takve...
Kako ova igrica kdo vas fercera na max grafickim postavkama? Kod mene sa 2500k + r9 290 fps spada do 45... Meni izgleda neoptimizovano...
Da, neoptimizirana je, koristi samo jednu jezgru CPU-a tako da je najbolji način za dić performanse, ako već imaš dobru grafu, da overclockaš proc, što tebi neće bit problem jer 2500k može do 5Ghz, ali svejedno ti se može fps spuštat nisko u ponekim situacijama... jbg, igra im je u banani što se toga tiče...
Više od svega pomaže instalacija na SSD.
Imam ju ja na SSD-u i sa ovom svojom konfom pod MOJ PC isto dropa na 45 minimalno nekad, ali i dalje jako fluidno. Full HD reza je u pitanju, sve postavke na maximum i FXAA ON.
Više od svega pomaže instalacija na SSD.
Da, i ja ga imam na SSD-u, zaboravio sam navesti.
Igra je jednostavno tako optimizirana, nema smisla žalit se na 45 fpsa na max postavkama kad je sve i dalje tečno. Nekad se penje na 100 nekad je 45 al sve u svemu lijep FPS za toliko nabrijane detalje. Čak sam i OC-o grafu na 1550mhz core clock i +220 mem clock i nema promjena dakle to je maximum što igra može tjerat.
Ja sinoć vozim Leoparda 1, napravim 10k dmga i uništim 10 tenkova u partiji.
Leopard 1 me nikad nije privlacio i nisam razmisljao o njemu sve dok ga nisam sada na ovom 9.7 testu probao.
Mogu reci da me tenk jednostavno odusevio. Odlican top, odlicna mobilnost, dobar gun depression itd. Uglavnom odlican tenkic sa losim armorom, ali hebi ga nemozes imati bas sve.
Taman imam 3 skill njemacku posadu koja cuci u barakama (dosao jo JagdTigera i odustao ici dalje po toj liniji jer mi dosadili spori TD-ovi), sve do Indiana imam otkljucane sve topove, radio i vecinu motora od prethodnih svapskih grindova, T-25 za treniranje posada, tako da bi grind do Leoparda trebao biti sasvim ugodan.
Cim zavrsim grind francuskih mediuma (trenutno na AMX13 90 sa 170k XP skupljenih) i Obj140 (jos nekih 150k XP) definitivno idem po Leoparda jer kao sto sam napisao - na testu me tenkic stvarno odusevio.
Imao sam 1300 spotting dmga
Brkas pojmove, spotting dmg nije isto sto i spotanje neprijatelja na koje si pucao, naravno spotting dmg isto doprinosi xp-u, ali ti si pucao na tenkove koji nisu bili u tvom viewrange krugu, vjerojatno si trackal nekoliko njih pa si dobio i nesto spotting/assist ili si mozda cak neke direktno spota, nije bitno
Primjera radi kad pucas na tenk sa 50m dobis puno vise xp nego pucanje na tenk sa 445+m (ako imas max viewrange)
@MagiBagi
GPU overclock ima relativno mali utjecaj na performance dok CPU oc ima ogroman, vjerovao ili ne sa i5 750 na stock 2.67 Ghz dobivam kojih 40-70fps ovisno o mapi kad ga stavim na 4Ghz dobivam 80-110 fps
Graficka je GTX 660, postavke su sve max osim extra effects, flora details, motion blur na off te shaddows i lightning na low/medium
Evo jucer sa t62a, dvije borbe zaredom, dva acea
Dok mi crew dodje na 100% kako da ih po redu treniram? koje skillove?
svaki "tonk" traži drugačiji pristup...npr: lovcima je camouflage jako vrijedna, teškašima popravke.....
uglavnom, ovisi o "grani" koju razvijaš i stilu igre koji preferiraš
znaci ostali spavaju. mislio sam da cu cut jos koje misljenje, ali vjerovatno jos ljudi spavaju.......
znaci ostali spavaju. mislio sam da cu cut jos koje misljenje, ali vjerovatno jos ljudi spavaju.......
Od svega toga je najbolji bio kv 1 s tj kv85 sad, al to je uvijet da se zna igrat, jednostavno se igrao ko med tenk, dodes do neke tocke skines nekom pola Hp-a ako je tvoj lvl, on od straha paraliziran se povlaci i taman da krene naprid 122 mm je ponovo spremna da ga zavrsi, kazem tako je bilo sad je taj tenk s 122mm kao uništen lošije cilja top i ima manji luk topa, ali opet je op s 100 mm.... mislim da je on možda i najbolji jer se može otključat 122 mm za veci t što je poslje mnogo dobro jer nije zabavno igrat kontra t8 s 150 dmg-a al provijerite jel se prenosi tj jel dijeli top 122 mm s Isom i kv 3.
kv 2 je u sustini isti kao i t 150 samo je kupola glomaznija (trup) je mislim indentičan, ali nemojte me za riječ, a i ima isto top 107 zis kao i t150, mada mislim da je nadaleko naj bezbolniji za igrat pošto kv2 je i stock pristojno oklopljen i ima derp haubicu tako da ce dmg-a uvijek bit samo meni se ne sviđa rld a ni najbolji top koji je ubiti arty samo bez setelitskog pogleda.... ujedno kv 2 je coravi put pošto nema sljedećeg tenka već se vraća na t 150 i može se otključat arty s 51.....
t150 je stock loš a kad je full je poprilično dobar pogotovo ako znate side scrapat( ukoliko ste došli s kv 2 ) onda bi trebao bit skoro pa bezbolan jer bi trebali imat najbolji top.... E da i zna dosta često planit, tj zapalit se isto kao nasljednik kv 3 tek kv 4 je zvjer od tenka, dok su t150 i kv 3 bruka stok, tek kad su full su pristojni , ali daleko od op( osim ako se ne igra kontra idiota pa se moze side scrapat)....
No ukratko ovisi kako igrate i koliko ste iskusni, ako znate što radite idite na kv 85, ako ne kv 2 pa probajte s derpom ako vam se ne sviđa stavite 107 mm i imate otprilike t150 doduše s lošijim camom al to je više manje to .... Teško je nekom reć što mu je najbolje , tako su i meni rekli kad sam krenuo igrat uzmi t110e4 i to mi je najgori tenko kojeg sam ikad kupio jednostavno banana od topa do oklopa, stb I t10 japanac najrađe bi ga prodo i kupio t 9, amx 50 b mi isto više leži od bata.... uglavnom pogledajte kako igraju s kojim tenkovima pa šta najviše odgovara vami al opet imajte na umu i onog ko igra taj tenk, jer daba meni gledat stb-a kako vozi neko ako je on u prvim redovima dok sam ja više "S TD-ovima i artiem "
Da se malo pohvalim, nisam dugo
E50M- 8300 dmg, Kolobanov... puno sreće na kraju, vjerojatno me RNG pomilovao jer me arty trebala ubiti... ali sreća prati hrabre XD
http://wotreplays.com/site/1736970#self
Ajmo brzo pomoc igram vecinom s ruskim tenkovima. ali me zanimaju ovi modeli, i koji je od
njih naj bolji ovak,Znaci. t-150,kv-2,kv-85.i nespavajte hitno odgovor.
sad su to samo sjene tenkova od nekad, al neka....
kv-2 je super jer ima mini derp u startu, a posle dobije i 152 koji je super kad imas dobru posadu i znas igrat-problem je spor reload i aim time i jos vise spor let granate koji moras naucit procjenit kad gadjas pokretne mete
t-150 je klasicni teskas sa oklopom i dobrim topom, s tim da imas samo jedan pravi top za njega, a to je 107mm
kv-85 je u biti medium, i kao takav se igra, i jedino idiot 100mm top valja jer 122 cesto fula jer nisani predugo, a taj top sa 175 pen ce se provlacit skroz do tira 9 negdje, a na tiru 6 je zakon
na tebi je da odaberes, jel si klasicni hvy, jel si vise hvy / med hibrid ili si derp wagon
ako imas slotova i dobre posade, nije bed kupit i probat sva tri, a fala bogu na jubito imas hrpetinu filmova o svakom
ja sam si ostavil kv-85 kao trenera posade u kombinaciji sa is-6, a i dobar mi je tenk
kv-2 nemam al cu ga kad tad opet kupit jer ima najveci fun faktor, a kakav je mozes probat sa pzr 4 derpom-igra se jako slicno
Haha, vidim Jingles stavio video, a sta reci, izgleda da sam magnet za retarde
Evo upravo dobio odgovor od covjeka iz WG, vjerojatno su ih banali
Trebam se renameati u vioplet_staypedder
OMG !!!!!
Sad sam skuzio da se taj retard infiltrirao u moju njemacku tank destroyer posadu...
Nije ni cudo sto u WT E-100 suxam big time.
Hahaha, pukao sam od smijeha kada sam to slucajno skuzio
Da se malo pohvalim, nisam dugo
E50M- 8300 dmg, Kolobanov... puno sreće na kraju, vjerojatno me RNG pomilovao jer me arty trebala ubiti... ali sreća prati hrabre XD
http://wotreplays.com/site/1736970#self
Ha, ha izludio si im artiljeriju.
Valja li onaj Pak 40 tier 3 francuski TD što će ga maknuti? Imam Foch 155 posadu (iz 8-bitnih) i identičan je setup, a 400m view range-a mi djeluje jako trolerski na t3.
Kontam ako ga daju na 50% popusta da ga kupim, jer imam golda koje ne trošim. Ima li neko, kakva su iskustva?
Valja li onaj Pak 40 tier 3 francuski TD što će ga maknuti? Imam Foch 155 posadu (iz 8-bitnih) i identičan je setup, a 400m view range-a mi djeluje jako trolerski na t3.
Kontam ako ga daju na 50% popusta da ga kupim, jer imam golda koje ne trošim. Ima li neko, kakva su iskustva?
njegov view range zna biti trolerski ali sve ostalo je loše na tenku
ja sam ga dobio na infogameru i to je jedini premium tenk uz toga kojeg sam prodao
njegov view range zna biti trolerski ali sve ostalo je loše na tenku
ja sam ga dobio na infogameru i to je jedini premium tenk uz toga kojeg sam prodao
I top je prilicno dobar, al spor je uzas
Švapski oklopnjaci... http://www.njuskalo.hr/casopisi-magazini/njemacki-tenkovi-oglas-12189108