World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.108.499
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislim da ovakav Heartbreak jos nije vidjen :D

2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Kako mrzim ovakve bitke kada nas doslovno pregaze i napravim više damage-a nego cijeli moj tim zajedno. Ali ajde barem sam pokupio High Caliber... Mapa je bila Mittengard.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2015 19:23 (Rhox).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Rhox kaže...

Kako mrzim ovakve bitke kada nas doslovno pregaze i napravim više damage-a nego cijeli moj tim zajedno. Ali ajde barem sam pokupio High Caliber... Mapa je bila Mittengard.

Još da si cropao sliku....bar bi vidli o čemu se radi...

14 godina
World of Tanks

HTC One M9

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Rejven, samo za tebe 

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

pa vikend je nesto strasno, 2 enemy capaju a njih 4 stoje van baze i nece uci u ring a ni pucat na njih i puste enemy da capaju pa strasno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Jao, light tank ace tanker :D

Steam library cleanup https://www.youtube.com/playlist?list=PLUaagkeWgzfnn8jtXoP5pXYNV75zvhg-_
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

budale na djelu ali javno....

još jednom, svaka čast raven što si sve istrpio bez vrijeđanja i psovki, big RESPECT

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Neki psiho me davno bloka u FV 183,neda mi izac iz baze. One shota ga u nasoj bazi,poplavio i napravio top gun u toj partiji. Poslje sam ga sreo par puta,ili bi se utopio prvi ili ga jos neko naguzi jer je debil.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako ova igrica kdo vas fercera na max grafickim postavkama? Kod mene sa 2500k + r9 290 fps spada do 45... Meni izgleda neoptimizovano...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

jel ima koji osrednji igrac ovdje na forumu voljan za platoon, da nije opterećen klanskim obavezama, da igra svaki ili svako drugi dan tenkiće,,, igram skoro sve tenkove, od tier 6-10, jedini uvjet game rating +7500, ili malo niže +7000, tako da smo slični, kontakt PM, hvala

edit

ima 10 dana nemicem se naprijed, tu sam na istome ili padam sa WR, jedva se održavam, gubim partije gdje smo veliki favoriti kao i one gdje smo losiji, kupim arty gwe100 i imam 30% wr s njom u 25 partija, a s prethodnim gw tigrom imao 57% u 415 bitaka, kao najedanput sam zaboravio igrati sa arty wtf, na t95 sa 59% pao na 50%,,,,, neznam sto da vise radim i kako da igram pa zato trazim nekog tko je voljan, stvarno gubim volju za igrom nakon blizu 20k partija 

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2015 0:42 (game789).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Sinoc Ectar streama brodove i pitam ga u četu tri stvari, prvo zasto je tolika razlika između ru servera i eu servera po pitanju weekend evenata, tj zasto eu server uvijek ima losije evente nego rusi, zasto wg eu zvanicno je protiv botova a tamo kad se igrac koji radi testa koristi bot i prijavi se supportu sam dobije od tog istog supporta genericki bot odgovor i kad ce wg uciniti nesto da se stvari u wg eu popraviti bolje za nas igrace...

Prvo je rekao da eu i ru serveri nece nikad biti ravnopravni, što je totalni debilizam...iste su pare i ovde i tamo a sto se tice situacije u wg eu je rekao pomalo iznervirano da je tamo sve u redu a da mi igraci ne vjerujemo svemu sto se pise...ajde za ovo drugo bi mu mozda i povjerovao da i sam nisam par puta dozivio i vidio wg eu sranja...Nisam ja ocekivao da on blati firmu u kojoj radi al druze nemoj mi prodavati govna pod eurokrem nisam toliko glup...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2015 7:30 (malina22).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
stipee98 kaže...

Jel ovo neki bug ili?2 bitke sa tenkom a pise da ima za convertat 93k xp

da naravno da je bug.... u tvojem citanju sa razumijevanjem

kad su bile winter battles ako nisi ukljucio acc crew training na mamutu, sav exp zaradjen je prebacen na t1 kad je zavrsio event tj. "when it was done it was done"TM na prvom iducem patchu

tako je bilo i za ostale tenkove u eventu

tako je bilo i sa chaffee racing modom, svi expi odu na tir 1 te nacije

Winter Showdown | Special Offers | World of Tanks

Important: If you turn on the Accelerated Crew Training option on the special vehicles, all Combat XP earned in the missions will be distributed to the respective crews.

Once Winter Showdown ends and Version 9.6 is implemented, all combat experience accumulated on the special vehicles will be redistributed as follows:

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
World of Tanks

hej LeMalina sta stvarno oces kupit LeEurokrem?

jel ce to bit consumable za "Balkansko stablo" TM ? a ja mislio da ce ipak stavit "Chevape"

sry no offense nisam odolio

p.s. dragi moderatori, gumb "vrh stranice" i dalje ne radi

p.s.s. dedaa kaze kv-1-57 ; idem odma kupit i provjerit

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2015 13:13 (ED63).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi jel ima netko problem sa rušenjem aplikacije, nije često, ali zna mi se dogoditi da kad završi bitka, aplikacija wot se jednostavno ugasi, te ju ponovo upalim i zapamti xp i money zarađen u zadnjoj bici, ali nemogu vidjet kako je završilo, a uvijek se ugasi na kraju bitke, ne gasi se npr u garaži ili negdje drugdje i to mi se događa na dva različita računala, na dva različita account-a, kako igram na oba, ali nije mi se događalo prije tier-a III, na oba account-a je počelo kad sam kupio tenkiće tier IV, na jednom account-u imam tenkiće tier IV i tier V, a na drugom tier III i tier IV, jel imao netko sličan problem i jel se može kako rjiešit ?

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

isti problem mi se pojavljuje.. uglavnom izbaci kad je kraj bitke, onaj proces kad me vraća u garažu i umjesto garaže samo mi pokaže radnu površinu. Ne znam je li povezano ali čini mi se da sam to primjetio tek sa tier V tenkom.

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
16 godina
neaktivan
World of Tanks

To je pored ostalih već vremena poznat bug koji nije ispravljen i koji će uskoro sa liste bugova preći na listu feature-a...

EDIT: ED radi dugme na vrh...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2015 14:29 (malina22).
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

To se meni događalo više puta, kolko sam skužio zatvori se kad se popuni RAM... možda nije to ali pratim usage na tipkovnici, pogledam čim se sruši i vidim da usage bude blizu 100%.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Zna se i meni to desiti s vremena na vrijeme. Sumnjam da bi to imalo veze sa popunjenjem RAM-a jer imam 16GB RAM-a, pa bi trebalo ohohoo vremena da se zapuni.

Na 9.7 testu ima strasan bug koji je hrpa ekipe vec prijavila, a to je black screen bug.

Jednostavno se pojavi black screen i jedino sto mozes je ubiti aplikaciju i pokrenuti je ponovo.

Najcesce se desava kada ides pratiti nekog iz ekipe nakon sto te uniste, ali nije pravilo. Meni se pojavljivalo i samo od sebe (usred bitke, a nisam unisten) i nakon bitke kada bi trebao uci u garazu.

Imam neki zesci osjecaj da ce na testu to samo nabrzaka pokrpat i da ce nakon sto 9.7 krene live to postati novi feature 

If you're not paranoid, you're not paying attention
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2015 14:46 (Mauro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Mauro kaže...

Zna se i meni to desiti s vremena na vrijeme. Sumnjam da bi to imalo veze sa popunjenjem RAM-a jer imam 16GB RAM-a, pa bi trebalo ohohoo vremena da se zapuni.

Na 9.7 testu ima strasan bug koji je hrpa ekipe vec prijavila, a to je black screen bug.

Jednostavno se pojavi black screen i jedino sto mozes je ubiti aplikaciju i pokrenuti je ponovo.

Najcesce se desava kada ides pratiti nekog iz ekipe nakon sto te uniste, ali nije pravilo. Meni se pojavljivalo i samo od sebe (usred bitke, a nisam unisten) i nakon bitke kada bi trebao uci u garazu.

Imam neki zesci osjecaj da ce na testu to samo nabrzaka pokrpat i da ce nakon sto 9.7 krene live to postati novi feature 

Stronk russian programink.

Samomrzeći hrvat
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Imao sam isti problem,ali sam ga rješio,bar se nadam :) nije se rušila 2 dana. Kada dođem doma napišem vam kako.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li kakvih naznaka koji je top of the tree poslije ovoga  Mausa ? Jer da ne kupujem ovaj FV4202 ako će biti na popustu za par dana a volio bi ga odmah testirati :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

aplikacija je opet otvorena pa tko hoce neka izvoli se prijaviti http://worldofwarships.eu/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

5600 dmg je dosta tek za značku 2?!  Svejedno, predobra partija, zakempao sam i rokanje... skoro sam potrošio sve granate, 46 hitaca, 36 ih je našlo metu, 20 penetracija.   Obožavam ovaj tenk 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
quickr kaže...

5600 dmg je dosta tek za značku 2?!  Svejedno, predobra partija, zakempao sam i rokanje... skoro sam potrošio sve granate, 46 hitaca, 36 ih je našlo metu, 20 penetracija.   Obožavam ovaj tenk 

Rijesenje misterije je upravo ovdje podebljano, nisi spotao svoje mete koje si pucao = manje xp

Mozes imati ace tanker sa 3000-4000dmg, a mozes imati i first class sa 8000dmg...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2015 19:39 (Intel&ATI).
11 godina
quickr kaže...

Ovisi o danu, kako su drugi igrali u x vremena i kako si ti igrao. Ali da svi mediumi trebaju pun k za mastery. Evo danas sam napravio 6k dmg-a sa stb-1 i dobio jedinicu.
Samomrzeći hrvat
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj M2 medium sa 75mm Howitzer M3 topom je fenomenalan, jedan hitac radi štetu od 175dmg, jedna do dvije granate su dovoljne da se uništi neprijatelj, al možeš ti bit superman, ak ti je tim banana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ajmo brzo pomoc igram vecinom s ruskim tenkovima. ali me zanimaju ovi modeli, i koji je od

njih naj bolji ovak,Znaci. t-150,kv-2,kv-85.i nespavajte hitno odgovor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
KV-2 za fun factor s derpom, T150 je također odličan ali nema taj fun factor. 85icu nisam probao pa nebi znao.
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
Intel&ATI kaže...
quickr kaže...

Rijesenje misterije je upravo ovdje podebljano, nisi spotao svoje mete koje si pucao = manje xp

Mozes imati ace tanker sa 3000-4000dmg, a mozes imati i first class sa 8000dmg...

sa obj. 140 sam jedom napravim 8.2k dmg i dobil 2. klasu :P

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice