Pa igra nema smisla.
Neka mi netko objasni kako ovaj t95 ima tako dobar camo da ga moram PROXY spotat, a on se nalazi u samo jednom grmu.
Objašnjenje: WG stronk programink
replay premotajte na 9:40
Pa igra nema smisla.
Neka mi netko objasni kako ovaj t95 ima tako dobar camo da ga moram PROXY spotat, a on se nalazi u samo jednom grmu.
Prvo moraš sebe pitati što želiš od igre? Vidio sam u temi Diablo 3 da ga igraš, možeš i sam vidjeti koliko su slične i različite. Koji je end game u diablo 3? Cilj je isti kao i ovdje, što više napredovati i istraživati. Na kraju krajeva ispada da je u obje igre cilj nabijanje statistike. U D3 imam 3k sati, igrao od vannile pa do GR riftova, vjeruj mi da se ta igra promijenila nenormalno otkad je izišla, tako da ne treba zamjerati WG što pokušava na sve načine privući igrače mijenjanjem samog sadržaja. Premium plaćam i do sada uzeo T34 i JgTiger 8.8, nije mi problem izdvojiti kune za svoju zabavu.
Pa igra nema smisla.
...odi na wot info stranicu i usporedi cammo vrijednosti za oba tenka...i to ti je to,ako je t95 ležao iza 50% density grma s binokularima,mrezom,cammo skillom,consumablesima itd itd...njegov cammo je cca 104 + view range 549m,dok je tvoj cammo 87 + view range od 508m...nema teorije da ćeš ga spotat prije nego on tebe spota...to je bio high density grm i ne vidim niš čudno da si ga spotao tek proxijem... jbg...upaljena mreza,dobar grm,premium coffie,cola sta vec,skillovi na posadi...i još je stationary.
Dogodilo mi se masu puta :)
Pogledao replay...
P.S. T95 među tier 9 td-ima ima odličan cammo...mislim da samo su12254 ima bolji cammo...
Ja ne zam šta je ovo, ali mi posada na Cent 7/1 popravlja gusjenice za ne duže od 2 sekunde. Imam reapir skill u fullu i koristim onaj large repair kit. Al' opet mi nekako čudno da gusjenice vraća tako brzo dok npr na IS-7 treba duže da ih vrati.. Možda ima nešto što ja još uvijek ne znam o igrici doduše
Koji top preporučujete s KV1? 85mm ili 122mm? Imam oba otključana i kupljena.
7 | 85 mm F-30 |
---|---|
8 | 122 mm U-11 |
Prva 6 skill posada
moze jedno pitanje kad smo vec kod skill-a
znaci commander mi je na 97%
driver 97% + 10%
gunner 97% + 10%
loader 97% + 10%
da li ce to doci do 100% bez placanja i koliko ce jos trebat? ili se mora platiti za tih 100% da mogu imati skillove i perkove.
Doci ce do 100% bez placanja.
Samo igraj i skupljaj XP.
Radim misiju da kill 2 heavy tenka koji su tear veci, neznam da sam ikad uradio misiju postenije, prvo sam na prvu crtu s ovim paper tenkom protiv E100 i IS7 i onda jurisam ko ludjak na starijeg brata VK 45.02 B sa 300 hp lol, on ima malo vise od 500hp, lik me ding, ja stanem i dva puta ga probijem u weak spot na kupoli .
Nek mi netko od vas unikama rješi scout 15 misiju
Raven ispade pedder u ovoj priči.
Trebalo bi kolektivno prijavit ta 3 idiota. Svaka čast Ravenu da nije počeo po njima pucat osim onog slučajnog, ja bogami ne bi izdržo.
"Vioplet steypedder" Ja isto doživljavam svakakvih sranja, ali ovo je vrh.
Ak ikad napravim reroll ovaj nick je prvi na listi :)
Haha, vidim Jingles stavio video, a sta reci, izgleda da sam magnet za retarde
Evo upravo dobio odgovor od covjeka iz WG, vjerojatno su ih banali
Trebam se renameati u vioplet_staypedder
Ja te taman mislio spomenut za taj video. Nedo te isus kakvih retarda ima
Koji top preporučujete s KV1? 85mm ili 122mm? Imam oba otključana i kupljena.
Učini si uslugu i probaj 57mm (recept by dedaa).
Ja se ne vraćam na 85mm, nema ništa bolje nego se unijeti nekom u facu i držati fire. 1,9s reload je ko autoloader. Čak je dobar i protiv jačih, aimaj na weak spot i pjevaj borbene.
Netko za platoon? Arty + light ( za misiju ) TS obavezan.
Nek mi netko od vas unikama rješi scout 15 misiju
amx 13 90, binos i camo net, i imas hrpu grmova na otvorenim mapama
jedino kaj ce ti duze trebat jer ovih dana svi odu s vlakicem na flenk a glavni choke ostave prazan
ak bas oces, ja cu ti a ti meni radi arti i hevy misije
Haha, vidim Jingles stavio video, a sta reci, izgleda da sam magnet za retarde
Evo upravo dobio odgovor od covjeka iz WG, vjerojatno su ih banali
Trebam se renameati u vioplet_staypedder
ma ti si samo magnet za debile kaj znaju razlikovat boje
ovi kaj su colorblind te uredno pustaju na miru
stvarno svaka cast da nisi pucal po njima, samo si zujal oko njih i igral dalje, ko da su muhe koje samo smetaju