World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.109.386
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

nek iskusniji CROPPERI ubace slike jer se sa mojih nece nist vidjet ... test server

ovaj novi scorpion je milina za vozit, luk topa ima ko marder, mobilan je ko t67-ali jednako sporo okrece top, koji je dosta precizan kad skroz nanisani

evo statsi za 90mm izum na tiru 7

rof   7.69
pen 219/275/45
dmg 240/240/320
acc   0.33
aim  2

a t-54 first proto je krama zesca, u biti isti t-44 sa idiot topom i bez mobilnosti, ocajan hp/t, comander je radista

rof 7.41
pen 175/235/50
dmg 250/250/330
acc 0.38
aim 2.6

panter m10 je ispario iz ducana, bice da je bilo "ponuda vrijedi do isteka zaliha" pa su rasprodali sve

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

70k čiste zarade s fattonom,niš posebno velik damage a bome ni spotting...nije loše... budem ga sad malo češće vozao

http://wotreplays.com/site/1722154#arctic_region-smellsliketeenspirit-m48a1_patton

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 22:54 (Thoroughbred).

1 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
ED63 kaže...

a t-54 first proto je krama zesca, u biti isti t-44 sa idiot topom i bez mobilnosti, ocajan hp/t, comander je radista

rof 7.41
pen 175/235/50
dmg 250/250/330
acc 0.38
aim 2.6

Slazem se, T54 prot 1 je teski komad govneta.

Trebao bi to biti odlican ruski medium trainer (a rusi imaju 3 x T10 mediume i T-54 koje valja trenirati) medjutim ispalo govance.

U biti T-44 kojem je ostecen motor ili ukantan driver sa idiot topom. Ajde, barem hull tu i tamo bouncne nesto.

Definitivno ne vrijedi (brijem da ce kostati negdje kao AMX CDC, STA-2 i Panther 88) golda tim vise sto nema preferential MM. Sa preferential MM-om bi eventualno mogao doci u obzir nakon par piva i jako dobrog raspolozenja.

Posebice nakon fantasticnog AMX CDC iz proslog patcha ovo dodje kao tesko razocaranje. A za ruse fakat fali dobar MT premium i onda ga ovako useru.

Ako hocu sporog ruskog premium MT koji ima problema sa penetracijom ima vec Matilda IV, ne treba jos jedan.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 23:04 (Mauro).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jucer na kharkovu dolazi batchat i puf 1800 hp. Poslje njega T34 one shoot. Iduca partija 1300 leo pa 1600 JT. FV 183 stvarno zna usrecit coeka lel.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
DrNasty kaže...

Mislim da ti je pravo pitanje da li želiš 215b (Chieftain) ili IS-7?

(osim ako ne misliš igrati ove devetke zbog njih samih)

Na kraju sam uzeo Centuriona 7/1 :)

Za IS-a i Conq cu sada poceti grindati...

Rvat katolik!
15 godina
World of Tanks

Dvije dobre od nedavno

T55A - 6700+dmg, 3600+spotting, 1720 base xp, *spoiler alert - za one alergicne na "gold" ammo, ne preporucujem replay   Inace sam jako konzervativan sto se tice "golda", pucam samo kad treba, ali kad vidim da bi mogao imati odlicnu borbu ne muci me minus.

PantherII - 5700+dmg, 6kills, scout, 1784 base xp, pogledajte replay, jako dobra pozicija sa sjevernog spawna na Swamp, mozete tamo sa bilo kojim relativno brzim tankom, ako imate dobar viewrange, spotat se da cijeli njihov spawn. 

Par bonus slika, lik iz protivnickog tima u arty nakon ove borbe 

Koliko puta su me tako kontaktirali, onda se cudim sto sam nedavno dobio ban na jedan dan radi "unsportsmanlike conduct", kad me ovakvi prijavljuju za "unfair plane" 

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2015 9:52 (Intel&ATI).
Moj PC  
8 0 hvala 1
17 godina
moderator
Intel&ATI kaže...

Koliko puta su me tako kontaktirali, onda se cudim sto sam nedavno dobio ban na jedan dan radi "unsportsmanlike conduct", kad me ovakvi prijavljuju za "unfair plane" 

Run noob gg, eto moda :D

You not gg.

15 godina
World of Tanks
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...

iduci put odrezi sam prozor s rezultatima jer se ovo jedva vidi...

14 godina
World of Tanks

Malisa u akciji. Jako zabavan tenk.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
dreadmoore kaže...

Još 2-3 moda ti fali da ti garaža izgleda odlično 

Samomrzeći hrvat
11 godina
Intel&ATI kaže...

Dvije dobre od nedavno

T55A - 6700+dmg, 3600+spotting, 1720 base xp, *spoiler alert - za one alergicne na "gold" ammo, ne preporucujem replay   Inace sam jako konzervativan sto se tice "golda", pucam samo kad treba, ali kad vidim da bi mogao imati odlicnu borbu ne muci me minus.

PantherII - 5700+dmg, 6kills, scout, 1784 base xp, pogledajte replay, jako dobra pozicija sa sjevernog spawna na Swamp, mozete tamo sa bilo kojim relativno brzim tankom, ako imate dobar viewrange, spotat se da cijeli njihov spawn. 

Par bonus slika, lik iz protivnickog tima u arty nakon ove borbe 

Baš ni jedan mod ? 

Samomrzeći hrvat
15 godina
Entry Point kaže... 

Baš ni jedan mod ? 

Da, bas ni jedan

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
moderator
World of Tanks

Jel ima neko Test 2, šta je urađeno s SuperPershingom?

Znam da su govorili bla bla bla, moramo srediti oklop, bla bla bla, neće doći u 9.7.

Sad gledam vijest na stranici za Test 2:

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/public-test-ver97/

gdje opet navode SP u HD:

Vehicles reworked for HD: E 100, ELC AMX, IS-4, Jagdpanzer E 100, Pz.Kpfw. IV Ausf. H, T26E4 SuperPershing

Onda odem na In development link pa vidim da ga nema u HD slikama.

Jesu li ga vratili ili je stronk c/p na portalu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovako loš tim još nikad nisam imao, znači odma na početku se počne njih dvoje međusobno gađat, valjda se fulali i pogodili nekog u prolazu, na kraju se skupilo njih pet i rokaju jedni po drugima u vlastitom timu, odma u startu smo krenuli sa dva igrača manje , sve je započeo glupi turčin mustafa, lik ima duplo više borbi od mene, a duplo manji rating...

EDIT: kako se snimaju bitke, neke stvari bi fakat mogao zabilježit ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2015 14:17 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
1BIT kaže...

EDIT: kako se snimaju bitke, neke stvari bi fakat mogao zabilježit ?

Da ne objasnjavam svojim rijecima evo i sluzbene upute sa slikama:

https://na.wargaming.net/support/Knowledgebase/Article/View/71/18/how-do-i-make-or-view-replays

If you're not paranoid, you're not paying attention
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam znao da Rusi imaju T34 specijal, a mi kapitalisti gofno.... Stronku WG

1 0 hvala 0
11 godina
Bullfrog kaže...

EU i NA daju najviše novaca, a dobiju najmanje od eventa. Rusi najmanje daju za premiume i slično.

Tako ti je to. Zašto bi nam dali nešto ako mogu do fino naplatiti, a za rusku sirotinju znaju da nikada neće iskeširati za tenk pa eto vam event.

Samomrzeći hrvat
15 godina
Entry Point kaže...
dreadmoore kaže...

Još 2-3 moda ti fali da ti garaža izgleda odlično 

dovoljan mi je ovaj posto sve u njemu imam

14 godina
Entry Point kaže...
Bullfrog kaže...

EU i NA daju najviše novaca, a dobiju najmanje od eventa. Rusi najmanje daju za premiume i slično.

Tako ti je to. Zašto bi nam dali nešto ako mogu do fino naplatiti, a za rusku sirotinju znaju da nikada neće iskeširati za tenk pa eto vam event.

RU server zarađuje najviše love, onda smo mi ( EU ) i zadnji je NA.

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Nedavno sam počeo igrat WoT i potrebna mi je pomoć vas iskusnijih tenkista...

Koji top staviti na KV-85, tj. trenutno imam D-5T i D-2-5T (koji sam otkljućao sa KV-3)

D-5T je beskoristan kad igram protiv tenkova većeg tiera (tj. gotovo uvijek), a D-2-5T ima užasan reload time

0 0 hvala 0
15 godina
TheMrCro123 kaže...

Nedavno sam počeo igrat WoT i potrebna mi je pomoć vas iskusnijih tenkista...

Koji top staviti na KV-85, tj. trenutno imam D-5T i D-2-5T (koji sam otkljućao sa KV-3)

D-5T je beskoristan kad igram protiv tenkova većeg tiera (tj. gotovo uvijek), a D-2-5T ima užasan reload time

onaj od 100mm stavi,jako dobar top sa dobrim rldom

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
11 godina
Stolnik kaže...

Zato jer ih je 5x više. Gledajući "po glavi stanovnika" daju daleko manje.

Samomrzeći hrvat
14 godina
neaktivan
luka94 kaže...

trenutno skupljam xp za taj top

ali mi svaki od ova 2 topa koja imam na svoj način stvara probleme, koji koristiti od ova 2 dok ne skupim xp za taj 100mm

14 godina
Entry Point kaže...
Stolnik kaže...

Zato jer ih je 5x više. Gledajući "po glavi stanovnika" daju daleko manje.

Pa dobro al, zarada je zarada i RU server je daleko ispred svih ostalih.

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako netko ima world of warships beta key dobije od mene wot kod za tri dana premiuma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
World of Tanks

Evo malo vas sve gledam i pratim na forumu, igrao sam ovu igru neko vrijeme i nekužim u čemu je stvar ?

Pa igra nema smisla. Ili neka me netko razuvjeri ako želi.

Kao prvo što mi se nesviđa, barem zasada, igra nema kraj, koliko vidim i čitam po raznim forumima svako malo dodaju neke nove tenkove, znači da nemožeš doći do nekog nivoa tenka i onda reći to je to. Nema bolje. Jer koliko vidim uvijek ima bolje.

Kao drugo, slaganje MM nema smisla, u dosta partija me je stavljalo s 10-40% inaktivnog tima, instalirao sam XVM pa sam i statistiku gledao, primjetio sam igrača s 10k do 20k bitaka a efikasnošču veličine cipela koju nose, znači manje od 45. 10 000 bitaka po 5min prosjek (zagasito crveni igrači), pa svaka čast pojedincima. Stvarno slučajevi za Vrapče.

Kao treče, ako želiš igrati kvalitetno, preporuča se dobar klan i pod obavezno premium account, a tu dolazim do glavne zamjerke World of Tanks od mene. To traži jako puno € na godišnjoj razini. Po meni je to čisti idiotizam, jer potrošiti minimalno 100-200 € godišnje na igru nema smisla, pa za te novce mogu igrati EVE Online ili World Of Warcraft pa se i naigrati, ai  igra je još u beta fazi koliko vidim jer malo pa često nešto dodaju i cijelu mehaniku igre mjenjaju, uključujući ovaj novi fizika mod koji dolazi uskoro (gledao sam video snimke, i izgleda zanimljivo, ali ništ više od toga).

Sve u svemu u ovih mjesec dana igranja World Of Tanks (na nagovor kolege s posla), odustajem ja od te igre, rado pogledam dobre video snimke bitaka forumaša, ali se nevidim kao vozač tenka. Valjda sam jedan od rijetkih. "Žao" mi Wargaminga i što neće od mene ni jedan jedini € da vidi.

A i baš me zanima koliko Vas igra no premium a koliko premium acc ?

Hvala.

14 Premium
20 No Premium
3 Premium na mah (3mj. max/god)

4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

igram sa premiumom zadnje 2 godine ali do sada nisam potrošio ništa na igru 

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
FrostyDog kaže...

Meni je igra zabavna, trebaš razmišljat i imati taktiku, a još ako dobiš tim u kojem se svi slažu (mada to je rijetko), onda guštaš u gaženju protivinčkog tima, meni je najveća zamjerka što MM mješa tier-e, ako si unapredim tenkić tier III, baci me u tim sa tier IV i V i nemam šanse protiv njih, mogu pucat po ovima iz tier V, sve se odbije, koju god granatu imao i koji god top montirao, a on mene pogodi jednom i uništi, u takvim bitkama ako imam brzi tenkić, onda rush-am na njih kako bi im otkrio položaj, a ako imam spori tenkić, onda se stanem ispred nekog svog, kako bi mu poslužio kao zaštita (uvijek me unište, ali se barem moj može sakrit iza mene), taj MM me baš živcira, bilo bi puno bolje da je tier 3 vs tier 3, tier 10 vs tier 10...itd, također nisam dao ni 1€ za igru, igram bez premium-a što mi ni ne smeta, nekad znam dobit premium na jedan dan for free, više mi smeta što se mjesto u garaži mora plaćat goldom, kako ja ne plaćam, tako svaki put kad unapredim tenkić i sakupim dovoljno experiencea idem na novi tenk, a stari prodam, posadu prebacim iz staroga u novi i pošaljem na obuku za trenutno vozilo, tako da uvijek sa tenkićem većeg tier-a počinjem iz 0, a posada mi nikada ne napreduje i ne dobiva vještine, što mi igru dodatno otežava u odnosu na one koji plačaju, ali da se igrati, ostavio sam si Pz. i c, u potpunosti unapređen, sa posadom 100% i 110% sa jednom vještinom po čovjeku na 90% + bolje gorivo, paket za popravke i prvu pomoć i osjeti se kako je lakše igrati nego kad sam kupio Pz. i c, tako da kažem, puno bi igrivije bilo igrati da se tier-i ne mješaju, neka oni zarađuju na garaži, vojarni, gold granatama, gold obuci, gold tenkovima, nemam ja ništa protiv...

EDIT: evo jedna (tri, jer se prva ne vidi) slika di sam uspio briljirati u svom timu unatoć gubitku sa najmanjim tenkićem tier IV protiv višetruko jačih iz tier V, a posada mi nije ništa posebno, kažem može se, ali je frustruirajuće teško...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2015 23:15 (1BIT).
15 godina
Intel&ATI kaže...
Entry Point kaže... 

Baš ni jedan mod ? 

Da, bas ni jedan

dedaa mu zabranio na kompu

a na lapu niti nemre instalirat posto ga je dobio od mother company

a sigurno ima unutra i neki chip koji analizira gejmplej i javlja serbu

e rejven stvarno me nasmijala tvoja korespondencija s tipom, bas si magnet za pacjente

TheMrCro123 kaže...
luka94 kaže...

trenutno skupljam xp za taj top

ali mi svaki od ova 2 topa koja imam na svoj način stvara probleme, koji koristiti od ova 2 dok ne skupim xp za taj 100mm

niti jedan od njih jer su ocajni, posebno ak nemas dobru posadu i opremu i puno iskustva, samo ces se nervirat

igraj sa 85mm i koristi vise gold ammo ili flenkaj, neznam kaj drugo da ti kazem...ili free expaj top

i dobro dosao u d-25-t rusku stvarnost di svaka shusha i njezina baba stavlja taj top na svako vozilo, i 175 pen je realnost na hrpi vozila kroz nekoliko tirova, i onda pogodis kao ja churchila na 550 metara u voznji i penas ga u kupolu, a na 20 metara dingas t-50. od iza.

FrostyDog kaže...

Evo malo vas sve gledam i pratim na forumu, igrao sam ovu igru neko vrijeme i nekužim u čemu je stvar ?

Pa igra nema smisla. Ili neka me netko razuvjeri ako želi.

kak te  nije sram doc na forum o igri i izjavit da igra nema smisla

ima...da firma uzima lovu, da mi gubimo vrijeme i bjesnimo na forumu

da raven uzme laptop od soma eura

da neko zapostavlja zenu i birtiju

da se prodaju normabeli i apaurini

za kaznu prvo na pregled kod komisije (nasa tri forumska doktora) i posle kod dedaa-e na razgovor

pa nes vise pisat ovakve nebuloze

never kaže...

igram sa premiumom zadnje 2 godine ali do sada nisam potrošio ništa na igru 

ajmeeeee

vec drugi laptop samo za wot, ko zna koji mis, svaki mjesec bon za internet promet prek stika, oprema,  nakupovo sam golda i tenkova

cak sam si i zabranio kupovinu premium tenkova "samo jos jedan za trening posade" pa za svaku naciju, pa za svaku granu posebno...

i tako ko pokemoni, skupljam ih sve polako

kad predjem 100 slotova doci ce mi bandic naplatit koncesiju za javnu garazu

vec me strah armoured warfare-a, ak bude dobar skupo ce me kostat pa opet ispocetka: novi lap, pa mis, ...

jos da mi je ngdje za procitat kolko vremena sam bio u tenku

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice