World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.115.642
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
Rhox kaže...

Jučer i danas užas partije. Ne znam jel to zbog ovog 3x crew experience ili što ali broj idiota je narastao da mi je par puta došlo da razbijem tipkovnicu.

If you're not paranoid, you're not paying attention
16 godina
World of Tanks

Igram na AT-1 danas jednu partiju. I kraj mene ide neki lik u Ha-Go i stane i ispali mi granatu u track i ošteti, i mislim si ajde dobro. Reloada i ponovno opali i uništi mi i sada čekam da se popravi i rekoh neću mu ništa reći a u sebi kipim. Popravim i krenem dalje i on opet mi uništi. Onda sam ga reportao ali ništa ne govorim. Nakon toga sam mu valjda dosadio pa je nastavio dalje. Potom je otišao tamo gdje su se borili naši i tamo počne gađati naše, kao slučajno, i poplavi. Šutim ja i dalje i vozim za njim. Pokupim par killova usput i dođemo do njihove baze i krenemo cap, mislim da je ostao jedan ili dva njihova tenka koji su se zavukli. Capamo mi i evo ti njega dolazi na cap kao pomoći, a vozika se uokolo i zabija u ostale. Fino sam mu se dovezao iza leđa, loadao jedan HE i fino sprašio u pozadinu i raznio ga. I krene onda u chatu na mene noob, idiot itd. Nema ništa draže kada ispališ budali granatu u glavu.

Ali danas sam stvarno naletio na svakakve likove. Sva sreća pa još malo pa gotov vikend, pa se nadam da će sutra biti normalnije. I da još na kraju počeo i latency da luduje. Odigrao 15-tak mečeva da napravim onaj mission i log off. Nemam više živaca za ovu igru danas.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

4 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ja sam preko vikenda imao srece (kuc, kuc u drvo da ne ureknem) sa timovima, pa sam imao sasvim dobar WR.

Jos sam si neke posade i clanove posada koje sam namjeravao fino digao zbog 3x crew exp, tako da sam zadovoljan.

Isprobao sam i 9.7 test server i ovaj novi francuski tier 10 - AMX 30B mi se strasno svidja.

Jako dobra pokretljivost uz railgun top sa dobrom depresijom i fakat mi se svidja.

Preciznost i aim time isto kao i kod E-50M uz mrvicu bolju penetraciju. To je mislim sada medium sa najboljom penetracijom jer su u 9.7 nerfali penetraciju i mediumima i vecini TD-ova.

Jedino sto je nesto testirati koma. Em je testni server krcat retardusima koji team killaju, a izgleda ne puse ban, em svi i njihova mater samo prase gold ammo.

Mislim ono, ako i na liveu ne prasis premium ammo 24/7 onda koji kurac to radis na testnom serveru. Kojeg vraga ces na taj nacin isprobati?

Brijem da tamo 10% ekipe dodje nesto istestirati, a ostalih 90% retardi koji se dodju glupirati i tulavci koji nemogu nikog ubit na liveu, pa si onda uzmu T10 tenk na testu i rokaju gold non-stop, pa si misle kako su imba.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta se od dodatne opreme isplati na tenka staviti? Trenutno iman VK36.01H, a vidim da je na akciji obložena optika, mehanizam topa i ostala oprema. Šta bi mi bilo najkorisnije? 

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
majstorSZ kaže...

Šta se od dodatne opreme isplati na tenka staviti? Trenutno iman VK36.01H, a vidim da je na akciji obložena optika, mehanizam topa i ostala oprema. Šta bi mi bilo najkorisnije? 

nabijac ventilacija i mozda poboljsan mehanizam topa

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas nesto sve iz loseg u gore pa sam poceo da pjevusim: Nemogu te ja probiti al se mogu vratiti natrag u garazu, u garaz baby o yeah...

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...
majstorSZ kaže...

nabijac ventilacija i mozda poboljsan mehanizam topa

VK je poprilično "tanak" isplati li se staviti onaj dodatni oklop? Tu opremu koju kupim mogu demontirati i kasnije iskoristit na drugim tenkovima? 

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
13 godina
neaktivan
World of Tanks

VK ima solidan oklop, samo sakriji donju ploču. Taj dodatni oklop ti štiti samo od fugasnih tj. HE granata, najviše pomaže kod arty al mislim da se to i ne isplati previše na tier 6...

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
moderator
World of Tanks

Mene ubi ovaj Tortoise, em brzina em top.

Izdržaću do 120mm pa probati, ako ne bude valjao ide na otpad.

Nemam ja živaca igrati to, sporo se okreće, 20kmh, ubrzava ko govno. Nije ni čudo da mi je zadnji Ace na toj liniji bio na AT2.

1 0 hvala 0
14 godina
DrNasty kaže...

Nemam ja živaca igrati to, sporo se okreće, 20kmh, ubrzava ko govno. Nije ni čudo da mi je zadnji Ace na toj liniji bio na AT2.

kornjača full nadograđena se relativno brzo okreće i ubrzava do svojih tromih 20km/h plus veliki luk topa... guzicu uz zid i nemaš problema 

gušt igranja sa 120mm topom, punjenje ispod 6 sec, 4k dpm-a je neopisiv  

meni su AT2 i AT8 bili njesra, tek na AT7 i kasnije na AT15 počinje žešće guštanje, a kornjača je vrh! 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
10 godina
neaktivan
majstorSZ kaže...

Nabijač, ventilacija i dalekozor ak misliš i odsnajpat koji hitac... :-D

dr.zharre
11 godina
majstorSZ kaže...

Na tenkove obično se stavlja ramer tj nabijač valda na hrv, A sad od ostalog što stavit dosta ovisi  kako se igra dali agresivno napadački, ili pasiva tipa ja igram  pasivno pa cu stavit na t 54 ramer,optiku, i vertikalni stabilizator, dok frend vise voli brawl, pa ce stavit ramer, ventilaciju, te vertikalni stabilizator. Mada ukoliko neko tek počinje igru(ili igra bez golda) ja bi svakako  potrošio prije pare na camo net, kutiju alata i teleskopski dalekozor, jer to se uvijek može prenosit s tenka na tenk, a i većinom se napočetku campa u grmu pa je bolje nego ramer i ostalo što ode kad se proda tenk.....

DrNasty kaže...

Torta tj kornjača je zakon i stock, pogotovo  na gradskim mapama ili na nekom uglu kad sačekaš nekog naivnog da proviri s točkom od gusjenice onda je perma track. Iritantna je doduse bez najboljeg motora, al kad se on stavi  može se s većinom  tenkova čak i med držat korak . čak mi je nekih  med tenkova bilo žao kao su failali kao i većina jer zbog velikog luka top i ok okretnosti tenka nije lako kružit oko kornjače. Ujedno je retardirano što su granate umobolno skupe a  svako 3-4 sek ide sljedeća.....  Dok kad je ful je totalno druga priča, mada sad sve stare kamperske mape se pretvaraju sve više i više za HT. A da oklop i valja nešto i nije, mada opet lagano iza ht i nabijat dmg  ili  lagani side scrape ako je ona strana bez kupolica......  

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
11 godina
DrNasty kaže...

T28 protutype, T28? E to su tromi tenkovi 

Samomrzeći hrvat
17 godina
moderator
World of Tanks

Ne znam, sinoć situacija na Airfieldu, ja s jedne strane one male stijene na sredini gdje bude fajt, lik sa Leom PT me pogodi, ode iza da prođe sa druge strane i kad je vidio da ću stići traversati opet se okrene za 180 i dođe okolo što nisam mogao stići (mekan teren).

Vjerujem da će sa jačim motorom i ovjesom koji vjerovatno ima manji otpor to ići brže, ali ovo je bilo očajno.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

otkad jurim ove light misije ništa osim light i mediuma mi se ne igra...heavy i td...hmmm...teško se vratit na nešto sporo...

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Sutra će biti točno 3 mjeseca da nisam odigrao ni sekunde, čak ni upalio igru.

Nakon više od 2 god neprekidnog igranja to mi je bilo nezamislivo, međutim ipak nije bilo tak teško maknut se od wot-a.

Ko zna, možda me jednog dana privuče, ak ne ode account

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

i kod mene ide mislim 5 dan kak ne igram,došlo do zasićenja.trebam pauzu samo pitanje kolko dugu,ali za sad mi opće ne fali.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jura, ak me pamčenje služi, zajedno smo bil u DOW-u.

Bila su to vremena, praktički počeci igre, panzer 4 protv KV :)

2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

AMX 30 1st prototype
-Tier IX
-Medium Tank
-Research cost: 197,000
-Purchase price: 3,550,000

ide sa amx 13 90 za one koji jos neznaju

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

Nakon više od 2 god neprekidnog igranja to mi je bilo nezamislivo, međutim ipak nije bilo tak teško maknut se od wot-a.

Nekad jednostvano čovjek izgubi volju za igrom. Mene ubije kad moram 100 godina grindat za neki tenk.l U mom slučaju za KV2, eto prekjučer sam otključao KV1, mislio sam da će mi trebati jako dugo, na kraju sam pola dana igrao i skupio ostatak iskustva da ga otključam. Sad je čar već igrati kad znam da mogu nadogradit tog KV1 pa imam ambiciju pushat do KV2.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne igram vec mjesec dana, ni najmanje mi me fali, igram betu wowsa i vec sad mi je bolja od wota.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

Nekad jednostvano čovjek izgubi volju za igrom. Mene ubije kad moram 100 godina grindat za neki tenk.l U mom slučaju za KV2, eto prekjučer sam otključao KV1, mislio sam da će mi trebati jako dugo, na kraju sam pola dana igrao i skupio ostatak iskustva da ga otključam. Sad je čar već igrati kad znam da mogu nadogradit tog KV1 pa imam ambiciju pushat do KV2.

EDIT: Internet fail, dva puta je poslalo isto. Ako može mod neka obriše ovo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 20:20 (iAvenger).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Tako san sad izgubio živce i mislin da je to kraj mog višegodišnjeg druženja sa wotom svašta san se nagleda i svakavih Sr***a u tih 3-4 godine ali ovo me jednostavno tako iživciralo i diglo tlak da to nisu istine...Kako drugačije objasnit nevidljive tenkove koji tebe gađaju i to su redom bili amx 50 100 amx cdc panther 8.8 hellcat i ostali su**ci koje ja jednostavno nisam vidio ... I onda neko reče mehanika kamuflaža PM i ostalo sr**e e ja kažem Sr**e uvik ostaje Sr**e jer dosad san ucinio pauze po par mjeseci ali mislim da je sad ova vječna... Drugi put mogu ubacit laserska naoružanja jer armor je toliko random da se jedino od armora isplati vozit one tenkove koji imaju kupolu u obliku okrugle kante jer cim nije okruglo ne valja... A e i premium shellovi su sr**e dodu likovi sa kv 2 i premium municijom (y) a da ne govorim o ostalim glupostima u ovoj igrici.. Reka san prije i reću i sad ovo je svemirski brod za ovo Sr**e http://en.wikipedia.org/wiki/Panzer_Front_Ausf.B i s guštom ću sutra na laptopu bacit partiju ... A ne gubit živce zbog francuskih i ostalih prototypova koji se sjeti pijani rus u gulagu kad je češa ljevo jaje... I sad raspalite minuse ali ja u wot-u nisan ni kune potroši i da jesan sad bu poje  laptop.....

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

previse se zivciras, ocekujes inteligenciju tamo gdje je nema

wot je alegorija zivota, bellova krivulja inteligencije odlicno preslikava iq ljudi iz stvarnog zivota u "igricu" koja je anonimna i besplatna

i da dodam destruktivna tj suprotno od npr. minecrafta koja je konstruktivna

ali sam se u vojsci i poslije tokom rada po sezonama nagledo tih istih debila u stvarnom zivotu

oni stvarno postoje, oni su medju nama...

prodje svabo pola europe autom i onda se kupa na 20 metara od mora-u bazenu di djeca pishaju pa valjda je on pametniji i civiliziraniji od nas pa zna vise od nas...i slicni slucajevi svaki dan

da ne spominjem radnike koji rade sezone, sacuvaj boze... ima izuzetaka, starijih i odgovornijih, ali su rijetki

ponekad se pitam kako su se danasnja djeca razvila i sto bi bez interneta

btw ak nekog zanima, sa test servera

amx 30 prvi proto puni 8 sec sa ramerom, ventom i jakom kavom -zadnja kupola, zadnji top

kad se stavi drugi motor, nemoze se koristit vise 100 i 105 octane fuel

depra dobra, tenk izuzetno mobilan, lajkujem

i kad idem na stug misije, pritisnem gumb i pojavi mi se ovo...ko da sam vec vidio nest takvog na ftr-u, neki captured tonk

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Nemoj tako proliv kad te pocera ni brzina svjetlosti ne pomaze ako solja nije blizu :)

14 godina

Kratki uvod:

Upadam u partiju, sa protivničke strane platoon mausa, 3 komada. Moja ekipa standardno lemmingira jednu stranu, mausi rushaju(!?!) drugu i dolaze nam u cap. Brzo se okrećem natrag da decapam, dolazim mausima sa boka i onda sljedi streljana. Epilog priće u privitku 

moglo je i više dmga da me nisu ammo rackali, reload na 20+ sec 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
neaktivan

proslava otkazivanja penetration nerfa u 9.7

http://wotreplays.com/site/1714807#hidden_village-br0cksams0n-isu-152

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Legao mi je lik ko samar budali hehe

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

kako je ova igra frustrirujuca na pocetku :@@@@@

kako da jebeno znam dal me netko spotal il ne?
postoji neki modpack? vidim na yt kad gledam da svakom UI izgleda drugacije

Error 404 Not Found

0 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice