World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.118.800
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

skidam igru po prvi puta, pa me zanima sta bi mi preporucili, tj savjetovali za prvi puta?
koji tenk? kako? zasto? gdje ? kuda? 
tips & tricks

hvala

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Cojek kaže...

skidam igru po prvi puta, pa me zanima sta bi mi preporucili, tj savjetovali za prvi puta?
tips & tricks

hvala

http://worldoftanks.eu/en/content/guide/newcomers-guide/ imas tu vise manje sve.

14 godina
neaktivan
Iron13 kaže...
Cojek kaže...

tips & tricks

hvala

http://worldoftanks.eu/en/content/guide/newcomers-guide/ imas tu vise manje sve.

ma dobro, to sam procito, nego me zanimalo vase dodatne preporuke, tipa s kojim tenkom zapoceti, i to sto tamo ne pise..

Error 404 Not Found
14 godina
World of Tanks

moja preporuka je idi na KV1,jako noob-friendly i oprašta dosta pogrešaka na počektu

kad se poslje malo ispraksaš onda bi preporučio englesku i rusku medium liniju

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cojek kaže...
Iron13 kaže...
Cojek kaže...

tips & tricks

hvala

ma dobro, to sam procito, nego me zanimalo vase dodatne preporuke, tipa s kojim tenkom zapoceti, i to sto tamo ne pise..

pa ako si procito, koja onda te vrsta tenka najvise privlaci? light,medium, TD, SPG, heavy? tek onda ti mogu nesto predloziti, iako tesko da ce ti itko ovdje ista reci, kad svi su +VI tier i sam o tome pricaju... npr. meni se TD za sad najvise svida i jos mi malo fali da dodem do heavy tanka, medium su isto dobri, light mi se bas ne svida njihov roll.

11 godina
neaktivan
Cojek kaže...

tips & tricks

hvala

Pocni razvijati 3 linije u isto vrjeme, jer kada te uniste izadjes iz te borbe i igras drugi tenk, tako da iskoristis maximalno vrijeme dok igras. Moj savjet ti je da igras 3 ruske linije prvo, i da dodjes do tier 5 tenkova, a to su ti heavy KV-1, medium T-34 i tank destroyer SU-85. Ova tri tenka su odlicni tier 5 tenkovi i kada njih maximalno nadogradis dobiti ces neko osnovno iskustvo u igri. Oprema koja se stavlja na tenkove, posade itd... te i netrebaju previse muciti na tieru 5, a i sve je dosta logicno i lako se pohvata tako da ces to lako skontati za ksnije tirove. Dalje samo treba igrati i igrati, susretati ces puno tenkova koje ne poznajes jer su random bitke +/-2 tira, a svaki tenk ima neku svoju posebnost i nacin kako igrati protiv njega, polako nadoci ces. 

11 godina
neaktivan

Morat ces spotat i ostetit 3 arty a da tvoji uniste :D Za t55

11 godina
Mistercro kaže...

Koja misija?

Samomrzeći hrvat
11 godina
World of Tanks
Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
Mistercro kaže...

Koja misija?

Promasio sam "citiraj" tipku, misija sa light tenkovima kada moras ospotat 3 arty i pomoc saveznicima trakujuc ih ili ostetit ih..

Btw, video za najbolji replay tjedna je vani, bonus kod je osvojio... Pogledajte u videu :D

17 godina
neaktivan
Cojek kaže...

tips & tricks

hvala

http://wotguru.com/general-world-of-tanks-guides/world-of-tanks-new-player-guide/

Vulgar Display Of Power
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Popusimo partiju i onaj osjecaj kad vidis da si uradio zadnju misiju ali nije pobjeda

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

fakat sljaka onaj spot za paljenje IS6-ica...imao neki dan 2 IS6 u timu i oba zapalio jednog iz prvog suta drugog iz drugog Mister je stavio filmić vezano za to par stranica unatrag

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

koji gun na oznacenom tenku?

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2015 21:54 (Iron13).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Iron13 kaže...

7.5

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
Iron13 kaže...

Slažem se 7.5 uzmi, brže ispaljuje, bolje probija, preciznija i lakša, 10.5 nanosi veliki damage, ali male su šanse da će probit oklop, a ako ne probije, nema ni damage-a, teško da će 10.5 sa obićnim granatama probit KV-1/KV-1S/Churchill 1/Matilda/ T1 heavy sa kojima se susrećeš...

P.S: može mi netko objasnit čemu služe klanovi u wot-u, jel isto kao i kod cod-a, battlefield-a, da se mora nać ekipa u određeno vrijeme i onda imaju war jedani protiv drugih, pa se natjeću koji klan je bolji, ili klan ima neku drugu svrhu, dobio sam poziv za ulazak u neki klan, ali nisam odgovorio, jer ako se klanovi samo nadmeću koji će biti bolji, onda mi je to bezveze, ja igram radi gušta i u slobodno vrijeme, a neda mi se jurit za komp i napucavat radi nekog war-a u trenutku kad možda imam i važnijeg posla... ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 0:12 (1BIT).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Mozda se jednog dana zaposlim u wargamingu kao video editor xD

6 0 hvala 0
14 godina
1BIT kaže...
Iron13 kaže...

Slažem se 7.5 uzmi, brže ispaljuje, bolje probija, preciznija i lakša, 10.5 nanosi veliki damage, ali male su šanse da će probit oklop, a ako ne probije, nema ni damage-a, teško da će 10.5 sa obićnim granatama probit KV-1/KV-1S/Churchill 1/Matilda/ T1 heavy sa kojima se susrećeš...

P.S: može mi netko objasnit čemu služe klanovi u wot-u, jel isto kao i kod cod-a, battlefield-a, da se mora nać ekipa u određeno vrijeme i onda imaju war jedani protiv drugih, pa se natjeću koji klan je bolji, ili klan ima neku drugu svrhu, dobio sam poziv za ulazak u neki klan, ali nisam odgovorio, jer ako se klanovi samo nadmeću koji će biti bolji, onda mi je to bezveze, ja igram radi gušta i u slobodno vrijeme, a neda mi se jurit za komp i napucavat radi nekog war-a u trenutku kad možda imam i važnijeg posla... ?

ima i toga, ali sad su aktualni strongholdi.. 10 na 10, bilo kada.. neki dan sam usel iz dosade u klan, sffa ili tako nekako,ostao sam iznenadjen dobrom ekipom. od 11 strongholda u cetvrtak mislim smo dobili ih 8.. od ta 3 poraza,za dva nam je kriv 7 win streak i arogancija.. a u jednom su nas PLingonci razbili ko beba zvecku..

11 godina
neaktivan
World of Tanks

You've gotta ask yourself one question: "Do I feel lucky?" Well, do ya, punk?

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ala worst day ever, dignem se ranije da idem farmat exp jos mi danas traje premium, idem odigrati sve 2x tenkove, odem na premium T7 car i neki frajer dosadan noob me gura non stop, puca na mene ja  i ubijem ga i dobijem ban na 1h, pa .

i jos prije toga nisam ni krenuo neki frajer TD me ubije odma na pocetku team kill i jos pobjede tu rundu i dobijem sam 200 exp a frist win je bio. ak nista bar na tier V je sve dobro proslo...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 11:26 (Iron13).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

uzet prvi i zadnji, pozurite ko moze

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 11:51 (Del_Boy97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj T28 Concept bi mogao stati u jednu recenicu, "Uf sto je ovo dobar tenk za silovat neprijatelja kada si top tier.". Prve dvije partije protiv tier9 i idem ja isprobati armor, hahahahahhahaaa, opucao 3 puta u dvije partije, jedan miss, jedan ding i jedan penetration, izbise me ko budalu hahahaaaaaa. Nakon tog iskustva i testiranja armora na T30 i E75 sa par upitnika u glavi krecem u iducu bitku. Iduca mapa je sand river, mi napadamo, 3-4 sedmice, sestice i par tier 5 tenkova, 1 arty tier 5 . To je to, vozeci T28 se covjek osjeca kao neko polubozanstvo, krenuo zapadnom stranom, bez stajanja, polako prema kapu, stao kojih 50ak metara do kapa, nakon sto smo unistili zadnje neprijateljsko vozilo. Nakon toga Stalingrad tier8 partija, tenk se odlicno nosi sa osmicama, WZ-111 puca dva puta heat na mene i ne probija me u front plate sto je extra, znaci armor ce bar ponesto zaustaiti . Gun radi odlicno, nemam nikakvih zamjerka, opucao sam 2-3 golda u ovoj partiji, na ovog WZ i IS3, da vidim kao gold radi i radi hahaha. U ovoj partiji  protiv osmica mi M pobjegao jer su nasi kapali . Sve u svemu zanimljivo vozilo i izgledom i po nacinu na koji se igra unikatan tenkic. Najveca zamjerka je to sto posada nije kompatibilna sa catom jer ima 2 loadera pa nemam bia.

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Stigao T55A, danas iz prve ujutro rijesio zadnju misiju koja mi je ostala, 12k dmg(bounced/taken/dealt) za heavy-e

Rijesio bih i misiju za obj 260 (14kdmg), cca 17k je na kraju bilo 

10640 bounced 

t55a t55a
WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

kak ti je ono reko tip u chatu:

why u play like that its only a video game u get nothing

p.s. jel to samo meni ili tipka "vrh stranice" ne radi vec tjednima?

p.s.s. nemogu nac di u profilu mjenjam potpis, nestala je ta opcija...ili sam tak glup da nemogu naci 

F7

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 14:25 (ED63).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ED63 kaže...

p.s.s. nemogu nac di u profilu mjenjam potpis, nestala je ta opcija...ili sam tak glup da nemogu naci 

F7

Ides na svoj profil > uredi profil > i tamo imas potpis, iznad "Moj pc"

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
neaktivan
World of Tanks

nabijen na kurac ovu dicu sta vikendon igraju

11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ako ima netko voljan tier III,IV,V,VI,VII TD da mi pomogne prijeci ovu misiju nek se javi na pp : platoon with another TD, destroy 3 enemy vehicles (one of the platoon has to survive).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko ja znam tier 3 ne priznaje za misije. Anyway, preporucam E-25, ako ne onda hellcat, t-67 ili stug 3 (onaj tier 5) jer svi imaju dosta brz reload pa se lako sredi promašaj.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 17:58 (Krešo91).
16 godina
World of Tanks

Jučer i danas užas partije. Ne znam jel to zbog ovog 3x crew experience ili što ali broj idiota je narastao da mi je par puta došlo da razbijem tipkovnicu.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iron13 kaže...

ako ima netko voljan tier III,IV,V,VI,VII TD da mi pomogne prijeci ovu misiju nek se javi na pp : platoon with another TD, destroy 3 enemy vehicles (one of the platoon has to survive).

Krešo91 kaže...

Koliko ja znam tier 3 ne priznaje za misije. Anyway, preporucam E-25, ako ne onda hellcat, t-67 ili stug 3 (onaj tier 5) jer svi imaju dosta brz reload pa se lako sredi promašaj.

pise samo da trebam biti u platoon s TD po tome bi bilo logicno bilo koji tier, ja imam IV i V tier TD tako da mogu biti u partyu sa svim navedenim tier jer me baca tako po gameu i nije problem meni s tier V unistiti VII samo treba gadati weak spot.

iako ne vidim kako tvoj odgovor ikako pomaze meni, i da li je bio uopce namijenjen meni... al dobro nema veze. 

evo i par slika usput.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice