World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.128.034
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Ohohooo, ovaj vikend ce se izgleda grindati posade samo tako 

Taman, trebam novu posadu ubacit u T-54 i istrenirat dobro za Obj140, trebam posadu koju cu u Lorraine ubaciti kada ju otkljucam, pa ce mi ovaj special sjesti odlicno

vikend special vikend special
If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Kakve su sovjetske artiljerije na višim tierevima?

Igrao sam jako dugo samo SU-18 jer mi je bila odlična, kratak range ali damage i preciznost su to nadoknađivali. Onda sam kupio SU-26 i to je takav pos od artiljerije da sam je se nakon samo 7 matcheva riješio. Od 7 matcheva svi su bili u T5 borbama. Šta mi vrijedi turret i brz reload kada ne mogu ništa penati a i kada penam napravim ogromnih 30-50dmg-a... Sada sam na SU-5 i nije tako loša, bolja mi je od prethodne. Pa me zanima da li se isplati nastavljati dalje sa sovjetskim arty ili je najbolje da se vratim na SU-18?

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo primjer tier 7 arty, S-51, reload dug ali kad pogodi nije loše...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Bas fina partija i jos jedan M, za ovako dobar je scor je kirv chaffee sport event i solidna posada koju sam grind .

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 14:56 (Mquany).

1 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
spaceman kaže...

Evo primjer tier 7 arty, S-51, reload dug ali kad pogodi nije loše...

Katastrofa od artya, reload je predug i to ako se ne varam, najduži u cijeloj grani, previše neprecizna, shell leti nisko tako da je i mali cover problem za prebacit i povrh svega toga ima jako mali gun arc, što znači da često treba okretat arty i onda opet treba nišaniti po 7-8 sekundi... vjerojatno su najbolje zaokruženi arty američki, svaki ima dobar dmg u svom tieru, imaju splash kako arty i treba imati, reload ide gore s dmg-om i kad udri, osjeti se.

http://wotlabs.net/sig_cust/FFFFFF/af7a8eb923d0d8eee911e7119f75b64e/eu/unimatrix_2411/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 15:13 (Unimatrix 007).
11 godina
neaktivan
Rhox kaže...

Kakve su sovjetske artiljerije na višim tierevima?

Igrao sam jako dugo samo SU-18 jer mi je bila odlična, kratak range ali damage i preciznost su to nadoknađivali. Onda sam kupio SU-26 i to je takav pos od artiljerije da sam je se nakon samo 7 matcheva riješio. Od 7 matcheva svi su bili u T5 borbama. Šta mi vrijedi turret i brz reload kada ne mogu ništa penati a i kada penam napravim ogromnih 30-50dmg-a... Sada sam na SU-5 i nije tako loša, bolja mi je od prethodne. Pa me zanima da li se isplati nastavljati dalje sa sovjetskim arty ili je najbolje da se vratim na SU-18?

SU-14-1 je ruzan, spor, mali gun arch, mala parabola kod pucanja(sto moze biti i prednost u nekim situacijama doduse), najgori arty za ubit kada ti nesto izleti blizu jer je pre trom, sve na njemu je katastrofa. GUN, gun je awesome, to je moc, troll na kvadrat, one shoot sam s njim T30, M103, IS8, AMX 50 120, Focha..., sve zaboravis ovo lose kada gun radi dobro. Done sam s njim sve misije za stuga i za t28 concept tako da nikako nemoze biti los.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/1699741#ensk-rapture868-e_50

Ovog E 50 sam zavolio od prve bitke, čak i full stock otkida... evo najbolja bitka s njim danas dosada i uzmite u obzir da sam igrao sa L71.

Toni
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina

Dobro jutro 

EDIT:

Dobar dan 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 15:12 (quickr).
14 godina
World of Tanks

Baš sam se pitao jučer koliko treba za torticu imao sam 5400 štete i 5 ubijenih i samo 1

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
hummer0 kaže...

Baš sam se pitao jučer koliko treba za torticu imao sam 5400 štete i 5 ubijenih i samo 1

Ima tu i malo xp-a od spottinga, pa onda i koji tier gađaš. On je gađao devetke. Ti ako si gađao niže tiere to ti je donijelo manje xp-a.

Ja nisam igrao 10ak dana al taj Tortoise je teška muka stock (ok, B barrel). Ili dobijem po guzici jer moji izginu ili ne napravim ništa jer kasno Marko na Kosovo stiže.

35k koliko mi treba do topa je ovim tempom par mjeseci a tek onda motor i ovjes. :D

14 godina
DrNasty kaže...

35k koliko mi treba do topa je ovim tempom par mjeseci a tek onda motor i ovjes. :D

Ali je zato ogromni gušt igrati kornjaču full sređenu.... DPM is OVER 9000!  (ne doslovno, ali blizu  )

16 godina
neaktivan

premda je Maus sljedeći Top of tree, zanima me kakav je tier 8, VK 45.02A. Meni po statsima djeluje.. pa dosta jadno.

ipak za 30% nižu cijenu, možda se isplati.

12 godina
neaktivan
hummer0 kaže...

ja sam jednom na Tort. isao i preko 6300 dmg i samo 1st class za to, ali nakon toga kad sam proigrao dobio par puta ace M, prebrz reload, dobar dmg, okretan je relativno, a top da ne spominjemo..... definitivno jedan od nazabanijih tenkova u igri, i jedan od NAJBRUTALNIJIH, jer kada neki tenk uhvatiš, bio to tier 8,9 ili 10, počinje "silovanje" 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 17:39 (game789).
17 godina
Voltron kaže...

premda je Maus sljedeći Top of tree, zanima me kakav je tier 8, VK 45.02A. Meni po statsima djeluje.. pa dosta jadno.

ipak za 30% nižu cijenu, možda se isplati.

Ja ga igram i meni je zbilja ok. Ne igras ga kao tipicnog hevija jer nije da je bas nesto oklopljen, vise kao heavy-mediuma (peak and shoot). Zadnji top nije los... Nista posebno, ali zabavan za igru... 

Rvat katolik!
15 godina
World of Tanks

Ja sam tortu zamrzio igrati. Imam jedno 80k do FVBa i muka mi igrati tortu. Zbog sporosti ako kreneš krivim putem gotova ti partija, ili će tebe zgazit ili će tvoj tim s druge stranie zgazit sve. Da ne spominjem oklop, ima ga toliko a isto tako ima toliko weakspotova koje svi znaju i svi uredno probijaju sa svih udaljenosti. Jučer me je*eni IS3 probije u onu lijevu stranu koja kao nije weakspot, ali eto reda radi prošlo je. Neću ni spominjat desnu strranu gdje svi automatski gađaju i logično loader dobije svaku 2 partiju. A tek artiljerija što voli gađat tortu, užas. Jedino dobro je top koji brzo reloada i ako si uvatio nekog bez repair kita taj je na*ebo, ali inače užasan tenk. Aj još može proći ako je gradska/polugradska mapa pa da se sakriješ od artiljerije i da probaš sakriti desnu stranu, ali na potpuno otvorenim mapa si većinom na*ebo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji je bolji?  p.s. Koristio tier V top imao bolje rezultate... 

yogman
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako je to na VK 36 onda L/56.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
World of Tanks
SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

Pa zar se ne startaju same...mislim kad završiš prethodnu misiju, slijedeća se automatski aktivira...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

koja nacija osim njemacke je dobra za TD?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

rusi? 

13 godina
neaktivan
Zrinski kaže...
Thoroughbred kaže...

Pa zar se ne startaju same...mislim kad završiš prethodnu misiju, slijedeća se automatski aktivira...

mislim da ne..moraš pokrenit sljedeću...

Team32Ipe77
14 godina
YoGMan kaže...

Koji je bolji?  p.s. Koristio tier V top imao bolje rezultate... 

Ja preferiram brži reload i veći pen nego jači alpha dmg. Tako da bi uzeo 8,8 

Zrinski kaže...
Thoroughbred kaže...

Ne startaju se same. Kad obaviš prethodnu misiju, sljedeću moraš ručno startati. 

Iron13 kaže...

koja nacija osim njemacke je dobra za TD?

A zavisi šta preferiraš i šta tražiš od TD_a. Englezi imaju odličan DPM, ali slab alpha dmg. Rusi pak obrnuto. Imaš američku liniju TD_ova sa kupolom, a imaš i bez. Obje su relativno dobro oklopljene na kasnijim tierovima. Sve zavisi što želiš da ti TD radi, tj kakvu ulogu želiš. 

16 godina
neaktivan

Zrinski kaže...
Thoroughbred kaže...

Još da sam misiju aktivirao...

Ne startaju se same. Kad obaviš prethodnu misiju, sljedeću moraš ručno startati. 

Onda je to zavisno od toga da li koristiš neki mod...ja koristim i uvijek kad završim prethodnu misiju sljedeća mi se automatski pokrene...

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Unistena 3 td za misiju, uletio sam medju njih na brdu tamo di se kampa na Redshireu, odradio misiju malo na silu, imao puno srece i ostao ziv sa 300ak hp, sakrio se na mapi i cekao da ekipa dobije, jos sam roknuo ovog lightweighta i spasio naseg artija, hvala ekipi na pobjedi .

3 0 hvala 0
14 godina

malo silovanja low tierova sa cromwellom.... 

17 godina
World of Tanks

A ja budala prodao Cromwella. Natrag u garazu. Cim skupim koju kunu.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
14 godina

Tenkovi dolaze i odlaze, ali samo cromwell stoji u garaži od dana kad sam ga kupio. 3200+ partija u njemu. Fun factor maximalan. Jedino mu se sada t37 približio, bolji RoF i mobility pa njega više koristim za stronkse. 

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Netko je bio pitao za VK30.01(H) i topove. Ja sam igrao sa 10.5 topom koji je meni osobno bio mi je dobar ali slab bez fugasnih granata, punio je 8 sekundi što je dosta puno pa moraš imat zaklon inače si gotov. Sad sam uzeo 7.5/5.5. waffe, jako dobar top, pravi manje štete nego 10.5 ali brze puni i ima veću probojnost. 
Tako da definitivno se isplati ići na waffe top. 

p.s. igra li itko sa tier 5 da mu se dade u paru nekad zaigrat? meni bude dosadno samome na mapi. Ako ima nek se javi u PP 

www.wpnovosti.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo mi je definitivno NAJGORA misija s kojom sam se susreo,toliko je bugovita da je to nevjerovatno...prestrašno,preeeeeestraaaašnooo...

LT7 SPG Hunter!

Na kraju je ispalo da je trebalo samo spotat j... arty...ma neznam,i ovo što sam sad napravio sam sigurno napravio masu puta...ne kuzim uopće...nadam se da ova misija ne postoji za t55...

btw jel zna netko oće ove misije nestat pri idućem updateu?

http://wotreplays.com/site/1704423#sand_river-smellsliketeenspirit-t71

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 20:30 (Thoroughbred).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice