World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.074.375
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
rapture686 kaže...

Misije imaju bug, ali ovaj puta u moju korist.

Za zadnju misiju obavljenu TD-13 (vidi slike) sam 100% siguran da je bug. Misija traži da imaš najveću štetu uzrokovanu u timu i da ta šteta bude najmanje 2 puta već od iduće najveće Na slikama se vidi da to nisam uspio ali je misija izvršena...

Meni piše da je TD-13:

• Finish the battle as the top player on your team by damage
  • Cause 1000

Nešto su govorili da radi određenih modova igra prikazuje misije koje su bile na testu, a ne ove koje su trenutno, naravno ne sve.. Možda je do toga

13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
hummer0 kaže...

Stolnik jel se tebi ova druga grafička uopće pali preslaba je ovo igra za tvoj komp.Mislim da i prva radi na 50%.

Nope, druga grafa miruje za vrijeme igranja WoT-a. Ni prva ne radi na 100%. Ovo je najgore optimizirana igra u povijesti čovječanstva. Kako god loše bilo i kako god se ljudi žale na igre koji oni igraju su pune bug-ova i loše su optimizirane, treba im samo dati da probaju WoT i iste sekunde će shvatit da su na konju s svojom igrom. Stronk ruskie programik. Makar ništa čudno, tu gdje je Europa bila u 80-tima, tu je sad rusia, zaostali imbecili puni sebe...

Na to sam mislio kad sam govorio

Stolnik kaže...
ja111 kaže...
Stolnik kaže...

Sad valjda više nebu problema s FPS-om {#}{#}{#}

wot ne podrzava SLI

LOL, podržava. Ne podržava, CFX ;)

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 10:45 (ja111).
14 godina
Pislje kaže...

Grehota je upalit takvu pilu za wot.

Ne palim ju samo za WoT 

Entry Point kaže...
Stolnik kaže...
rapture686 kaže...

Moj komp nije dobar kao stolnikov (imam nešto bolji CPU ali ostalo je slabije) i nisam vidio više od nekih 50fps-a u WoT-u sve max. Preusrano optimizirana igra. Da ljenčine uvedu milticore support na barem dvije jezgre svi bi profitirali, kao i ovi sa starijim kompovima koji imaju dvije jezgre, a pošto navodno hoće igru zadržat dostupnom i slabijim PC-ima to bi im puno pomoglo u tom cilju, ali kontradiktorni su sami sebi, tj. ljeni ko k jer vide da zarađuju i ovako...

Točno to, prvo bi im trebao u glavi biti Multicore support, a onda sve ostale gluposti s kojima se zahebavaju i gube dragocijeno vrijeme kao što su shemale posade i ostale bedastoće, pa ako i već žele nekaj stavit u igru onda se nek primu posla i nek to naprave kak spada, a ne kaj je sve što rade poluproizvod kao i cijeli WoT. Najgore je to kaj nam obečavaju brda i doline, a s toga ništa i onda im još treba pol godine da stave nekaj novo u igru i kad stave opet je poluproizvod...

Nemoj biti lud, rusi i bjelorusi pogotovo igraju još na 486-icama 

Hahahah i to oni malo dubljeg đepa si mogu preuštit 486-ticu :P

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
14 godina

wot ne podrzava SLI

Googlaj, u 8.4 patchu je dodan SLI u WoT i onda s 9.0 patchom ( ultra bugovit patch ) su shebali SLI i još uvijek rade na fix-u, jer su toliko močni i sposobni... 

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

wot ne podrzava SLI

Googlaj, u 8.4 patchu je dodan SLI u WoT i onda s 9.0 patchom ( ultra bugovit patch ) su shebali SLI i još uvijek rade na fix-u, jer su toliko močni i sposobni... 

Ma znam, ali sam citao da igra uopce ne iskoristava to i da se cesto pojavljuju glitchevi po mapi, narocito na himmelsdorfu

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
17 godina
moderator
World of Tanks

Koji q se brinete oko SLI i CF podrške kad igra radi na jednoj jezgri i totalno će bottleneckati jedan moderan GPU? Njihova nesposobnost će im biti propast.

5 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

ASAP 9.6 test bi trebao stići danas.

Inside:

- shell distribution within aim circle changes (pure accuracy nerf, shells will fall less to the center of the circle, fewer weakspot hits)
- TD viewrange nerf
- light tank buffs (and nerf of M41 and T37)
- slight changes to map landscape (“flattening” of the maps) of Redshire, Prokhorovka and Steppes
- retraining of crews to a different role (radioman to commander for example)
- stronghold consumables: air raid and artillery strike

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 12:57 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedan dečec se reklamira na jednom forumu

''World of tanks grindanje !!

Za sve koji nemaju vremena, a htjeli bi doći do viših tierova slobodno se javite! :)

Imam puno iskustva (što kroz random bitke što kroz CW), jako dobar wn8 i ono što je u cijeloj priči najbitnije ne koristim botove nego svoje iskustvo.

Za sve detaljne informacije slobodno se javite.''

Sad je puno stvari jasnije......

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Ima tko kakav savjet za zadnji light misiju (4k spotting dmg_a)? Samo mi je još ta ostala 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobij high tier partiju na prokorovki ili lakevilu i pasivno spotaj i rijeseno.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Ako sam dobro pročito na FTR pretreniranje uloge posade će koštati 600 golda po trenutnom WG cjeniku. E pa za 600 golda oni radio operatori mogu i dalje čamiti u barakama. Ko vas je*e WG i vašu pohlepu.

Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
markulj kaže...

markulj kaže...

Imam malo veci problem :kada krene odbrojavanje prema nuli ne cujem ga a muziku cujem ,ni posadu ne cujem,eksplozije nista samo cujem zvuk motora a i fps mi je pao na 7-10  max 15 a i ping je od 100 pa nadalje totalno neigrivo,postavke nisam dirao i sve je ok ima li itko jos takav problem

meni je nedavno nestalo struje, a posto je baterija izvadjena u lapu, svi settingsi u igri su se poremetili

iako sam prije znao quitat igru normalno, i sa alt + F4, i vadit prikljucak za struju, nikad nije bilo ovak

odi ljepo u settingse i pogledaj da ti se nije to resetiralo na neki njihov default, pa ti je bacilo na novi graficki model i svasta nesto, tak je i meni, pa mi je cak i mis u garazi laggao tj. plivao po ekranu

kad stisnem reprodukcija nista se ne dogadja(cuje) prebacim na nacionalni i opet nista

PAZI OVO uvijek igram na serveru 1,reko idem se prebacit na server 2 i pazi foru sve mi proradi samo mi na serveru 1 ping skace

11 godina
World of Tanks

Neznam koje se uvo toliko bunite za optimizaciju igre, po nekom klasičnom "Gaming" trendu  nakaradno je  optimizirana  imate Amd., ali intel odvaljuje ...

Ako već igrate Wot kupite  neki intel  tipa onaj otključani pentium....

Da nemate apsolutno nista za 3 k mozete kupit ssd,mbo+cpu, ram, napajanje i dobro kućište sve novo i ne skart vec pristojno, te igrat na integriranoj dok ne skupite za GPU pogotovo ako imate neku rezoluciju manju od full hd s tim da vam mbo i ostalo omogućuje da možete mjenajt za bolji cpu i prakticki sve Gpu bi napajanje guralo ... dok bi najeftinja   solucija bila  1,8 k...

No druga je stvar što je u nas besparica pa bi mi htjeli igrat aktualne igre( ne govorim samo  za wot ) na kompu iz 2005 godine ... 

No opet da uvedu multy core to bi mnogo pomoglo amd-u jer se on oslanja na broj jezgri za razliku od intela koji se oslanja na  jaču jezgru ali manji broj.

Evo 

8350 vs G3258. S tim da je samo cpu 1580kn za amd-a dok za intela   540 kn  što je razlika 1 k, a i penntiuma mozete oc-at na većini ploča(samo treba bit omoguceno u biosu) dok za Fx-a zbog ogromnog TDP-a opet treba puno bolja matična

No kako mi imamo običaj kukat kad bi se opet uveo multy core onda bi kukali kako  treba prodat oba bubrega  za igrat igru na max...

wot na  trenutninom digitronu/ pc-u slagano primarno  za wot u gaming pogledu( mogao sam komotno zadrzat stari Gpu gtx 9800 gt pošto igram na low sve osim terena i vidljivosti sto je max )ovo ostalo su nepotrebne informacije koje samo  zamaraju oči    s tim da tad nisam imo ssd ( sto je bilo bolje bar nisam morao čekat  početak bitke 30 sek kao sad ) kad budem imao vremena baš ću  napravit par  testova.... 

Neznam, danas je bar lako složit pc kad ima interneta, pogotovo youtobe di se u većini slučaja može nać ako ne isti onda sličan pc u baš onom za što ga vi želite koristit. Ali očito je teško malo pogledat, već lakše pitat one što se deru amd je bolji  ili intel je bolji bez da ste rekli za što vam treba pc  

Ako ima ko za misije s lt ili td za plt nek se javi t 5 ili 10 za td  

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
2 8 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Rekordan broj igraca online 

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
dedaa kaže...

Rekordan broj igraca online 

Test server?

14 godina
St0ka kaže...

Ako sam dobro pročito na FTR pretreniranje uloge posade će koštati 600 golda po trenutnom WG cjeniku. E pa za 600 golda oni radio operatori mogu i dalje čamiti u barakama. Ko vas je*e WG i vašu pohlepu.

http://ftr.wot-news.com/2015/01/22/evilly-and-crew-retrain-price/

14 godina
LordNIbbler kaže...

Neznam koje se uvo toliko bunite za optimizaciju igre, po nekom klasičnom "Gaming" trendu  nakaradno je  optimizirana  imate Amd., ali intel odvaljuje ...

Ako već igrate Wot kupite  neki intel  tipa onaj otključani pentium....

Da nemate apsolutno nista za 3 k mozete kupit ssd,mbo+cpu, ram, napajanje i dobro kućište sve novo i ne skart vec pristojno, te igrat na integriranoj dok ne skupite za GPU pogotovo ako imate neku rezoluciju manju od full hd s tim da vam mbo i ostalo omogućuje da možete mjenajt za bolji cpu i prakticki sve Gpu bi napajanje guralo ... dok bi najeftinja   solucija bila  1,8 k...

No druga je stvar što je u nas besparica pa bi mi htjeli igrat aktualne igre( ne govorim samo  za wot ) na kompu iz 2005 godine ... 

No opet da uvedu multy core to bi mnogo pomoglo amd-u jer se on oslanja na broj jezgri za razliku od intela koji se oslanja na  jaču jezgru ali manji broj.

Evo 

8350 vs G3258. S tim da je samo cpu 1580kn za amd-a dok za intela   540 kn  što je razlika 1 k, a i penntiuma mozete oc-at na većini ploča(samo treba bit omoguceno u biosu) dok za Fx-a zbog ogromnog TDP-a opet treba puno bolja matična

No kako mi imamo običaj kukat kad bi se opet uveo multy core onda bi kukali kako  treba prodat oba bubrega  za igrat igru na max...

wot na  trenutninom digitronu/ pc-u slagano primarno  za wot u gaming pogledu( mogao sam komotno zadrzat stari Gpu gtx 9800 gt pošto igram na low sve osim terena i vidljivosti sto je max )ovo ostalo su nepotrebne informacije koje samo  zamaraju oči    s tim da tad nisam imo ssd ( sto je bilo bolje bar nisam morao čekat  početak bitke 30 sek kao sad ) kad budem imao vremena baš ću  napravit par  testova.... 

Neznam, danas je bar lako složit pc kad ima interneta, pogotovo youtobe di se u većini slučaja može nać ako ne isti onda sličan pc u baš onom za što ga vi želite koristit. Ali očito je teško malo pogledat, već lakše pitat one što se deru amd je bolji  ili intel je bolji bez da ste rekli za što vam treba pc  

Ako ima ko za misije s lt ili td za plt nek se javi t 5 ili 10 za td  

Prije 2 dana sam procitao jedan dobar komentar: "Lupeta kao prazna prikolica po kaldrmi". Hocu reci igram wot jos iz bete.Igrao sam ga na Athlonima x2, x3,x4,phenomima x4,intel i3,i5,pentium g,...Radeonkama 4850,4870,5850,6850,7770... GTX8800,9800,460,470,gts450..Neke konfe su vrtile igru vise FPS,neke manje.Sto nije ovisilo o tome je li u pitanju AMD ili Intel.Kolega daj malo razmisli,"G3258 je bolji od FX-a 8350 jer u nekoj igri ima bolji rezultat?". Nemam rijeci.

EDIT: Na forumu su teme vezane za Intel G3258 i AMD FX8350 procesore.Nema smisla usporedjivati ih,niti po snazi niti po cijeni...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 22:37 (tadic).
13 godina
neaktivan
tadic kaže...
LordNIbbler kaže...

Prije 2 dana sam procitao jedan dobar komentar: "Lupeta kao prazna prikolica po kaldrmi". Hocu reci igram wot jos iz bete.Igrao sam ga na Athlonima x2, x3,x4,phenomima x4,intel i3,i5,pentium g,...Radeonkama 4850,4870,5850,6850,7770... GTX8800,9800,460,470,gts450..Neke konfe su vrtile igru vise FPS,neke manje.Sto nije ovisilo o tome je li u pitanju AMD ili Intel.Kolega daj malo razmisli,G3258 je bolji od FX-a 8350 jer u nekoj igri ima bolji rezultat. Nemam rijeci.

Naravno da ce G3258 dat bolje rezultate od 8350 u wotu kad se koristi jedna jezgra, ali ajde upali bf4 64 igraca pa cemo vidjet, i kupovat komp samo za wot, wtf?!?

13 godina
neaktivan
tadic kaže...

ja111 kaže...

Mislim da ste krivo shvatili što je pisac htio reći sa ovom analizom. Nego, jel se  isplati na ruskom t-44 nadogradnja motora na V-54-6?

11 godina
tadic kaže... 

Prije 2 dana sam procitao jedan dobar komentar: "Lupeta kao prazna prikolica po kaldrmi". Hocu reci igram wot jos iz bete.Igrao sam ga na Athlonima x2, x3,x4,phenomima x4,intel i3,i5,pentium g,...Radeonkama 4850,4870,5850,6850,7770... GTX8800,9800,460,470,gts450..Neke konfe su vrtile igru vise FPS,neke manje.Sto nije ovisilo o tome je li u pitanju AMD ili Intel.Kolega daj malo razmisli,G3258 je bolji od FX-a 8350 jer u nekoj igri ima bolji rezultat. Nemam rijeci.

Ajde i ja sam jedan dobar procito  "Ja stojim iza onoga sto sam rekao, a ne iza onoga što vi mislite da sam ja rekao"

A druga stvar je što ne volim generalizirat, pa shodno tome da G3258 je bolji ako se gleda igranje wota ustvari velika većina igara radi bolje na intelu, ali s druge strane ako treba zipovat ili renderovat video fx s njim briše pod.... Uglavnom da bi mogao reć da je nešto bolje ili lošije onda to treba u nečemu usporedit.

Ali kao što rekoh za slozit Pc je najbitnije znati što želite da taj PC radi,  generalizirat je glupo bar po meni, intel je bolji ali  je i dosta skuplji, pa ako se gleda po cijeni koju za njega treba na početku dati(što većina gleda) amd izgleda puno bolje, mada ako se idu malo komplicirat stvari i ako se rade neki proračuni/simulacije intel obicno bude pametnija kupovina ( ali nije mijesto da zamaram jer vjerovatno  bi vam izgledalo nepotrebno ako želite može se nije problem )

Na kraju se sve više manje svede na par pitanja; Namijena, koliko $$ i koliko će se to koristit...

@MaxonUniversal Da po meni se isplati uzet motor na t 44 nakon kupole najbitnije po meni puno je okretniji tenk al ja bi svakao išao, ako radi ničega drugo onda da bude bolja posada na t 54  da bude op tenk sa op posadom 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
13 godina
World of Tanks

Ja imam AMD ali Intel je realno bolji , ali kosta duplo vise novaca tako da se ne isplati za neke budget konfe ili za konfe koje se koriste za internet i ponekad igranje . Mada me wot poceo nervirat zbog koristenja jedne jezgre , sto je po meni jadno u 2015 godini . 

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Bok, imam 3 pitanja u vezi misije, za posadu.

1. Jel ova zenska posada koju dobivamo sa 3 skila moze ostati u vojarni do daljnjega, bez ikakvog ogranicenja, dok ne pronademo odredeni tenk?

2. Moze li se ta jedna zenska staviti u vec neki tenk koji se koristi, medju muski dio posade? Ili bas svi clanove posade moraju biti zene?

3. Jel ima neki cilj da svi clanovi posade budu zene i da se izvrsi neki zadatak?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 22:21 (game789).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

1. Može bit u vojarni ali odma u početku moraš odabrat ulogu i nacionalnost.

2. Može.

3. Ima, razlog je što imaju automatski Sisterhood of Steel što je isto kao Brothers in Arms, i taj perk je aktivan samo ako ga svi članovi (tj. članice) imaju.

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Imam premium T-25 imam ga od prije kao gift al tek mi se sada dopao. Mi može netko preporučiti neke vještine za određenog člana? Jel bolje 6sense il brothers in arms,za svakoga po nešto,jer imam i još njih par u vojarni pa da znam koji kome najviše paše a da ne uzimam neke vještine bezveze.

Unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MaxonUniversal kaže...
Nego, jel se  isplati na ruskom t-44 nadogradnja motora na V-54-6?

IMHO da.

Dobije tenk na zivahnosti mada ne bas nesto wooow.

Ali dobro dodje jer je 148k farma do T-54 puno, a MM mu je uzasan, pa dodatna zivahnost dobro dodje.

If you're not paranoid, you're not paying attention
16 godina
izvone kaže...

Imam premium T-25 imam ga od prije kao gift al tek mi se sada dopao. Mi može netko preporučiti neke vještine za određenog člana? Jel bolje 6sense il brothers in arms,za svakoga po nešto,jer imam i još njih par u vojarni pa da znam koji kome najviše paše a da ne uzimam neke vještine bezveze.

Unaprijed hvala!

Ne isplati se imati dediciranu posadu za T-25 nego koristiti postojecu posadu njemackih mediuma.

Osim ako bas nemas njemacke mediume. Ja u svom koristim posadu iz E-50M s time da je kroz njega ta posada prolazila jos dok je bila u Pantheru.

Tenk je fantastican crew trainer za njemacku medium liniju koja zavrsava sa E-50m jer ima identican crew setup kao sto ta linija koristi jos od tiera 6, pa mozes utrenirati odlicnu posadu.

A ako ides bas na dediciranu onda sixth sense, situational awareness i safe stowage kao "default" skillovi. Ja sam pretrenirao na BIA tek kada mi je treci skill bio na 95%.

Na driveru Clutch Breaking jer tenk ima ocajan traverse, pa da se to malo poboljsa, a na gunneru Snap Shoot. 

Na slici mozes vidjeti kako ta posada izgleda sada s time da sam uzeo off-road driving ispred clutch breaking jer E-50M ima odlican traverse, a koma ground resistance, pa mi je off-road driving bolji za njega.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 0:45 (Mauro).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Čije lovce na tenkove mi preporučujete, trenutno sam s amerima na m3 lee-u, i sa rusima na t46. To su dvije aktivne nacije koje igram. Razmišljao sam da krenem s njemačkim lovcima na tenkove.

0 0 hvala 0
16 godina
iAvenger kaže...

Čije lovce na tenkove mi preporučujete, trenutno sam s amerima na m3 lee-u, i sa rusima na t46. To su dvije aktivne nacije koje igram. Razmišljao sam da krenem s njemačkim lovcima na tenkove.

Sa svabama nemozes pogrijesiti.

Imas liniju sa dobrim oklopom (mada oklop vise skoro nista ne znaci), bez turreta i poprilicno spori, te "zloglasnu" Waffentragger liniju koje je bez oklopa, ali sa nazovi kupolom i dobrim cammo.

Koji da god odaberes ima IMHO odlicne topove.

Meni je osobno puno bolja WT linija. Kad se docepas Borsiga (tier 8) linija pocinje biti fantasticna, cak po mnogima na forumima i overpowered.

15 godina
Stolnik kaže...

Hahahah i to oni malo dubljeg đepa si mogu preuštit 486-ticu :P

e bas ljepo, imam negdje u ormaru 386 DX na 32 MHz probacu na njoj upalit wot

cek jel ce bit dosta 4MB ram-a i 180 MB diska?

jel ce radit u DOS-u?

CrnaBitanga kaže...

Evo jedan dečec se reklamira na jednom forumu

''World of tanks grindanje !!

daj nam link pliiiz do stronk tonkera for hire

quickr kaže...

Ima tko kakav savjet za zadnji light misiju (4k spotting dmg_a)? Samo mi je još ta ostala 

t8 light sa dobrim cammo i binosima, i malo srece da ti uleti dobra mapa

dali trebam dodat i da trebas poneki krumpir u timu koji ce znat okrenut top prema crvenima i pucat i pogodit?

obavezno napisi u chat prije borbe sta namjeravas i kuda, to uvijek pomaze onima koji bi ostali u bazi "snajpat"

St0ka kaže...

bas citam komentare, jedan je to dobro sazeo: 600 golda za pretreniravanje hrpe clanova (radiomena u npr. comandere da odma imaju 6th) i tako par petcheva, a onda bum radioman ima 6th prebacen na sebe, greed kills

MaxonUniversal kaže...

Mislim da ste krivo shvatili što je pisac htio reći sa ovom analizom. Nego, jel se  isplati na ruskom t-44 nadogradnja motora na V-54-6?

naravno i apsolutno, to ga pretvara u medium tenk (122 top slobodno zaobidji, NIJE vrijedan expa)

game789 kaže...

Bok, imam 3 pitanja u vezi misije, za posadu.

1. Jel ova zenska posada koju dobivamo sa 3 skila moze ostati u vojarni do daljnjega, bez ikakvog ogranicenja, dok ne pronademo odredeni tenk?

2. Moze li se ta jedna zenska staviti u vec neki tenk koji se koristi, medju muski dio posade? Ili bas svi clanove posade moraju biti zene?

3. Jel ima neki cilj da svi clanovi posade budu zene i da se izvrsi neki zadatak?

1. moras odma izabrat naciju, tenk i ulogu, moja je preporuka da izaberes naciju di imas najmanje iskusnih posada i di nemas premium tenkova u kojima bi ih trenirao

ako je vjerovati vjestima, stize pretreniravanje uloga posade, znaci da u biti ti je najbitnije koju ces naciju izabrat, ostalo ces moc promijenit kasnije uz placanje naravno

2. moze ali tada ti nije aktivan perk SoS, ostalo sve normalno radi (moras osigurat odvojene sobe za zene u barakama i zenski WC u tenku )

3. nema cilja ni nagrade, ali imaces aktivan SoS, posada ti je odma na 3-cem skilu ibrze ce se trenirati od muske jer iako ima 2 skila, SoS nije prvi nego "nulti", i kad krenes dizat treci skill, ustvari ces trebat expa ko za drugi skill set, SoS je u biti poklon

vise kod kvikija

izvone kaže...

Imam premium T-25 imam ga od prije kao gift al tek mi se sada dopao. Mi može netko preporučiti neke vještine za određenog člana? Jel bolje 6sense il brothers in arms,za svakoga po nešto,jer imam i još njih par u vojarni...

T-25 - Global wiki. Wargaming.net

valjda znas da nema smisla imat posadu treniranu za premium tenk?

stavis u njega bilo koju german med posadu koja ti treba za neki grind

ak jos nemas, svima repair, guneru snap Obavezno

posto tenk sporo okrece, moze driveru clutch braking

ak imas posadu sa 2 skila:

6th, repair

snap, repair

clutch, repair

situational, repair

safe stow, repair

ako imas sa 3 skila, mozes ubacit svima BiA ili camo, po meni je 6th najbitniji

mozes posle dodat soferu ramming speed, posebo ak ides na e-50m liniju sa tom posadom, i skilove za view range, nikad ne skode

od opreme ja imam ramer, optiku i binos, mozes dodat i gld umjesto ramera da mrvicu bolje ciljas posto nejde vertikal

al ak imas bia i snap, to donekle zamjenjuje vertikal, pa gld ne treba

obavezan je binos ili optika jer je tenk corav stock

mozes me pingnut ingame pa cemo plutonkat, meni je to najdrazi t5 premium, i jako dobro zaradjuje

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni bas suprotno, prodao sam borsiga jer nisam mogao vise podnijeti taj super kamperski tenk kojemu je to jedina dobra strana. Svaki put bi se rasplakao kad bi s njim dobio gradsku mapu jer bi znao da sam u principu sjeban. S ferdijem druga prica, meni najbolji tier 8 td, nisam igrao jp2 ali vjerujem da je i on odlican. Moja preporuka idi na oklopiranu liniju, naucit ces puno vise od kampanja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice