World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.115.505
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Prvi ikad balkanski 3on3 kup sutra od 16h!

http://www.esl.eu/balkans/wot/news/252570/

1 0 hvala 0
14 godina
Re: World of Tanks
ED63 kaže...
hummer0 kaže...

Još 44 kila sa UK linijom i moj je mamu mu njegovu, ako je loš popizdit ću što sam cijele praznike proveo u toj glupoj misiji aaaaaaaaaa.

e da ti mama zna da nisi cito lektiru na praznicima....

Entry Point kaže...

Ja sam završio sa 4 nacije s kojima sam i mislio to završiti radi prem dana, a tenk me ne zanima. Personalizirane misije će biti zanimljivije.

skrticooooo pa kupi ostale 3 i pljuni mother company TM 30 ojra za "besplatan tenk"

LOL sva sreća da sam stari konj pa sad tjeram svoju djecu da čitaju lektiru.

Konačno osvoji tenk WZ111 nije loš što bi rekli ima potencijala nije vrijeme uludo bačeno. 

13 godina
neaktivan
World of Tanks

ED63 moj što tebe Frosty Dog ne voli

btw JagdPanther 2 super tenk, puno brži nego očekivano. Kad se sakrije prednji dio nema šta ne odbija... samo da izgrindam L55 i bit će haos

Toni
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

zelio bi posadu sa jgpze100 prebaciti na prem. j-tiger 8.8, tj. pretrenirati posadu prvi puta sa t10 na t8 tako da netreba dr.put koristiti gold, a da mi je posada opet na 100% kada je vratim na jgpze100? jel se to radi preko "drop crew"? jel mozete objasniti tocan redosljed radnji jer nisam bas siguran? hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
game789 kaže...

zelio bi posadu sa jgpze100 prebaciti na prem. j-tiger 8.8, tj. pretrenirati posadu prvi puta sa t10 na t8 tako da netreba dr.put koristiti gold, a da mi je posada opet na 100% kada je vratim na jgpze100? jel se to radi preko "drop crew"? jel mozete objasniti tocan redosljed radnji jer nisam bas siguran? hvala!

A što bi to uopće radio? Pa posada sa JGpze100 može i bez treniranja na jt88. Biti će svi skillovi aktivni i nećeš izgubiti postotke. Jednostavno izbaci posadu sa jgpze100 u barake (pazi da se ne za*ebeš pa ih dismissaš) i jednostavno ih ubaciš u jt88. Nikakvo pretreniranje ne treba. I kasnije opet kad ih hočeš nazad u jgpz100 samo ih vratiš nazad na isti način. Imaš i onu opciju return crew to vehicle, samo to radi kad odradiš po jednu bitku u tenku tako da igra zapamti koju si posadu selio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2015 1:38 (St0ka).
15 godina
World of Tanks

Researched:
Bat.-Châtillon 25 t researched. Undistributed experience spent: 196101. Free Experience spent: 3,899.

Sold:
'Lorraine 40 t' successfully sold. Received credits:  1,704,210.

Purchased:
'Bat.-Châtillon 25 t' sucessfully purchased. Spent credits: 5,185,000.

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Moj PC  
10 0 hvala 0
11 godina
ED63 kaže...

skrticooooo pa kupi ostale 3 i pljuni mother company TM 30 ojra za "besplatan tenk"

Ni u ludilu 

Samomrzeći hrvat
16 godina
neaktivan
World of Tanks

WG pošalje mail...x2 za svaku pobjedu...i gle čuda, nema x2 za svaku pobjedu...

Moj PC  
0 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

to je valjda zbog amera...kod nas počinje u subotu i traje do utorka

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

to je valjda zbog amera...kod nas počinje u subotu i traje do utorka

Pa danas je subota...

15 godina
ED63 kaže...

Researched:
Bat.-Châtillon 25 t researched. Undistributed experience spent: 196101. Free Experience spent: 3,899.

Sold:
'Lorraine 40 t' successfully sold. Received credits:  1,704,210.

Purchased:
'Bat.-Châtillon 25 t' sucessfully purchased. Spent credits: 5,185,000.

Free xp converter!! 

Mastercard user!!

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pristizu vikendasi ljudi to je sve go kreten i budala odes zauzmes kriticene pozicije kad se okrenes ti sam stoka crvena, oni preko cjelog tjedna sto igraju bar znaju mape ovi ni mapa neznaju

Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Zrinski kaže...

WG pošalje mail...x2 za svaku pobjedu...i gle čuda, nema x2 za svaku pobjedu...

Valjda moras biti u top 10 po exp...

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Taj x2 od jucer traje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

I ja dobio mail za x2 svaka pobjeda i ništa. A dobio sam upravo mail na wot kao poruka i nemogu otvoriti,i frend u vodu isto dobio i nemože otvoriti,neznam kaj to je

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks
1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
14 godina

Pssst :D

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
11 godina
neaktivan
World of Tanks

:D Odlucujuci doprinos sa light tenkovima u tier 10 mecu

4 0 hvala 1
10 godina
Mistercro kaže...

:D Odlucujuci doprinos sa light tenkovima u tier 10 mecu

Škola za sve kako se treba igrati. Jako ljepo za odgledati a i poučno.

13 godina
neaktivan

Trebalo mi je 2 min da skuzim jer sam znao da je u necem kvaka

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
11 godina
World of Tanks

Apsolutno uživam u T49 sa troll topom. Kako zabavn tenk. Jest da puni pun k, a nišani još duže, ali predobra zabava. 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

kako jeftin bio, skoro džaba

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Da idem na KV-13 ili IS?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xperiax1 kaže...

Da idem na KV-13 ili IS?

IS

btw stigla zvijer 

16 godina
World of Tanks

S ovim malim smecem možeš dobit master i ako izgubiš, ok nakon još par partija nisam siguran jel ovo govance op ili samo imam dobar dan

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2015 19:47 (Pislje).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Panther 8.8 , meni odlican tenkic , prvi dojmovi odlicni, sto ga ljudi toliko pljuju neznam , vjerojatno zbog mm

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Što mi dobro legla ova dva specialsa, Everybody is a winner (1,3x) i Salary Increase ako si u prva tri za base xp (1,4x) za credse, ovo mi je vjerovatno najveća zarada dosad. Zaradio jučer preko 500k i evo sada 250k, a igram sa skupim tenkovima tj. IS-3, JP2, E75...

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku Stronku 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2015 22:17 (ja111).
Moj PC  
14 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedina još gora situacija bi bila da je Encounter mode hhahaha

btw kakav side armor ima ovaj IS-6, opalio sam 4 puta sa L52 (200 pen) skoro okomito i bouncalo svaki put? Ni gusjenice nisma mogo skinit.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice