World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.123.175
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
majstorSZ kaže...

Može li se ikako riješiti ova glupost nestajanja tenkova? Danas me neki tenk uništio i gledam ga sa 2m kako je nestao. Ili situacija da nekad ne vidim tenka dok ne dođe skroz blizu a ravan teren. Nije fora

Ne znam da li upoznat al tenkovi u wot-u imaju stealth tehnologiju koju ovi današnji tenkovi mogu sanjati.

Navikni se na nestajanje tenkova i na to da budeš pogođen od strane nevidljivog.

11 godina
neaktivan
malina22 kaže...
sk0MI kaže...

Nekom je bitna pobjeda i koliko je efektivan u borbi, dok nekom je bitan grind...Zbog toga uvijek ce biti crvendaca :)

Crvendaci i grind, kakve to veze ima jedno sa drugim?Dobri igraci ne grindaju?Po mojoj nekoj logici efektivnost u borbi, pobjeda i grind su direktno povezani...

To sto ti povezujes zabe i babe iz dvije recenice je ocito tvoj problem, citaj i razmisljaj, ako imas cime...

17 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Dobar pokušaj trolanja. Prepoznat si kao najveći falsifikator ovdje. Vide ti se krvavi očnjaci.

Misli kako hoćeš ja ti kažem kako je. Igrao sam WOT (i plaćao premium, nisam nikad kupio premium tenkove) do prije nekih 12-18mj, natukao 9000+ bitaka i onda je odjedanput počelo izgubiš 15:3, pobijediš 15:4, pa 2 put pobjediš 15:4, pa izgubiš 15:1, pa onda nakon 5 partija takvih dođe jedna di je rezultat na kraju napetih 15:12, 15:13. I onda opet 5 potpuno nezanimljivih bitaka nebitno dal sam pobijedio ili izgubio. Premija su bile bitke di je rezultat bio 15:8, 15:9. Ono bar je prve 3 minute bilo zanimljivo i napeto za igrati. Ovo sve ostalo užaš. Uzmeš onog VK, ni ne stigneš do borbe ili stigneš kad su tvoji svi već mrtvi. 

I onda sam rekao da više neću igrati sve dok ne uvedu neko rangiranje protivnika. Mislio sam da je to bilo s onim ranking bodovima. No ispalo da je to tu samo tako, eto samo da bude. I onda sam definitivno prestao. Imao sam istraženo skoro sve njemačke, falila mi samo E50 linija i SPG-i (onda su kasnije došli ovi drugi TD i druga linija med) i od tad sam igrao samo kad su bile tako te neke akcije ili kad su djelili premium čisto da završim sve njemačke. Fale mi još 9 i 10 nova med linija i nova TD linija i sad su opet još ubacili neko lako gov.. nakon onog još većeg gov.. tako da mi se digo želudac kad sam vidio na što bi se morao vraćati.

Igrao sam i onaj konkurentski, war thunder ili kako već. Uglavnom igra je ispod WOT-a, po igrivosti prvenstveno, no dobivanje xp-a je puno poštenije, odnsono ako si dobro odigrao, pa makar izgubio, bit ćeš nagrađen. Ako si i pobijedio, a nisi ništa napravio nećeš dobit puno xp-a samo zato jer su drugi igrali za tebe. Po meni puno bolji i pošteniji način bodovanja. 

16 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Kako kome, ja sam izgrindao tigra p, is8 sam sve otkljucao i kv4 do zadnjih 20k expa dogurao...sve sa ovim x5...

Osobno, x5 je odlično sjeo jer je bio jedina razumna opcija za grind Durchbruchswagena 2. Nikad više.

p.s. Jel drugi motor na is-u 8 uopće bitan tj. jel se osjeti razlika?

16 godina
World of Tanks

Pa vec su mi stvarno dojadili ovi sta prozivaju za gold, danas me is7 proziva da trpam gold covjek ima 15k partija i ne zna da t10 medsi koriste apcr kao standardnu municiju, mene isto par puta iznenadila kamuflaža od t8 švapskog td-a, kakakvi romulanci ili klingoni ovaj se zakloaka svetski. 

Dirty dosen
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Pislje kaže...

Pa vec su mi stvarno dojadili ovi sta prozivaju za gold, danas me is7 proziva da trpam gold covjek ima 15k partija i ne zna da t10 medsi koriste apcr kao standardnu municiju

Zašto te to smeta?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Primjer onog o čemu pričam:

http://www.bug.hr/_cache/855f953525469e3ca53be3448eb4978e.jpg

Ovaj E100 iz gubitničle ekipe je napravio 4k dmg i ubio 2 lika u napetoj borbi i dobio je manje XP od lika koji nije napravio apsolutno ništa u pobjedničkoj ekipi. I dobio je 150xp manje od lika u T9 i 10 koji nisu napravili skoro ništa u partiji. A da ne govorim da je dobio sam 200-tinjak xp više od lika iz njegove ekipe istog tiera koji se vjerojatno nije ni pomaknuo cijelu partiju (B-C 25t). I gdje je onda motivacija da se netko trudi u partiji koja ne krene od početka u korist "domaće" ekipe. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 16:44 (BlackDog22).

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Pa ne znam, imam osjecaj da varam ili tako nesto valjda. pa nisam ja kriv sta on vozi is7 kao rambo, pa zar je cudno sto te e50m pena sa 270 penetracije? 

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ziga kaže...
hummer0 kaže...

Gledam prvi post igra je imala 1.8 GB a sad 16 GB LOL.

Kod mene 25.5 GB, bez replaya

Da moraš obrisati U Updates file-u sve update ne trebaju ti.

12 godina
World of Tanks

Wargaming goodie bag {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Pozz momci, igrao sam igru prije kojih godinu dana mozda i vise, ali neko malo razdoblje. Zanima me koji su tenkovi najbolji za pocetnike te na koje pucati kasnije da znam unaprijed. Lp.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Poz.

Evo jedan friški replay:

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

lol

Bio sam u subotu na infogameru i bio je contest, top xp tijekom cijelog dana dobije Fury i 7 dana premiuma, odigrao sam 3 borbe, napravio 2350xp sa t37 i pošto sam imao nešto za obaviti otišao sam oko 1 i nisam se nadao da će taj score biti prvi na kraju dana {#}

Defending champion {#}

Što se tiče samog sajma i WG-ove prisutnosti, sajam je bio puuno veći nego prošle godine sa puno više sadržaja, praktički ti je trebalo neko vrijeme da sve obiđeš, a i sam WG se iskazao što se tiče sadržaja, moglo se isprobati Blitz, wot, wot na xbox360, warships...Što se tiče nagrada možda su malo zakazali jer nakon trećeg dana im je ponestalo onih vrećica sa stvarčicama, a i nije bilo laptopa {#}

Sve u svemu, prilično dobro.

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
14 0 hvala 1
15 godina

Koji si ti luđak. Treba ti zabranit pristup bilo kakvim natjecanjima...

Svaka čast stari! ;){#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam bio prvog dana i nije bilo nikakvog xp natjecanja. Dobro da su imali i jos "nagrada" za 3 killa.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo i Fury akcije

Druga borba, 2750+xp - 4300dmg

Replay

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz svima.Naime poceo sam igrati ovu igru pa nisam mogao bas odluciti koju naciju da odaberem pa sam uzeo amerikance pa me zanima sto mislite o njihovim tenkovima jesu li dobri i koju mi jos naciju preporucate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vedran28 kaže...

Pozz svima.Naime poceo sam igrati ovu igru pa nisam mogao bas odluciti koju naciju da odaberem pa sam uzeo amerikance pa me zanima sto mislite o njihovim tenkovima jesu li dobri i koju mi jos naciju preporucate?

sve ima svoje prednosti i mane...svaka nacija odnosno svaki tenk pojedinačno {#}

Team32Ipe77
11 godina
Intel&ATI kaže...

Evo i Fury akcije

Replay

Zabavan je tenkić ako je mm dobar. Samo iza leđa i pljuc pljuc, reload mi je 2,73s, tak neš. {#}

Samomrzeći hrvat
11 godina
neaktivan
Vedran28 kaže...

Za pocetnika, definitivno nisu amerikanci, tek ces se kasnije upoznat sa pojmom "hull down" tako da ti preporucam, dobar stari "russian bias", sta kod da krenes igrat rusko neces pogrijesiti...Heavy tenkove od kv-1, t-150,kv-3, ili mediumu t34 i dalje...Ali svakako bi bilo idealno da krenes igrati TD liniju(tank destroyere), jer inace ta vrst tenkova ima jace topove, bolju kamuflazu, a ne podrazumjeva da si na prvoj crti nego negdje odozada vrebas iz zbunova i podrzavas flenkove...Samo nemoj napravid 20 metara od spawn pozicije i kempat oko baze i cuvati artljeriju :P sretno!

17 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
Intel&ATI kaže...

Evo i Fury akcije

Replay

Zabavan je tenkić ako je mm dobar. Samo iza leđa i pljuc pljuc, reload mi je 2,73s, tak neš. {#}

I onda dode IS6 i nazad u garazu{#}

Vulgar Display Of Power
11 godina
Zaja kaže...

I onda dode IS6 i nazad u garazu{#}

Onda dođe is-7 i IS-6 ide u garažu {#}

Samomrzeći hrvat
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jos jedan u nizu 9.4 bugova, ne dodjeljuje high caliber ispravno.

Evo i replay na kojem se vidi da nisam nikoga od svojih ostetio....

Glupost.

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

2. Mastery. Nisam mislio da će mi se ovaj tenkić od 130 tona svidjeti, ali odličan kad se postavi kako treba. A još nisam ni otključo 15cm top.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 12:52 (St0ka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
St0ka kaže...

2. Mastery. Nisam mislio da će mi se ovaj tenkić od 130 tona svidjeti, ali odličan kad se postavi kako treba. A još nisam ni otključo 15cm top.

a  vidi ti bug, tamo di se prikazuju expi za prem acc da si ga slucajno imao, prikazano je tj izracunato x3 iako pise x2 za win {#}

stronk programink {#} wargamink mathematicum {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
Bullfrog kaže...

Jos jedan u nizu 9.4 bugova, ne dodjeljuje high caliber ispravno.

Evo i replay na kojem se vidi da nisam nikoga od svojih ostetio....

Glupost.

Nije bug.

15 godina
ED63 kaže...
St0ka kaže...

a  vidi ti bug, tamo di se prikazuju expi za prem acc da si ga slucajno imao, prikazano je tj izracunato x3 iako pise x2 za win {#}

stronk programink {#} wargamink mathematicum {#}

Vid zbilja, nisam ni skužio. Njihovo neznanje moj profit.

EDIT: U redu je, nije bug ni greška, ja sam dobio 1255 base expa što je uduplano zbog daily x2 i još na to ide 1255 od misije. Tak da je u redu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 15:04 (St0ka).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 18:09 (Mistercro).

1 0 hvala 0
12 godina
Mistercro kaže...

radi li još maminjo soundpack?

17 godina
moderator
World of Tanks

Kad imaš 4k+ dmg i 1619 base xp-a u defeatu {#}

http://wotreplays.com/site/1347938#erlenberg-drnasty-t26e4_super_pershing

Kum i ja ostali protiv njih 7, od toga 2 t9 tenka i t9 arty. They went full retard ali ih je arty spasio jer je mene uništio nakon što smo ostale pobili.

4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice