World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.122.877
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
World of Tanks

na wotovoj fejs stranici na njihovom postu o infogameru priložite zanimljivu fotogtafiju sa štanda da bi MOŽDA osvojii fury i 7 dana premiuma

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakav je T21? Znam da je T71 super scout, ali za T21 sam cuo da je bezveze, pa bi molio par misljenja i iskustva...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Bado kaže...

Kakav je T21? Znam da je T71 super scout, ali za T21 sam cuo da je bezveze, pa bi molio par misljenja i iskustva...

Dobro si čuo T71 je super ali s obzirom na ove nove lightove puno ti je isplativije proći linijom chaffee T37 M41 walker bulldog (jedan od najboljih tenkova tier za tier u igri sa činjenicom da ima scout MM, ja bi radije bio u tier 9 borbi sa njim neg sa T69) T49 do T57 heavy-a jer je linija sve u svemu bolja i postoji mogućnost da dođe 2 tier 10 med koji će se nadovezat na tu liniju. T21 kao T21 je prosječan nije ni super nije ni sranje iako sve to ovisi o vozaču i stilu igre npr. amx 12t na forumima ćeš naći svašta o njemu a meni se svidio isto tako lorr 40t pa ga probaj na test serveru i vidi jel ti odgovara. Sretno sa grindom!

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
11 godina
neaktivan
World of Tanks

oce bit uskoro test server?

0 0 hvala 0
15 godina
Bado kaže...

racunaj na to da je t21 u biti manje oklopljeni t20, sa boljim ubrzanjem

opasno je to da pritiskom na W brzo dodjes na nisan neprijatelju i bum

treba ti vent, optika i binos ako ces bit imalo koristan ko skaut

i posada sa camo i 6th sense, ak ju imas naravno, ak kreces sa 75% napatit ces se

top ima dobru depresiju i rof, racunaj da je tenk ko malo laksi sherman easy 8

e sad nisam tocno siguran jel t21 ima ili nema scout MM, trebalo bi to negdje iskopat

i racunaj da ti je u njemu 5 clanova, posle u t71 samo 3, a od t69 na dalje 4 clana, ak  ces ih prebacivat dalje

al je to razmjerno malo expa za odradit da bi bila neka velika znanost, a i meni nije tenk bio neki super dobar da bi ga zadrzao

moracu ga opet probat sa malo boljom posadom da bi znao reci vise

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
11 godina
World of Tanks

Kad će završiti taj x5 teror? {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobre kočnice ima ovaj kromvel, stao u mestu (zašto ekavica - pojma nemam, činilo mi se prikladno :D )

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina
CrnaBitanga kaže...

Dobre kočnice ima ovaj kromvel, stao u mestu (zašto ekavica - pojma nemam, činilo mi se prikladno :D )

Idealna slika za meme, tipa Haters gonna hate

Samomrzeći hrvat
16 godina
neaktivan
Kupio juce tigra p...kako vec imam e100 dosta toga mi je otkljucano. Tenk je zakon, pogotovo sto 80% igraca misle da je ko obicni tigar pa pucaju u prednju plocu...malo je nakosis a ona dinga bez problema osmice.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Može li se ikako riješiti ova glupost nestajanja tenkova? Danas me neki tenk uništio i gledam ga sa 2m kako je nestao. Ili situacija da nekad ne vidim tenka dok ne dođe skroz blizu a ravan teren. Nije fora

www.wpnovosti.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
majstorSZ kaže...

Može li se ikako riješiti ova glupost nestajanja tenkova? Danas me neki tenk uništio i gledam ga sa 2m kako je nestao. Ili situacija da nekad ne vidim tenka dok ne dođe skroz blizu a ravan teren. Nije fora

Sve se da riješit,uninstall{#}

P.S.

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2014 20:23 (Thoroughbred).
15 godina
majstorSZ kaže...

Lijepo nauci osnove igre i game mechanics ili jednostavno uninstall {#}

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Vama je to smiješno a ja posjedim kad vidim da je na 2m udaljenosti od mene nestao tenk kao da nikad tu nije bio {#}

Ugl. početnik sam kao što se i vidi po pitanju. Zahvaljujem na linku, puno toga mi je sada jasnije. 

www.wpnovosti.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hummer0 kaže...

Gledam prvi post igra je imala 1.8 GB a sad 16 GB LOL.

Kad bi barem izbacili "vintage" verziju igre, znači onu s početka. Stare verzije mapa, samo 3 10ke, bez modova.... max tier8 arty, ali koji je bio razorniji od današnjih X {#}

12 godina
neaktivan
World of Tanks

molio bi pomoc prijatelji, izbrisao sam win 7  -32 bit i instalirao win 7 - 64 bit, cijela igra u komadu mi je ostala na drugom disku, nije nista brisano, medutim nemogu pokrenuti igru, nerazumjem sto trebam raditi :/ jel moze tko pomoci???

unaprijed ZAHVALAN !!!

slika slika
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 0:10 (game789).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fali ti taj file. Ili pokušaj reinstalirati cijeli DX, ili samo skini taj dio i stavi ga u WoT datoteku. Tako se to nekada rješavalo s CoD 4. NE znam hoće li i ovdje uspjeti.
Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina

Neće....treba instalirati DX.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

wotlabs je opet online ;)

0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

x5 teror gotov {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Šta neću dočekati, da se žale na x5 evente...

9 0 hvala 0
11 godina
DrNasty kaže...

Šta neću dočekati, da se žale na x5 evente...

Zar ne? Nisam ni ja mislio da će biti tako, ali eto, došlo je do toga.

Samomrzeći hrvat
13 godina
Nije problem x5... Problem je kad dodes u tier 9 game a pola ih nezna igrat pa zavrsis u scoru 13-1 za protivnika u roku 2:30min
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
Entry Point kaže...

x5 teror gotov {#}

x5 je gotov, ali teror nikada ne prestaje.... mislio sam da ste to naučili do sada {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

x5 teror gotov {#}

Kako kome, ja sam izgrindao tigra p, is8 sam sve otkljucao i kv4 do zadnjih 20k expa dogurao...sve sa ovim x5...

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Nekom je bitna pobjeda i koliko je efektivan u borbi, dok nekom je bitan grind...Zbog toga uvijek ce biti crvendaca :)

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
sk0MI kaže...

Nekom je bitna pobjeda i koliko je efektivan u borbi, dok nekom je bitan grind...Zbog toga uvijek ce biti crvendaca :)

Crvendaci i grind, kakve to veze ima jedno sa drugim?Dobri igraci ne grindaju?Po mojoj nekoj logici efektivnost u borbi, pobjeda i grind su direktno povezani...

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam igrao WOT redovito prije, sad više ne. A što se tiče ovih 5x, 3x i sl reći ću vam u čemu je problem na svom primjeru i priznam bez srama. Kad je x5, x3 onda prvu partiju idem na glavu, što znači da tjeram maks u toj borbi i više me zanima osobni uspjeh nego tim kao cjelina, nadajući se da ćemo uz to što sam ja odigrao na kraju pobjediti.

Što to konkretno znači. Znači da ili ću naletjet na totalne nobove i uspjet u svom naumu. Napravit pun k dmg i xp-a i tih x5 će mi se isplatiti. Ili ćemo naletjeti na dobru/podjednaku ekipu i satrat će me u prvih 30sec igre i onda ćemo izgubiti (pogotovo ako sam top tier). To znači da pošto nisam ja sigurno jedini u partiji koji to radi dogodi se da od 15 ljudi 4 ima istu ideju kao ja. Zalete se satru nas u prvih 30sec (ili mi njih) i zbog toga dolazi do ovakvih rezultata 15:3, 15:2. Nekad mi se dogodi i da vidim da nisam odigro dobru partiju (ako imam neki spori tenk da uvjek kasno na kosovo stižem), a mogli bi naši pobjedit onda killam koga uspijem dohvatiti samo da ne pobjedimo. 

Iskerno zaboli me. Uskočim u prvi, nakon 5-7min ili sam dobio 6k iskustva ili sam nakon 30sec uskočio u drugi tenk u nizu sa x5. I ovo radi u 80% slučajeva. Ostalih 20% se dogodi (pogotovo ako nisam top tier) da jbg mene ubiju bez ispaljenog hica, a na kraju pobjedimo. No nema veze ionako ne igram više, niti sam planirao igrati da nije bilo tih x5 pa mi je svejedno. Odigram s ta 3-4 tenka koja istražujem i vidimo se ponovno drugi vikend. 

Još jedan razlog je taj što je razlika između gubitka i pobjede toliko velika (i neovisna o mom učinku) da ako posumnjam da partija neće ići na dobro ne isplati mi se igrati. Kao super turbo mega najbolji pojedinac u gubitničkoj momčadi koji sam praktički sam napravio 50% ukupne štete i ubio 3-4 tenka i izgubimo 15:6 ja dobijem 550-650xp-a što je isto koliko dobije ispodprosječni igrač u protivničkom timu. I to je ako sam odigrao je..čki dobru partiju, ako sam bio prosjecan dobijes manje nego onaj sto je napravio 0dmg kod protivnika. Ako gubis ne isplati se igrat i uz sve ove modove koji govore % šanse za pobjedu. Puno igrača odustane prije nego počnemo i onda izvode samoubilačke gluposti u prvih 20sec.

3 9 hvala 0
14 godina
BlackDog22 kaže...

Nekad mi se dogodi i da vidim da nisam odigro dobru partiju (ako imam neki spori tenk da uvjek kasno na kosovo stižem), a mogli bi naši pobjedit onda killam koga uspijem dohvatiti samo da ne pobjedimo. 

Gadiš mi se. Ti i tebi slični "igrači". Gadite mi se. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
11 godina
BlackDog22 kaže...

Ja sam igrao WOT redovito prije, sad više ne. A što se tiče ovih 5x, 3x i sl reći ću vam u čemu je problem na svom primjeru i priznam bez srama. Kad je x5, x3 onda prvu partiju idem na glavu, što znači da tjeram maks u toj borbi i više me zanima osobni uspjeh nego tim kao cjelina, nadajući se da ćemo uz to što sam ja odigrao na kraju pobjediti.

Što to konkretno znači. Znači da ili ću naletjet na totalne nobove i uspjet u svom naumu. Napravit pun k dmg i xp-a i tih x5 će mi se isplatiti. Ili ćemo naletjeti na dobru/podjednaku ekipu i satrat će me u prvih 30sec igre i onda ćemo izgubiti (pogotovo ako sam top tier). To znači da pošto nisam ja sigurno jedini u partiji koji to radi dogodi se da od 15 ljudi 4 ima istu ideju kao ja. Zalete se satru nas u prvih 30sec (ili mi njih) i zbog toga dolazi do ovakvih rezultata 15:3, 15:2. Nekad mi se dogodi i da vidim da nisam odigro dobru partiju (ako imam neki spori tenk da uvjek kasno na kosovo stižem), a mogli bi naši pobjedit onda killam koga uspijem dohvatiti samo da ne pobjedimo. 

Iskerno zaboli me. Uskočim u prvi, nakon 5-7min ili sam dobio 6k iskustva ili sam nakon 30sec uskočio u drugi tenk u nizu sa x5. I ovo radi u 80% slučajeva. Ostalih 20% se dogodi (pogotovo ako nisam top tier) da jbg mene ubiju bez ispaljenog hica, a na kraju pobjedimo. No nema veze ionako ne igram više, niti sam planirao igrati da nije bilo tih x5 pa mi je svejedno. Odigram s ta 3-4 tenka koja istražujem i vidimo se ponovno drugi vikend. 

Još jedan razlog je taj što je razlika između gubitka i pobjede toliko velika (i neovisna o mom učinku) da ako posumnjam da partija neće ići na dobro ne isplati mi se igrati. Kao super turbo mega najbolji pojedinac u gubitničkoj momčadi koji sam praktički sam napravio 50% ukupne štete i ubio 3-4 tenka i izgubimo 15:6 ja dobijem 550-650xp-a što je isto koliko dobije ispodprosječni igrač u protivničkom timu. I to je ako sam odigrao je..čki dobru partiju, ako sam bio prosjecan dobijes manje nego onaj sto je napravio 0dmg kod protivnika. Ako gubis ne isplati se igrat i uz sve ove modove koji govore % šanse za pobjedu. Puno igrača odustane prije nego počnemo i onda izvode samoubilačke gluposti u prvih 20sec.

Dobar pokušaj trolanja. Prepoznat si kao najveći falsifikator ovdje. Vide ti se krvavi očnjaci.

Samomrzeći hrvat
17 godina
World of Tanks

Ja sam u ovih par dana imao najbolje partije. Win rate mi je bio veci nego inace, damage takodjer, opcenito sam upadao sa dobrom ekipom u partije. Doduse, neke partije sam na zalost gurao sam i drzao cijelu jednu stranu bez backupa drugih, ali bar sam se nabrao XP-a :)

Jedino sto me nerviralo je sto me dosta kao T8 guralo u T10 partije, i to skoro u 90% slucajeva.

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice