World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.116.325
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
hoss kaže...
mlinka93 kaže...

Imam Jagdtigera 8.8 i nakon 4-5 mjeseci ne igranja s njim skužio sam da nije precizan kao šta je bio prije , pa me zanima jesu šta radili na njemu u ovim update-ima ???

Ja imam taj sjecaj na svim tenkovima jos od 9.0 ili 9.1 patcha. Ponekad odu i izvan kruga.

Baš mi se to desilo puknem i granate odlaze sasvim na krivo mjesto i to mi je bilo samo jednu partiju drugih deset je bio dobro.

Inače Jagdtiger mi je jednan od tri najdražih vozila u igri.

16 godina
neaktivan
mlinka93 kaže...
hoss kaže...
mlinka93 kaže...

Imam Jagdtigera 8.8 i nakon 4-5 mjeseci ne igranja s njim skužio sam da nije precizan kao šta je bio prije , pa me zanima jesu šta radili na njemu u ovim update-ima ???

Ja imam taj sjecaj na svim tenkovima jos od 9.0 ili 9.1 patcha. Ponekad odu i izvan kruga.

Baš mi se to desilo puknem i granate odlaze sasvim na krivo mjesto i to mi je bilo samo jednu partiju drugih deset je bio dobro.

I meni se to desava da fino nanisanim i nema sanse da promasim al eto ipak promasim, al generalno sa svim tenkovima, ne samo sa 8,8. To vjerovatno bude lag na serveru il do naseg internet providera. A 8,8 je brutalan, sakrij donju plocu i mozes drzat cetvoricu na flanku sam.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Dali je neko uspio pronac  J1mB0 s Crosshair Mod za ovaj novi patch  koji pamti zadnju poziciju zuma, našo sam par ali ne pamte zadnji zum.

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Intelovac123 kaže...

Jel se i vama ovo desilo da vam skilovi sa komandira i punioca nestanu??
Meni na Type 64 i Type 62.

da nisu slucajno prebacili ulogu radio operatera sa comandera na loadera pa zato? {#}

St0ka kaže...
Intelovac123 kaže...

Jel se i vama ovo desilo da vam skilovi sa komandira i punioca nestanu??
Meni na Type 64 i Type 62.

Meni je posada na Type 62 došla na 100%, no još jučer su bili na nekih 96% a Typea nisam ni vadio iz garaže od vikenda.

onda su sigurno nekaj prckali pa zato kompenzacija tj skill drop

"stronk programming" working as intended {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
13 godina
neaktivan
World of Tanks

propade mi 1000 golda nisam ni skužio ovo s overwolfa ako netko ima još koji kod viška neka javi ako nisu vremenski ograničeni za unos

Team32Ipe77
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Zadnjih par dana samo je*eni mamlazi u timovima, prečesto mi se događaju ovakve bitke. Da sam imao samo jednog dobrog igrača da čuva leđa satrali bi ih ko male majmune.

Nakon što su uspili proći mene pokosili su ostatak tima.

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Confirmed

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Dečki, s obzirom da imam novi hardver prezadovoljan sam...no ostaje mi jedno pitanje periferije..

koliko igranju i kvaliteti igranja pridonosi bolji miš? Trenutno imam neki Logitech vulgaris za 100kn... hoće li biti efekta ako se prijeđe na neki gamerski?

naravno očekujem da se mora kupiti i dobra podloga...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Upravo mi se skinuo nekakav patch od 600 MB, i rekao bih, nisam siguran, ali rekao bih da ima napretka u FPS-u. Jesu li ostali primjetili što god kod optimizacije ili?

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ziga kaže...

Dečki, s obzirom da imam novi hardver prezadovoljan sam...no ostaje mi jedno pitanje periferije..

koliko igranju i kvaliteti igranja pridonosi bolji miš? Trenutno imam neki Logitech vulgaris za 100kn... hoće li biti efekta ako se prijeđe na neki gamerski?

Meni osobno bolji miš puno znači. Jako ugodno stoji u ruci i baš je jako precizan. Ima na sebi nekoliko dodatnih tipki koje možeš bindati kako ti srce želi. Naravno s njim dobiješ software s kojim to radiš i naravno imam ogromnu podlogu po kojoj taj miš doslovno leti. Kad ga mičeš ne primjetiš da miš uopče nekamo ide tj. ne mogu ti opisati kako lijepo ide po toj podlogi. Pogledaj sliku da vidiš kako imam bindane tipke za WoT i da možeš imat 8 profila pa samo mjenjaš od igre do igre ako imaš u svakoj igri drukčije bindane tipke.

Inače miš je Sharkoon Drakonia Black 8200 Dpi ( 380kn u Linksu ), a podloga je Sharkoon 1337 Gaming Mat Edition XXL

1969 Dodge Charger R/T
13 godina
World of Tanks

Zašto su ovako jako smanjili znakove tenkova na mini mapi ? Zna netko kako vratiti na staro  ? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 20:28 (Rucipe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Rucipe kaže...

Zašto su ovako jako smanjili znakove tenkova na mini mapi ? Zna netko kako vratiti na staro  ? 

- the bug with tiny minimap icons was not fixed, developers didn’t manage to do it on time, the problem is however considered insignificant

1969 Dodge Charger R/T
11 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Ako si mozes priustiti dobar gamerski mis uradi to, pravi razliku. Osobno koristim SteelSeries Sensei mis sa SS podlogom, a imam i rezervni mis, u slucaju da navedeni crkne, Gigabyte GM-M6880. Nedavno sam bas malo ustekao ovaj Gigabyte mis da malo zamjenim i osjeti se razlika, u pravilu skuplji(bolji) misevi imaju precizniji klik, bolje tipke na misu i bolje glajdaju na podlozi, bolji laser i tako. Probaj malo u trgovini pa vidi koji ti odgovara, meni je najbolji misi onaj koji najmanje osjetim, kao da je produzeni dio mene.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

The mighty Deathstar u garazi {#}

Nakon prve borbe preko 5k dmg moram priznat da je blesav td {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
began kaže...

The mighty Deathstar u garazi {#}

Nakon prve borbe preko 5k dmg moram priznat da je blesav td {#}

Teski troll, sve to sto ravno puca i ima 1k dmg. Danas izletim s objectom 140 iza ugla i na dnu ulice stoje dva JgPzE100 i gledaju u mom pravcu, zvuk koji je usljedio je kao da je netko pucao dvocjevkom na mene, bum bum u razmaku od 0.1 sec. Explodirao sam kao kokica, fun {#}. Gz btw, trebalo je grind tu slow sa weak spot ko kuca na celu liniju.

16 godina
Mquany kaže...

Ako si mozes priustiti dobar gamerski mis uradi to, pravi razliku. Osobno koristim SteelSeries Sensei mis sa SS podlogom, a imam i rezervni mis, u slucaju da navedeni crkne, Gigabyte GM-M6880. Nedavno sam bas malo ustekao ovaj Gigabyte mis da malo zamjenim i osjeti se razlika, u pravilu skuplji(bolji) misevi imaju precizniji klik, bolje tipke na misu i bolje glajdaju na podlozi, bolji laser i tako. Probaj malo u trgovini pa vidi koji ti odgovara, meni je najbolji misi onaj koji najmanje osjetim, kao da je produzeni dio mene.

Meni je poceo crkavati moj dragi Logitech G700 {#}

Pojavio se poznati problem Logitech gamerskih miseva - klik se poceo registrirati kao dvoklik i jedini nacin da se trajno popravi je otvoriti ga i popraviti prekidac.

A to znaci da se lako mogu sje.. i nozice jer su sarafi ispod njih. Kako je mis kupljen odmah kada su izasli G700 garancija je vec davno prosla.

Za sad koristim neki softverski fix koji dosta pomaze, ali ponekad svejedno podje zaje...

Najgore sto ne znam za sta ga zamjeniti jer je ovaj bio fenomenalan zbog gomile dobro rasporedjenih tipki, a volim puno tipki zbog MMO igara (13.11. dolati WoW:WoD, pa cu se ponovo vratiti svojoj "staroj ljubavi").

A kupiti ponovo G700 mi mutavi (a jos nije izasao nasljednik).

If you're not paranoid, you're not paying attention
15 godina
Mauro kaže...

G700s?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Radi li kome ovaj novi xvm mod?

Meni nepokazuje statistiku nakon bitke i kolike su mi šanse za pobjedu...

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Bome ni meni, ista stvar čak niti nema opcije za uključiti winchance???

Posao oslobađa.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
subi91 kaže...

Bome ni meni, ista stvar čak niti nema opcije za uključiti winchance???

Da, to sam skuzio, ali statistiku sam ukljucio i otisao na xvm stranicu, napravio update, add client, restartirao igru ali nista...

17 godina
moderator
World of Tanks

Radi XVM, samo treba naći pravu verziju (Aslain radi dobar posao sa svojim mod packom).

1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Igra mi se zadnja dva puta srušila!!! Srećom, uvijek kad je partija gotova. Čini se da su zasrali nešto...

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
St0ka kaže...
Mauro kaže...

G700s?

G700s je u biti samo malo poboljsana verzija originalnog sa vecim DPI i onom grafikom po povrsini, pa mi to i nije neki napredak (ne igram shootere da mi je razlika u DPI nesto prebitno).

G602 mi se strasno svidio kada sam ga vidio i vec sam mislio da je to moj iduci mis dok nisam procitao review i vidio da nema tilt-wheel. S vremenom sam se jako navikao na to i bitno mi je da to mis ima, pa je G602 ispao iz igre.

If you're not paranoid, you're not paying attention
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Radi XVM, samo treba naći pravu verziju (Aslain radi dobar posao sa svojim mod packom).

tebi radi na Aslain-u ona statistička tablica koja ti prikazuje kolko si bitaka odigral danas, w/r, Wn8, itd...(dolje desno se nalazi), jer je ja nemam.jedino ako nisam prilikom instalacije trebal negdje kvačicu staviti da mi instalira i tu tablicu(makar mislim da jesam)?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
17 godina
World of Tanks

Ne znam jel ja to umisljam, ali u zadnje vrijeme sam u 85% bitaka lower tier bez obzira jel igram sa T8 ili sa T5.

Cak me cesto uvale u lower tier bez obzira sto sam tek uzeo tenk i nisam uspio nista upgradeat tako da tamo stojim ko mamlaz i cekam hocu li naletit na nekog sa istim pehom ko ja. Malo ide na zivce tbh...

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Meni nekad g700 ne odradi prvi9 klik u partiji, zna biti iritantno, nego jel t57 nakon nerfa jos dobar, imam ga skoro otkljucanog jos nekih 20kexp.

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
jura kaže...

tebi radi na Aslain-u ona statistička tablica koja ti prikazuje kolko si bitaka odigral danas, w/r, Wn8, itd...(dolje desno se nalazi), jer je ja nemam.jedino ako nisam prilikom instalacije trebal negdje kvačicu staviti da mi instalira i tu tablicu(makar mislim da jesam)?

Da, YassenKrassen (tako nekako) se zove ovaj mod za statistiku u meniju, radio je sinoć, kao i XVM, win chance i sve ostalo što ja inače koristim (osim server crosshaira, to još nije skrpano).

12 godina
neaktivan
esko kaže...
mlinka93 kaže...

I meni se to desava da fino nanisanim i nema sanse da promasim al eto ipak promasim, al generalno sa svim tenkovima, ne samo sa 8,8. To vjerovatno bude lag na serveru il do naseg internet providera. A 8,8 je brutalan, sakrij donju plocu i mozes drzat cetvoricu na flanku sam.

provjerite imate li uključen server reticle.

i meni se znalo događati da hitac ode tko zna kud, dok nisam skužio da ta opcija nije po defaultu uključena. :)

13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
jura kaže...

Da, YassenKrassen (tako nekako) se zove ovaj mod za statistiku u meniju, radio je sinoć, kao i XVM, win chance i sve ostalo što ja inače koristim (osim server crosshaira, to još nije skrpano).

meni to isto ne radi iako imam ukljuceno...

17 godina
moderator

Koja verzija Aslaina, jučer su 3 izlašle, ja sam stavio 4.0.3.

Sinoć sam samo jednu odigrao sa Aufkl. Pz. Pantherom, baš ću danas staviti scrnshot kad uđem u meni jer ostane od sinoć statistika. A znam da je radila jer sam imao jako loš WN za tu partiju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice