World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.072.386
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: World of Tanks

Ako se grinda bez premiuma, 400+ bitki na svakom t9 je najnormalnija pojava (uz otključavanje svih modula, afkors).

16 godina
DrNasty kaže...

Ako se grinda bez premiuma, 400+ bitki na svakom t9 je najnormalnija pojava (uz otključavanje svih modula, afkors).

Grindam ga ja sa premiumom, ali vec je neko vrijeme on Elitan i WT E-100 otkljucan tako da ima solidan broj bitki kao Elitan.

Nekako nikako da skupim lovu i odlucim se na kupnju WT E-100 jer uvijek nadjem nesto za sta mi krediti vise trebaju, a i nije mi zbog koma cammo i dugog reloada WT E-100 toliko napet.

If you're not paranoid, you're not paying attention
14 godina

3000+ bitaka u cromwellu {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
DrNasty kaže...

Skupljaj golde sa kodovima pa pretvaraj u free expe... Makar na višim tierovima treba vagon zlata... {#} Ja samo zato i koristim golde. {#}

P.S. A jesam lukav... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2014 13:13 (Spiridon).
17 godina
moderator
Spiridon kaže...

Skupljaj golde sa kodovima pa pretvaraj u free expe... Makar na višim tierovima treba vagon zlata... {#} Ja samo zato i koristim golde. {#}

P.S. A jesam lukav... {#}

A zašto bi trošio gold na to? Da preskačem tiere? Zašto bi i to radio?

15 godina
DrNasty kaže...

A zašto bi trošio gold na to? Da preskačem tiere? Zašto bi i to radio?

Vjerojatno misli da na module koristis free xp

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
moderator
Intel&ATI kaže...

Vjerojatno misli da na module koristis free xp

Ma znam to, ali zašto da koristim gold da konvertujem xp? To mi je najgori oblik za potrošiti gold, rupa bez dna. Ovako skupljam free xp i njega koristim, a ono malo razlike se da pregurati sa gold municijom (za kredite, afkors).

11 godina
World of Tanks

Ja neću glumiti sveca, ja si kupim gold da prebacim exp ako mi se baš neki tenk sviđa. Kupim i premium acc svaki mjesec, onaj paket 30 dana + 3500 golda.

Šta'š.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ima se, može se ;)

Meni elitani tenkovi (keeperi) služe za treniranje posade, odnosno sav xp ide na posadu. Mislim da odem sad konvertovati xp na svim elitanim, da ne bi dobio više od 20k :D

Znam potrošiti gold (ovaj što dobijem s kodovima) na pretreniranje posade koja ima dosta xp-a (jer što posada više ima xp-a, više se odbije pretreniranjem bez golda) jer tad se isplati, ali i tad čekam popust.

SP od prvog dana (2 godine ga imam) ima uključen acc crew, pa tako imam četvrti skill u punjenju (igran je uglavnom bez premium acc, možda 95% bitki).

11 godina
DrNasty kaže...

Ima se, može se ;)

Meni elitani tenkovi (keeperi) služe za treniranje posade, odnosno sav xp ide na posadu. Mislim da odem sad konvertovati xp na svim elitanim, da ne bi dobio više od 20k :D

Znam potrošiti gold (ovaj što dobijem s kodovima) na pretreniranje posade koja ima dosta xp-a (jer što posada više ima xp-a, više se odbije pretreniranjem bez golda) jer tad se isplati, ali i tad čekam popust.

SP od prvog dana (2 godine ga imam) ima uključen acc crew, pa tako imam četvrti skill u punjenju (igran je uglavnom bez premium acc, možda 95% bitki).

I meni ide većina na xp posade, ali par ih skuplja exp. Kad dođem do 4-5 skilla onda odkvačim ubrzano uvježbavanje pa nek se skuplja exp.

A sad ide dugi grajnd batchata {#}

Samomrzeći hrvat
15 godina
neaktivan

Znaci replay koji sam napravio, zelim pustiti i snimiti te zatim postaviti na youtube...e sad, kad odem u folder od igre gdje su mi replay-i, traži me s kojim programom cu pokrenuti te replay-e...zna netko?

Dok mi je igra bila instalirana na C disku, replayi su imali ikone na sebi od wota ali sad nemaju...igra mi je sad na D pa me vjerovatno zato i traži s kojim programom da ih pokrenem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2014 15:42 (mvujic87).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

pa kad pita odabereš WOT i riješeno..

samo označi kvačicu za ubuduće

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

30 % za win cijelo popodne.. ucem je stos?zasto me baca sa botovima?

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
=xfact= kaže...

Ako ti je WN8 za te borbe visi od 4000 i odigrao si vise od cca 20 borbi danas, onda se imas pravo zaliti :D

Ili si lose igrao ili je premalo borbi da bi bio reprezentativni primjerak pa eto nisi imao srece i stavljao te u lose timove...

Prije kojih 2 tjedna, u rasponu od kojih 4-5 dana odigrao 50-ak borbi za 3900wn8 i 48% wr pa se nisam zalio, jbg

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
moderator
World of Tanks

Dobrodošao, nadam se da ćeš ostati :D

8 0 hvala 0
11 godina
=xfact= kaže...

Ne baca te sa botovima. Ovo je rezultat svih onih silnih reklama na televiziji itd. Salve loših igrača su sada došle do tier 9-10, redom 3-4k borbi wn8 500 wr 43-46%. Sa svim premium tenkovima naravno .

Jbg, WG-u se reklame isplatile na debelo, igračima koji bi htjeli igrati više od 2 minute nisu.

Samomrzeći hrvat
13 godina
neaktivan
World of Tanks

danas sam sa t34-3 prem zaradio milijun na porazima.. od 50 partija 15 ako su bile pobijede

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

obožavam ovaj tenk {#}

12 godina
=xfact= kaže...

{#}

Nego, upravi završio grind sa t-44 i kupio t-54. Fali mi nekih 5k xp-a da otključam top (kupolu sam otključao) pa reko mogu odigrat 3-4 gamea i sa LB-1. Prvi game = 4,2k dmg-a  {#}. reload je bolestan.

Pitanje za one koji su ga igrali: v.stab, rammer i? Zasad stavio ventilaciju, da li je bolje stavit optiku?

kakav potpis?
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Stalno gledam da ljudi spominju kodove sa goldom. Odakle pokupite kodove ljudi? Ja sam samo par puta pokupio kod i to bude u vijestima kad se pokrene klijent...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Instalirajte Overworf i registrujte se ,udjete u App Store,Games i na kraju na Giveaways i pise vam World Of tanks.

Morate biti 60  minuta u igri i dobijete kod sa 1000 golda..

6 0 hvala 16
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Uspjesno postavljeno {#}

8 4 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Odlicno odigrano moram priznat... ali protivnicki team su zesci debili, ali onako zestokooo do kraja...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da, ali i moji su bili koma...:D

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2014 22:40 (mvujic87).
17 godina
moderator
mvujic87 kaže...

Da, ali i moji su bili koma...:D

Haha, jedan od mojih frendova je u tvom timu :D

15 godina
Intelovac123 kaže...

Instalirajte Overworf i registrujte se ,udjete u App Store,Games i na kraju na Giveaways i pise vam World Of tanks.

Morate biti 60  minuta u igri i dobijete kod sa 1000 golda..

Countdown započeo, nemorate ni igrati, ostavite u garaži i možete alt+tab i raditi nešto drugo, svejedno će odbrojavati. Za soma golda nije loše.

13 godina
neaktivan
mvujic87 kaže...

Uspjesno postavljeno {#}

gameplay ti je užasan,pa šta si radio uopce tamo od pocetka s hevi tenkom? ovakva partija ti se nece ponovit a s ovim gameplayom imat ces win rate 45%

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Mene bi ubilo ovo šarenilo koje imaš složeno..

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2014 23:42 (gamer_101).

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako uopće mežaš gledat u to sve, pa imaš  valjda instaliran svaki mod koji postoji. I ovaj weakspot highlight mod naginje na cheat da ti budem iskren.

Toni
Moj PC  
8 1 hvala 0
17 godina
moderator
rapture686 kaže...

I ovaj weakspot highlight mod naginje na cheat da ti budem iskren.

Još je stavio na youtube, gg.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice