World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.396
|
čitano: 9.088.895
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
World of Tanks

Jo 18k iskustva do E5 {#}

Danas bio dobar dan sve do sada kada sam izgubio brdo partija sa minimalnim dmg-om. Inače je navečer bolje nego ujutro, ali očito se smjena promjenila {#}

Tko si je kupio fury? {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Okej, The_Challenger bi trebao bit na InfoGameru, kupili su me i ove godine. 
Naravno, uzet koji free sh*t koji će dijelit, uopće ne sumnjam da će i ove godine podijelit 10000 invite kartica koje apsolutno nikom ne trebaju.

btw. Ravenu, tebi je ove godine zabranjen pristup mogućim natjecanjima. {#} 

Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

onda će zadnji dan pokupit preostalih milijun invite kartica i bacat ih sa main stagea gdje će se ekipa od <14 pobit za njih, a naravno opet neće znat da se to samo jednom može iskoristit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ma nije uopće problem što se može iskoristit samo jednom. Da su bonus code kartice, za već postojeće igrače, lako ih prodaš na ebayu ako moš samo jednu ukucat.

Al šta će pobogu ljudima invite kartice? Na njhov štand će doći ionako 95%+ postojećih igrača.

btw. treba ići ranije, ne čekat zadnji dan. Zadnji dan više neće biti ničega(prošle godine su u nedjelju oko podneva već ostali bez ičega, samo glupe invite kartice i bedževi).

Bilo je i par majica, ali samo za djecu i cure. 

Da li već ima objavljen raspored događanja ili će to biti par dana ranije? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

još ništa, tek su volontere sad izabrali i da ima više žena nego muških volontera hahaha

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Re: World of Tanks
Entry Point kaže...

Gledao sam ga protiv Tiger 1 tenka.... komedija živa, ništa ne probija ali zato Tigar na njemu radi rock'n roll

13 godina
World of Tanks

Da je obican Fury mozda bi ga uzeo... ali posto su Wargame kapitalisticka stoka, morali su staviti da Tier VI vrijedi vise nego Tier 8 premium samo zbog hebenog golda... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mystik kaže...

btw. Ravenu, tebi je ove godine zabranjen pristup mogućim natjecanjima. {#} 

{#} 

Koliko vidim nisu jos nista objavili za competition, polao se bojim da ga nece biti, tj.  da nece biti takve velike nagrade kao laptop prosle godine...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
World of Tanks

Najvjerojatnije neće biti takve nagrade, ne sumnjam da bi već na portalu razglasili to na veliko. Članak im je prilično štur, ok, ima još dva tjedna, ali čisto sumnjam.

Pozitivna stvar, nema WoWP faila ove godine, bar nisu napisali.

Veliko razočarenje, očekivao sam da će postaviti par kompova za WoWS, ali očito ništa. Mogli su privući dodatan broj posjetitelja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 0:20 (DamageHigh).

20 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

e decki posto sam ja sprijecen ic na info1337gejmer {#}

ak neko bude se uspio ogrebat za neki kod ak ce dijeliti za neki tenk ili avion {#} bio bi mu zahvalan

ne pucam na golde ni na premium cajt, al ak bi dijelili ko i prosle godine shkass bonus kod za wowp

ili neki mali stronk tonk {#}

btw. jucer mala surfa po ibeju trazi masku za mob

ukucam ja wot bonus code i preatrazujem... strasno, m3 might je od 50 do 80 $, pzr B2 ide i do 400, {#}

i secer na kraju, type 59 kod samo za 1040 i kusur dolara {#}

sta reci, koju posluku porati {#}{#}{#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Niš posebno al hrpa medalja {#} lijepo za vidit.

Btw još imam 90mm M3 top.

EDIT: evo odma nakon te dobra, isto puno medalja {#}

Toni
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 1:14 (rapture686).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mrki98 kaže...

interesantno...

e da pitam jel netko ovih dana dobio M na fv4202 i koliko je imao dmg-a?

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja taj fv ne volim nikako, kad vidim da me e5 uzme na startu i da ga prestignem tek nakon 200 metara muka mi dodje a kao neki medium...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Jo 18k iskustva do E5 {#}

Danas bio dobar dan sve do sada kada sam izgubio brdo partija sa minimalnim dmg-om. Inače je navečer bolje nego ujutro, ali očito se smjena promjenila {#}

..u znak protesta protiv američke marketinške propagande danas cijeli dan vozim Tigra i guzim amere okolo hehehe {#}

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Novi rekord hebem li mu sve po spisku{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Kolega je failo i ragequito ali ja se nisam predao i rng je bio na mojoj strani hehe

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 20:48 (Zaja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

E5 u garaži {#}

Napravih 5,7k dmg i tek druga klasa. {#} Koliko treba za mastery? 10k? {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Mislim se idem još jednu pa u krevet, vidim 41% za win, psujem što sam kliknuo ''battle'' kad ono preko 4,5k dmg, Ace, Top Gun i High Caliber (edit: i steel wall).

Not bad :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 8:22 (DrNasty).

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Mislim se idem još jednu pa u krevet, vidim 41% za win, psujem što sam kliknuo ''battle'' kad ono preko 4,5k dmg, Ace, Top Gun i High Caliber.

Not bad :D

Nije lako skupi dmg na tom sranju pa zato gj.

Vulgar Display Of Power
13 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Ja taj fv ne volim nikako, kad vidim da me e5 uzme na startu i da ga prestignem tek nakon 200 metara muka mi dodje a kao neki medium...

istina je da mu brzina bas i nije, al se dobro penje i ima solidan gun dep sto jako cijenim!

jako popi* kad izadjem iz zaklona s tenkom bez depresije da opalim po nekom, kad tamo neki "kamencic" i digne mi cijev i onda fulam, pa se namjestam, pa me pogode dok se namjestam... {#}

16 godina
World of Tanks

Meni je ovaj event za x3 za Crew Experience sjeo k'o budali samar {#}

Imam posade na T67 i na AMX 12t gdje commander jos nema Sixth Sence i fakat je ta dva tenka koma ograti bez Sixth Sense.

Sinoc sam zahvaljujuci eventu dobio Sixth Sense na T67 i sad krecem na AMX 12t. Taman mi treba 30k XP do AMX 13 75 i nekih 90k XP do 100% na first skill commandera.

Ako uspijem izgrindat tih 30k XP u ova 3 dana (normalno nebi trebao biti problem, ali nisam na dobar dan sa slobodnim vremenom trenutno) sa x3 na Crew Expirience bi taman imao Sixth Sense negdje kad otkljucam i AMX 13 75, pa bi s njim bilo puno ugodnije igrati. A i nebi imao "prazan hod" do Sixth Sense dok budem dizao posadu ponovo za 90% na 100% nakon credit retraininga.

Inace, igranje scouta na randomima posebno na ovim nizim tierovima gdje je gomila budala je teska koma. Nitko nista ne napravi makar to usvijetlio cijelu mapu i nikome nije niti na pamet da ti pomognu kada te neprijatelj stisne. Da ne pricam kako ce te pola njih blokirati odmah na startu da nebi nedaj Boze stigao na vrijeme na dobru spot poziciju ili kako ce se skoro uvijek naci nekakav majmun koji ce blokirat tvoj jedini put kojim se mozes izvuci kada zagusti. Ali svi su izuzetno vjesti u pisanju "Scout please" . A i taj Please ce se jako rijetko naci u recenici :)

I svaki puta kada me nazivciraju kazem sam sebi "Ma hocu vise vraga scoutat za budale i sebe dovoditi u gadne situacije, idem ja sebi fino fragat kao drugi" i svaki puta svejedno odem scoutat i pocesto se zivcirati {#}

Svaka cast ekipi koja voli scoutat, to je po meni najgori/najnezahvalniji "posao" u ovoj igri barem u Random Battles

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mrki98 kaže...
malina22 kaže...

istina je da mu brzina bas i nije, al se dobro penje i ima solidan gun dep sto jako cijenim!

jako popi* kad izadjem iz zaklona s tenkom bez depresije da opalim po nekom, kad tamo neki "kamencic" i digne mi cijev i onda fulam, pa se namjestam, pa me pogode dok se namjestam... {#}

Sve stoji al da mu  je kupola kao u 7/1...ova je bas busna.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Dva matcha zaredom sa BDR, obje 3 killa + sa strane oštećenih i izgubimo. Osim toga još sigurno 4-5 bitaka sa drugim tenkovima gdje sam imao 3-5 killova koje smo izgubili. Neće me.

Toni
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 16:09 (rapture686).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Zna li neko mozda Top of tree za novembar?

Da nece biti T57 slucajno?

0 0 hvala 0
17 godina
Mauro kaže...

Svaka cast ekipi koja voli scoutat, to je po meni najgori/najnezahvalniji "posao" u ovoj igri barem u Random Battles

Ja u zadnje vrijeme osim Lava za farmanje love najvise sam i igrao sa scoutima. Mozda sto me Lav Leo ubije u pojam svojom brzinom pa pozelim nesh brzo ali iskreno ako u timu imas imalo sposobnog scauta lako je pobijediti cak i ako je tim losiji od protivnickog. Vecina poraza kod mene je nas scaut pogine u Kamikaza stilu i onda kod mene stalno lampica upaljena i ljudi nas buse a mi nemamo pojma ni odakle {#}

11 godina
neaktivan
World of Tanks

tražite klan, iako je većinom rvacki i drugi su dobrodošli.....ekipa je 30+ i osim strongsa  i TS nema (trenutno) nikakve obveze

vitezovi hrvatskog šanka {#} (CROVS) čekaju na igrače željne zabave i dtuženja uz "nešto" tenkiranja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas samo retardi na serverima! Jer kako drugačije objasnit da ti 10 njih izgine u 2 minute i onda nas ostalih 5 ni neznamo kud bi krenuli....{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Zrinski kaže...

Danas samo retardi na serverima! Jer kako drugačije objasnit da ti 10 njih izgine u 2 minute i onda nas ostalih 5 ni neznamo kud bi krenuli....{#}

A kod mene nije tako loše, poraz-pobjeda. I tako par puta. Guram T29 malo mi fali do 100% prvih skillova/perkova.

Nisam ja ništa prčk&#39;o.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice