- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
AMX 13 75, Ace Tanker, 12K spotting dmg ( bez sixth sense-a )
http://wotreplays.com/site/1107598#malinovka-misterjedi-amx_13_75
pa takvi su današnji tenkovi brzi i okretni, a mape im nisu velike nesto
WWII je WWII !
pa 70% tenkova u wot-u nikad vidjelo pravog bojišta nije
logično i morali su onda dodat da imaš što istraživat i s čim se zabavljat ali današnji tekovi su previše napredni da bi se od njih napravila takva igra ako me razumiš oni su brzi brzo pucaju lete okolo doslovno i onda to više nije to barem meni ko voli nek izvoli!
logično i morali su onda dodat da imaš što istraživat i s čim se zabavljat ali današnji tekovi su previše napredni da bi se od njih napravila takva igra ako me razumiš oni su brzi brzo pucaju lete okolo doslovno i onda to više nije to barem meni ko voli nek izvoli!
Ma da današnji tenkovi se čak teleportiraju pa ih ne stigneš ni pogoditi... nisi ni probao igru a već nije to to.... inače koristiš kristalnu kuglu ili je vidoviti milan u pitanju?!
Ma da današnji tenkovi se čak teleportiraju pa ih ne stigneš ni pogoditi... nisi ni probao igru a već nije to to.... inače koristiš kristalnu kuglu ili je vidoviti milan u pitanju?!
znam da tu igru ni neću probat jer mi se ne sviđa borba s modernim tenkovima i nemoj više molim te ironija ti i nije jača strana vidim......ne pljujem igru samo samo htio reć da nije moj stil i da odmah na prvi pogled vidim da je neću igrat i to je sve kad smo se već dotaknuli te teme
Uzeo E-75 danas i za sada ugodno iznenadjen mada je tank stock i posada na 90% (prebacio posadu iz Tiger2 i trainao creditima).
Bounca fakat dobro, potpuno sam iznenadjen jer svabe inace na LFP penetrira tko god pozeli. Danas me E-100 2 puta zasvirao u LFP i nije penao (barem su oziljci bili na LFP) no valjda jer sam dosta i anglao.
Steel Wall sam dobio u drugoj ili trecoj partiji s tankom uopce :)
Odlucio sam ubost onaj equip koji dize suspension load, pa da mogu turret odmah staviti bez tracksa jer je koliko vidim upgrade turreta ogroman, a i 10.5cm ce dobiti brzi reload.
Onda top, pa motor, pa na kraju trackse i onda stavim neki drugi dio equipmenta uzmjesto tog suspension vraga :)
Za sada zadovoljan, nadam se da ce tank biti i dalje tako dobar kao sto su prvi dojmovi.
Zapravo, sami tenkovi i ne izgledaju nešto brzo.
Za sada djeluje kao igra koja je sve ono što WoT nije, a trebao je biti. O grafičkom djelu nema smisla ni pričati, wot ovako neće izgledati za 5 godina. Cryengine je jednostavno state of the art naspram ovog bigworld g*vna.
Naravno da zamjeram male mape, iako su veće od wot mapa, ali svejedno premalo, kad bi barem ubacili 1,5+ ali vidjet ćemo.
Btw. Ti botovi u PvE modu su bolji od polovice wot igrača.
best triple EU
Ja juče u e100, prva pobjeda, sa premiumom 700 expa...imao dve penetracije i budale capuju, nije partija ni krenula kako treba...
Zapravo, sami tenkovi i ne izgledaju nešto brzo.
Za sada djeluje kao igra koja je sve ono što WoT nije, a trebao je biti. O grafičkom djelu nema smisla ni pričati, wot ovako neće izgledati za 5 godina. Cryengine je jednostavno state of the art naspram ovog bigworld g*vna.
Naravno da zamjeram male mape, iako su veće od wot mapa, ali svejedno premalo, kad bi barem ubacili 1,5+ ali vidjet ćemo.
Btw. Ti botovi u PvE modu su bolji od polovice wot igrača.
Izgledaju kao tenkovi kojima masa nije balansirana. Nekako se prelagano okreću i kreću kao da inercija ne djeluje u toj igri, zato mi je čudno.
Drugo, neka vas ne zavarava američki govor, ova igra (i ostale od my.com) su djete mail.ru -a koji je ljuti neprijatelj WG-a otkako je WG dobio na sudu kad ih je mail.ru tužio.
U biti HUD izgleda kao WoT sa raznim modpackovima. Nisam još impresioniran.
Izgledaju kao tenkovi kojima masa nije balansirana. Nekako se prelagano okreću i kreću kao da inercija ne djeluje u toj igri, zato mi je čudno.
Drugo, neka vas ne zavarava američki govor, ova igra (i ostale od my.com) su djete mail.ru -a koji je ljuti neprijatelj WG-a otkako je WG dobio na sudu kad ih je mail.ru tužio.
U biti HUD izgleda kao WoT sa raznim modpackovima. Nisam još impresioniran.
Jedno je gledati a jedno je probati pa dati mišljenje...i jesu li vozila i kretanje tenkova u wotu izbalansirana? Pogledaj samo Hellcata, koji ce od narednih pečeva biti Deadcat. Ne bih baš rekao. U wotu imamo dosta tenkova koji su kreacija WG narkomana, poput wtf koji nije postojao ni u snovima a u igri ima brze nisani nego sto medjureload ima, ili t28 prototype i e4...drugo autoloaderi u igri pucaju svake dve sekunde...dok moderni mogu ako su u ekstra stanju da ispucaju svakih 5-6 sekundi...
Imaš ti američki govor i u wotu a isto proizvod istočne evrope.
Jedno je gledati a jedno je probati pa dati mišljenje...i jesu li vozila i kretanje tenkova u wotu izbalansirana? Pogledaj samo Hellcata, koji ce od narednih pečeva biti Deadcat. Ne bih baš rekao. U wotu imamo dosta tenkova koji su kreacija WG narkomana, poput wtf koji nije postojao ni u snovima a u igri ima brze nisani nego sto medjureload ima, ili t28 prototype i e4...drugo autoloaderi u igri pucaju svake dve sekunde...dok moderni mogu ako su u ekstra stanju da ispucaju svakih 5-6 sekundi...
Imaš ti američki govor i u wotu a isto proizvod istočne evrope.
Nisam ni pokušao insinuirati da je wot balansiran i da su tenkovi u njemu balansirani. Pa svi znamo kakvo je stanje
Mislim ova rečenica je dovoljna (između ostalih): It takes more than 21 seconds for the T-62's turret to rotate through a full 360°, which is longer than the time needed by US and NATO tanks of the time... (wikipedia)... Dok se u igri okreće ko na stereoidima
Zaboravio si na VK 72.01 K
ej ljudi, ovaj comet je mrak tenk!!
bio sam citao da je los - najlosiji u liniji, al meni se bas svidio!!
AW izgleda kao noob-friendly moderni WoT s PvE komponentom - dakle čista arkada. Za jednu pre-alphu izgleda vrlo dobro, smiješno je na ovome stupnju razvoja komentirati brzinu rotacije kupole ili slično. Po ovome što se dalo vidjeti mogla bi biti dobra igra, a što se mene tiče nek' bude i lakša pa će njubare pobjeć iz WoTa i preći tamo. ;)
Wot ne radi,server not ready try again later...
Ništa čudno, ipak je to WG.
Da, isto... Opet nešto kakaju :/
Radi napokon
Moje igranje sa Centom 7 = teška mentalna retardacija.
Jednostavno mi ne ide, ne funkcionira za moj način igre. Pregolemo i pretromo, mislio sam da će biti uspješniji od Centa 1 na kojem imam blizu 60% wr, ali ovaj mi se spustio na 47%. MM i igrači na tom tieru su stvarno brutalni, mada sam prvenstveno ja kriv (avg dmg je oko 1400 ako i to nije spalo). Prebrzo poginem jer sam preagresivan, a 20pdr i spori AP jednostavno nisu za snajpanje. Ako naguram 1000 dmg u partiji, to je dobro.
Još sam blanjam jer nema ekipe za pluton kad ja igram, sve nešto kao spava, pije, drogira se...
Izdali me prijatelji, izdao me brat. Izgubio sve sam bitke, al još vodim rat...
14 partija, 3 dobivene. Yebem im njihovo x3 i misije na koje se tupani lijepe kao muhe na drek, za ona dva bezvezna tenka.
Najbolje bi bilo da napravim pauzu do 1.10
Jednostavno mi ne ide, ne funkcionira za moj način igre. Pregolemo i pretromo, mislio sam da će biti uspješniji od Centa 1 na kojem imam blizu 60% wr, ali ovaj mi se spustio na 47%. MM i igrači na tom tieru su stvarno brutalni, mada sam prvenstveno ja kriv (avg dmg je oko 1400 ako i to nije spalo). Prebrzo poginem jer sam preagresivan, a 20pdr i spori AP jednostavno nisu za snajpanje. Ako naguram 1000 dmg u partiji, to je dobro.
Još sam blanjam jer nema ekipe za pluton kad ja igram, sve nešto kao spava, pije, drogira se...
Isto kao i meni na E4. WR 30%. Imam ga 2 dana i u ta dva dana sam igrao u takvim ekipama da više ne znam koji kiki je tim ljudima koji to igraju. 3 tjedna nemam nikakav pomak. 3 koraka naprijed, 4 iza..4 naprijed 2 iza.
A platoon isto tako kao i tebi. Nigdje nikog ili glume neš.
Isti slučaj, dok nisam skontao da budem negdje sa strane i tučem dok ne gledaju, promjeni taktiku igranja vec sad, jer kad dodjes do zadnjeg topa taj problem ce biti jos izrazeniji zbog uduplanog vremena punjenja...
Auuu Nasty,mijenjaj igru pod hitno,to je predobar tenk da bi tako lose igrao s njim...Meni poslije centuriona a posebno poslije cometa je tenk bio preheben,probija sve 10tke kao od sale,turret bounce bolje nego tier 10 fv a o dmg da ne pricam,kada is7 opalim za 430 frajer se jadan povlaci kao da sam ga opalio za 700,obozavao sam to radit hevy tenkovima koje sam razvaljivao samo tako,track flank i gg,ili napucavanje u hulldownu gdje brze pucam i imam bolju poziciju, neopisivo... Krivo mi je samo sto ga sad ne vozim na ovih par novih mapa jer bi se na novoj mapi "vatrena izbocina" mogao iskoristit brutalno,isto tako i na "skriveno selo" mapi a bome i na "harkovu" na odredenim dijelovima, no ceka u garazi pa cu naci neku posadu i isprobat...Jos uvijek mi je u garazi i ne planiram ga prodat, bok uz bok t54-rki s tim da otkad su t-54-rki "odrezali krila" u zadnja 2 patcha mislim da mi je bolji i od njega...Igraj polako,ne jurcaj i igraj na hull jer ta kupola upija cuda...
Poslije te 9tke mene je 10tka malo razocarala ali nikako mi nije losa,tako da centurion mk7/1 role all the time...
Evo statsi i to solo igranja posto najvise volim solo igru i ne smaram nikog u pl...
Nemam još ni kupolu ni top, samo B barrel. Planiram ga ostaviti, mislim tenk je super, trebam ja naučiti igrati s njim (i općenito :D).
Ma žurim ko budala, valjda nemam volje, vratio sam se samo jer su rekli da bi FV mogao džaba kao premium dobiti.
Daj reci dal da idem na motor ili da se vučem do FV i uštedim 45k, kad već ide ko sniper iz druge linije?
Nemam još ni kupolu ni top, samo B barrel. Planiram ga ostaviti, mislim tenk je super, trebam ja naučiti igrati s njim (i općenito :D).
Ma žurim ko budala, valjda nemam volje, vratio sam se samo jer su rekli da bi FV mogao džaba kao premium dobiti.
Daj reci dal da idem na motor ili da se vučem do FV i uštedim 45k, kad već ide ko sniper iz druge linije?
Ako nemas kupolu i top onda je to drugi par opanaka sto bi rekli...Ja zato uvijek free exp cuvam za tier 9 i istrazivanje jer najgora stvar od svega je vozit stock tier 9 u tieru 10,to ubija igru skroz...
Samo polako i istrazi kupolu i top i onda ces vidjet sto je prava zvijer...
Iskreno ja sam vecinu vremena igrao bez motora koliko se sjecam,prvo sam istrazio fv-a posto mi se tenk dopao isao sam istrazit i motor i tu se osjetio lijepi pomak u mobilnosti i kretanjima tako da bi ja na tvom mjestu ako ti je ovo malo pretromo istrazio motor pa onda fv-a jer mislim da imas dovoljno vremena da istrazis ostatak expa za fv-a... Ali cisto da ti napomenem da sa zadnjim topom i kupolom tromost na kraju neces previse ni osjetit sa slabijim motorom, tj. moze se igrat dosta dobro i bez njega...
Svakako uzmi i motor, tenk je odličan kao i FV 4202 kad ga koristiš kako treba...
Sad grindam T-54 i joj, koje je to razočaranje... Nema depresije, svi te buše, ako se zaletiš s njim naprijed
izgoriš u trenu...Sa Centom znaš gdje ti je mjesto i ako se toga držiš bude veselo...