World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
veks25 kaže...

jel ima mozd netko problem sa wotom ko i ja , svake 2-3 partije nekad i prije jednostavno mi se zamrze igra i komp, i moram cekat 5-10 min da ponovo pokrenem wot, tako da nemogu igrat normalno a bas uzeo 1mj premium tako da zivcira dosta

PS: probao sam ponovo skinut wot, sa modovima bez na isto mi dođe, mozda ima kakve veze sta imam windows 8.1 ?

Nije do Win 8.1

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
World of Tanks

Imam 8.1 problemi se pojave sa nekim modovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
anarky1988 kaže...

Imam 8.1 problemi se pojave sa nekim modovima.

Onda je do modova lol

1969 Dodge Charger R/T
14 godina
neaktivan
World of Tanks

"- Storm states that having full HD resolution for all tanks (and not just yours in battle as it was changed in 9.2) is pointless, as you can only tell the difference from like half a meter"

Šta su onda uopce krenuli štancat HD tenkove kad ih vjerojatno nisu sposobni sve prebacit u HD u nekom normalnom vremenskom roku...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

jedu govna.. razlika se vidi i to poprilicno.. 

xfact
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

nema nikakve veze s modovima, skino wot po drugi put sve na cisto i opet zasteka, maknuo modove isto, nemam vise sta napravit, jednostavno na svom kompu vise nemogu igrat wot {#}

0 0 hvala 0
14 godina
veks25 kaže...

nema nikakve veze s modovima, skino wot po drugi put sve na cisto i opet zasteka, maknuo modove isto, nemam vise sta napravit, jednostavno na svom kompu vise nemogu igrat wot {#}

A da si možda pogledaš temperature kompa dok igraš? Lp

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
15 godina
World of Tanks

Za onog ko je pitao kako ide promjena maila - http://prntscr.com/4hymk3

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
Bado kaže...

"- Storm states that having full HD resolution for all tanks (and not just yours in battle as it was changed in 9.2) is pointless, as you can only tell the difference from like half a meter"

Šta su onda uopce krenuli štancat HD tenkove kad ih vjerojatno nisu sposobni sve prebacit u HD u nekom normalnom vremenskom roku...

Pa ja bi iskreno volio da nije ni jedan HD, svaki tenk kojeg su prebacili u hd je vise manje nrefovan, t 54 prije hd modela si mogo igrat ko Ht s kupolom i face hugom sad je to dosta teže, za thortosa nisam siguran al onaj krov 122 mm overmatcha skoro svaki put. A sve sto je dobiveno je veća igra... Tako npr Is koji je isto hd model ako se ne varam, dosta puta bude bez gusjenica dok ne zumiram na njega pa se tek onda to pojavi(znam vjerovatno je do draw distance, al opet toga prije nije bilo)....

=xfact= kaže...

jedu govna.. razlika se vidi i to poprilicno.. 

Jbg bila hajka s War thunder-om, sad kad je nevrime prošlo, i vidili da i nije neka pretnja možemo se vratit na staro, doduše dogodine će se vratit na HD ili kad bi armored warfare trebo izać {#}

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
14 godina
neaktivan
World of Tanks

u war thunderu jedino grafika valja nesto.. ostalo nevlja nista.. neslusaju se igraci.. radi se preko k i sl.. +  igra je totalno nebalansirana.. 

xfact
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Kaže Storm da ne zna zašto je tolika frka za multicore supportom kad bi dobili samo 20-30% bolje performanse.

Do tad, ako se uglavnom igra WoT, treba kupit bilo što da nema veze s AMDom ako hoćeš barem kakvo takvo ugodno igranje.

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

u war thunderu jedino grafika valja nesto.. ostalo nevlja nista.. neslusaju se igraci.. radi se preko k i sl.. +  igra je totalno nebalansirana.. 

nije ni WoT pretjerano balansiran realno gledano ali WT ima dosta toga još poradit ali u WT-u ja imam 150FPS s tenkom ili s avionom a u WoT-u 35-60FPS tako da ono imaju potencijala ali ništa pretjerano za sad i dalje igam WoT {#}

Team32Ipe77
12 godina
neaktivan
World of Tanks

temperatura graficke ( R9 280X ) je oko 60 stupnjeva al igra se svejedno zamrze i nema joj pomoci ? jel cu morat prodat komp i kupit drugi il koji k **** !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja imam r9 270x ista temperatura kao kod tebe kad igram wot na windows 8.1. I nemam problema, kod tebe je nesto drugo u pitanju, probaj druge drivere...probaj druge igre vidi ima li rusenja. Nema potrebe prodavati dobru graficku dok ne vidis sta je pitanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

imam najnovije sam skino, nezz koje bi druge vise, sve sam probo nist neradi, dva puta skino wot uzalud, ako netko jos nesto zna molio bi da pomogne jer sam vec ocajan i prodo bi cijeli PC !

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
veks25 kaže...

temperatura graficke ( R9 280X ) je oko 60 stupnjeva al igra se svejedno zamrze i nema joj pomoci ? jel cu morat prodat komp i kupit drugi il koji k **** !

u temperaturi ti nije problem....a što je s ostalim procesor itd. rade li druge igre normalno? 

EDIT: skidat na novo WoT nema ti smisla ako nisi proba da drugim igrama kako radi i kolike su temperature i meni zvuči ko da u grafi nije problem nego u nečem drugo...nemogu na pamet govoriti trebao bih vidit ali eto isprobaj druge igre ako nisi pa vidi dal će bit isto i pogledaj što je s procesorom kako on stoji itd.

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 21:41 (Ipe77).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav svima imam pitanje i molim kvalitetan odgovor ja sam NOOB u wotu imam par tisuca bitaka, imam cca 7000 golda i mozete li mi preporuciti koji PREMIUM tenk da kupim dakle koji dobro zaradjuje i sa kojim do fino igrati molim pomoc jer se ne mogu odluciti sam zapeo mi je za oko, ruski td su144-22  ili mozda njemacki panther m10 ?ili mozda nesto trece za isto golda HELP?!{#}

slovo sto ga Ante kovo

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cikl0n kaže...

Pozdrav svima imam pitanje i molim kvalitetan odgovor ja sam NOOB u wotu imam par tisuca bitaka, imam cca 7000 golda i mozete li mi preporuciti koji PREMIUM tenk da kupim dakle koji dobro zaradjuje i sa kojim do fino igrati molim pomoc jer se ne mogu odluciti sam zapeo mi je za oko, ruski td su144-22  ili mozda njemacki panther m10 ?ili mozda nesto trece za isto golda HELP?!{#}

E25! ................moj izbor definitivno....Brzo reloada,brzo se kreće,malen je što znači teže ga pogodit,mislim da super zarađuje itd.

EDIT: ako se baš nemožeš odlučiti i želiš kupit onog za kojeg se većina ljudi ovdje na forumu odluči onda ti je najbolje to staviti na glasanje pa koji pobjedi mislim da ce to bit E25 hehehe {#}

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 3:02 (Ipe77).
11 godina
neaktivan
mystik kaže...

Kaže Storm da ne zna zašto je tolika frka za multicore supportom kad bi dobili samo 20-30% bolje performanse.

Do tad, ako se uglavnom igra WoT, treba kupit bilo što da nema veze s AMDom ako hoćeš barem kakvo takvo ugodno igranje.

Iako preferiram Intel, igram WOT na racunalu sa AMD10-6800K procesorom sa integriranom grafom, i FPS mi nikad nije ispod 60, prosjek je 93.4. Jest postavke su na medium i minimum, iskljucen v-sync, grafa je skroz ugodna oku, o FPS ne moram ni pricat, odlican. Ne patim od gluposti tipa prasina od gusjenica, i slicni detalji. I igranje je vise nego ugodno. Mislio sam jos dodatnu graficku uzet pa u SLI, al za moje potrebe igranja nema stvarno smisla.

On the other side, na drugom kompu sa i5 4770k i HD4000, nisam mogao navuci FPS preko 30-35 da si majka i to jos prije izlaska mislim 8.1, a bio je skuplji skoro duplo. Ocito da AMD ima daleko bolju integriranu grafu.

The quieter you become, the more you are able to hear
11 godina
neaktivan
cikl0n kaže...

Skini test server pa isprobaj sta ti najvise pase. Ja sam se na preporuku dvaput zeznuo. Iako sad vec znam sta bi mi pasalo uvijek, recimo meni E25 ne bih, jer za mene nisu brzi tenkovi, iako je tenk fantastican kad gledam druge kako ga igraju, al ja za taj nacin igranja ne bih imao zivaca. Volim vise TDove tipa Su-144-22 ili Jag 8.8, zato bolje ti prvo isprobat.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Gledam sad malo gameplay Armored Warfarea...Igra bi mogla postat opasna prijetnja za WoT...Ekipa je doslovno napravila WoT na steroidima u modernom settingu...Trebat ce se WG potrudit...

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 11:30 (Bado).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ajmo onda ovako valjda sam skuzio kako se radi ovo glasanje ovo je prvi test :D vidim neki spominju tenkove preko 7000golda a toliko nemam imam 7000 ravno pa sad molim pomoc koji tenk biste preporucili meni noobu na kubik:) ,dakle bitno mi je da tenk dobro zaradjuje jer nemam premium account i da je dobar tj da je gust sa njime igrati eto sto se vise ljudi odazove vise cete mi pomoci !!!{#}

9 E25
0 PantherM/10
0 At15a
6 T26E4
12 SU-122-44
slovo sto ga Ante kovo

0 0 hvala 0
17 godina
cikl0n kaže...

Ajmo onda ovako valjda sam skuzio kako se radi ovo glasanje ovo je prvi test :D vidim neki spominju tenkove preko 7000golda a toliko nemam imam 7000 ravno pa sad molim pomoc koji tenk biste preporucili meni noobu na kubik:) ,dakle bitno mi je da tenk dobro zaradjuje jer nemam premium account i da je dobar tj da je gust sa njime igrati eto sto se vise ljudi odazove vise cete mi pomoci !!!{#}

Od ovih navedenih nemam M10 Pantera i AT15A ali iskreno oni su i najlosiji od ovih navedenih tako da ih odmah mozes izbaciti iz racunice {#}

Ostala 3 imam i da ti odmah kazem bez nekog razmisljanja ako ti treba tenk za farmanje love Super Pero bi ti trebao da bude jedina opcija. Jeste nerfan do mjere da covjek zaplace ali ima jednu ogromnu prednost naspram E25 i SU 122 a to je da je tier VIII premium tenk i samim time ima veci kreditni multiplikator za zaradu. Sa njim ces ici maximalno do tier IX u bitkama a isto tako ces imati i sa SU 122 jer je tenk stalno u tier IX.

U prosjecnoj partiji sa Perom ces zaraditi isto srebra kao i sa veoma dobrom partijom u E25 ili SU {#}

Po meni ako vec ne zelis Peru onda E25 jer ima malo bolji MM od SU i def je zabavniji a i zaradjuje bolje barem koliko sam ja vidio {#}

11 godina
neaktivan
World of Tanks

ak netko hoce platoon sada, Trippy1980

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

je li netko od vas uspio dobiti optiku i 15 automatic fire extinguisher-a sad dok još traje WGL? Treba prikupiti 100k xp i 50 pobjeda.  Već par dana igram sa Centurionom 7/1 a za prikupljeni xp i pobjede mi i dalje kaže 0.

EDIT:

Jesam panj, tek sam sad malo bolje pročitao, treba igrati timske -_- .

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 13:23 (MisterJedi).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Ako ste noob na kubik, najbolje je nemoj ni uzimat nikoji prem tenk samo će te nekog iritirat, a i u većini slučaja i sebe pošto vjerovatno neznate još dovoljno dobro ciljat, a većina prem tenkova ima  ispod prosječan do prosječan pen izuzetak su Lowe, t34, fcm 50t. Moj savjet je da ne uzimate ništa do recimo nove godine(ako do tad možete izdržat) a i ako budete igrali redovito već ćete i sami moć znat što vam paše. No opet ako gold do tad ne može preživit moja preporuka je za Churchila III koji iako nije pretjerano uber tenk em je jeftin, relativno je jeftino odrzavanje, a gameplay je idi naprijed i pucaj svako 2 sek, a i ima ograničem Mm u kojem je redovito top dog.

Za  malo više goldića ima tog koji je relativno zabavan pogotovo ako ih ima par, top je sasvim pristojan za svoj lvl al je armor malo razočaravajući al zato ima ogroman broj HP-a, a nedostatak je slow.....

A od ovog što ste vi ponudili ja bi e25, ali pošto se nema ja vozim stuga 3 {#}

SU je brutlan kad je u svom tiru, al dosta je često u t 9 di nije baš jednostavno igrat loš pen a i aim time...

Super perica je najbolji prem tenk za natuć pare(što sam igrao), ali je kvaka u tome što treba napravit dmg kojeg bas i nije jednostavno nekad, a i oklop je drž nedaj nekad radi nekad sve prolazi.

Vjerovatno najveća tragedija na koju može naletit super pero je kv 4, kojeg bez golda praktički nemože penat....

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina
SP je tragedija sam po sebi :D
15 godina
World of Tanks

Armored Warfare gameplay

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
The Unforgiven kaže...
SP je tragedija sam po sebi :D

SP je odličan premium... jedino je sranje kad naletiš na dobrog igrača...

11 godina
World of Tanks

Kupih E4. Zasad zadovoljan, doduše primijetio sam da mu se posada lako ozljeđiva/crkava {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice