World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.107.441
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Sutra je patch ljudi.
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Toga se i bojimo :D

The quieter you become, the more you are able to hear
Moj PC  
10 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

1007,49 MB leti brzinom svjetlosti....je li moguće da su postali ozbiljni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bivsi branitelj kaže...

1007,49 MB leti brzinom svjetlosti....je li moguće da su postali ozbiljni?

WG? hahaha moš mislit. Eno kolko sam vidio na RU serveru 9.1 je donio nova sr*nja. Npr. ne radi chat uopće.

11 godina
World of Tanks

Zašto su oni maknuli direktni download za game client? Ovo instaliranje preko torenta je presmješno.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Zašto su oni maknuli direktni download za game client? Ovo instaliranje preko torenta je presmješno.

Nisi ti odustao od igre?

17 godina
World of Tanks

hmm porast fps-a? u 9.1.

čini mi se ja fps viši  istabilniji.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 9:54 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

On je samo obrisao da napravi clean install...

EDIT: Jel peč ima 1007 MB...našao sam neki link pa ne znam jel to to...na poslu sam i ne mogu provjeriti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 9:47 (malina22).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
malina22 kaže...

EDIT: Jel peč ima 1007 MB...našao sam neki link pa ne znam jel to to...na poslu sam i ne mogu provjeriti.

Da 1007 MB, btw ovaj put su im server poprilično rano dostupni i patch se skinuo začas, čak je išlo punom brzinom... 

12 godina
neaktivan
malina22 kaže...

1007.49MB

11 godina
dedaa kaže...
Entry Point kaže...

Nisi ti odustao od igre?

Jesam, samo sam gledao da li imaju direktni download ako se predomislim jednog dana. Čini se da nema.

Samomrzeći hrvat
17 godina
World of Tanks

he..es ovo trebali bi patcheve pustati tiho a ne ovako, sad se svaki moron koji je odustao vratio malo da vidi što ima novoga u igri.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Tako uvije bude nakon peča al se poslije par dana opet vrati na staro...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Ima li kakvih poboljšanja? FPS, microfreezovi, usporavanja kao na 9.0?

0 0 hvala 0
16 godina
Entry Point kaže...
dedaa kaže...
Entry Point kaže...

Nisi ti odustao od igre?

Jesam, samo sam gledao da li imaju direktni download ako se predomislim jednog dana. Čini se da nema.

Imaju direktni download,ali ga treba ukljuciti i to tako da odes u desni gornji kut,kliknes na onaj kljuc (settings) i iskljucis "allow torrents". {#}

17 godina
DrNasty kaže...

Ima li kakvih poboljšanja? FPS, microfreezovi, usporavanja kao na 9.0?

brijem da je fps bolji i konstantniji, ping mi je niži ako se nevaram. mislim da su tu napravili dobar posao.

doduše sad vidjeti report od neke bitke postaje gnjavaža zna ga učitavati i po 30 sec ako gledaš neki od prošlih fajteva.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
16 godina
World of Tanks

Najvaznije je da se vratio onaj mm iz 8.11. Sad opet imam i jake igrace u teamu,a ne samo likove s 500 bitaka i 44% pobjeda,a to znaci da ne moram imati 15 killseva da bih pobijedio {#}

0 5 hvala 0
14 godina
World of Tanks

ekipa koja non-stop sere da igra sa lošim igračima neka stave svoj ingame nick na dnu posta pa da vidimo tko je zaista loš igrač jer imam neki osječaj da svi igraju stalno u lošim gameovima...

moj savjet,ugasite xvm pa nećete igrati sa lošim igračima =)

stipo111

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Shaka111 kaže...

ekipa koja non-stop sere da igra sa lošim igračima neka stave svoj ingame nick na dnu posta pa da vidimo tko je zaista loš igrač jer imam neki osječaj da svi igraju stalno u lošim gameovima...

moj savjet,ugasite xvm pa nećete igrati sa lošim igračima =)

stipo111

Problem je sto sam prosjecan igrac,a ako sam ja najbolji u timu to znaci da nema nista od poboljsanja statistike. O tome govorim,a ne o tome da sam ja neki profesionalac. mm mi je u 9.0 u pravilu bio takav da s druge strane protivnik ima najmanje dva unicuma,a ja samo tomatose i najmanje dva afk-a,uglavnom najveci tier. Moja losa statistika nije u glavnom rezultat lose igre koliko loseg kompa,ali to se popravilo poslije Nove godine jer sam konacno slozio kakav-takav gamerski komp (nova maticna,procesor i5,graficka hd7850 2GB). Nakon toga wn8 mi je znatno porastao,kao i wr...sve je bilo ok dok nije izasao 9.0. Od tog patcha stagniram. A sto se xvm-a tice ne koristim ga vec nekoliko mjeseci jer me zivcira,malo radi malo ne radi...

14 godina
World of Tanks

ne koristiš xvm a igraš sa tomatosima i protiv unicum igrača? kako znaš?

evo npr ja dok sam igrao sa xvm-om sam nerijetko znao upasti sa unicum igračima(onim ljučibastim jel) i rekoh "odlično,u startu pobjeda" i na kraju nas ti tomatosi razguze...nema pravila,ugasi xvm,ugasi chat,ugasi imena igrača ostavi si samo imena tenkova,ostavi si neke korisne modove,nišane i igraj

kad izgubiš nema ljutnje radi tam nekog poljaka a kad pobjediš sretan si što si ti odigrao dobro a ne tamo neki ljučibasti i igraš jednostavno iz zabave

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nema veze i sam sam igrao sa ljubicastim igračima i pomislis evo pobjeda opustis se a taj ljubicasti napravi yolo patrolu i prvi pogine...A opet juče smo igrali protiv RISE platoona ljubičica i šanse su bile 38% pa smo ih presavijali ko burek...Ništa ti te šanse ne znace koliko razmjestaj ekipe na terenu...Jednom mi se desilo da sam bio u partiji sa onim SirFochom i raja kad je vidjela da je u ekipi prije partije su svrsavali u chatu a kad je partija pocela napravili su lemming train za njim tako da je 11 igrača otislo na pogresnu stranu...Unicum ti ne garantuje pobjedu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ne igram s modovima, ne igram s tim xvm (ili kako vec i nikad nisam!) ne nazivam nikoga tomatos, znam se nazivcirat na neke glupsone koji na ocigled ne znaju povuci pravi "potez" igram da se zabavim (i da nekad opsujem) i tako! btw, svoje statse neznam i neznam cak ni kako ih pogledati! nenam sta znaci w8 i mislim da mi je bolje nego vama koji glavu razbijate s tim glupostima!

btw, ingame nick je bacelj, pa eto, ako bi bilo dobrih duza da me nekako provjere i katu jesam il tomato ili onaj drugi...

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Shaka111 kaže...

ne koristiš xvm a igraš sa tomatosima i protiv unicum igrača? kako znaš?

evo npr ja dok sam igrao sa xvm-om sam nerijetko znao upasti sa unicum igračima(onim ljučibastim jel) i rekoh "odlično,u startu pobjeda" i na kraju nas ti tomatosi razguze...nema pravila,ugasi xvm,ugasi chat,ugasi imena igrača ostavi si samo imena tenkova,ostavi si neke korisne modove,nišane i igraj

kad izgubiš nema ljutnje radi tam nekog poljaka a kad pobjediš sretan si što si ti odigrao dobro a ne tamo neki ljučibasti i igraš jednostavno iz zabave

Pa pogledam im statistiku  poslije bitke. Cesto se iznenadim kad i neki unicumi odigraju kao da su kupili account,sto je cesto slucaj. Ako pratis neke "vrhunske" igrace,kao npr. one iz clana Skill vidjet ces da imaju 60% pobjeda a igraju kao da su juce prvi put vidjeli wot. Kad kazem losi igraci ne mislim na statistiku. Puno je takvih s kupljenim accountima,zato statsi nisu uvijek mjerilo. A to "igram iz zabave" je ok ako koristis mozak. Puno je likova koji pod zabavom podrazumijevaju samo voznju tenka :-D

16 godina
Bacelj kaže...

ne igram s modovima, ne igram s tim xvm (ili kako vec i nikad nisam!) ne nazivam nikoga tomatos, znam se nazivcirat na neke glupsone koji na ocigled ne znaju povuci pravi "potez" igram da se zabavim (i da nekad opsujem) i tako! btw, svoje statse neznam i neznam cak ni kako ih pogledati! nenam sta znaci w8 i mislim da mi je bolje nego vama koji glavu razbijate s tim glupostima!

btw, ingame nick je bacelj, pa eto, ako bi bilo dobrih duza da me nekako provjere i katu jesam il tomato ili onaj drugi...

I ja sam pljuvo po likovima koji imaju xvm,ali kad sam ga instalirao prvi put shvatio sam da je ustvari koristan. ne zbog statistike i boja nego zbog toga sto ti u nekim situacijama ipak daje prednost,npr. nije lose kad ti na minimapi drzi tocke na kojima su zadnji put spotani protivnici (narocito kad ima puno td-ova ili artija u kamperskim mapama) ili ako imas zoom kad osatnes s nekim 1 na 1 i naganjas se s njim oko neke zgrade mozes vidjet na koju je stranu okrenuo cijev itd. Ima tih detalja sto daju prednost pa mi nije jasno zbog cega to wg dopusta. Ali ako ih ne mozes pobijediti pridruzi im se. Trenutno nemam xvm,ali instalirat cu ga vjerojatno kad izadje iz testa za novi patch.

Sto se tice one statistike u xvm-u koja govori o sansi za pobjedu to je totalna glupost. pobjedjivao sam u bitkama sa samo 20-ak %,a gubio 80-ak% sanse za pobjedu...

15 godina
guinness kaže...

Sto se tice one statistike u xvm-u koja govori o sansi za pobjedu to je totalna glupost. pobjedjivao sam u bitkama sa samo 20-ak %,a gubio 80-ak% sanse za pobjedu...

Vi ljudi ne razumijete koncept vjerojatnosti i statistike? Što je čudno u tome? 2 od 10 partija ćeš dobiti 20% partiju....isto kao što ćeš 2 od 10 izgubiti 80%....koja glupost, jelda...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
guinness kaže...

Vi ljudi ne razumijete koncept vjerojatnosti i statistike? Što je čudno u tome? 2 od 10 partija ćeš dobiti 20% partiju....isto kao što ćeš 2 od 10 izgubiti 80%....koja glupost, jelda...

Ne bi ja rekao da se ta statistika tako gleda...generalno gledano 2 od 10 jeste 20%...ovde se statistika odnosi na konkretnu partiju, dakle na osnovu podataka koje se uzimaju u obzir šansa je da dobiješ tu partiju je 20%...Jedna velika falinka te računice je što se u obzir ne uzima ljudski faktor, tj da svi s vremena na vrijeme odradimo idiotsku partiju i ukenjamo šanse i drugo što često recimo artice i igrači nižih tiera imaju dobre statistike a onih viših ne pa onda i šansa za pobjedu bude veća iako realno to nije tako...

15 godina
malina22 kaže...

Ne bi ja rekao da se ta statistika tako gleda...generalno gledano 2 od 10 jeste 20%...ovde se statistika odnosi na konkretnu partiju, dakle na osnovu podataka koje se uzimaju u obzir šansa je da dobiješ tu partiju je 20%...Jedna velika falinka te računice je što se u obzir ne uzima ljudski faktor, tj da svi s vremena na vrijeme odradimo idiotsku partiju i ukenjamo šanse i drugo što često recimo artice i igrači nižih tiera imaju dobre statistike a onih viših ne pa onda i šansa za pobjedu bude veća iako realno to nije tako...

To se točno tako gleda. Kada se ne bi uzeo u obzir ljudski faktor, ne bi postojala šansa za pobjedu, već bi na početku partije znao - win, lose. Upravo o tome se tu i radi i upravo to ljudi ne razumiju, pa se čude kako smo samo izgubili 80%...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
11 godina
guinness kaže...

Imaju direktni download,ali ga treba ukljuciti i to tako da odes u desni gornji kut,kliknes na onaj kljuc (settings) i iskljucis "allow torrents". {#}

Erm, direktni download wot.exe full game clienta ako nije bilo jasno {#}

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 14:47 (Entry Point).
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
malina22 kaže...

To se točno tako gleda. Kada se ne bi uzeo u obzir ljudski faktor, ne bi postojala šansa za pobjedu, već bi na početku partije znao - win, lose. Upravo o tome se tu i radi i upravo to ljudi ne razumiju, pa se čude kako smo samo izgubili 80%...

Čitaš li ti šta pišeš...kompjuter pokupi sirove podatke sa mog profila i na osnovu toga ti izbaci šanse...kako će on uzeti u obzir hoću li ja tu partiju rulati ili ću poduvati odmah na početku i tako umanjiti šansu timu...kako kompjuter zna sem sirovih brojeva kako će DamageHigh odraditi određenu partiju...

15 godina
World of Tanks

Pa već u tom broju je izračunato kolko puta rulaš a kolko puta fejlaš (preko wn7,8,eff)

i baš zato se zove CHANCE to win... znači 80% je šansa da ćete odigrat dobro a 20% da ćeš pisati SIEMA KTO PL na početku runde i utopiti se na himmelsdorfu

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 15:00 (The Unforgiven).
Moj PC  
5 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice