Te priče da ovisi o tebi, a ne o timu (u timskoj igri) pričaj djeci na igralištu. Pojedinci koji imaju 60+ nabijaju statse sa tier 1-2-3 tenkovima. Imaš i ovdje primjere takvih nabijanja. Čast iznimkama naravno, ali to da ovisi o tebi i samo tebi je glupost žešća, pogotovo u tier 10 igrama.
Ako ste iole wota igrali(s razumjevanjem) smatrate da su svi timovi "Tard", bar dok ne dokažu suprotno, a s takvim razmišljanjem puno manje frustracije i sveg ostalog vezano za wot se skupi igrajući.
Imate jednostavno pre velika očekivanja od random ljudi, još veća kad se uzme u obzira da većinja ljudi igra iz zabave igru(i ja je igram zbog zabave točnije imam previše vremena koje ne znam kako bi iskoristio pa eto al opet gledam da budem što bolji, nekad doduše fali strpljenja pa yolam).
No kad sam najviše naučio igrat wot je onda kad sam ga prestao igrat po šabloni tj ja sam HT trebam ić tu i tu, na toj mapi treba ić na taj sektor je ključ, to u praksi pogotovo vikendima i praznicima jako slabo funkcionira jer se dosta često desi da odeš sam ili eventualno s 1 tenkom te naletite na polovicu njihovog tima.
Sad je jednostavno "Kud svi Turci, tu i Mali mujo", koristim onih 7 -8 tenkova oko mene tako što oni letu ko muve bez glave te kupe granate ja lagano iza njih relodam i pravim dmg ako izgubimo ja obično skupim kakvu medalju i sve 5, izgubimo ja sam svoj dmg natuko, slegnem ramenima, izdahnem, zamjenim pjesmu na play listi i amo dalje.
Evo jedan primjer toga klik Totalno shvaćam frustraciju Torte/ kornjače al sam odma pretpostavio šta će bit i lagano s masom, a da sam i otišao s njim vjerovatno ništa bolje ta strana nebi prošla dok ja ovaj dmg teško da bi napravio.
A wr mnogo diskutabilno, al generalno ako je tenk neka sredina te klase i tira te dovoljno mobilan se može držat bez problema na 60% bar meni, sa su 54 se igram po mapi i s protivncima dok od onog crnog obj 704 imam traume koliko je nesposoban da reagira na tijek bitke, jedino je bolji od su 54 kad se kampa iz kuta mape