World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.109.719
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: World of Tanks
Entry Point kaže...

Te priče da ovisi o tebi, a ne o timu (u timskoj igri) pričaj djeci na igralištu. Pojedinci koji imaju 60+ nabijaju statse sa tier 1-2-3 tenkovima. Imaš i ovdje primjere takvih nabijanja. Čast iznimkama naravno, ali to da ovisi o tebi i samo tebi je glupost žešća, pogotovo u tier 10 igrama.

Ako ste iole wota igrali(s razumjevanjem) smatrate da su svi  timovi "Tard", bar dok ne dokažu suprotno, a s takvim razmišljanjem puno manje frustracije i sveg ostalog vezano za wot se skupi igrajući.

Imate jednostavno pre velika očekivanja od random ljudi, još veća kad se uzme u obzira da većinja ljudi igra iz zabave igru(i ja je igram zbog zabave točnije imam previše vremena koje ne znam kako bi iskoristio pa eto al opet gledam da budem što bolji, nekad doduše fali strpljenja pa yolam). 

No kad sam najviše naučio igrat wot je onda kad sam ga prestao igrat po šabloni tj  ja sam HT trebam ić tu i tu, na toj mapi treba ić na taj sektor je ključ, to u praksi pogotovo vikendima i praznicima jako slabo funkcionira jer se dosta često desi da odeš sam ili eventualno s 1 tenkom te naletite na polovicu njihovog tima. 
Sad je jednostavno "Kud svi Turci, tu i Mali mujo", koristim onih 7 -8 tenkova oko mene tako što oni letu ko muve bez glave te kupe granate ja lagano iza njih relodam i pravim dmg ako izgubimo ja obično skupim kakvu medalju i sve 5, izgubimo ja sam svoj dmg natuko, slegnem ramenima,  izdahnem,  zamjenim pjesmu na play listi i amo dalje. 

Evo jedan primjer toga klik Totalno shvaćam frustraciju Torte/ kornjače al sam odma pretpostavio šta će bit i lagano s masom, a da sam i otišao s njim vjerovatno ništa bolje ta strana nebi prošla dok ja ovaj dmg teško da bi napravio.

A wr mnogo diskutabilno, al generalno ako je tenk neka sredina te klase i tira te  dovoljno mobilan se može držat bez problema na 60% bar meni, sa su 54 se igram po mapi i s protivncima dok od onog crnog obj 704 imam traume koliko je nesposoban da reagira na tijek bitke, jedino je bolji od su 54 kad se kampa iz kuta mape   {#}

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Juče sam upoznao tamnu stranu sebe...od sad definitivno preskačem vikend specijale...jer tad specijalni igrači dolaze na server...braindead zombiji...

Inače koristim xvm čisto informativno i da vidim na koga bi a na koga ne bi mogao računati u toku partije ali juče su mi za oko upala dva lika u platoonu, jedan u IS4 drugi u IS7...obojica mestruacija crveno...a obojica blizu 20k partija. Pitam ih ja kako to toliko partija a da baš nisu nista naucili (ovo je uljepsana verzija)...Kaže meni is4 kako oni igraju za zabavu, kako samo levati gledaju statistiku, održa mi momak pravo predavanje...reko i ja druže igram za zabavu, al kad vec igram aj da nesto i napravim. Na kraju partije naš moćni platoon je imao ravno cca 400 dmg zajedno...

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
malina22 kaže...

Juče sam upoznao tamnu stranu sebe...od sad definitivno preskačem vikend specijale...jer tad specijalni igrači dolaze na server...braindead zombiji...

Inače koristim xvm čisto informativno i da vidim na koga bi a na koga ne bi mogao računati u toku partije ali juče su mi za oko upala dva lika u platoonu, jedan u IS4 drugi u IS7...obojica mestruacija crveno...a obojica blizu 20k partija. Pitam ih ja kako to toliko partija a da baš nisu nista naucili (ovo je uljepsana verzija)...Kaže meni is4 kako oni igraju za zabavu, kako samo levati gledaju statistiku, održa mi momak pravo predavanje...reko i ja druže igram za zabavu, al kad vec igram aj da nesto i napravim. Na kraju partije naš moćni platoon je imao ravno cca 400 dmg zajedno...

Barem 2 pozivnice za PL i CZ klanove po partiji {#} Kad je bilo ono x2 cijeli vikend bilo je odlično, ali ovaj vikend živi užas, uz iznimku par partija. A tek koliko je botova bilo, fijuuuu. A da ne pričam o "gold" granatama, 90% igrača ih lupa, ili te probijaju ko sir ili čuje onaj pucketajući zvuk {#}.

I tako u jednoj poslijepodnevnoj partiji vodili smo 10:2 i na kraju izgubili 15:10. Bilo je Control Panel -> World of tanks -> Uninstall. {#}

Samomrzeći hrvat
17 godina
Entry Point kaže...
malina22 kaže...

Barem 2 pozivnice za PL i CZ klanove po partiji {#} Kad je bilo ono x2 cijeli vikend bilo je odlično, ali ovaj vikend živi užas, uz iznimku par partija. A tek koliko je botova bilo, fijuuuu. A da ne pričam o "gold" granatama, 90% igrača ih lupa, ili te probijaju ko sir ili čuje onaj pucketajući zvuk {#}.

I tako u jednoj poslijepodnevnoj partiji vodili smo 10:2 i na kraju izgubili 15:10. Bilo je Control Panel -> World of tanks -> Uninstall. {#}

nema boljeg za farmanje kileva/medalja... kad je takav score pa protivnički tim se zaleti da lešinari i ubere koji kill kad ono paf... ono što je preživjelo početak partije kod protivnika nisu njubovi i znaju što čine. većinu partija nestrplivost najače udara.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 9:55 (sokre).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jutros prije posla da uzmem x3 na artyu. Teman se namjestio,nisanim i gubimo 5:1. Opalio i bilo je 10-2.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
sokre kaže...

nema boljeg za farmanje kileva/medalja... kad je takav score pa protivnički tim se zaleti da lešinari i ubere koji kill kad ono paf... ono što je preživjelo početak partije kod protivnika nisu njubovi i znaju što čine. većinu partija nestrplivost najače udara.

Upravo tako {#}

Samomrzeći hrvat
11 godina
Zaja kaže...

Jutros prije posla da uzmem x3 na artyu. Teman se namjestio,nisanim i gubimo 5:1. Opalio i bilo je 10-2.

A u pozadini zvukovi ko da kokice pečeš {#}

Samomrzeći hrvat
17 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
Zaja kaže...

A u pozadini zvukovi ko da kokice pečeš {#}

Los vikend,ocajne partije. Sam ili platun isti qurac. Dvi ekstra partije sa WT preko 9k i sa E50M 8k i to je to.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 11:19 (Zaja).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Naredna 3 mj će vam biti loše partije. {#}

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Dan mi je počeo sa 10 poraza i sve više i više mi se gadi ova igra i igrači koji ju igraju. {#} 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Zadnji put kad sam bio na forumu,bilo je govora kako su ukenjali igru zadnjim patchem. E sad dali je je jos vama igra ukenjana,odnosno oni famozni fps dropovi kad neko zagine i kad pucaju tenkovi oko tebe ko kokice,meni u tim trenucima igra strasno trza i sad 50 fpsa naglo padam na 15 i tako to..uglavnom frustrirajuce,a nije da imam bas los komp i grafu,jer je prije zadnjeg patcha sve islo kao po loju.. Sta poduzeti osim da pucam sebi ili nekom iz WG-a  u glavu!>?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
juno kaže...

Zadnji put kad sam bio na forumu,bilo je govora kako su ukenjali igru zadnjim patchem. E sad dali je je jos vama igra ukenjana,odnosno oni famozni fps dropovi kad neko zagine i kad pucaju tenkovi oko tebe ko kokice,meni u tim trenucima igra strasno trza i sad 50 fpsa naglo padam na 15 i tako to..uglavnom frustrirajuce,a nije da imam bas los komp i grafu,jer je prije zadnjeg patcha sve islo kao po loju.. Sta poduzeti osim da pucam sebi ili nekom iz WG-a  u glavu!>?

sutra izlazi 9.1 za ruse nama valda prekosutra pa cemo vidjet...

dajem im zadnju sansu jer nema smisla vise...

http://ftr.wot-news.com/2014/06/05/9-1-release-date/

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 14:44 (thabigjc).
15 godina
malina22 kaže...

Pitam ih ja kako to toliko partija a da baš nisu nista naucili (ovo je uljepsana verzija)...Kaže meni is4 kako oni igraju za zabavu.

To mi je uvijek bilo intrigantno - što je zabavno u tome da te non-stop guze? (molim članove LGBT zajednice da zanemare ovo pitanje)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Poceo sam igrati Ground Forces (WT) i WoT mi se cini bolji samo radi toga sto je grind manji i nekako mi je arkada zanimljivija, pa me zanima, ako ja platim pravi novac za Crew itd. jel to pay to win ? Posto u WT crew znaci puno a skoro je nemoguce maxat crew u WT-u.. takodjer sam cuo da ima onaj premium ammo ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LuoKey kaže...

Poceo sam igrati Ground Forces (WT) i WoT mi se cini bolji samo radi toga sto je grind manji i nekako mi je arkada zanimljivija, pa me zanima, ako ja platim pravi novac za Crew itd. jel to pay to win ? Posto u WT crew znaci puno a skoro je nemoguce maxat crew u WT-u.. takodjer sam cuo da ima onaj premium ammo ?

Ja sam čuo da ima WT tema, neki mi se smiju i govore da je to samo mit, ali ja vjerujem

11 godina
neaktivan
Predator003 kaže...
LuoKey kaže...

Ja sam čuo da ima WT tema, neki mi se smiju i govore da je to samo mit, ali ja vjerujem

Znaci da odem na WT temu i pitam ih za World of Tanks? LoL

12 godina
neaktivan
LuoKey kaže...
Predator003 kaže...
LuoKey kaže...

Znaci da odem na WT temu i pitam ih za World of Tanks? LoL

Takvo pitanje se uopće ne treba postavljati, bilo gdje...

igre su besplatne šta misiš kako bi drukčije izvukli pare?

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 16:28 (Predator003).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Nismo svi isti. Dosta njih ne zeli znat detalje,bit bolji. Jednostavno upale igru i yolo mode. Hebi ga tako je kad je f2p.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 16:34 (Zaja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Jbt, samo pitam, meni nije baza ulozit u igru pa da ubijam one koji si nemogu to priustit... da bas svi kupuju haha ok onda... btw. odgovor?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LuoKey kaže...

Jbt, samo pitam, meni nije baza ulozit u igru pa da ubijam one koji si nemogu to priustit... da bas svi kupuju haha ok onda... btw. odgovor?

U igri je svima sve  dostupno. Kad uzmes premium time dobijas vise exp i love po partiji,dakle laksi grind.

Vulgar Display Of Power
15 godina
nikog neš lakše ubit ako imaš premium ali ćeš brže napredovat, ukratko
One ring to bring them all and in the darkness bind them
11 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Znam al me brine Crew unapredjivanje i premium ammo...

12 godina
neaktivan
LuoKey kaže...
The Unforgiven kaže...

Znam al me brine Crew unapredjivanje i premium ammo...

Premium ammo je dostupan svima, a crew se brzo istrenira na 100% sa 75% tako da nećeš bit bog i batina ako uložiš u igru, samo ćeš kako je već rečeno brže napredovati. Ako misliš kupovati gold uzimaj samo premium, jer kao što sam rekao posadu je lako popeti na 100%, a skillove i perkove, e to je već drugo

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Nikad nisam kupio gold za WoT tako da nikada nisam kupio crew na 100% odmah. Ne pretendiram da vadim posadu iz jednog tenka i guram u drugi, težim tome da ostavim što više tenkića da ima raznovrsnosti (naravno dokle ima slotova {#} ).

Od 75% do 100% posadu nije teško istrenirati tako da mi to nije problem, čak šta više radujem se poboljšanju performansi tenka kako crew postaje bolji {#}

Jedino na šta trošim gold koji zaradim ne znam ni ja kako je premium account (kad ono znam da ću imati extra vremena za igru, a kad se poklopi neki dobar event kao x2 za svaku pobjedu onda je to bonus iskorišten premium account) i na slotove u garaži (kad su na popustu naravno, posebno ovo 100 golda za jedan slot sam maksimalno iskoristio :d)

Grebem se kao zadnji lešinar da iskoristim sve što mi ovi ljudi iz WG-a daju džaba kroz ove evente, npr. premium dane, slotove, creditse, ponekad eto i golda se sjete ubaciti, ovaj SuperPershing (hvala im za to {#}) itd itd.

Uglavnom poenta priče je da je igra, kao i WTGF, f2p i da je normalno igrati bez kupovanja golda i premium accounta. Da, premium account ti omogućava da napreduješ brže i sve to, ali sasvim se normalno može napredovati bez da trošiš feninga, lipe ili dinara, pa možda čak i centa {#}

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ima neko rijesenje za onaj chrash igre ? 
Znaci igram i samo se odjednom zacrni ekran, ventilatori na 100% se upale,  cuje se audio jos par sekundi i onda se komp ugasi. 

Imam zadnji catalys divere i disable-o sam onaj high definition audio. Ima jos neko rjesenje da se to ne dogada  ?

Nakon sto sam updateo drivere nije mi se to tjedan dana dogadalo ali evo danas opet.  

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
NoviDebil kaže...
()

Uglavnom poenta priče je da je igra, kao i WTGF, f2p i da je normalno igrati bez kupovanja golda i premium accounta. Da, premium account ti omogućava da napreduješ brže i sve to, ali sasvim se normalno može napredovati bez da trošiš feninga, lipe ili dinara, pa možda čak i centa {#}

divim ti se , meni hoće oči ispast dok vidim kak sporo se grinda bez prema

One ring to bring them all and in the darkness bind them
11 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

divim ti se , meni hoće oči ispast dok vidim kak sporo se grinda bez prema

haha ma nije mi teško. Na početku sam navikao bez premiuma igrati tako da sad premium dođe kao fin bonus na par dana. {#}

15 godina
World of Tanks

World of Tanks - E3 2014 Soviet Steel Trailer 

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel mi moze neko pojasnit onaj trick da se prebaci 100% crew na drugi tenk pa da ostane 100%? Imam T-28 kojem ce crew skoro na 100 posto i KV-1 i htio bi to prebaciti na KV-1.. Nisam premium

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LuoKey kaže...

Jel mi moze neko pojasnit onaj trick da se prebaci 100% crew na drugi tenk pa da ostane 100%? Imam T-28 kojem ce crew skoro na 100 posto i KV-1 i htio bi to prebaciti na KV-1.. Nisam premium

Trick je u tome da potrošiš golde, što znači da ako ih nemaš na računu da ih moraš kupiti (svojim novcem).  A ako ne, sa T28 na KV1 posada će pasti na 80% pošto prebacuješ sa mediuma na heavya.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice