World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.232
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
Intel&ATI kaže...

Danas osvojio s ESL timom prve pare na Go4Wot  

6. mjesto - stotina ojra {#}

Najs...čestitke! {#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
World of Tanks

bravo raven cestitke, zasluzio si kip od mramora u prirodnoj velicine-ne tebe naravno nego chaffeeja {#}

nego za sve vas koji niste jos vidli:

Bolja OLJA ! {#}

kako bi rado risrcal taj hull malo bolje.....{#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ED63 kaže...

bravo raven cestitke, zasluzio si kip od mramora u prirodnoj velicine-ne tebe naravno nego chaffeeja {#}

nego za sve vas koji niste jos vidli:

Bolja OLJA ! {#}

kako bi rado risrcal taj hull malo bolje.....{#}

Dok ne počnu snimat te pi*darije u ljetnim mjesecima, ne isplati se ni gledat.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 21:42 (St0ka).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ostavljen veliki srednjak neprijateljima, post mortem...

Toni
Moj PC  
19 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Ova igra ima memory leak, nakon 10ak partija počne sve štekati, ore po disku ko traktor. Sinoć sam par puta izginuo zbog toga. Stvarno živce izvlači.

Igram murovanku encounter, pritisnuo Cometa do daske, igram agresivno, pičim kroz šumu da dođem na malo brdo i spotam da bi moji iz šume mogli da dejstvuju, kad ono k. Sve stalo, nakon par sekundi vidim da sam u onom procjepu kod vode, ljudi me izgađali.

Jbna igra i njihovo smet programiranje.

5 0 hvala 0
17 godina

To sam i ja nedavno primjetio. Iako igra ne uzima previše memorije (oko 1GB - 1.5GB kod mene), nakon nekoliko partija jednostavno počne štekati svakih par sekundi, ko god da se spotta ili uništi šteka. Zato lijepo alt+F4 nakon partije i ponovo uđem i onda sve uglavnom bude dobro.

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
neaktivan
World of Tanks
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
moderator

Ma oni nisu normalni, 30€ stvarno ne vrijedi toliko vremena, pogotovo sa igrom u ovako jadnom stanju.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel ovo jos jedan fail od Failgaminga?

Rekli su da se x2 za pobjedu ne zbraja a meni se cini da je zbrojio ipak

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
World of Tanks

u brdu loših odluka i patcheva, napokon jedan (nakon IS-6 misije) hvalevrijedan potez WG-a. igračima koji inače troše relativno mnogo vremena na igru, a ne žele ili ne mogu priuštiti tier 8 premium tenkić, dali su mogućnost da isti izgrindaju, pritom im još dajući 14 dana premiuma i besplatne slotove. onima kojima je to puno previše vremena i ne isplati se - skeširajte 30€, 40€, 50€ ili koliko je već protuvrijednost svega što se nudi, i problem riješen. drago mi je da unatoč ogromnom profitu igračima koji su spremni uložiti vrijeme daju mogućnost da se i oni počaste nekim premium tenkićem vrijednim spomena. ja osobno nisam siguran hoću li ga uspijeti nagrindati, ali u svakom slučaju ću pokušati.

5 0 hvala 0
14 godina
ja111 kaže...

X2 se ne zbraja (kao i svi ostali "bonusi" na exp) samo u izračunu rankinga za top 10 igrača po experience earned u tvojem timu.

13 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...
ja111 kaže...

X2 se ne zbraja (kao i svi ostali "bonusi" na exp) samo u izračunu rankinga za top 10 igrača po experience earned u tvojem timu.

Zaradio sam 550 base exp i onda je 1100 od x2 a dole lijevo vidis da je 1100 zbrojio u misiju

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
14 godina
ja111 kaže...
Zvonzi kaže...
ja111 kaže...

Zaradio sam 550 base exp i onda je 1100 od x2 a dole lijevo vidis da je 1100 zbrojio u misiju

pročitaj još jednom uvjete misije ili probaj shvatiti što sam napisao. dakle, X2 se samo ne uzima u obzir prilikom izračuna jesi li u top 10 u svojoj ekipi po zarađenom expu. ako jesi u top 10, zbroji ti i x2 i sve ostalo u mission progress.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon stavljanja 14.4 drivera i onog micropatcha igra mi radi fluidnije nego prije 9.0.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
moderator
dedaa kaže...

Nakon stavljanja 14.4 drivera i onog micropatcha igra mi radi fluidnije nego prije 9.0.

Probaj odigrati 10ak u komadu pa vidi da li će se usporiti, vjerovatno hoće.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

cek jel to znaci da se i premium zbraja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ja111 kaže...

cek jel to znaci da se i premium zbraja?

tako je. znači kad igraš, ako si u TOP 10 u svojoj ekipi, znači svi bonusi koje imaš na exp earned (premium, X2 itd.) ulaze u zbroj experienca za tu naciju.

16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
dedaa kaže...

Probaj odigrati 10ak u komadu pa vidi da li će se usporiti, vjerovatno hoće.

Uf, odigrao sam i puno vise, ovaj leak o kojem govoris sam imao kad je dosao 8.0 pa se prestao desavat u 8.2. Sad neznam jel bilo zbog patcha ili sam mozda apgrejdo nes na kompu, ne sjecam se.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li još tko da mu od 9.0 ne rade nacionalni glasovi posade, izbaci mi sljedeće "files of selected notification voice are damaged od lost" probao sam upaliti launcher ali ne prepozna da ih nema, probao izbrisati mapu audio (wot/res/audio) opet nista?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav KOMANDERI {#}

Imam jedno pitanje pa bih i molio odgovor, vezano za ovu misiju za superpersinga zanima me ovo, dali mogu igrati npr samo sa rusima npr naizmjenice kv1s ili IS i sa njima ukupno moram skupiti 75000XP-a kako bih dobio superpersinga s tim da se zbrajaju xpi samo ako sam medju top 10 u svojoj ekipi ILI moram igrati samo sa jednim tenkom jedne nacije npr kv1s i sa njima natuc 75 000 xpa da bi mogao dobiti superpersinga hvala lijepo na odgovoru :) (ukoliko ga bude) {#}

slovo sto ga Ante kovo

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Bilo koji t4-t8 standardni tenk (ne premium) te nacije se broji za misiju pod uslovom da si u top10 po xp-u u timu (da ne bi bilo botinga).

14 godina
neaktivan

dakle igram npr sa par ruskih tenkova u tom tiru 4-8 i xpei od razlicitih tenkova se zbrajaju od jedne nacije dok ne dodjes do 75k xpa naravno ako si u top 10 svoje ekipe( ili ukupno moje i suparnicke ekipe)i onda dobivas persina?

slovo sto ga Ante kovo
11 godina
cikl0n kaže...

dakle igram npr sa par ruskih tenkova u tom tiru 4-8 i xpei od razlicitih tenkova se zbrajaju od jedne nacije dok ne dodjes do 75k xpa naravno ako si u top 10 svoje ekipe( ili ukupno moje i suparnicke ekipe)i onda dobivas persina?

NE, kad skupiš s Rusima, onda treba  s drugim nacijama. TJ trebaš još skupit s Japanom, Kinom, Francuzima,Amerima, Njemcima i Britancima... A top 10 se gleda od tvog tima...

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
14 godina
neaktivan

A COVJECE onda odustajem reko samo sa jednom nacijom mos mislit pa necu igrat po cijele dane ko budala te tenkove PIH!

slovo sto ga Ante kovo
11 godina

Meni neće toliki bed bit pošto imam s većinom nacija po 2 tenka, tako da praktički moram samo x2 skupit i tjt... jedino ću japanca morat kupit ponovo, a s kinezima cemo odgrindat t34-1.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

DObro ti vjerojatno imas i premium ja nikad u zivotu nisam igrao sa premiumom jedino kada WG pokloni par dana tako da nit imam veliku garazu da mi stan usvi tenkovi cuvam samo najbolje sa kojima mi ide :) sretno ti sa grindanjem :D

slovo sto ga Ante kovo

1 0 hvala 0
11 godina

Nemam ni ja, al ću imat kad odvalim 75 k :P a što se tiče tenkića za ostavljanje imam jedino 50 100(posada na artiljeriji), cromwella, stug 3, kv1 s iz doba klanskih tc-ova  i to je to  ovih ostalih ima +- 30-tak od čega ih je devet t 10,  do kraja mjeseca bi moglo bit još par desetki {#} obj 130 je odgrindan samo treba skupit $$ 

14 godina
World of Tanks

Mogao bih probati...čini mi se da bi moglo oduzeti dosta vremena al jbg...Neće mi biti bed nakupiti 75k sa švabama,amerima i rusima...ali francuze,japance,kineze i britance nisam niti počeo...

Neka preporuka za ove 4 nacije,koje tenkove da grindam?Od Britanaca ću vjerojatno uzet croma,u ostalo se ne kužim {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
cikl0n kaže...

DObro ti vjerojatno imas i premium ja nikad u zivotu nisam igrao sa premiumom jedino kada WG pokloni par dana tako da nit imam veliku garazu da mi stan usvi tenkovi cuvam samo najbolje sa kojima mi ide :) sretno ti sa grindanjem :D

a kaj cvilis ko curica, budi musko i uhvati se granjda {#}

za svakih 100 partija dobis slot, za expe i dmg dobivas pare, mozes sigurno pola milje uzet u jednom danu bez premiuma

a kad rijesis jednu naciju dobijas 2 dana premiuma, dotle si skupio pare i bar 2 slota i udri drugu naciju

a sa premiumom uz partije po soma expa je gotovo za cas, posebno ka si dobar i uzmes 3k expa za x2

da ne spominjem ak se uhvatis opako grajnda, ne srljas, ne juris, snajpas iz pozadine i radis dmg, gotov si brzo

kad sam radio is-6 grand promijenio sam stil igre, da maksimiziram expe, a ne dmg, kilowe ili win, jer expi se jedino broje

za pocetak uzmi 2 tenka koji ti leze, opremi ih, nadam se da imas dobre posade i udri

da ne pretjeram i ne kazem da se moze po dvije nacije nagrajndat u danu-ja bar za sad nemogu jer bi mi se lap rastopio {#}

al ide na ciscenje ovaj tjedan {#}

a da ne spominjem da za wowp treba 100k kroz 5 nacija, i isto daju slotove, premium zait i 2 t6 premiuma koji jos nisu ni dosli u ship-shop

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
16 godina
World of Tanks

A sada ozbiljno jel vi mene zaj....da je ovo super akcija ili ti ga misija kako li god  ta super peru.... molim???? 7x75=525, alo 525 tisuća u manje ood 30 dana, to je gotovo 20 tisuća svaki dan....no dobro...uz ovakvu igru i siemke pa i neki vikend kada uspijem odigrati nešto više od x2 možda i...ma nema šanse nek{#}a si super peru zabiju.....admine nisam ništa rekao....{#}. Ha ha ha haha ha ha evo sad  sam skužio da ni premium koji plaćam ne vrijedi za ovo...lol{#}...mamu vam.....hm{#}

Frka85
Moj PC  
0 4 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice